Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar gecen sene üzerime baya baya oturan hatta düğmeleri azıcık zorlanan bi kot göleğim vardı bugün onu giydim ve resmen dökülüyo üstümden
ohhh süpeeer bi duygu değil mi canım bence 2-3 tane dışında hiç o tarz kıyafetleri bulundurma artık evde mazallah
hamile olunca ileriki aylarda giyeceğin bikaç tane olsun yeter ben ahh şu 55i görsem gardırobumda büyük bir devrim yapacağım ama tık yok bende çok korkuyorum adapte olamadım hala

ben hepsini bu hafta valizlere koyup kaldırıcam gelince anneme vericem bi kitapta okumuştum eğer o kıyafetler kalırsa bilinç altım tekrar kilo almaya odaklanırmış şimdi 36 bedenim o yüzden çok bi alışveriş yapmıyorum hedef 34 beden hedef kiloda 48 yeni yıldan önce 90 günlük diyetle bu hedefe ulaşmam lazım gülşeeennnbence sende hemen kontrolü eline al başla bu diyete arkadaşım

Başlayalim gulsencim valla 90 günlük diyeti düşünüyorum aslinda 5 6 kilo vermem lazim isteyen 29.günde birakabiliyormuş galiba daha tam incelemedim diyeti ama kafama yatti bide ablam geldi şimdide annemlerde bende gidip onu görcem ve belki bi iki gün kalcam o yüzden bu hafta çok adapte olamam ama öbür hafta daha sıkı sarılırım tabi yine bugün hafiften spora başlayim hamlama olmasın birden yüklenmeyim ama artik 53 kilo olmak istiyorum o zaman üst sınırım 55 olur 57 ye gelince benim kilo orda takiliyo çünkü 57 yi hiç görmemem lazim....

Günaydın kizlaarrben tam tokatliğim bugün sabah bi tartildim 59.3 spora ve diyete sıkı sarilmam lazim artik dikkat etmem değil diyet yapmam lazim yerleşmeden kovuyum kilolari ve kotlarim dar geliyoooo
senin için iki haftalık iş o fazlalık tatlım hemen bi şok diyet yap önce şokla bi vücudunu bide sporla tamamdır bu iş güzellik seni

ayyy 36 beden misin kız napıyon sıfır beden falan oluyum deme şaka bir yana 36 beden iyi bence yeterli canım yaa sporla desteklersin sıkılaşırsın

90 lık diyet kolay canım yani bende tam yapamadım ama yiyecek alternatifi fazla sadece meyve gününü sevmiyorum ben

ayyy 36 beden misin kız napıyon sıfır beden falan oluyum deme şaka bir yana 36 beden iyi bence yeterli canım yaa sporla desteklersin sıkılaşırsın
benim jinekolog biraz cins valla çokta kafa adam 34 beden ol ki hamileyken 38 olup kurtarırsın kendini diyo her gittiğimde uyarıyo zayıfla diye ama sanırım artık çok abartamıcam biraz mide bulantısı yapıyo açlık baya oluyo diyete başlayalı martta başlamışım toplasan 3 hafta kaçamak yaptım en fazla ama bu diyette özellikle bugün şahane karbonhidrat günü öğlen simit yicem doyurur inşallah akşamda kek ve dondurma

EVET BENDE 90lık diyetin en çok karbonhidrat gününü seviyorum hergün öyle olsa keşke

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

İstanbul maşallah bugünde baya kasvetli şu anda deli gibi yağmur yağıyor ve hava basık
Sabah Annem, Babam, Kızkardeşim, Erkek kardeşimle eşi birde çocuklarla birlikte İKEAda kahvaltımızı yaptık ( tabi benim öğle yemeğim oldu )
Kahvaltı tabağındaki peynirleri küçük kızıma kakaladım Ben sadece 1/2 simit + 2 dilim domates + 3 dilim salatalık ve 3 adet zeytin yedim ( gerçi zeytin bu diyette hangi gün emin değildim ama protein olmadığı kesin )
Kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada topalayarakda olsa biraz AVMde dolandık hatta Annem kız keşke cıkmasaydık madem ayağın böyleydi dedi ama çok yüklenmeden gidince dayanılmaz ağrı olmadı şükür

Birazdanda büyük kızı arabayla okuluna bırakıp şu evde yapılan kart işinide alıp arabanın ekzozunu tamir ettireceğim Eve gelincede ayağımı uzatıp bugün yarın dinlenirim İnşallah yarına birşeyim kalmaz
Bu arada büyük kızımda okula onu bırakmak istiyorum diye surat asıyor neymiş kendi yağmurda yürümek istiyormuş dedim itiraz yok hasta olursun ilk günden sonra ben üzülüyorum Zorlada olsa kabul etti

kızlar gecen sene üzerime baya baya oturan hatta düğmeleri azıcık zorlanan bi kot göleğim vardı bugün onu giydim ve resmen dökülüyo üstümden

Ohhh ne güzel motivasyon olmuş sana
Bende dolaptaki senelerdir giyemediğim daha ufak gömleklerimi geçen denedim hepsi oldu eskiden kolumu sokamazken şimdi çok rahat oluyorlar hatta büyük bir zevkle dışarda giyiyorum
Tabi senin kilona düşmeyi hayal bile edemiyorum ama 40 bedene düşsem valla dünyalar benim olur ( 2 senede sürse kesinlikle devam ederim çabalamaya ve eminim başaracağıma )

Günaydın kizlaarrben tam tokatliğim bugün sabah bi tartildim 59.3 spora ve diyete sıkı sarilmam lazim artik dikkat etmem değil diyet yapmam lazim yerleşmeden kovuyum kilolari ve kotlarim dar geliyoooo

Canım üzülme hepimiz azda olsa artı görüyoruz ara ara özelliklede Bayramı göz önünde bulundurursak İki gün Annenlerle keyif yap bir sonraki hafta sende sıkı bir başlangıç yapar bir kaç haftaya hedefine ulaşmış olursun bence ( ki 1 ayı bulmaz diye düşünüyorum )

Benimde malum karbonhidrat günü o yüzden akşamlık bende Kek + bitter çikolata düşünüyorum ama keki sanırım hazır alırım çünkü hiç uğraşmak istemiyor canım Aslında hazır supangle falan alırım diyordum ama kek daha hafif bir tercih olur ki onuda saat 16:30 - 17:00 gibi yerim diye düşünüyorum

valla banum sen çok yaşa e mi domates salatalık tamamen unutmuşum ben iyiki hatırlattın kara kara düşünüyodum nasıl doycam diye nasıl rahatladım anlatamam

kızlar size bir akıl danışmak istiyorum dila 3 ay önce küçük ve büyük tuvaletini lazımlığa yapmaya alışmıştı evdeki klozete hiç oturmadı çekindi bende ısrar etmedim ama başka yerlerde mecburen klozete oturdu bazen
ben seminere başlayınca kakasını kilotuna yapmaya başladı tekrar geçici sandım ama tam 1 ay oldu özellikle bilerek kanepenin arkasına geçip kakasını yapıyor dün annemde de 2 kez yapmış son bir ayda sadece 2 kez lazımlığa kakasını yaptı o da ben yaparken görüp hemen götürdüğüm içöin ama küçüğünü gidip kendi lazımlığa yapıyo onda problem yok 1 ay çok uzun süre değil mi işe başladığım için mi tepki veriyor sanki biraz da kolayına geliyor gibi hissettim sizce nasıl halledebilirim yada pedagog a götüreyim mi

ayy nasılsınız kızlar. ben malum biliyorsunuz. bugünde işteyim. nasılsınız. geçen cuma 96.3 müş ayrılışım. bugün 94 gördüğümü umuyorum. bayram korktuğum gibi geçmedi. cumaya kadar 1 kg daha gitse...
sizler nasılsınız?

canım ben wc kitabı aldım. oturduk birlikte okuduk.içinden çıkartma çıktı. her wc ye gitmesinde istediği bir çıkartmayı istediği yere yapıştırmasına müsade ettim. sıkma canını oluyor öyle.
benimkide lazımlığa hiç yapmadı. klozetten korktu. normal tuvalete yapıyor.

hemen aldınmı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…