- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Kızlar tam 4 yıl önce kışlık kadife pantolonum çok rahat şekilde oldu o zamanlar 55 kilo civarındaydım galiba ben 55 olunca eskiye nazaran daha fit olacağım
dün yüzmeye antrenör yine övgü üstüne övgüler söyledi çok seksi bir kadın duruyor karşımda dedi önceden rahat 35 gösteriyodun dedi ki bu lafı duyunca şok oldum ve üzüldüm o durumuma tabi çünkü kadın gerçekten açık sözlü
Canım bence geçmişe bakma bugüne bakneticede şu anda 55 ken giydiğin pantalon oluyor ve çok daha seksi bir hatun olma yolunda ilerliyorsun daha ne olsun Allahın izniyle hepimiz okadar güzel kilolar vereceğiz ki bu kız reşitmi diye düşünecekler abarttığımı sanma cünkü bence cidden hepimizin yüzü aslında yaşından ufak gösteriyor ve fazlalıklar da gidince bu enerjimizle tenimizeda yansıyor
Kızların agöğsünü kabartarak yürükürumu halledip eve geldim şimdi biraz dinlenip düğün için suslenİcem
Sağol tatlım ama spor yapmak istiyorum bayramdan sonra o zaman daha çok belli olacak kilo verdiğim böyle hiç içime sinmiyo keşke yüzmeye gidebilsem ama yakınlarda hiç yok burda evde spor yapıcam artık mecburen ama senden mutlaka bi foto bekliyorum sen çok iyi gidiyorsun maşallah sana arkadaşımOhh çok güzel canım gecenin yıldızı sen ol kendinden emin göğsünü kabartarak yürü 12 kilo verdin hakettin bunu
Sağol tatlım ama spor yapmak istiyorum bayramdan sonra o zaman daha çok belli olacak kilo verdiğim böyle hiç içime sinmiyo keşke yüzmeye gidebilsem ama yakınlarda hiç yok burda evde spor yapıcam artık mecburen ama senden mutlaka bi foto bekliyorum sen çok iyi gidiyorsun maşallah sana arkadaşım
Bende de yumuşama başladı şu dişimin ağrısı bitse de spor hocam var artık sekerpancarım var bence bizim takımı bi tek bizim prenses dize getirir
Aynen canım dediğin gibi o bizi dize getirir hatta bence takımca bayram sonrası bize bir spor programı hazırlarsa süper olur atıyorum 15 dakikayla başlayıp her hafta artırabiliriz ( tabi sıkılaşma hareketleri hariç bu süre yoksa pek işe yaramayabilir )
SekerPancarii duy sesimizi Victorya Secret meleği olmak istiyoruz bizde
Kızlar bugün karbonhidrat günü
sabah çok az üzüm yedim
Öğlen az kıymalı az peynirli börek
Akşam kek yerim öyle planlıyorum
Hiç keyfim yok hastalandim çok aşırı karnım ağrıyo
Ayyy banum bi daha yemem öğrendiğim çok iyi oldu canım çok sağol zaten çok az yedim çünkü karnım çok feci agriyo şimdi bi keyif kahvesi içerim belki iyi gelirCanım Karbonhidrat gününde ancak ıspanaklı yada sade börek yiyebiliyormuşuz
Bende geçen hafta farkında olmadan patatesli yedim peynir ve kıymalı olmuyor diye meğer patatesde yasakmış börektede olsaYa sebzeli yada sade olması gerekiyor
Akşam için kek güzel seçim canımşimdiden afiyet olsun
Benim yarın Karbonhidrat günüm ve dışarda olacağım kızın pasaport işleri için o yüzden öğlen uzun zamandır yemediğim ve deli gibi özlediğim Simit yiyeğimAkşamlıkda artık Allah kerim birşeyler bulurum tatlı nasılsa olmadı kızlarıda alır dondurma yemeğe gideriz yada Frapeçino geçen gün büyük kız sayıklıyordu kaç aydır hiç aldırmadın bize diye
Ayyy banum bi daha yemem öğrendiğim çok iyi oldu canım çok sağol zaten çok az yedim çünkü karnım çok feci agriyo şimdi bi keyif kahvesi içerim belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?