- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
insallah daha iyi olursunuz canim..günaydınlar canlarım...
eşimle yavaş yavaş toparlanmaya başladık şükür
dualarınız yardım etti sanırım bana
inş eskisinden de iyi olacağız gibi geliyor bana
bayramda babamların yazlığa gideceğiz yarın akşam yola çıkıyoruz pazar akşama döneriz sanırım
kısmetse pazartesi sabahı yepyeni bir benle döneceğim aranıza
1 haftada 2 kilo vermeden dönmek istemiyorum bu kez son birkaç haftadır yoğun misafir temposundan pek kilo verebildiğim söylenemez ama kilo da almadan atlatmayı başardım
sizi çooooooooooooook seviyorum iyi ki varsınız iyiki hepinizi tanımışım
Çok sevindim canım inşallah çok çok daha güzel haberlerini alırız arkadaşımgünaydınlar canlarım...
bayramda babamların yazlığa gideceğiz yarın akşam yola çıkıyoruz pazar akşama döneriz sanırım
1 haftada 2 kilo vermeden dönmek istemiyorum bu kez son birkaç haftadır yoğun misafir temposundan pek kilo verebildiğim söylenemez ama kilo da almadan atlatmayı başardım
Çok sevindim canım.Allah mutluluğunuzu bozmasın.yuvanızda huzuru daim etsin inş.günaydınlar canlarım...
Canlarım Nasılsıniz
İyi gidiyo canim biraz açlık var ama böyle daha iyiAyy iyi olmaya çalışıyorum canım Dila nın küçüklük kıyafetlerini ayırdım hiçbirini vermeye kıyamıyorm hepsinin hatırası var neyseki seçe seçe 5 i 2 hurca indirdim diğerlerini ihtiyaç sahiplerine vercem sen naptın diyet nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?