Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Süpersiniz kızlar hepiniz çok güzel kilolar vermissiniz gülşencim sende üzülme haftaya halledersin canım ben bu hafta kilo veremedimama yarın regl günüm belkide ondandirondandir ondan tamam yediklerime pek dikkat etmedimondan

Bayram dönüşü 90 günlük diyeti bi incelicem bende 53 e düşmek istiyorum ama artik diyet yapacak enerji kalmamış bende belki onunla zorlanmam

Selam kizlar..eksi gören arkadaslarimi kutluyorum ..simdilik 4.siradasiniz..haftaya insallah daha iyi olursunuz...

Benimde bugün karbonhidrat günümdü...
Simdiden yediklerimi yazim...

8.30 Sabah 1 elma

13.30..:2 dilim patatesli börek 1 domates
1 dilim ispanakli börek..

18.00 sularinda sadece bitter cikolata yemeyi düsünüyorum

aslinda öylen ispanakli börek yicektim 2 dilim ama patatesliler önceden pismisti sogmustu..gecikmesin öyle yemegim diye yedim..sonrada 1 dilim ispanakli yedim....

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Anam ayaklarımın altı artık yorgunluktan yanıyor
Bugün resmen yürüme konusunda rekor kırdım
Gündüz 3 saat ( arada bir yarım saat kahve molası ) yürüdük ve tabiki ben tempolu yürüdüm hatta Yeğenimin bebek arabasınıda ben ittiğim halde herkes arkada kaldı ben önden koştur koştur gittim spor niyetine geçsin diye ( bebek sadece 7 kg varın siz düşünün İstanbulun inişli çıkışli yollarını )
Tam eve gelip 1 saatcik dinlendim eşim geldi hadı kıza ayakkabı bakalım dedi ( oda sağ olsun kaçıncıya çıkıyoruz hala içine sinen bir ayakkabı bulamadı içine sinende benim yüreğime oturan cinsten olunca bir türlü alamadık )
Hadiii AVMye gittik ve yine koştur koştur 1 saat yürüdük ( Ailecek yavaş yürümeyi bilmiyoruz )

Cidden çok iyi spor oldu bana
Bu arada bugün meyve günümdü ve ben 3 öğün 5er adet Mor erik yiyerek kaçamaksız günü tamamladım ve şu anda şekersiz sütsüz kahvemi içiyorum tıkasın diye

Liste paylaşımınıda yaptım ( inşallah hatam yada eksiğim yoktur ) ve maalesef bu haftada 5.ci olmuşuz Yine bunada şükür nasılsa bizlerin kiloları da düştükçe yüzdelerimiz yükselicek ve biz daha güzel sıralarıda göreceğiz Allahın izniyle

iyi akşamlar kızlar eşimin tarafının kınası vardı ordan geliyorum çok yorgunum gerçekten
menümü paylaşayım
sabah
az peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim salam
1 kepek ekmeği
kayısılı form çayı
öğle
1 soda(mandalinalı)
akşam
fırında sebze bir tabak
2 dilim kepek ekmeği
1 dondurma

Kızlar bugünkü menüm
Sabah
1 küçük dilim karpuz
Öğlen
Ton balığı
Akşam
1 adet yağsız bonfile
1 domates
Hadi bakalım inşallah uğur getirsin bu diyet bana gitsin şu son kilocuklar

İyi geceler.
Tatsız günlerim bitmiyor burayada uğrayasım gelmiyor.
Bugün nişan iptal olsamı diye düşündüm durdum. Herşey burnumdan geliyor. Tüm sevdiklerimin arasında kaldım. Herkes kendini haklı görüyo... Hadi onlara canım feda anlıyorum ama bir dillere destan amcalarım vardı ki öyle derinden yaraladılar ki..Yok olup gitseler hayatımdan ama gitmiyorlar ki..
Ah babam öyle çok özlüyorum ki seni. Arkamda koskoca dayanağımmış meğer.. Hiç doyamadan veda etti bana.. Her adımımda yarım kaldım.
Niye bunları yazdım onu da bilmiyorum. Ruh halim pek iyi değil diyete spora adapte olamıyorum. Takımdan çıkmakta istemiyorum. Ama burda var olamıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…