- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
Canım kusura bakma şimdi gördüm hemen ekledim
Emineceğim geçmiş olsun canım valla tatilde cidden yorulmuşsuninşallah bundan sonra dahada rahat olursun
Banucum minikin için okulu hayırlı uğurlu olsun.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün kaçınılmaz olan kırtasiye alışverişini yaptık akşam üzere
Çok şükür büyük kızınki fazla birşey tutmadı ama maşallah küçük kızın listesindekiler ( ki biz biraz daha uygun olan markaları aldıkÖğretmen sorarsada daha evvel almıştık diyeceğim ) baya bir bütçeyi sarstı
Kasada resmen gözlerim yerinden pörtlediulen hesapta Anaokuluna kayıtta sabahcılardan bağış istemediler ( öğlencilerin hepsinden 350 lira bağış istenmiş ) ama maşallah verdikleri listedekiler 300 lira tuttu
Ki dediğim gibi istedikleri markalar yerine daha uygun olanları aldığımız halde bu kadar tuttu
Eşim nasıl söylendi hadi biz bir şekilde alırız ( ki benim bile içime oturdu ) ama durumu olmayanlar ne yapsın üstelik söylediklerini alsaydık kesin bir 100 lira en az daha fazla tutardı
Allahtan Öğretmen eğer evde daha evvel alınmış ama kullanılmamış varsa onlarıda getirebilirsiniz demişti
Geldiğimizden beri bütün ıncık cıncık herşeyi etiketledik ( kalemleri bile tek tek etiketledik ) şimdide büyük kızın kitaplarını kaplamak zorundayım ( 10 adet kitap)
Geçen sene yeğenlerin kitaplarınıda bana kakalamışlardı ama bu sene hiç ses etmiyorum çünkü kız kardeşim öğrensin sonuçta çocukların bütün okul hayatı boyunca banamı getirecekler kitaplarını
Bu arada bugün yediğimide paylaşayım :) gerçi tek birşey
Nişasta günümdü bugün
Sabah ( 07:00 ) 1 adet elma yedim
Öğlen ( 12:00 ) 1 tabak mercimek çorbası
Akşam ( 16:30 ) 1 tabak mercimek çorbası
Banum kuzularin yeni öğretim yılları hayırlı olsun allah üniversiteyi kazandığı günü de nasip etsin inşallah canım arkadaşım aminnnnnnnnSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün kaçınılmaz olan kırtasiye alışverişini yaptık akşam üzere
Çok şükür büyük kızınki fazla birşey tutmadı ama maşallah küçük kızın listesindekiler ( ki biz biraz daha uygun olan markaları aldıkÖğretmen sorarsada daha evvel almıştık diyeceğim ) baya bir bütçeyi sarstı
Kasada resmen gözlerim yerinden pörtlediulen hesapta Anaokuluna kayıtta sabahcılardan bağış istemediler ( öğlencilerin hepsinden 350 lira bağış istenmiş ) ama maşallah verdikleri listedekiler 300 lira tuttu
Ki dediğim gibi istedikleri markalar yerine daha uygun olanları aldığımız halde bu kadar tuttu
Eşim nasıl söylendi hadi biz bir şekilde alırız ( ki benim bile içime oturdu ) ama durumu olmayanlar ne yapsın üstelik söylediklerini alsaydık kesin bir 100 lira en az daha fazla tutardı
Allahtan Öğretmen eğer evde daha evvel alınmış ama kullanılmamış varsa onlarıda getirebilirsiniz demişti
Geldiğimizden beri bütün ıncık cıncık herşeyi etiketledik ( kalemleri bile tek tek etiketledik ) şimdide büyük kızın kitaplarını kaplamak zorundayım ( 10 adet kitap)
Geçen sene yeğenlerin kitaplarınıda bana kakalamışlardı ama bu sene hiç ses etmiyorum çünkü kız kardeşim öğrensin sonuçta çocukların bütün okul hayatı boyunca banamı getirecekler kitaplarını
Bu arada bugün yediğimide paylaşayım :) gerçi tek birşey
Nişasta günümdü bugün
Sabah ( 07:00 ) 1 adet elma yedim
Öğlen ( 12:00 ) 1 tabak mercimek çorbası
Akşam ( 16:30 ) 1 tabak mercimek çorbası
Banucum minikin için okulu hayırlı uğurlu olsun.
Sen çok az yemiyo musun nasıl dayanıyorsun?
Banum kuzularin yeni öğretim yılları hayırlı olsun allah üniversiteyi kazandığı günü de nasip etsin inşallah canım arkadaşım aminnnnnnnn
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşumEve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım felaket bir ağrı vardı ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öylebugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula
geçmiş olsun canım bzen o tarz ağrılar bir iki gün sürebiliyo çok ayakta gezmemeye çalış
bu arada herkese günaydın kızlar ıkula bu sene pek bi enerji ile başlayamadım malum kimse yok burda birde ^^eyvallah^^ yazdım koltuğumun karşı panosuna astım herşeye eyvallah diyelim diyor yazar aman eyvah demeyelim
banum geçmiş olsun üzerine çok basmamaya yüklenmemeye çalış canımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşumEve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım felaket bir ağrı vardı ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öylebugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula
Ne guzel motivasyon olmustur simdi.kızlar gecen sene üzerime baya baya oturan hatta düğmeleri azıcık zorlanan bi kot göleğim vardı bugün onu giydim ve resmen dökülüyo üstümden
yeme canım bence bende ilk başlarda öyleydim yeşilçay iç su iç bi şekilde bastır yeme isteğini bence bi süre 5 te 5 yap diyete alış sonra 90 gün diyetine başlaNe guzel motivasyon olmustur simdi.
Darisi hepimizin basina.
Bugun cok istahim var. Surekli ne yesem diye dusunuyorum. Yardim edin bana kizlar .
evet canım seneler geçtikçe artık birçok şeyin kader ve sınav olduğunu düşünmeye başladım önemli olan sabır senin de dediğin gibi Allah mükafatı başka yerlerden vereceği için zor bir durumla karşılaştırıyo bazen bizi bak ne üzel sende sabrın sonucu arabayı hallettirmişsinSağ olasın canımBayıldım cümleye hakikaten eyvah dememek için Eyvallah diyebilmek çok daha güzel
Sanırım seneler geçtikçe insanda daha bir dinginlik oluşuyor yoksa eskiden olsa yok işte beni niye böyle şeyler bulur diye oturup sinirden kudururdum şimdi hep bundada vardır bir hayır diyorum
Geçenlerde arabam yolda bozulduğunda da şükür beterinden sakladı Rabbim dedim Pazar günü eşim bütün gün yedek parçasını aradı durdu yok bulamadı yine Eyvallah dedim ve ertesi gün eşimin tamirci arkadaşı parçayı kendi yapmış bir şekilde Sabredip hiç canımı sıkmamıştım ve Rabbim karşılığında mükafatını verdi ( Allah bin kere razı olsun tamiri yapan arkadaş kuruş para kabul etmedi ısrar ettiğimiz halde ) Aslında normalde hiç öyle şeyleri kabul etmem sonuçta emeği geçiyor ama dün ki alışverişden sonra acıkcası ilaç gibi geldi o zaman ilk fırsatta yemeğe davet ediceğim sizleri dedim de arkadaşı tamam bir kaç hafta geçsin ama bu ara çok gezdik bende az toparlamam lazım hem çocuklarda okula bir adapte olsunlar dedi
canım bayram vs araya girdi tatil derken eminim sevdiklerinle kaçırmışsındır sende biraz bende emin ol tartıya çıkmaya korkuyorum valla yarın bi çıkıcam cuma öncesi seninle sıkı bir diyet yapıp tekrar spora başlayalımGünaydın kizlaarrben tam tokatliğim bugün sabah bi tartildim 59.3 spora ve diyete sıkı sarilmam lazim artik dikkat etmem değil diyet yapmam lazim yerleşmeden kovuyum kilolari ve kotlarim dar geliyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?