Neolduki canim anlat istersen rahatlarsin...İyi geceler.
Tatsız günlerim bitmiyor burayada uğrayasım gelmiyor.
Bugün nişan iptal olsamı diye düşündüm durdum. Herşey burnumdan geliyor. Tüm sevdiklerimin arasında kaldım. Herkes kendini haklı görüyo... Hadi onlara canım feda anlıyorum ama bir dillere destan amcalarım vardı ki öyle derinden yaraladılar ki..Yok olup gitseler hayatımdan ama gitmiyorlar ki..
Ah babam öyle çok özlüyorum ki seni. Arkamda koskoca dayanağımmış meğer.. Hiç doyamadan veda etti bana.. Her adımımda yarım kaldım.
Niye bunları yazdım onu da bilmiyorum. Ruh halim pek iyi değil diyete spora adapte olamıyorum. Takımdan çıkmakta istemiyorum. Ama burda var olamıyorum da.
Ayyy gülhannnn şimdi bende heyecanlandım bak bravo valla sana arkadaşımBenim simdiden 1 kilodan fazla gitti..
Canım sakin ol böyle günlerde herkes karışır ve emin ol küçücük şeylerden herkes birbirinin kalbini kırar biraz soğuk kanlı ol bazı şeyleri duyma biliyorum çok zor ama duymamaya çalış bu senin en mutlu günlerinden biri olacak kimsenin buna engel olmasına izin verme tamam mıİyi geceler.
Bugün nişan iptal olsamı diye düşündüm durdum. Herşey burnumdan geliyor. Tüm sevdiklerimin arasında kaldım. Herkes kendini haklı görüyo... Hadi onlara canım feda anlıyorum ama bir dillere destan amcalarım vardı ki öyle derinden yaraladılar ki..Yok olup gitseler hayatımdan ama gitmiyorlar ki..
Ah babam öyle çok özlüyorum ki seni. Arkamda koskoca dayanağımmış meğer.. Hiç doyamadan veda etti bana.. Her adımımda yarım kaldım.
Niye bunları yazdım onu da bilmiyorum. Ruh halim pek iyi değil diyete spora adapte olamıyorum. Takımdan çıkmakta istemiyorum. Ama burda var olamıyorum da.
Canım bence annene yalan söyleme sakin sakin anlat hem artık hayatının merkezi annen ve nişanlın olacaksa ikisinin arasinda dürüst bi ilişki kurmalisin bir ömür birlikte olacaksınız allah nasip kısmet ederse hem şimdiden dürüst bi ilişkileri diyalogları olursa kalıcı ve sağlam bi anne oğul ilişkisi olur biliyorum yorucu bi tarafta anneni üzmek istemiyorsun hem nişanlın kırılacak diye çekiniyosun biraz dikkatli ve temkinli davranmak en güzeli hem bence annen dürüst olursan daha çok mutlu olacak canım benimÇok saolun.
Babamın vefatından sonra amcalarım pek hatta hiç aramadılar . Babamın vefatının 3. gününden sonra görmedim. Geçen bayramda babamsız ilk bayramımdı ve pek iyi değildim aramak yerine msj atarak iyi bayramlar dedim. Kendileri burdan kin gütmeye başlamışlar.
Bana babamın vefatından sonra amcalık yapmasalarda babamın hatrı için bu güzel günümde yanımda olun isterim diye aradım aramaz olaydım. Kin kustular resmen. Anlayamıyorum ne yaptılar da ne bekliyorlardı.. Ama sabrettim alttan aldım her saldırılarını çünkü babam hayatta olsaydı bu günümüzde kardeşlerinide yanında isterdi. sırf bu yüzden alttan aldıkça daha çok saldırdılar.
Babamın eksikliğinde herşey yarım.. Ben zaten yeterince eksik ve buruktum bu eklendi bide.
Babamın vefatı yeniyken bu adımı atmak bi yandan yanlış geliyor bi yandan da atmak istiyorum çünkü babam bu günümüzü görmeyi çok istiyordu. Sevgilimi çok sevmişti içine sinmişti. Bi de şimdi annemle ikimiz kaldık. sevgilim babamın vefatından öncede ailemi ziyarete gelirdi ,şimdi daha sık geliyor tabi. Ama insanlar boş konuşmayı seviyor. Babaları gitti ana kız oh ne rahatlar yorumu yapılsın istemiyorum Ne babama ne anneme laf gelmesin. Nişanlı olalım ki laf söz saçmalığı yapamasınlar diyorum.
Tam herşey rayına oturdu eksiğim ama güzel bir adım atcam. Haketmeyen kimseyi önemsemicem derken sevgilim işten ayrılmaya karar veriyor.
İşi sıkıntılı biliyorum. Ama işsiz bir dönem göze almak ne kadr mantıklı. Bir kaç ay öncede işsiz kalmıştı bu süreçte çıkan başkalarının balıklama atlayacağı işleri reddetmişti. ayrıldığı işte başkalarının can ata ata çalışmak isteyeceği bir işti. Hadi ben sevgilimi anlıyorum ama dışardan bakınca durum öye değil. Çalışmaya gönlü yok böyle yaptıkça nasıl yuvamızı düzenimizi kurcaz. Ben durumu yumuşatmaya çalışsamda annem düşüncelerinde yanlış değil.
kpss ye hazırlanması için bu sene sabrederim sevgilimin azmedeceğinede inanırım. Ama bu süreç hiç kolay olmayacak. Kendisi birde doğrucu davut olduğundan.. Durumu yumuşatmak adına istifa ettiğini söylemektense işten çıkarıldın derim anneme dedim fırtına koptu. Yalan söyleyemezmiş.
Söylesenize ben nasıl idare edeyim ne yapayım..
çok uzun yazdım demi. Hiç ama hiç iyi değilim
Aslında doğru söylüyorsun en güzeli dürüstlük.Canım bence annene yalan söyleme sakin sakin anlat hem artık hayatının merkezi annen ve nişanlın olacaksa ikisinin arasinda dürüst bi ilişki kurmalisin bir ömür birlikte olacaksınız allah nasip kısmet ederse hem şimdiden dürüst bi ilişkileri diyalogları olursa kalıcı ve sağlam bi anne oğul ilişkisi olur biliyorum yorucu bi tarafta anneni üzmek istemiyorsun hem nişanlın kırılacak diye çekiniyosun biraz dikkatli ve temkinli davranmak en güzeli hem bence annen dürüst olursan daha çok mutlu olacak canım benim
İyi geceler.
Çok saolun.
Babamın vefatından sonra amcalarım pek hatta hiç aramadılar . Babamın vefatının 3. gününden sonra görmedim. Geçen bayramda babamsız ilk bayramımdı ve pek iyi değildim aramak yerine msj atarak iyi bayramlar dedim. Kendileri burdan kin gütmeye başlamışlar.
Bana babamın vefatından sonra amcalık yapmasalarda babamın hatrı için bu güzel günümde yanımda olun isterim diye aradım aramaz olaydım. Kin kustular resmen. Anlayamıyorum ne yaptılar da ne bekliyorlardı.. Ama sabrettim alttan aldım her saldırılarını çünkü babam hayatta olsaydı bu günümüzde kardeşlerinide yanında isterdi. sırf bu yüzden alttan aldıkça daha çok saldırdılar.
Babamın eksikliğinde herşey yarım.. Ben zaten yeterince eksik ve buruktum bu eklendi bide.
Babamın vefatı yeniyken bu adımı atmak bi yandan yanlış geliyor bi yandan da atmak istiyorum çünkü babam bu günümüzü görmeyi çok istiyordu. Sevgilimi çok sevmişti içine sinmişti. Bi de şimdi annemle ikimiz kaldık. sevgilim babamın vefatından öncede ailemi ziyarete gelirdi ,şimdi daha sık geliyor tabi. Ama insanlar boş konuşmayı seviyor. Babaları gitti ana kız oh ne rahatlar yorumu yapılsın istemiyorum Ne babama ne anneme laf gelmesin. Nişanlı olalım ki laf söz saçmalığı yapamasınlar diyorum.
Tam herşey rayına oturdu eksiğim ama güzel bir adım atcam. Haketmeyen kimseyi önemsemicem derken sevgilim işten ayrılmaya karar veriyor.
İşi sıkıntılı biliyorum. Ama işsiz bir dönem göze almak ne kadr mantıklı. Bir kaç ay öncede işsiz kalmıştı bu süreçte çıkan başkalarının balıklama atlayacağı işleri reddetmişti. ayrıldığı işte başkalarının can ata ata çalışmak isteyeceği bir işti. Hadi ben sevgilimi anlıyorum ama dışardan bakınca durum öye değil. Çalışmaya gönlü yok böyle yaptıkça nasıl yuvamızı düzenimizi kurcaz. Ben durumu yumuşatmaya çalışsamda annem düşüncelerinde yanlış değil.
kpss ye hazırlanması için bu sene sabrederim sevgilimin azmedeceğinede inanırım. Ama bu süreç hiç kolay olmayacak. Kendisi birde doğrucu davut olduğundan.. Durumu yumuşatmak adına istifa ettiğini söylemektense işten çıkarıldın derim anneme dedim fırtına koptu. Yalan söyleyemezmiş.
Canlarım günaydın iki tane mis gibi şeftali yedim öğlen domates soslu makarna yemeyi planlıyorum sonra kendimi pazara atıcam sonra pediküré ordan da komşumuzun oğlu evleniyor düğüne gidicez düğün yemekli ama şimdi uygun bi menu olmaz diye şimdi ben patatesli barbunya pişiriyorum yemeğimiZi yiyip gidelim ben düğün de hiç bişey yemem
Banum nerede 99.5 miiiii bayrama düzle onu sen 99 olsun oh valla nasıl sevindim anlatamam maşallah sana güzel yürekliSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Bu sabahda şükür erkenden uyandım meyvemide yedim hatta şimdide keyif kahvemi alıp buraya bakayım dedim
Dün nasıl yorgun düştüysem anında uyumuşum hatta normalde en geç yatağa giren ben hemen yatağa attım kendimi eşimden de öncebir ara büyük kızım geldi onla gözümün tekini zorla açarak biraz sohbet ettik makara yaptık ama en son dayanamayacak kıvama gelince '' ne olur canım lütfen sana yalvarıyorum git odana beni bırak uyuyayım'' dedim nasıl gülüyor iyice pelteye dönmüşsün banane gitmiyorum işte diye
Hala bacaklarım ağrıyor ama yinede bugün acaba evdemı otursak yoksa bir yere mi gitsek diye düşünüyorumKüçük kuzumda nasıl alıştıysa uyanır uyanmaz Anne bugün nereye gidiyoruz diye soruyor eşim valla siz iyi alıştınız havalarda soğuyor kışın nasıl evde tutacaksın bu kızı diyor
Canım içini dökmekle en güzelini yapmışsınsakın alakasız ve uzun yazdığını düşünme biz sonuçta ne kadar yarışsakta burada çok güzel dostluklarda kuruyoruz ve insanlığımız önce geliyor
Senin için gerçekten zor bir süreç canım ama emin ol sabırlı davranırsanız seneler sonra gülüp geçeceksiniz bu tür şeylereAmcanlar konusunda haklısın sonuçta daha Babacığını yeni kayıp etmişsiniz onlar sizi koruyup kollaması gerekirken birde üstüne fırça atıyorlar Bak her konuda taviz ver ama bu konuda asla amcanlarada olsa çok fazla yüz verme ( huzurun ve mutluluğun için ) Bu tip İnsanlar hep ben haklıyım diye düşünüp durur ama işlerine öyle geldiği için bunu yaparlar Bak benim babam başımızda olduğu halde evlenmeye niyetlendiğimde 16 sene evvel amcamlar hop oturup hop kalktı YOk neymiş eşimin ne iş yaptığı belli değilmiş, yok efendim durumu iyi değilmiş, yok efendim Almanyada kocamı kalmamışmış da buraya evleniyormuşum ve daha bir sürü bahane hesapta hepsi benim iyiliğim içindi En sonunda Annemle amcam arasında bir muhabbet esnasında Amcam resmen bu çocuk resmen yeğenimle sadece çıkar için evlenmek istiyor demiş Annemde sinirlenip ne demek istiyorsun kızım kör değil topal değil diyince Amcamda işte madem öyle niye almanyaya götürmüyorsunuz burada kalınca mallarınızı yiyecek demiş Annemde valla senelerdir siz yediniz bu saatten sonrada birazda damatlar yesin demiş
Tabi dumur olmuş amcam çünkü Annem senelerdir maddi manevi kendilerini sömürmeye izin vermişler ama evlada laf söylenince insanların pantere döneceğini hesaba katmamış sevgili amcalarımBiriyle zaten ben yeni evliyken sırf para yüzünden sıkıntı cıktı ( babamı dolandırmaya çalıştı şerefyoksunu ) onla 16 senedir konuşmuyorum en ufakla bekarkende anlaşamıyordum sıkıntım yok ama bayramda bile aramam ( evlendikten sonra bir gün bile arayıp yeğenim iyimisin bak Annenler almanyada ama biz varız bir sıkıntın olursa bizi ara demedi bir kere de olsa )
3 amcadan sadece 1 tanesiyle görüşüyorum ( onunda karısı bazen deli ediyor ama babamın hatrına çekilebilir durumdalar)
Anlıyacağın her sülale evlilik öncesi bir karışır ama sen Anneciğin ve Sevdiceğinle ne olursa olsun sımsıkı birlik olun emin ol bazı insanlar görünce yaptıklarından zamanla utanırlarHiç bir şey ve hiç kimse sizlerin huzurunuzdan daha önemli değil o yüzden sakın işsizliği yada milletin lafını takmayın biz tanıştığımızda eşim işsizdi, Nişandan bir iki ay sonra iş buldu ama evlendikten 10 gün sonrada işten kriz nedeniyle çıkarıldı Baştan eyvah dedim doğruya doğru ama erkek adam gerekirse bulaşıkcılık yapar yine evine ekmeğini getirir diye düşündüm ve neticede eşim bir kaç ay boşta kaldıktan sonra şu anki patronunun yanına girdi düşün 15 seneyi geçti hala aynı yerde ve patron artık oğlu ilan etti onu sabır herşeyin üstesinden gelir canım sen sadece Annenle ve sevdiğinle anın tadını çıkar
Ohhh maşallah bugün benden erkencisin sanırım
Ben 8de uyandım gerçiBugün benimde protein günüm veeeeeeeeeeeeeeeeeee sonunda bu sabah 2li rakamlara indim
Bu sabah tartıda 99.5i gördümeşim bile bakıp bakıp valla hatun sen bu ara birden süzülmeye başladım baya zayıfladın helal olsun sana diyor
Banum nerede 99.5 miiiii bayrama düzle onu sen 99 olsun oh valla nasıl sevindim anlatamam maşallah sana güzel yürekliarkadaşım
Banucum bayram gelmeden gordun 99 u daha ne olsun masallah . cok sevindim
Bence yaza hedeflediğin kilonun da altına ineceksin banum canım arkadaşım ben sana güveniyorum yaparsın senAllah razı olsun canım arkadaşım
Bende çok çok sevindim ve Allahında izniylede çok daha güzel rakamlar göreceğime eminim
Aslında cumaya kadar söylemiyecektim ama dayanamadımbiliyorum sizlerde benim şu 2li rakamlara inmemi en azın benim kadar sabırsızlıkla bekliyordunuz o yüzden hemen müjdeyi vermek istedim
Yaza kadar verebileceğim kiloları düşününce resmen böyle oluyorum
Bence yaza hedeflediğin kilonun da altına ineceksin banum canım arkadaşım ben sana güveniyorum yaparsın sen
Bende de yumuşama başladı şu dişimin ağrısı bitse de spor hocam var artık sekerpancarım var bence bizim takımı bi tek bizim prenses dize getirirİnşallah canım bende kesinlikle artık çok daha fazla inanıyorum
Demekki her gün yürümemin faydası olmuş diyetle beraberBu sabah eşimede dedim Bayram sonrası hemen sıkı bir spor programına da başlıyorum ki sarkmalar olmasın ve yaza sizler gibi fıstık olayım
Bende de yumuşama başladı şu dişimin ağrısı bitse de spor hocam var artık sekerpancarım var bence bizim takımı bi tek bizim prenses dize getirir
Çok saolun.
Babamınsunması içinndan sonra amcalarım pek hatta hiç aramadılar . Babamın vefatının 3. gününden sonra görmedim. Geçen bayramda babamsız ilk bayramımdı ve pek iyi değildim aramak yerine msj atarak iyi bayramlar dedim. Kendileri burdan kin gütmeye başlamışlar.
Bana babamın vefatından sonra amcalık yapmasalarda bahalletmı için bu güzel günümde yanımda olun isterim diye aradım aramaz olaydım. Kin kustular resmen. Anlayamıyorum ne yaptılar da ne bekliyorlardı.. Ama sabrettim alttan aldım her saldırılarını çünkü babam hayatta olsaydı bu günümüzde kardeşlerinide yanında isterdi. sırf bu yüzden alttan aldıkça daha çok saldırdılar.
Aynen canım dediğin gibi o bizi dize getirir hatta bence takımca bayram sonrası bize bir spor programı hazırlarsa süper olur atıyorum 15 dakikayla başlayıp her hafta artırabiliriz ( tabi sıkılaşma hareketleri hariç bu süre yoksa pek işe yaramayabilir )
@SekerPancari71 duy sesimizi Victorya Secret meleği olmak istiyoruz bizde
Banum 2 li rakamların bir ömür boyu daim olsun ve Allah bir daha 3 lü hanelerigöstermesin sana ççok ççok sevindim yüreği ve kendi güzel insan 7 li rakamlara bu kadar yolun var inşallah seneye bu zamanlar çoktan ulaşmış olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?