- 3 Ağustos 2015
- 191
- 348
- 103
- 41
İyi akşamlar ve şimdiden Hayırlı bayramlar arkadaşlar.
Kaç gündür sizleri ihmal ettim kendimide ihmal ettim affedin beni.
Erkek arkadaşımla ayrılmak üzereydim nerdeyse. Sebep olan konu ise öyle anlamsız ki..
Sonra bi yazıya denk geldim. Hayırlı işlerde acele etmek lazım. Hayırlı işi şeytan bozmak ister vesvese verir diyordu. Bunu okuyunca kendime geldim. Allaha sığındım. Çok şükür sorunlar geride kaldı.
Sizle paylaşıyorum ki vesveseye kapılınca iç sesim deyip celallenmeyin konu ne olursa olsun.
Veee Sevdiklerinizle çok mutlu bir bayram olsun.
Takımdan atılmadım demi kaç gündür uğramadığım için
Kizlar merhaba ben annemdeydim internet problemi yuzunden yazamadim yazin..evime ancak donebildim su andan itibaren rapor yazicam buraya..
Kurallari biliyorum. Su andan itibaren yaziyorum olurmu kaptan
Insallah canim ben de cok mutluyumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şu an resmen yorgunluktan bayılmak üzereyimİlk kez bu kadar yoğun ve yorgun geçirdiğim bir bayram oldu Sabah 06:00da uyandık ve saat 07:30da kahvaltı için Anneme gittik Kahvaltı faslından sonra Annemlerle bayramlaştıktan sonrada direk yola çıktık köye gidip kurban kesimi için
Hayvan faslı bittikten sonra tek tek akrabaları gezip hem paylarını dağıttık hemde bayramlaştık
Sabah kahvaltıda herkes bin bir çeşit birşeyler yerken ben sadece 5 adet mor erik yedimÖğlene doğru tabi acıkma başladı ve biz daha hayvanlarla uğraşırken yanıma aldığım cevizden 1 avuç kadar yedim en son saat 17:00 gibi akşam yemeğimi yedim ( gittiğimiz büyük dayının evinde nişasta günüme uygun birşeyler bulabildim 1/2 tabak kadar nohut yedim yanında çoban salatayla yanlız yengemin çok yoğun isteği üzerine 2 yk kadar pilav yedim ) Daha sonrada en son Annemin Amcakızına gittik ve işte orada olay biraz nişastanın dışına çıktı 1 bardak fanta içtim çok varmış gibi birde 1 adet ev baklavası yedim ama Allahtan saat 17:30 gibiydi ve bir daha o saatten sonra hiç bir şey yemedim )
Şu an aslında deli gibi açım ama sadece kendime şekersiz bir kahve yaptım ki bari tıkasın beni diye
Yarın karbonhidrat günüm ve kesinlikle uygun olarak besleneceğimAnnem ıspanaklı börek yapacakmış ( ki ondan öğleden sonra az birşey yerim ) akşamda herkes yemeğini yedikten sonra ben sadece 1 ufak parça revani yerim ( zaten tatlı serbest o gün )
Hakkında inşallah hayırlısı olur canımdediğin gibi vesvese şeytan işidir
Umarım bundan sonra daha sık görürüz senide aramızda
Bu arada yok canım takımdan atılmadın tabiki zaten bayram tatili hesabına bu cuma bildirim yapılmayacak bir sonraki haftada iki haftalık bildirim yapıp yüzdeyi 2ye böleceğiz
Seni tekrar aramızda görmekten mutlu oldum canımbundan sonra çok daha sık görürüz senide aramızda
Selam kizlar umarim bayraminiz güzel geciyor....almanyada bayramlarimiz biraz daha farklu geciyo haliyle....
Ben yine bozdum diyeti..cocuklari mutlu ediyim derken bende yedim malesef herseyden ...
Dün son noktayi koydum artik..böyle olmayacak...
Insallah canim..son haftalardir ikimizde tökezledik...ama toparlanacagiz..ekim ayindan daha umutluyum bence hepimize daha iyi gelecek önümüzdeki ay...Selam canım evet bayram diye bende abarttım Of okul başlasın herşey daha iyi olur inşallah sende toparlarsın canım merak etme
Tokezleyenler listesine benide alın cicilerInsallah canim..son haftalardir ikimizde tökezledik...ama toparlanacagiz..ekim ayindan daha umutluyum bence hepimize daha iyi gelecek önümüzdeki ay...
aceba ayni andami baslasak 90 lik diyete ..bence daha güzel olur.Tokezleyenler listesine benide alın cicilerhavalar biraz soğusun bence bize daha iyi gelecek ben pazartesi hemen toparlamaliyim canlarım
Olur aslında canım ben pazartesi yeniden başlamayı düşünüyorum artık bayramlar tatillerde bitti çok şükür çok güzel olacak inşallah arkadaşımaceba ayni andami baslasak 90 lik diyete ..bence daha güzel olur.
Yarin banu ve fatoslan protein gününden basliyoruz canimOlur aslında canım ben pazartesi yeniden başlamayı düşünüyorum artık bayramlar tatillerde bitti çok şükür çok güzel olacak inşallah arkadaşım
Tamam canım bende pazartesi başlıyorum o zaman kızlarYarin banu ve fatoslan protein gününden basliyoruz canim
Iyi diyelim iyi olalim..yeni oturdum bende.temizlik yemek derken aksam oldu..dün cok iyi gitmisti sebze meyve günü bugün yine berbat gecti...neyse..dedigim gibi ekim ayi bize iyi gelecek buna inaniyorum...Kızlar nasılsınız
Aynen canım ekim ayı ugurlu gelecek bize hem zaten kışın daha iyi kilo veriliyo benceIyi diyelim iyi olalim..yeni oturdum bende.temizlik yemek derken aksam oldu..dün cok iyi gitmisti sebze meyve günü bugün yine berbat gecti...neyse..dedigim gibi ekim ayi bize iyi gelecek buna inaniyorum...
iyi yapmisin canim..benim evde yer olsa bende alcam spor aletleri...ben yeni yila girmeden 55 olmaliyim..kendime dogum günü hediyesi yapcam 55 kilo olmayi.Aynen canım ekim ayı ugurlu gelecek bize hem zaten kışın daha iyi kilo veriliyo benceben pazartesi yeni bi Program yapıp başlıyorum allahin izniyle yeni yıla kadar bu is tamamdır yeni bi spor aleti de aldım bayramdan sonra gelecek artık biraz sporla da desteklicem hamilelikten önce incecik olmak istiyorum 48 kiloyla hamile kalsam süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?