Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün yine çoğu zaman evdeydim hatta hesapta bir yerlere mi gitsek derken saat 16:30 gibi Anneme geçtik akşam yemeği için Gelinin ailesi geldi; sabah önce geliyoruz diye aramışlar sonra öğlen yok yarın geleceğiz demişler ama benimde tahmin ettiğim gibi yine fikir değiştirip geldiler
ASlında hiç haz etmem onlardanda ( anası ne ki danası ne olsun ) çok boş konuşan bir aile hatta kadın kızını kıskanan bir tip Hadi Annemlerin hatrına az oturup öyle kaçalım dedim ( yemeğe kalmaktan vazgeçtik )
Bİr yarım saat onlarla oturduktan sonra Annem çok ısrar etti diye mutfakta yemeğimizi yedik çaktırmadan sonrada kendimizi eve attık

Annemler daha evvel gelinin Annesine geldiğinizde rahat edin biz gider kızlarda kalırız demişler tabi eve gelir gelmez kalan işlerimide yaptım ki titiz hatun dur birlikte temizlik yapalım demesin gece gece Şimdi tam belli değil ama belki Dünürü gider yada sadece bir gece kalırsa evde kalma ihtimalleride varmış ama tabi ben ne olur ne olmaz her işimi bitirdim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah; ( 09:00 ) çok az üzüm
Öğlen; ( 13:00 ) 1 tabak patates salatası ( küçük kuşum çok canım çekti diyince onu yaptım banada uygun diye )
Akşam; ( 17:45 ) 1 tabak mercimek çorbası, az çoban salata

Eve geldiğimde saat 18:00 gibide kalan patates salatasını kaldırırken 2 kaşık daha yedim kaçamak sayılmıyor ama yinede söylim istedim
Artık bu saatten sornada zaten sırf çay, kahve ve su var benim için

Bende 90 lık diyet falan kalmadı yarın protein gününden başlıyorum inşallah neden artık diyetler eskisi gibi sabah başlayıp akşam son buluyor inanmak istiyorum kendime inanmak istiyorum çok az ya 6 kilocuk eee hadi o zaman Gülşen Bismillah deyip başla sabah ve önüne gelen hiçbir yiyecek ilgini çekmesin

günaydınlar canlarım...

eşimle yavaş yavaş toparlanmaya başladık şükür
dualarınız yardım etti sanırım bana
inş eskisinden de iyi olacağız gibi geliyor bana

bayramda babamların yazlığa gideceğiz yarın akşam yola çıkıyoruz pazar akşama döneriz sanırım

kısmetse pazartesi sabahı yepyeni bir benle döneceğim aranıza
1 haftada 2 kilo vermeden dönmek istemiyorum bu kez son birkaç haftadır yoğun misafir temposundan pek kilo verebildiğim söylenemez ama kilo da almadan atlatmayı başardım

sizi çooooooooooooook seviyorum iyi ki varsınız iyiki hepinizi tanımışım

insallah daha iyi olursunuz canim..

Çok sevindim canım inşallah çok çok daha güzel haberlerini alırız arkadaşım

Çok sevindim canım.Allah mutluluğunuzu bozmasın.yuvanızda huzuru daim etsin inş.

kızlar merhaba sabah 7 de uyandım sabahtan beri temizlik yapıyorum bittim artık ama evimde mis oldu :)
bugün bende başladım 90 diyetine bakalım ne olacak sonuçlar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiii

Kızın pasaport işi için sabah 07:40 gibi evden çıktık Kızkardeşimde ikizlerin pasaportunu yeniliyeceği için onlarıda alıp Konsolosluğun yolunu tuttuk tabi bir sürü evrak işi falan derken bizim 2 saati buldu cıkmamız ( 09:30da randevumuzdu ) kızkardeşimide 1 saatte yakın bekledik onun 2 pasaport işi olunca
İşimiz bitincede Mall of İstanbula gittik ( yeni acılan bir AVM daha evvel gitmek istemiştikde nasip olmamıştı )
Büyük kıza ayakkabı bakacaktık ama hiç içine sinmedi daha doğrusu istedikleri dünya para benim bütçeye uygun olanlarıda onun hoşuna gitmedi
Marka takıntısı vardı aslında ama sonunda çakma almaya ikna oldu aynı paraya 2 cift ona, birer cifte eşimle bana aldık

Şimdide kızkardeşime çaya gidiyoruz hesapta sohbet edecektim azda olsa sizlerle ama aradılar hadi gelin diye

menümü paylaşayım
sabah
4 dilim karpuz
öğle
5 tane kalamar pane
1 kase salatalık
1 dilim kepek ekmeği
akşam
köfte (ne kadar yedimki acaba?)
tuzsuz peynir
şekersiz çay
hadi bakalım bugünüde böyle bitirdik

Iyi akşamlar arkadaşlar.
akşam 7.30 a kadar dışardaydım.
önce kızımla çarşıya gittik.mhediyelik bir iki şey aldık.dönüşte kızımı eve yolladım.
Bende bıyık için laser epilasyona gittim.
sonra kuaförebgittim.
eve geldim.banyo yaptım.
gitmeden çorbamı yapmıßtm.tavuklarıda marine etmiştim.pilav ve ızgara tavuk yaptım.bende hurma yoğiet devam edicektim ama çok acıktım.üç minik parça kemiksiz tavuk kanat yedim.bir kasede yoğurt.şimdi çay içicez kızımla.

Merhaba kızlar bende menümü yazayım

sabah
1 elma

öğle
1 küçük patlıcan közleme

Akşam
5-6 dilim sucuk 1 dilim ekmek
domates salatalık peynir

evet pek benzemedi protein gününe napıyım sizce kızlar yarın adam gibi protein günümü yapayım nişasta günü mü

İyi gidiyo canim biraz açlık var ama böyle daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…