Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar tam 4 yıl önce kışlık kadife pantolonum çok rahat şekilde oldu o zamanlar 55 kilo civarındaydım galiba ben 55 olunca eskiye nazaran daha fit olacağım
dün yüzmeye antrenör yine övgü üstüne övgüler söyledi çok seksi bir kadın duruyor karşımda dedi önceden rahat 35 gösteriyodun dedi ki bu lafı duyunca şok oldum ve üzüldüm o durumuma tabi çünkü kadın gerçekten açık sözlü

Canım bence geçmişe bakma bugüne bak neticede şu anda 55 ken giydiğin pantalon oluyor ve çok daha seksi bir hatun olma yolunda ilerliyorsun daha ne olsun Allahın izniyle hepimiz okadar güzel kilolar vereceğiz ki bu kız reşitmi diye düşünecekler abarttığımı sanma cünkü bence cidden hepimizin yüzü aslında yaşından ufak gösteriyor ve fazlalıklar da gidince bu enerjimizle tenimizeda yansıyor

Kesinlikle canım zayıflayınca insanın tarzı bile değişiyor duruşu makyaj şekli ve bir çok şey daha ne kadar spor olursa olsun büyük beden kıyafetler anne giyim gibi duruyor insanlar bakmıyor bile ne giydiğimize ama zayıf olunca birde güzel giymişsen baştan aşağı süzüyor kadın milleti zaten bence kadınlar erkekler için değil başka kadınlar için süsleniyor günlerde herkes şıkır şıkır giyip resmen yarı çıplak kalıyor lar bizim Kayseri de :)
Dışarıda kapalı hatunlar sanırsın gazinodan fırlamış

Ohh çok güzel canım gecenin yıldızı sen ol kendinden emin göğsünü kabartarak yürü 12 kilo verdin hakettin bunu
Sağol tatlım ama spor yapmak istiyorum bayramdan sonra o zaman daha çok belli olacak kilo verdiğim böyle hiç içime sinmiyo keşke yüzmeye gidebilsem ama yakınlarda hiç yok burda evde spor yapıcam artık mecburen ama senden mutlaka bi foto bekliyorum sen çok iyi gidiyorsun maşallah sana arkadaşım

Evet canım spor şart yani he.pimiz incecik olsak bile spora devam etmeliyiz spor Yapan kişinin yürüyüşü duruşu bile farklı oluyo yüzme önemli değil evde de olsa mutlaka spor yap özellikle doğum sonrasında kendini bırakmış bir vücutla karşılaşmamak için spor önemli ben 2.bebeğimden önce vücudumu taş gibi yapmak istiyorum
canım malesef hazirandan beri hiç kilo kaybım olmadı halbuki yaz sonuna 55 i hedeflemiştim boğazımı tutamıyorum ama işin garibi lilo da almıyorum galiba tiroidin çalılması etkili oldu ben böyle bir sonuç beklemiyordum çok şükür yaa foto koycam canım sizden fikir almsk için bayram kombini yaptım sizde bayram kıyafetlerinizi paylsşın fikir verelim birbirimize

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün evden çıkmadım ama çoook sıkıldım Alışmışım her gün çıkmaya bugün çıkmayınca neyle oyalanacağımı şaşırdım Bir ara hatta uyumuşum
Akşam yemeğimide saat 17:30da yedikten sonra mutfak benim için kapanmıştır
Sabaha kadar artık sadece sıvı tüketeceğim

Hemen aklımdayken yediklerimi paylaşayım;
Bugün protein günümdü
Sabah; (08:00 ) 4 adet mor erik
Öğlen; ( 12:00 ) 5 - 6 dilim sucuk, 1 salatalık, 1/2 domates, 1/2 biber
Akşam; ( 17:30 ) Yahni ( içinde az sarımsak, soğan ve biber vardı )

Elhamdüllillah bugünde doydum şükür Yarınki Nişasta günü için henüz isim koymadım ama onada bu gece karar veririmki yarın sıkıntı olmasın sabahtan

Kızlar ben menümü paylaşayım
Sabah
2 adet şeftali
Öğlen
Domates soslu makarna
Aksam
Patatesli barbunya
Düğünde birtane sarma ve 2 çatal patates püresi yedim
Öpüyorum hepinizi canlarım

Bende de yumuşama başladı şu dişimin ağrısı bitse de spor hocam var artık sekerpancarım var bence bizim takımı bi tek bizim prenses dize getirir

Slm güzeller banum çok sevindim 2li hanelere düştün artik inşallah bida hic çıkmazsin siz isteyin ben size özel spor programi hazirlarim fistiklarrrrrspor candirr

Iyi pazarlar arkadaşlar.
sabah 9da kalktm.
erken kalkınca çok huzurlu oluyorum.
dün geç kahvaltı ettim.
2.öğ7nü beş gibi yedim.
biraz fazla yedim.
akşamda balkonda kızımla çay keyfi yaptık.yanında un kurabiyesi yedim.
çekirdek yedim bide.
ama bugün kararlıyım.
saçmalık yok.
sabah bir dilim tam.buğ.ekmekle kahvaltı ettim.öğlen akşam yoğurt hurma yemeyi planlıyorum.
öğleden sonrada dıßarı çıkıcaz.
yegenlerime bayramlık hediye alıcam.
gitmeden hurma yoğuet yerimki gelince çok aç olmayım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar

Dün akşam kuzen yatıya gelince biraz geç yattım ama yinede sabah 09:00a doğru uyanıp 09:000da kahvaltımı bile yaptım herkes uyurken ( meyvemi yedim daha doğrusu )
Tabi onlar uyanınca dur kahvaltı hazırlıyayım, çay servisiydi falan derken hazır mutfaktayken öğlenlik ve akşamlık yemeklerimide hazırladım

Biraz evvelde Öğlenlik Patates salatamı yedim ( bugün Nişasta günüm ) Aslında başka birşeyler yaparım diye düşünüyordum ama küçük kuşum ille patates salatası diye tutturunca hadi öyle olsun dedim
Akşamlıkta kırmızı mercimek çorbası yaptım kendim için Çok geç saatte kalmadan yiyeceğim tabiki bir aksilik olmazsa

Kızlar bugün karbonhidrat günü
sabah çok az üzüm yedim
Öğlen az kıymalı az peynirli börek
Akşam kek yerim öyle planlıyorum
Hiç keyfim yok hastalandim çok aşırı karnım ağrıyo

Canım Karbonhidrat gününde ancak ıspanaklı yada sade börek yiyebiliyormuşuz
Bende geçen hafta farkında olmadan patatesli yedim peynir ve kıymalı olmuyor diye meğer patatesde yasakmış börektede olsa Ya sebzeli yada sade olması gerekiyor
Akşam için kek güzel seçim canım şimdiden afiyet olsun

Benim yarın Karbonhidrat günüm ve dışarda olacağım kızın pasaport işleri için o yüzden öğlen uzun zamandır yemediğim ve deli gibi özlediğim Simit yiyeğim Akşamlıkda artık Allah kerim birşeyler bulurum tatlı nasılsa olmadı kızlarıda alır dondurma yemeğe gideriz yada Frapeçino geçen gün büyük kız sayıklıyordu kaç aydır hiç aldırmadın bize diye

Ayyy banum bi daha yemem öğrendiğim çok iyi oldu canım çok sağol zaten çok az yedim çünkü karnım çok feci agriyo şimdi bi keyif kahvesi içerim belki iyi gelir

Ayyy banum bi daha yemem öğrendiğim çok iyi oldu canım çok sağol zaten çok az yedim çünkü karnım çok feci agriyo şimdi bi keyif kahvesi içerim belki iyi gelir

Afiyet olsun canım bende şimdi bir keyif kahvesi yapıp içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…