Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım biliyorum ama okulum gerçekten çok yoğun buraya bile zor gireceğime eminim. her hafta proje yetiştirme derdindeyim o yüzden yemeğimi takip edemem evde yaparım ama okulda ne yemek çıkarsa onu yemek zorundayım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmmm

Bugünde meyve günümün son öğününü de yaptım ve şükür kaçamaksız günümüm kapattım
Yarın protein günüm Kuşum iki gündür balık sayıklıyordu inşallah bir aksilik olmazsada akşamlık balık keyfi yaparız yarın

Bu arada geçenlerde kızımla D & Ra gittik ve yine tabiki kendine kitap aldırdı kitap kurdum Bende gitmişken şu yeni moda akımına uydum ve kendime boyama kitabı aldım Kesinlikle tavsiye ederim okadar rahatlatıyor ki ve sonuç muhteşemmmm oluyor ( eşimin ifaadesi ben baştan beğenmedim ama sonra ilerledikçe benimde gözüme çok hoş görünmeye başladı )

huhu kızlaaaaaarrrr

Ben geldim kuzuuuuu
Nasılsın bakalım

hoşgeldin kuzuuubizde işten çıkıcaz sonra yolculuk malesef bu akşam tekirdağda köfte yiyeceğimiz için biraz geç olacak akşam yemeğim ama ertesi gün telafi ederim geliboluda bol bol gezerim yürürüm

canlarım ben şimdiden menümü paylaşıyım akşam giremem büyük bi ihtimal
sabah
1 buçuk elma
öğlen
ızgara köfte+domates
akşam
tekirdağ köfte
hepinizi öpüyorum tatlılar

Maşallah kız ev değil şato mübarek o eve futbol takımı dizmen gerekir bak ona göre

Canım meyve gününde nasıl sebze oluyo ya zahmet olmazsa açıklar mısın hayat mayat meselesi

Menüüüüü

sabah
1 küçük salkım üzüm

ara
Türk Kahvesi
1 küçük çikolata

Ikindi
1/2 kek

Akşam
1kese çorba
1 dilim ekmek
Salata

sahur
1 dilim ekmek üzeri acılı sos
Inşallah yarın oruca niyetlendim 2 yıl tutmuş kadar sevap varmış :) bilginize

1 saatten fazla yüzme
su 1 lt ancak

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahta erkenden uyandım ve şükür iki gündür olan ödemlerimide attım
Bugün protein günüm ve öğlenlik kendime melemen yapacağım akşamlıkda balık düşünüyoruz eğer bir aksilik olmazsa

Senelerdir her arife mezarlık ziyaretimizi yaparız Bayram sabahı çok kalabalık oluyor ve yoğunluktan zor oluyor diye Sanırım öğleden sonrada kabristana gideriz ailecek ( ufak kızım çok sevindi çocuk idrak edecek yaşta ölümüde biliyor ama bir keresinde gittiğimizde bir dal parçasıyla mezarı dürtüp durdu kızım sen ne yapıyorsun dediğimizde de Dedemi dürtüklüyorum demişti şimdi ne zaman dedenin mezarına gitsek o geliyor aklına oleyyy dedemi yine dürtüklüyeceğim diyor Ona ölümün aslında bir son değil bir başlangıç olduğunu, herkesin vakti dolduğunda öleceğini ama ileride hepimizin tekrar daha güzel bir yerde bir araya geleceğini izah etmeye çalıştık dilimiz döndüğünce şimdi oda çocuk haliyle dedesinin orada sadece uzun bir uykuya yattığını düşünüyor sanırım ki her defasında dürtükleyeceğim diyor )
Tövbe ya Rabbim ölümü bile insana sevimli hissettiriyor cimcime

Canım meyve gününde nasıl sebze oluyo ya zahmet olmazsa açıklar mısın hayat mayat meselesi

Canım nişasta içermeyen tüm sebzeleri tüketebilirsin salatalık, marul, turp, havuç, semizotu, ıspanak gibi sebzelerin hepsi Ben garantiye almak için bir keresinde sırf salatalık yemiştim ama hiç acıkmadım hee dün mor erik yedim sabahtan akşama ve çok daha zevkli geldi ( çok tatlı olmadığından hiç içim bayılmadı üstelik sert olduğundan bol çiğnedim ve hiç acıkmadım )

Canım tam olarak hazır şablonu mu boyuyosun hangi boyaları kullandın eline sağlık hem çok güzel olmuş hemde iyi stress giderir

Evet canım D&Rda bir sürü büyükler için boyama kitabı vardı bende içlerinden birini aldım desenleri hoşuma giden normal kuru boyayla boyuyorum hatta küçük kuşumda o anda ne TV ne cizgi film diye tutturmadan saatlerce benle boya yaptı valla teknolojiden uzaklaşmanın en zevkli şekli bence eşim bile diyor iki gündür kedi gibi oldun diye

Kızlar albüme bayram kıyafetimi ekledim aAyysanki çocuk gibiyim cicileri giyince nasıl mmutlu oldum

Hemen bakıyorum canım hatta baktım bile :) yeminle harika olmuşsun canım BA - YIL - DIMMMMMMMMMMMMMM
Darısı benimde başıma inşallahhhhhhh...Aminnnnnnn

Günaydın kızlar arefeniz mübarek olsun bugün inşallah bol bol dua edelim mezar ziyaretinde bulunalım eve bolluk getirmesi için alışveriş yapalım bu sonuncu benim fikrimdi genelde aşure zamanı alışverişin bereket getirdiği söylenir
olsun ya niyeymiş önemli olan niyet
bugün Allah izin verirse orucumu tutucam Mevlana Hz nin hocası Seyyid Burhaneddin Hz ni ziyarete gitcem ev temizliği ve market alışverişi yapcam inşallah yetiştiririm

Rabbim kabul etsin Gülşenciğim ne mutlu sana orucunuda tutuyorsun
Bende bugün kabristanda yasin okumak istiyorum her zamanki gibi hatta eşimin Amcasıda gelecekmiş bizimle

kızlar dün menümü paylaşamadım arkadaştaydım eşim çok geç geldi
açıkçası ne yediğimi bile hatırlamıyorum gerçekten
bu arada yarın anneme gidiyorum buraya giremicem şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür eve girebildim kısa süreliğinede olsa
Hesapta evde oturacaktık kabristan ziyaretinden sonra ama eşimin Anannesi saçımı yıkayın diye tutturmuş tabi KV ben yıkıyamam tek başıma diyince eşim sağ olsun yine atladı biz gelir hallederiz diye
Akşam yemeği için balık var menüde bugün hatta onlar pişene kadar kendime bir yorgunluk kahvesi yapıp içtim Allahtan tıkadıda sıkıntısız bekliyeceğim
Yemekten sonrada gidip büyük Anannemizin saçlarını yıkıyacağız

Yarın sabah malum Bayram koşturmacası olacağı için bende herkes gibi uğramaya fırsat bulamam ( belki ancak gece ) O yüzden şimdiden herkesin Bayramı mübarek olsun
Rabbim ailenizle ve tüm sevdiklerinizle mutlu, huzurlu ve kaçamaksız bir Bayram nasip etsin.....Aminnnnn

Ben kendi adıma kaçamak yapmayı önlemek adına yanımda götüreceğim Nişasta günüme uygun olan birşeyleri arabada nasılsa giderken rahat rahat yer sonradaki kapıdada ay valla buraya gelmeden önce yedik çok şişim ayağına yatarak kaçamak yapmayı önlemeyi amaçlıyorum bir tek Annemin dayısında biraz şüpheliyim çünkü Yenge sağ olsun bayılır yedirip içirmeye ve benide aşırı sever inşallah çaktırmadan yemiş gibi yapar yırtarım oradada

İyi akşamlar ve şimdiden Hayırlı bayramlar arkadaşlar.
Kaç gündür sizleri ihmal ettim kendimide ihmal ettim affedin beni.
Erkek arkadaşımla ayrılmak üzereydim nerdeyse. Sebep olan konu ise öyle anlamsız ki..
Sonra bi yazıya denk geldim. Hayırlı işlerde acele etmek lazım. Hayırlı işi şeytan bozmak ister vesvese verir diyordu. Bunu okuyunca kendime geldim. Allaha sığındım. Çok şükür sorunlar geride kaldı.
Sizle paylaşıyorum ki vesveseye kapılınca iç sesim deyip celallenmeyin konu ne olursa olsun.
Veee Sevdiklerinizle çok mutlu bir bayram olsun.
Takımdan atılmadım demi kaç gündür uğramadığım için

Kızlar ben geldim ama diyeti feci bozdum beni affedin anne yemeklerine hayır denilmektedir o yüzden menü paylaşmıyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…