Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ben menümü paylaşayım
Sabah
1 adet elma bugün meyve günü
Bütün gün şunları yedim
6 tane incir
1 tane elma
2 portakal
Birde kahvaltı işte ama bugün şahaneydi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok geç oldu ama ancak uğramaya fırsatım oldu
Daha 15 dakika oldu eve gireli Felaket yoruldum bugün ve yarın inşallah evden çıkmayı düşünmüyorum
Eşim bir günlüğüne de olsa şirkete gidicek bende o arada biraz sil süpür yapar bir postada çamaşır yıkarım
Yarın meyve günüm ve inşallah bol bol su içerekte şu iki gündür olan ödemi atarım resmen şiş hissediyorum kendimi hatta çok sık tuvaletim gelmesin diye dışarda pek suda içemedim bugün
Bayram öncesi artı görmek istemiyorum

Canım inan bende çok sevindim iyi olduğunuza Rabbim sizleri nazarlardan sakınsın
İnşallah yazlıktada çok güzel vakit geçirir dahada pekiştirirsiniz ilişkinizi
Kız sende ara ara adama iki sırnaş emin ol sonradan daha iyi davranmaya başlıyor eşler öyle olunca
Ben hala arada eşimi çaktırmadan bir yerlerde ummadığı an sıkıştırırım yada durduk yere öpücük isterim adam birden sanki çıktığımız dönemi hatırlar gibi bakışları bile değişir bana karşı

Günaydın kizlar regl oldum karnim belim çok ağrıyo yine dün haraketsiz geçmesin diye 10 dk stretching videosu yaptım esnedim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugün sabah gidilecek bir yer yok ve rahatım
Bugün hem biraz evi temizlerim üsttende olsa hemde birazda kendimle ilgilenirim ( bayramlık kaş operasyonu yapayım )
Meyve günüm olduğu için hemen 4 adet mor erikle güne başladım çalışsın barsaklar

Herkese günaydııııın kızlar bayram kıyafetlerini hazırladınz mı foto bekliyorum ona göre
valla ben hazırlamadım bu bayram gülşencim anneme gidicem bu akşam siyah pantolon siyah bluz bi kolye aldım bavula koydum bayram günü foto çekilirsek hemen koyarım mutlaka tatlım ama seni büyük bi heyecanla bekliyorum

Herkese günaydııııın kızlar bayram kıyafetlerini hazırladınz mı foto bekliyorum ona göre

Günaydın sanada Valla ben dün baktım ama son anda almaktan vazgeçtim pantalonum var nasılsa o yüzden bugün dolabı bir aktarayımda hem düzeltmiş olurum içini hemde ufak bedenlere bir bakayım bir üst bulurum nasılsa

kızlar ben blog açmak istiyorum hiç blog açan varmı aranızda nasıl oluyo bu işler

[QUESTA öoksbrs, post: 42725658, member: 666405"]valla ben hazırlamadım bu bayram gülşencim anneme gidicem bu akşam siyah pantolon siyah bluz bi kolye aldım bavula koydum bayram günü foto çekilirsek hemen koyarım mutlaka tatlım ama seni büyük bi heyecanla bekliyorum[/QUOTE]

VAyy siyah çok asil bir renktir canım ama kolyen bence renkli olsun

Canım bende inan dolabı karıştırırken 5 yıl önce kV nin aldığı gömleği bulup giydim oldu ama kolları ve yakasını sevmedim terziye verdim bugün alcam altına da kırmızı kalem etek giycem
sende dolabı karıştır eminim eskiden dar olan şimdi bol gelecek bluzlarla karşılaşacaksın bugün bak ki tadilat isterse hemen yaptırırsın

VAyy siyah çok asil bir renktir canım ama kolyen bence renkli olsun[/QUOTE]
kolyem siyahlı altın sarılı canım olurmuki sence

valla kesinlikle derhal foto istiyorum gülşencim kırmızı etek eminim çok yakışacak senin vücut yapın tam kalem eteklik çünkü

kızlar günaydın ben bu 90 günlük diyete başladım ama bayramdan sonra okullar açıldığı için yapamıcam bayrama kadar yapsam işe yararmı ki

Aynen canım bir sürü üst vardır eminim hatta geçenlerde kızımın çok bol olan bir gömleğini bile denemiştim oldu
Aslında acaba geçen bayram giydiğim kırmızı pantalonumu mu yine giysem diye düşünüyorum üzerine güllü güzel bir thirtüm vardı altına yeni spor ayakkabılarımı
Tabi henüz kesin değil önce bir dolabı alt üst edeyim belki daha iyi birşeyler çıkar

ben meyve hastasıyım ama bence atlama bak o gün sebzede yiyebiliyosun banu ayrıntılı biliyo bi banuya danış bence tatlım

Aynen canım seninde dediğin gibi sebzede olur ben geçen sefer sırf salatalıkla yapmıştım o günü ve hiç sıkıntı yaşamadım her öğünde farklı sebze yada meyvede olur maksat karıştırmamak
Bugün erikle yapıyorum mevye günümü ve çok iyi geldi akşama kadar devam

kızlar günaydın ben bu 90 günlük diyete başladım ama bayramdan sonra okullar açıldığı için yapamıcam bayrama kadar yapsam işe yararmı ki

Canım mutlaka başla ve sistemi zaten iyice öğrendiğinde okullar açılsada devam ettirebilirsin sıkıntısızca takıldığın yerde sana uygun ve basit menüler oluşturmaya da yardımcı oluruz nasılsa emin ol çok güzel fark göreceksin

kızlar biz eşimle karar verdik bayramdan sonra düzenli spora başlıyoruz evin dördüncü katı spor salonu olacak aletlerimiz
koşu bandı
ağırlık sehpası
mekik sehpası
eliptik bisiklet
kondisyon bisikleti
pilates topu
pilates bandı
bide bacak içi çalıştırmak için olan aleti alıcam ohhh missss ipte atlıcam mutlaka ama yavaş yavaş başlıcaz haftada iki yada üç gün aletli spor geri kalan 2 günde açık havada yürüyüş havalarda serinledi malum sıcaklarda yüyrümek zor oluyodu
hedef 48 kilo ve kalıcı olması için spor şart hemde ömür boyu bebişler gelincede allahım devam etmeyi nasip etsin bana aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…