Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar merhaba ben annemdeydim internet problemi yuzunden yazamadim yazin..evime ancak donebildim su andan itibaren rapor yazicam buraya..
Kurallari biliyorum. Su andan itibaren yaziyorum olurmu kaptan

Kızlar hepinizin kurban Bayramı mübarek olsun sağlıklı huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpüyorum canlarım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şu an resmen yorgunluktan bayılmak üzereyim İlk kez bu kadar yoğun ve yorgun geçirdiğim bir bayram oldu Sabah 06:00da uyandık ve saat 07:30da kahvaltı için Anneme gittik Kahvaltı faslından sonra Annemlerle bayramlaştıktan sonrada direk yola çıktık köye gidip kurban kesimi için
Hayvan faslı bittikten sonra tek tek akrabaları gezip hem paylarını dağıttık hemde bayramlaştık

Sabah kahvaltıda herkes bin bir çeşit birşeyler yerken ben sadece 5 adet mor erik yedim Öğlene doğru tabi acıkma başladı ve biz daha hayvanlarla uğraşırken yanıma aldığım cevizden 1 avuç kadar yedim en son saat 17:00 gibi akşam yemeğimi yedim ( gittiğimiz büyük dayının evinde nişasta günüme uygun birşeyler bulabildim 1/2 tabak kadar nohut yedim yanında çoban salatayla yanlız yengemin çok yoğun isteği üzerine 2 yk kadar pilav yedim ) Daha sonrada en son Annemin Amcakızına gittik ve işte orada olay biraz nişastanın dışına çıktı 1 bardak fanta içtim çok varmış gibi birde 1 adet ev baklavası yedim ama Allahtan saat 17:30 gibiydi ve bir daha o saatten sonra hiç bir şey yemedim )
Şu an aslında deli gibi açım ama sadece kendime şekersiz bir kahve yaptım ki bari tıkasın beni diye
Yarın karbonhidrat günüm ve kesinlikle uygun olarak besleneceğim Annem ıspanaklı börek yapacakmış ( ki ondan öğleden sonra az birşey yerim ) akşamda herkes yemeğini yedikten sonra ben sadece 1 ufak parça revani yerim ( zaten tatlı serbest o gün )

Hakkında inşallah hayırlısı olur canım dediğin gibi vesvese şeytan işidir
Umarım bundan sonra daha sık görürüz senide aramızda
Bu arada yok canım takımdan atılmadın tabiki zaten bayram tatili hesabına bu cuma bildirim yapılmayacak bir sonraki haftada iki haftalık bildirim yapıp yüzdeyi 2ye böleceğiz

Kizlar merhaba ben annemdeydim internet problemi yuzunden yazamadim yazin..evime ancak donebildim su andan itibaren rapor yazicam buraya..
Kurallari biliyorum. Su andan itibaren yaziyorum olurmu kaptan

Seni tekrar aramızda görmekten mutlu oldum canım bundan sonra çok daha sık görürüz senide aramızda

Insallah canim ben de cok mutluyum
Aranizda olmaktan inan cok basibos hissettim kendimi bi gram vermedim
Simdi tekrar basliyorum sifirdan..
Yarin yazayim raporlarimi bugun anlamadim bayramin ilk gunu biraz yogun tempoda gecti

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese tekrar iyi bayramlar

Bugünde eşimin tarafını ziyaret edeceğiz ASlında her sene önce o tarafı aradan çıkarıyorduk ama işte bu sene kurbana Annemlere yardımcı olacağız diye böyle oldu
Önce Kvye oradan eşimin amcasına en sonda halalarınıda ziyaret edip direk Anneme geçeceriz ( amcamlar gelecekmiş )
Artık yarında Arkadaşlarımızla birlikte biryerlere gideriz diye düşünüyoruz ama bakalım akşam üzere bir ara arayıp planlarız herşeyi

İnşallah bugünüde hasarsız atlatabilirim

Kızlar ben istanbula döndüm bugün meyve günü Bütün gün meyve yicem ama aksama kayinvalidem yemeğe davet etti bi parça et yicem mecburen bayramda ayıp olur çünkü ama yarindan itibaren çok sıkı devam ediyorum oh mis mis gitsin kilolar

Selam kizlar umarim bayraminiz güzel geciyor....almanyada bayramlarimiz biraz daha farklu geciyo haliyle....
Ben yine bozdum diyeti..cocuklari mutlu ediyim derken bende yedim malesef herseyden ...
Dün son noktayi koydum artik..böyle olmayacak...

Selam canım evet bayram diye bende abarttım Of okul başlasın herşey daha iyi olur inşallah sende toparlarsın canım merak etme

Selam canım evet bayram diye bende abarttım Of okul başlasın herşey daha iyi olur inşallah sende toparlarsın canım merak etme
Insallah canim..son haftalardir ikimizde tökezledik...ama toparlanacagiz..ekim ayindan daha umutluyum bence hepimize daha iyi gelecek önümüzdeki ay...

Iyi diyelim iyi olalim..yeni oturdum bende.temizlik yemek derken aksam oldu..dün cok iyi gitmisti sebze meyve günü bugün yine berbat gecti...neyse..dedigim gibi ekim ayi bize iyi gelecek buna inaniyorum...
Aynen canım ekim ayı ugurlu gelecek bize hem zaten kışın daha iyi kilo veriliyo bence ben pazartesi yeni bi Program yapıp başlıyorum allahin izniyle yeni yıla kadar bu is tamamdır yeni bi spor aleti de aldım bayramdan sonra gelecek artık biraz sporla da desteklicem hamilelikten önce incecik olmak istiyorum 48 kiloyla hamile kalsam süper olur

iyi yapmisin canim..benim evde yer olsa bende alcam spor aletleri...ben yeni yila girmeden 55 olmaliyim..kendime dogum günü hediyesi yapcam 55 kilo olmayi.yilbasina girmeden 6 gün önce dogum günüm cünkü

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı akşamlarrr

İki gündür inanılmaz yoğundum ama yarından itibaren evdeyim şükür
Dün malum Annemlerdeydik bugünde sabahtan arkadaşlarla keyifli bir gün geçirelim dedik ama baya maceralı başladı günümüz
Benim arabayı bayramda birlikte gideceğimiz arkadaşa vermiştik bizde şirket arabası var diye Tam sabah buluşup yola çıkmıştık ki benim arabadan otobanda dumanlar yükselmeye başladı Neye uğradığımızı şaşırıp emniyet şeridine çektik hatta biz biraz daha önde olduğumuz için park ettiğimiz gibi arabaya koştuk arkadaşlara birşey olmasından korktuğumuz için Hatta dumanları gören iki kamyonet daha durup ellerinde suyla koşturdular
Çok şükür önemli birşey değilmişde araba hararet yaptığı için dumanlar çıkmış Tabi o araçla devam etmek zor olacağı için ara ara durup tekrar motora su dökerek eve döndük Allahtan arkadaşa evsahibide arabanın anahtarını bırakmıştı lazım olursa diye hemen benim arabayı tamirhaneye bırakıp diğer arabayı alıp tekrar yola çıktık aynı yere gitmek için

Güzelce kahvaltımızı ettik ( gerçi benim meyve günümdü ama ekmeksiz normal kahvaltı ettim hafif bir şekilde ) daha sonrada çay faslı falan derken akşamda eşim ve arkadaşı saç kavurma yaptılar ama ben sadece tadımlık 3 çatal aldım sonrada az salata yedim tek kaçamağımda akşam eve gelirken az dondurma yemem oldu ama yarın Allahın izniyle çok güzel dengeleyeceğim bu günümü
Biraz olaylı başladı ama çok keyifli bir gün geçirdim ve yarında artık okula hazırlık ve temizlik yaparım ki ilk bir kaç gün bende Anaokulunun önünde beklemek zorundayım malum alışma süreci bitene kadar kısa süreli okulda kalacağı için küçük kuzum

Bu arada birde evde para kazanabileceğim kart katlama işi buldum boş oturduğum zamanlarda onlardan yapıp en azından harçlığımı çıkarmış olurum diye düşünüyorum hatta eşimde gece boş boş oturupta bilgisayar başında oturacağıma bende sana yardımcı olurum dedi İnşallah 3 - 5 kuruşda olsa kendim içinde kenara koyarımda biraz daha rahat ederiz
Faturaların parası çıksa bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…