- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
menü paylaşımı
sabah
2 dilim ekmek
az pynir
çok az patates kızartması
şekersiz çay
öğle
1 soda
akşam
1 pide
ayran
az çiğ köfte
az çekirdek
bugün baya sapıttım ya
Günaydın kızlar.
bende sabah karpuz yedim.
öğlende majarna yicek5im ama üşendim.
pek canımda istemedi.
domatesli tost yapıyım diyorum.
Kızlar merhaba ben geldim çok yoğunum bu aralar ama pazartesi geliyorum bomba gibi
Iyi pazarlar gecmise bakamiyorum. Telaslardayim. Hem kendime elbise derdi hem damat bohcasi derdi dolandik iki gun. Hic duzenli beslenemedim de. Bugun spor yok ama yeni oturdum tum gun yuruduk. Alisveristen nefret etcek konuma geldim. Hic bisey bulamiyorum istedigim gibi.
Kızlar merhaba ben geldim çok yoğunum bu aralar ama pazartesi geliyorum bomba gibi
Iyi aksamlar kizlaaar
Menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Tadimlik patates kızartması
Sekersiz cay
Ogle yok
Aksam(16.00)
1 ev hamburgeri
Ice tea
Sonrada sekersiz cay
Kizlar bugun 3 saat yürüdüm. Alışverişe gittik esimle cok yoruldum gercekten birde bugun tartida +400 görünce soka girdim bu regl beni bitirdi
devam canım bayrama süper olmam gerekCanım 5de 5 e devammı yoksa normale mi döndün
Bu arada geçmiş olsunkarbonatlı Su yada sodalı ayran iç belki rahatlatır biraz
ayy zaten arayınca bulamazsınIyi pazarlar gecmise bakamiyorum. Telaslardayim. Hem kendime elbise derdi hem damat bohcasi derdi dolandik iki gun. Hic duzenli beslenemedim de. Bugun spor yok ama yeni oturdum tum gun yuruduk. Alisveristen nefret etcek konuma geldim. Hic bisey bulamiyorum istedigim gibi.
oo bayramlıklar hazır desene ay bi benmi kaldım yaaKızlarrrrrrrrrrrrr
Biraz evvel 2 hafta önce deneyip olduğu halde içinde nefes alamadığım hatta düğmelerini kapattığımda karnımı yukarı doğru pırtlatan kotumu tekrar deniyeyim dedim ( bayramda giymeyi düşünüyordum ya)
Gözlerime inanamadım
Pantalon cuk oturdu üstelik düğmeleride çok rahat kapattım
Hatta şimdi dışarı çıkarken onu giyiyorum
Seneler sonra 46 bedeni çok rahat giyebilmek şahane bir duyguymuş yaaa mutluluktan ağlayabilirim o derece yani
harikasın canım yaa çok sevindim adına :)Kızlarrrrrrrrrrrrr
Biraz evvel 2 hafta önce deneyip olduğu halde içinde nefes alamadığım hatta düğmelerini kapattığımda karnımı yukarı doğru pırtlatan kotumu tekrar deniyeyim dedim ( bayramda giymeyi düşünüyordum ya)
Gözlerime inanamadım
Seneler sonra 46 bedeni çok rahat giyebilmek şahane bir duyguymuş yaaa mutluluktan ağlayabilirim o derece yani
Bravo cecom.harikasın.Kızlarrrrrrrrrrrrr
Gözlerime inanamadım
Canım yazamadım annemler gelmişti bugün gittiler ben patateslerimi folyo ya sarıp kumpirlik patates gibi yaptım bu saaté kadar 3 küçük patates yedim bileGülsah patisler hazirmi..nasil pisireceksin patateslerini.....ben baharatlayip yine firinda pisirecegim..1 kasik zeytinya biraz tuz ve kekiklen
Banum sen var ya nasıl hırslı nasıl kararlı bi hatunsun inşallah seneye bu zamanlarda 36 beden rahat rahat oluyo diye yazacaksinKızlarrrrrrrrrrrrr
Gözlerime inanamadım
Günaydın herkesee
Burayı çok ihmal ettim şu sıralar ama telafi edicem inş
Hafta sonu arkadaşlarımla pijama partisi yaptık patlar börekler falan karbonhidrat yüklemesi yaptım
Ama bugün ttartildim korkarak da olsa ve artiyi geçtim eksi bi rakam gordum daha da motive oldum her şey denge demek bunu daha iyi anladım.
Bunhaftavhepimiz iyi motive olmusuz inş hepimiz bol eksi göreceğiz
oo bayramlıklar hazır desene ay bi benmi kaldım yaa
harikasın canım yaa çok sevindim adına :)
Merhabalar arkadaşlar.
ben bi türlü 90l8k diyeti tam manasyla uygulayamdm.evim için eşya sećiyorum.ajşama kadar dolaşıyorum.
uygun şeyler yesem bile en erkwn 8-9 oluyo.ilk başta 609gr. Verdim okadar.
Şimdi bayrama kadar beşte beş yapayımda iki kilo artı gitsin en azından.
Bravo cecom.harikasın.
emeklerinin karşılığınıda alıyosun böylece
Banum sen var ya nasıl hırslı nasıl kararlı bi hatunsun inşallah seneye bu zamanlarda 36 beden rahat rahat oluyo diye yazacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?