günaydınlar canlarım...
eşimle yavaş yavaş toparlanmaya başladık şükür
dualarınız yardım etti sanırım bana
inş eskisinden de iyi olacağız gibi geliyor bana
bayramda babamların yazlığa gideceğiz yarın akşam yola çıkıyoruz pazar akşama döneriz sanırım
kısmetse pazartesi sabahı yepyeni bir benle döneceğim aranıza
1 haftada 2 kilo vermeden dönmek istemiyorum bu kez son birkaç haftadır yoğun misafir temposundan pek kilo verebildiğim söylenemez ama kilo da almadan atlatmayı başardım
sizi çooooooooooooook seviyorum iyi ki varsınız iyiki hepinizi tanımışım
valla ben hazırlamadım bu bayram gülşencim anneme gidicem bu akşam siyah pantolon siyah bluz bi kolye aldım bavula koydum bayram günü foto çekilirsek hemen koyarım mutlaka tatlımHerkese günaydııııın kızlar bayram kıyafetlerini hazırladınz mı foto bekliyorum ona göre
Herkese günaydııııın kızlar bayram kıyafetlerini hazırladınz mı foto bekliyorum ona göre
Günaydın sanadaValla ben dün baktım ama son anda almaktan vazgeçtim pantalonum var nasılsa o yüzden bugün dolabı bir aktarayımda hem düzeltmiş olurum içini hemde ufak bedenlere bir bakayım bir üst bulurum nasılsa
ay kendime ne güldüm ne güldüm matematikte gitti iyice diyetten açlık bu olsa gerek 85 günüm kaldı 85 ama ben bi 85 yıl falan yapabilirim bu diyeti
ben meyve hastasıyım ama bence atlama bak o gün sebzede yiyebiliyosun banu ayrıntılı biliyo bi banuya danış bence tatlımEvet canım 5 lik diyete göre alternatif fazla ama lu meyve gününden nefret ediyorum acaba o günü Atlasam nasıl olur sence
[QUESTA öoksbrs, post: 42725658, member: 666405"]valla ben hazırlamadım bu bayram gülşencim anneme gidicem bu akşam siyah pantolon siyah bluz bi kolye aldım bavula koydum bayram günü foto çekilirsek hemen koyarım mutlaka tatlımama seni büyük bi heyecanla bekliyorum
valla kesinlikle derhal foto istiyorum gülşencim kırmızı etek eminim çok yakışacak senin vücut yapın tam kalem eteklik çünküCanım bende inan dolabı karıştırırken 5 yıl önce kV nin aldığı gömleği bulup giydim oldu ama kolları ve yakasını sevmedim terziye verdim bugün alcam altına da kırmızı kalem etek giycem
sende dolabı karıştır eminim eskiden dar olan şimdi bol gelecek bluzlarla karşılaşacaksın bugün bak ki tadilat isterse hemen yaptırırsın
Canım bende inan dolabı karıştırırken 5 yıl önce kV nin aldığı gömleği bulup giydim oldu ama kolları ve yakasını sevmedim terziye verdim bugün alcam altına da kırmızı kalem etek giycem
sende dolabı karıştır eminim eskiden dar olan şimdi bol gelecek bluzlarla karşılaşacaksın bugün bak ki tadilat isterse hemen yaptırırsın
ben meyve hastasıyım ama bence atlama bak o gün sebzede yiyebiliyosun banu ayrıntılı biliyo bi banuya danış bence tatlım
kızlar günaydın ben bu 90 günlük diyete başladım ama bayramdan sonra okullar açıldığı için yapamıcam bayrama kadar yapsam işe yararmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?