Süper...cok iyi yapmusin..bende bugün basladim tekrarKızlar ben bugün başladım 90 günlük diyeté tekrardan
İnşallah bize ugurlu gelir canım arkadaşımSüper...cok iyi yapmusin..bende bugün basladim tekrar
günaydın canım yeni okul yılın hayırlı olsungünayyyyyyyyydın kızlar
kürkçü dükkanı geldi oturdu koltuğuna :)
şimdilik 13 öğrencim var eğer değişiklik olmazsa sene sonuna kadar hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız inşallah bundan sonra daha fazla girme imkanım olacak hem böyle klavyede yazmak çok rahatmış yaa telefonda ne öyle böcük gibi harfler
kızlarrr benim canım çok sıkkın daha doğrusu içim sıkılıyo canım hiç bişey yapmak istemiyo aşırı halsizim napcam ben böyle
günayyyyyyyyydın kızlar
kürkçü dükkanı geldi oturdu koltuğuna :)
şimdilik 13 öğrencim var eğer değişiklik olmazsa sene sonuna kadar hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız inşallah bundan sonra daha fazla girme imkanım olacak hem böyle klavyede yazmak çok rahatmış yaa telefonda ne öyle böcük gibi harfler
Selamlar
Nasilsiniz?
Bayramda hic dikkat etmedim. Hatta yedikce yedim amaaaa kilo vermisim.
Günaydın kizlaaarrinşallah bayramınız güzel geçmiştir ve kilo almamissinizdr ben aldim malesef
valla banum dolunay hiç aklıma tgelmemişti benim yıldızım düşük sanırım herşeyden etkileniyorum böyle bide tahlil yaptırmam lazım ondan da biraz gerildim sankiSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki
Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecekşakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )
Canım sanırım dolunayın etkisi birazda ( bende de var 2 - 3 gündür bir halsizlik şişkinlik )
Eminim bir iki güne toparlarsın sen yine kendini canım
Hadi bakalım sanada kolay gelsin canım
Rabbim Öğrencilerine zihin acıklığı versin ...Aminnnn
İnşallah onların ileride çok güzel yerlere geldiğini görür dahada gururlanırsın onlarla
ben korkumdan tartılmadım bile valla tatlım çok abarttım kesin kilo almışımdır diye düşünüyorumGünaydın kizlaaarrinşallah bayramınız güzel geçmiştir ve kilo almamissinizdr ben aldim malesef
valla banum dolunay hiç aklıma tgelmemişti benim yıldızım düşük sanırım herşeyden etkileniyorum böyle bide tahlil yaptırmam lazım ondan da biraz gerildim sankişimdi biraz daha iyiyim aç olunca kendimi daha iyi hissediyorum
bende aynısını yapıyorum insanlara hemen esnemeye başlıyolar uykuları falan geliyo bazılarıda anlamıyo sesimi de çıkartamıyorumBenimde aynı canım yıldızım çok düşük ota çoka etkileniyorum
Komşu ablam geldi ( bayramdan evvel gitmişti Annesinin yanına daha dün geldi yeni görüştük ) o bile kız sende nasıl bir ağırlık var yeminle maf ettin beni dedisağ olsun onunda hisleri aşırı kuvvetli olduğu için daha kapıdan girer girmez benim kötü olduğumu hisseder kadını üzerimdeki ağırlıkla yamultup yolladım desem yeridir
Banum vatsap grubuna tekrar eklermisin beni. Artik dondum. :)
kızlar bayramda çok abartmadım istediğim gibi yürüyüşte yapamadım kilo da veremedim kesin ama yazlıktaki inşaat temizliğini yapmaktan dinlenemedim bile canım çıktı resmen
tartıya çıkmaya korkuyorum
silkelenip sağlıklı beslenmeye çok sıkı başlamam gerek yeniden umarım çok kilo almamışımdır
acilen kiloların gitmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?