- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
canım biliyorum ama okulum gerçekten çok yoğun buraya bile zor gireceğime eminim. her hafta proje yetiştirme derdindeyim o yüzden yemeğimi takip edemem evde yaparım ama okulda ne yemek çıkarsa onu yemek zorundayımAynen canım bir sürü üst vardır eminim hatta geçenlerde kızımın çok bol olan bir gömleğini bile denemiştim oldu
Aslında acaba geçen bayram giydiğim kırmızı pantalonumu mu yine giysem diye düşünüyorum üzerine güllü güzel bir thirtüm vardıaltına yeni spor ayakkabılarımı
Tabi henüz kesin değil önce bir dolabı alt üst edeyimbelki daha iyi birşeyler çıkar
Aynen canım seninde dediğin gibi sebzede olurben geçen sefer sırf salatalıkla yapmıştım o günü ve hiç sıkıntı yaşamadım her öğünde farklı sebze yada meyvede olur maksat karıştırmamak
Bugün erikle yapıyorum mevye günümü ve çok iyi geldiakşama kadar devam
Canım mutlaka başla ve sistemi zaten iyice öğrendiğinde okullar açılsada devam ettirebilirsin sıkıntısızcatakıldığın yerde sana uygun ve basit menüler oluşturmaya da yardımcı oluruz nasılsa emin ol çok güzel fark göreceksin
huhu kızlaaaaaarrrr
hoşgeldin kuzuuuSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Bugünde meyve günümün son öğününü de yaptım ve şükür kaçamaksız günümüm kapattım
Yarın protein günümKuşum iki gündür balık sayıklıyordu inşallah bir aksilik olmazsada akşamlık balık keyfi yaparız yarın
Bu arada geçenlerde kızımla D & Ra gittik ve yine tabiki kendine kitap aldırdı kitap kurdumBende gitmişken şu yeni moda akımına uydum ve kendime boyama kitabı aldım Kesinlikle tavsiye ederim okadar rahatlatıyor ki ve sonuç muhteşemmmm oluyor ( eşimin ifaadesi ben baştan beğenmedim ama sonra ilerledikçe benimde gözüme çok hoş görünmeye başladı )
Ben geldim kuzuuuuu
Nasılsın bakalım
kızlar biz eşimle karar verdik bayramdan sonra düzenli spora başlıyoruz evin dördüncü katı spor salonu olacak aletlerimiz
koşu bandı
ağırlık sehpası
mekik sehpası
eliptik bisiklet
kondisyon bisikleti
pilates topu
pilates bandı
bide bacak içi çalıştırmak için olan aleti alıcam ohhh missss ipte atlıcam mutlaka ama yavaş yavaş başlıcaz haftada iki yada üç gün aletli spor geri kalan 2 günde açık havada yürüyüş havalarda serinledi malum sıcaklarda yüyrümek zor oluyodu
hedef 48 kilo ve kalıcı olması için spor şart hemde ömür boyu bebişler gelincede allahım devam etmeyi nasip etsin bana aminnnnn
Aynen canım bir sürü üst vardır eminim hatta geçenlerde kızımın çok bol olan bir gömleğini bile denemiştim oldu
Aslında acaba geçen bayram giydiğim kırmızı pantalonumu mu yine giysem diye düşünüyorum üzerine güllü güzel bir thirtüm vardıaltına yeni spor ayakkabılarımı
Tabi henüz kesin değil önce bir dolabı alt üst edeyimbelki daha iyi birşeyler çıkar
Aynen canım seninde dediğin gibi sebzede olurben geçen sefer sırf salatalıkla yapmıştım o günü ve hiç sıkıntı yaşamadım her öğünde farklı sebze yada meyvede olur maksat karıştırmamak
Bugün erikle yapıyorum mevye günümü ve çok iyi geldiakşama kadar devam
Canım mutlaka başla ve sistemi zaten iyice öğrendiğinde okullar açılsada devam ettirebilirsin sıkıntısızcatakıldığın yerde sana uygun ve basit menüler oluşturmaya da yardımcı oluruz nasılsa emin ol çok güzel fark göreceksin
valla kesinlikle derhal foto istiyorum gülşencim kırmızı etek eminim çok yakışacak senin vücut yapın tam kalem eteklik çünkü
İşte bu benim resim terapim :)
Eki Görüntüle 1638456
Canım meyve gününde nasıl sebze oluyo ya zahmet olmazsa açıklar mısın hayat mayat meselesi
Canım tam olarak hazır şablonu mu boyuyosun hangi boyaları kullandın eline sağlık hem çok güzel olmuş hemde iyi stress giderir
Kızlar albüme bayram kıyafetimi ekledim aAyysanki çocuk gibiyim cicileri giyince nasıl mmutlu oldum
Günaydın kızlar arefeniz mübarek olsun bugün inşallah bol bol dua edelim mezar ziyaretinde bulunalım eve bolluk getirmesi için alışveriş yapalım bu sonuncu benim fikrimdigenelde aşure zamanı alışverişin bereket getirdiği söylenir
olsun ya niyeymiş önemli olan niyet
bugün Allah izin verirse orucumu tutucam Mevlana Hz nin hocası Seyyid Burhaneddin Hz ni ziyarete gitcem ev temizliği ve market alışverişi yapcam inşallah yetiştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?