Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Şükür kavuşturana

Malum yarın okullar açılıyor ve o yüzden bizim evdede baya bir yoğunluk vardı
Evimi temizledim sonrada bir ara 3 saatliğine Annemlere geçtim ( kardeşimin doğum günüydü diye ) eve gelincede kalan bir iki işimide bitirip küçük kuzuyuda yıkadım en son
Şimdide eşimle karşılıklı ( tabi ben pc başında ) yorgunluk kahvelerimizi içelim dedik

İlk kez bu bayramda çok fazla yoğunluğum oldu ( bol gezmeli ) ama şükür bundan sonra biraz daha sakin oluruz sanırım
Bu arada sevindiğim bir olay oldu
Benim araba normalde babamın üzerineydi ruhsatı ve geçen gün kızkardeşim Anneme madem bu araba ablamın diyorsun niye üzerine yapmıyorsun yarın öbür gün Allah korusun sizlere birşey olsa sanıyormusun ki erkek kardeşim o arabayı bırakacak ablama demiş sağ olsun bizim gelin çok fazla erkek kardeşimi etkiliyor ve bir kaç kere şu bir kaç gün içinde o araba babanın yani seninde sayılır muhabbeti yapmış Annemde baştan önemsememiş dengesiz boş konuşuyor diye ama kız kardeşimde öyle diyince arabayı benim üzerime yapmaya karar vermiş Tabi tembihliyor üzerinize yapınca direk satmak yok diye çünkü eşim senelerdir benim üzerime olsa çoktan arabayı yükseltirdim diyordu bazen dedim söz ancak para biriktirip farkını hazır eder ve senin onayını alırsam müsaade ederim satışına dedim anlaştık dedi

kızlarrr benim canım çok sıkkın daha doğrusu içim sıkılıyo canım hiç bişey yapmak istemiyo aşırı halsizim napcam ben böyle

günayyyyyyyyydın kızlar
kürkçü dükkanı geldi oturdu koltuğuna :)
şimdilik 13 öğrencim var eğer değişiklik olmazsa sene sonuna kadar hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız inşallah bundan sonra daha fazla girme imkanım olacak hem böyle klavyede yazmak çok rahatmış yaa telefonda ne öyle böcük gibi harfler

günaydın canım yeni okul yılın hayırlı olsun inşallah bu kış hepimize uğurlu gelir canım arkadaşım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış ) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki

Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecek şakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )

kızlarrr benim canım çok sıkkın daha doğrusu içim sıkılıyo canım hiç bişey yapmak istemiyo aşırı halsizim napcam ben böyle

Canım sanırım dolunayın etkisi birazda ( bende de var 2 - 3 gündür bir halsizlik şişkinlik )
Eminim bir iki güne toparlarsın sen yine kendini canım

Hadi bakalım sanada kolay gelsin canım
Rabbim Öğrencilerine zihin acıklığı versin ...Aminnnn
İnşallah onların ileride çok güzel yerlere geldiğini görür dahada gururlanırsın onlarla

Selamlar
Nasilsiniz?
Bayramda hic dikkat etmedim. Hatta yedikce yedim amaaaa kilo vermisim.

Aleyküm selam canım
Valla büyük başarı maşallah
Ne güzel ben doğru dürüst yemediğim halde artıdayım ama eminim bir kaç güne düzelir ( ödemdir diye düşünüyorum )
Bu arada biz iyiyiz Okulların açılmasıylada dahada iyi olduk

Günaydın kizlaaarr inşallah bayramınız güzel geçmiştir ve kilo almamissinizdr ben aldim malesef

Günaydın canım sanada
Bende de durum aynı ama suyu ihmal ettiğimden ödemden şüpheleniyorum üstelik 2 gündür kabızlıkla uğraşıyorum hatta dün bekunis yuttum banamısın demedi bol suyla çözmeye çalışacağım inşallah

valla banum dolunay hiç aklıma tgelmemişti benim yıldızım düşük sanırım herşeyden etkileniyorum böyle bide tahlil yaptırmam lazım ondan da biraz gerildim sankişimdi biraz daha iyiyim aç olunca kendimi daha iyi hissediyorum

Benimde aynı canım yıldızım çok düşük ota çoka etkileniyorum
Komşu ablam geldi ( bayramdan evvel gitmişti Annesinin yanına daha dün geldi yeni görüştük ) o bile kız sende nasıl bir ağırlık var yeminle maf ettin beni dedi sağ olsun onunda hisleri aşırı kuvvetli olduğu için daha kapıdan girer girmez benim kötü olduğumu hisseder kadını üzerimdeki ağırlıkla yamultup yolladım desem yeridir

bende aynısını yapıyorum insanlara hemen esnemeye başlıyolar uykuları falan geliyo bazılarıda anlamıyo sesimi de çıkartamıyorumoh be açım mutluyum

kızlar bayramda çok abartmadım istediğim gibi yürüyüşte yapamadım kilo da veremedim kesin ama yazlıktaki inşaat temizliğini yapmaktan dinlenemedim bile canım çıktı resmen
tartıya çıkmaya korkuyorum
silkelenip sağlıklı beslenmeye çok sıkı başlamam gerek yeniden umarım çok kilo almamışımdır
acilen kiloların gitmesi lazım

Banum vatsap grubuna tekrar eklermisin beni. Artik dondum. :)

Canım kusura bakma şimdi gördüm hemen ekledim

Emineceğim geçmiş olsun canım valla tatilde cidden yorulmuşsun inşallah bundan sonra dahada rahat olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…