Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Şükür bende havamı aldım geldim
Ailecek kızıma ayakkabı bakmaya diye gittik hatta hazır karbonhidrat günümüzdeyken yemeğimizide dışarda yedik Tabi düzenimin dışına çıkmadan
Sonrada yediklerimizi ( ki ben çok yemedim hiç şişkinlik hissetmedim sonrasında ) fazlasıyla eritmek için biraz yürüdük
Kızım yine kendine ayakkabı bulamadı daha doğrusu beğendiği çok pahalıydı ve kendi de yazık günah Anne buna bukadar para verilmez dedi ( 319 Tl ) Allah razı olsun bizi zora sokmaz hiç

Eve gelmeden Annemlerede uğrayıp kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada bugünlük tatlı hakkımıda evde yiyip mutfak faslını bugünlük kapattım İnşallah yarında çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda

Bu arada demin kızım bana; Kız sen baya bir ufaldın dedi
Nasıl yani boyuma mı laf ediyorsun uzadın diye dedim de nasıl gülüyor yok Anneciğim ama kusura bakama önceden top gibi yuvarlaktın artık inanılmaz fark var çok daha güzel oldun demezmi
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam sizlere
İnşallah ikimizde hatta hepimizde çok daha güzel kilolar verip fıstık gibi oluruz

menü paylaşımı
sabah
2 dilim ekmek
az pynir
çok az patates kızartması
şekersiz çay
öğle
1 soda
akşam
1 pide
ayran
az çiğ köfte
az çekirdek
bugün baya sapıttım ya

Üzülme canım eminim bugün telafi etmişsindir hem daha cumaya kadar çok var bence yine güzel bir eksi göreceksin

Günaydın kızlar.
bende sabah karpuz yedim.
öğlende majarna yicek5im ama üşendim.
pek canımda istemedi.
domatesli tost yapıyım diyorum.

Çok güzel bir fikir canım afiyet olsun sonuçta akşama kadar kesin erir o yediğin tost

Iyi pazarlar gecmise bakamiyorum. Telaslardayim. Hem kendime elbise derdi hem damat bohcasi derdi dolandik iki gun. Hic duzenli beslenemedim de. Bugun spor yok ama yeni oturdum tum gun yuruduk. Alisveristen nefret etcek konuma geldim. Hic bisey bulamiyorum istedigim gibi.

Gülsah patisler hazirmi..nasil pisireceksin patateslerini.....ben baharatlayip yine firinda pisirecegim..1 kasik zeytinya biraz tuz ve kekiklen

Iyi aksamlar kizlaaar
Menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Tadimlik patates kızartması
Sekersiz cay
Ogle yok
Aksam(16.00)
1 ev hamburgeri
Ice tea
Sonrada sekersiz cay
Kizlar bugun 3 saat yürüdüm. Alışverişe gittik esimle cok yoruldum gercekten birde bugun tartida +400 görünce soka girdim bu regl beni bitirdi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün akşam fırsat bulupta uğrayamadım Çok meşguldüm çoook
Malum 90 gün diyetini yapıyorum ve facede bununla ilgili grup kurdum hem bizim takımdaki arkadaşlarla daha rahat o diyetle ilgili iletişime geçebilelim hemde başkalarınada katkımız olsun istedim Sağ olsun Fıstık Adayları bana çok destek oldular Ben Çıban başı onlarda çıban yardımcıları olarak başkalarınada faydamız olsun dedik

Şükür dünüde hasarsız liste dışına çıkmadan atlattım
Allahın izniylede cuma çok güzel bir rakam göreceğimi umuyorum

Birazdan kahvaltımı hafifce yapayım ( bugün Meyve / sebzede oluyormuş / günüm )
Bİr iki saat sonrada keyif kahvemi içer küçük kuzumla kendimi pazara atarım Uzun zamandır bizim buranın sosyete pazarına gitmemiştim, hem yürümüş olurum hemde dönüşü kuzuyu parkta eğlendiririm Yani anlıyacağınız bugünde Oynakbaşı yollarda havalar soğmak üzere son günlerin tadını çıkartayım ki daha sonra nasılsa evde sporumu yapmak zorunda kalacağım

Üzülme canım inşallah gönlüne göre birşey bulursun
Hem spor yapmasan ne yazar maşallah bu tür telaşlar spordan daha etkili yürü yürü bitmiyor

Kızlar merhaba ben geldim çok yoğunum bu aralar ama pazartesi geliyorum bomba gibi

Hadi bakalım bu hafta kesin takım olarak çok daha güzel sonuçlar alacağız

Maşallah canım süper yürümüşsün akşam yemeğide erken yenmiş o yüzden o artıya hiç takılma eminim regldendir ve cumaya birşeycik kalmayacak

Kızlarrrrrrrrrrrrr

Biraz evvel 2 hafta önce deneyip olduğu halde içinde nefes alamadığım hatta düğmelerini kapattığımda karnımı yukarı doğru pırtlatan kotumu tekrar deniyeyim dedim ( bayramda giymeyi düşünüyordum ya )

Gözlerime inanamadım
Pantalon cuk oturdu üstelik düğmeleride çok rahat kapattım
Hatta şimdi dışarı çıkarken onu giyiyorum

Seneler sonra 46 bedeni çok rahat giyebilmek şahane bir duyguymuş yaaa mutluluktan ağlayabilirim o derece yani

Günaydın herkesee
Burayı çok ihmal ettim şu sıralar ama telafi edicem inş
Hafta sonu arkadaşlarımla pijama partisi yaptık patlar börekler falan karbonhidrat yüklemesi yaptım
Ama bugün ttartildim korkarak da olsa ve artiyi geçtim eksi bi rakam gordum daha da motive oldum her şey denge demek bunu daha iyi anladım.
Bunhaftavhepimiz iyi motive olmusuz inş hepimiz bol eksi göreceğiz

Canım 5de 5 e devammı yoksa normale mi döndün
Bu arada geçmiş olsun karbonatlı Su yada sodalı ayran iç belki rahatlatır biraz
devam canım bayrama süper olmam gerek
ayy zaten arayınca bulamazsın
oo bayramlıklar hazır desene ay bi benmi kaldım yaa

harikasın canım yaa çok sevindim adına :)

Merhabalar arkadaşlar.
ben bi türlü 90l8k diyeti tam manasyla uygulayamdm.evim için eşya sećiyorum.ajşama kadar dolaşıyorum.
uygun şeyler yesem bile en erkwn 8-9 oluyo.ilk başta 609gr. Verdim okadar.
Şimdi bayrama kadar beşte beş yapayımda iki kilo artı gitsin en azından.

Bravo cecom.harikasın.
emeklerinin karşılığınıda alıyosun böylece

Gülsah patisler hazirmi..nasil pisireceksin patateslerini.....ben baharatlayip yine firinda pisirecegim..1 kasik zeytinya biraz tuz ve kekiklen
Canım yazamadım annemler gelmişti bugün gittiler ben patateslerimi folyo ya sarıp kumpirlik patates gibi yaptım bu saaté kadar 3 küçük patates yedim bile

Banum sen var ya nasıl hırslı nasıl kararlı bi hatunsun inşallah seneye bu zamanlarda 36 beden rahat rahat oluyo diye yazacaksin

Kızlar ben kararlıyım 52 dende aşağıyı hedefkemeliyim kesinlikle incecik olmak istiyorum bu hafta motivasyonum süper

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldi

Bugün hava serindi aslında hatta bir ara acaba yağmurda yağarmı diye düşündüğüm halde kendimi sokağa attım ama şükür yağmadı Bende Anenm ve kızkardeşimle pazarın altını üstüne getirdim
Büyük kızıma 1 thirt aldım, ufak kızada 3 thirt bir tayt bir kaç çorap ve çok sevdiğim halde günüme uygun değil diye simit yemeden döndüm yeri
Annemde de bir kahve içtikten sonra güzelce evime geldim

Baya yorulmuşum eve gelince anladım İnşallah karşılığınıda çok daha güzel bir rakamı göreceğim

Ohhh süper hem eğlenmişsin hemde kilo olarak eksi görmüşsün eee daha ne olsun

oo bayramlıklar hazır desene ay bi benmi kaldım yaa

Kız o pantalon kızımın eskisi :) Bugün hatta tam çıkarken bir baktım bir yeri yırtılmış hemen çıkarıp terziye verdim ve şükür 5 tlye hallettirdim :) biraz içeri almış ama yinede çok güzel oldu pantalon
Üzerinede evdeki eski gömleklerden uydururum birşey 10 sene evvel giydiğim gömleklerimi artık yine giyebiliyorum seç beğen al diyeceğim kendi kendime

harikasın canım yaa çok sevindim adına :)

Sağ olasın canım inşallah çok daha ufak bedenleride görürüm

Canın sağ olsun canım dediğin gibi 5de 5 yaparsın sende Eminim bayram öncesi sende süper bir rakam görürsün

Bravo cecom.harikasın.
emeklerinin karşılığınıda alıyosun böylece

Çok şükür canım çok şükür
İNşallah çok daha güzel bedenleride giymek nasip olur

Banum sen var ya nasıl hırslı nasıl kararlı bi hatunsun inşallah seneye bu zamanlarda 36 beden rahat rahat oluyo diye yazacaksin

Sağ olasın canım valla 36 çok zor ama inan ben 42 yada 40 bedene bile razıyım ben
Siz 36 olun emin ol ben kendim olmuş kadar sevinirim

Kızlarrrrrrrrrr bugün sebze günümdü ya daha doğrusu meyve günüydüde benim şeker tavan yapıyor diye sabah beri salatalık yedim garip olan hiç açıkmadım

Keyif kahvemi kaptım geldimde kimsecikler yok
Bu arada regl olmaya başladım bakalım yarın ne göreceğim tartıda ( az artıda çıksa takılmam çünkü ödemin olabileceği gerçeği var ortada )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…