- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Bu saatten sonra yeme bence tatlım yarın arti çıkarsın bol bol su iç limonlu ödemi ni atsiniyi akşamlar kızlar bende paylaşayım menümü
sabah
1 armut
öğle yok
akşam (16.00)
1 tavuk döner
1 ayran
dışarda olunca böyle oldu inşallah + çıkmam
birde bardakta mısır yicem sade tuzlu ev yapımı
Basla canim ben cok memnunum bu diyetten...eminim sende seveceksin..Canlarım acı cehre içtim inşallah yarın eksi görürüm tartida banum ben şimdi kaç kere arti çıktım tartıda ayyy bide atılmiyim takımdan
Yarın başlıyorum canım oh mis gibi fıstık gibi olucaz inşallah gulhaaaannnBasla canim ben cok memnunum bu diyetten...eminim sende seveceksin..
Canlarım acı cehre içtim inşallah yarın eksi görürüm tartida banum ben şimdi kaç kere arti çıktım tartıda ayyy bide atılmiyim takımdan
Banum günaydın canım arkadaşım vallahi sana bravo kızz ikili rakamlara çok az kaldı tatlim çok çok çok sevindim kendim 2 kilo versem bu kadar sevinmezdim çok yakında başarı hikayeni yazacaksin bitanemSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hayırlı sabahlar
Şu mübarek günde gönlünüzden geçen ne varsa Rabbim inşallah çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnnnnnnnn
Cumanız mübarek olsun
Evetttt sonunda büyük gün geldi çattı ve dananın kuyruğu kopacak
Merakla beklenen bildirimimide yapayım bari aklımdayken sonrada hemen oturup kahvaltımı yaparım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen Hafta; 102.4 kg
Bu hafta; 100.4 kg
Giden; 2 kg
Fark; % 1.95
Toplam giden: 24.1 kg
Haftaya Allahın izniyle 2li rakamları kesin görmüş olurum
Bayrama 99 olma hedefim tuttu sayıyorum çünkü reglm daha yeni bittiRabbime şükürler olsun ki 2li rakamlara sadece 500 gr kaldı
Olurmu hiç canım ben seni atarmıyım hiç takımdanben aylarca sabit yada artı çıktığımda Allah razı olsun birinizde ulen takıma zarar veriyor demediniz İnşallah sabah az da olsa eksi göreceksin inanıyorum
Banum günaydın canım arkadaşım vallahi sana bravo kızz ikili rakamlara çok az kaldı tatlim çok çok çok sevindim kendim 2 kilo versem bu kadar sevinmezdim çok yakında başarı hikayeni yazacaksin bitanem
bende 90 günlük diyete başladım bu sabah
Gunaydin
Banu 90 lik diyet metobolizmana cok iyi gelmis.
Masallah nazar degmesin. Bayrama 2 li rakamlarla girceksin.
Benim bildirimim hic ic acici degil.
Gecen hafta 83.5
Bu hafta 83.3
Fark 200 gr
Yuzde0.02
Neden boyle gr gr gidiyo ya
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hayırlı sabahlar
Şu mübarek günde gönlünüzden geçen ne varsa Rabbim inşallah çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnnnnnnnn
Cumanız mübarek olsun
Evetttt sonunda büyük gün geldi çattı ve dananın kuyruğu kopacak
Merakla beklenen bildirimimide yapayım bari aklımdayken sonrada hemen oturup kahvaltımı yaparım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen Hafta; 102.4 kg
Bu hafta; 100.4 kg
Giden; 2 kg
Fark; % 1.95
Toplam giden: 24.1 kg
Haftaya Allahın izniyle 2li rakamları kesin görmüş olurum
Bayrama 99 olma hedefim tuttu sayıyorum çünkü reglm daha yeni bittiRabbime şükürler olsun ki 2li rakamlara sadece 500 gr kaldı
Olurmu hiç canım ben seni atarmıyım hiç takımdanben aylarca sabit yada artı çıktığımda Allah razı olsun birinizde ulen takıma zarar veriyor demediniz İnşallah sabah az da olsa eksi göreceksin inanıyorum
Banuuuuu 2 kilo muuuuusüpeeeeeerr canim benim çok sevindim
Banuuuuş.iki kilomuuu.Sağ olasın canım bende çok çok sevindim
İnşallah bayramıda hasarsız atlatıp sonrada bir güzel ufak ufak sporlada destekleyeceğim beslenmemikilo verdikçe kollarda bile yumuşama oldu senin gibi fıstık olmama çok var ama inanıyorum çok güzel kilolar vereceğime
Banuuuuş.iki kilomuuu.
harikasın canım.maşallah.
bu diyet tam sana göre.
bende busefer fazla veremedim beşte beşle.
1.2gitti üç günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?