Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla bende aynıyım banum sıvılar olmasa marttan beri zor dayanırdım artık formülünü buldum bol sıvı tüketicem hep açlığı çok iyi bastırıyo

kızlar benim bugün feci bi mide bulantım var dişim için hala antibiyotik kullanıyorum sanırım o yapıyo ama felaket bi durumdayım bugün

kızlar tekrar nasıl motive olucammm
eski enerjim yok
canım işin zor biraz bence bu hafta içi yavaş yavaş alıştır kendini pazartesi gününe kadar uygun bi diyet bul bence ben buraya martta katıldım inan bi ocaktan martta yavaş yavaş önce yemeği azalttım sonra ekmeği kestim öyle başladım diyete ama öncesinde bi 2 ay alıştırdım kendimi motive etmeye çalıştım sende başaracaksın sakın umutsuzluğa kapılma ben inanıyorum sana

5 KİLOYU ÇOK GÜZEL VERDİM 1 AYDA

ama şimdi durdu biraz spor yapmam lazım
arka arkaya 15 -20 gün misafirim oldu kilomu korumayı başardım
aslında bi diyet programı uygulayamıyorum iş yerinde çıkan yemeği yiyorum mecbur
ama yediğim ya çorba salata
yada yemek salata
akşama kadar da bazı günler meyve
akşam evde de ya cacık ya salata yiyorum

ama 1 ay öncesinde sabah aç karna çörek otu yağımı içerdim
göbüşümü yağlayıp akşamları sabaha kadar öyle dururdum
kıpraşımlı kemeri takardım

şuan sadece yemeğe dikkat ediyorum haricinde birşey yapamıyorum ne olacak benim bu halim
şimdi de evde akşamları bayram dönüşünün çamaşırlarını yıkıyorum makinam biraz gıcıktır
çarşaflarımda baza altındaydılar bi baktım havasızlıktan bir garip kokuyor onları yıkıyorum sürekli inşallah 2 akşam daha yıkarsam biter sonra ütülemesi var bunları

akşamlar daha uzun olsun yetişemiyorum artık herşeye ya

Motive olmati beceremiyorum ki kurallar lazim bana asla cikamayacagim yikamayacagim
aynen canım bende yaklaşık 4 aydır acayip boşladım ve kilom sabit inşallah hemen başlamalıyım yoksa böyle balık etli hatun olarak ortada dolanmaya devam edeceğim

ilk hedefim hayatıma son birkaç aydır yoğun bir şekilde tükettiğim ekmeğin sadece kahvaltıda 1 dilim olrak tüketilmesi
ikinci ve en önemlisi BELLİ BİR DİYET LİSTESİNE BAĞLI OLMAK
yoksa azıcık yeyim deyince olmuyor yani benim için

valla canım hem çalışıp hem akşamları ütü mü yapıyorsun açıkçası ben ütücüye gönderiyorum onları da yaparsam yaşamıyorum sürekli çalışıyor gibi hissederim kendimi imkanın varsa sende gönder
evi sil süpür toz al yemek çamaşır zaten çalışan bayana yeter de artar bence tabii birde çocuklar çok önemli gerisi teferruat

günaydın bayanlar gerçi öğlen oldu ama :) akşam ateşim vardı neyseki geçti bugün bayada uyumuşum. motive konusunda bende aynıyım maalesef böyle olmaz birbirimizi kontrol edelim kızlar. bugün okulum yok evdeyim iykide yok dışarda yağmur var hava kötü tam bunalım havası yanii

kızlar işle alakalı sorunlarım var birazdan köyün bağlı olduğu ilçeye gidip şube müdürü ile konuşucam burayı seviyorum ama yalnızlık çok kötü inanın sabah 1 saatlik yolu gelmek hiç zoruma gitmiyorda milleti duyuyorum torpille hemen görevlendirmeleri olurken ben torpilsiz 8 yıldır köylerde çalışıyorum belki şube müdürü insancıl çıkarda halden anlar en azından birkaç öğretmenli yere göndersinler inanın anlatılmaz yaşanır tek başına çalışmak dua edin lütfen dün 1 saat evde ağladım acaba yeniden depresyona mı giriyorum dedim eşim tabi eve gelince şişmiş kırmızı bir suratla karşılaşınca afalladı ona da anlatamıyorum anlamadığından değil artık yoruldum demekten torpil hiç sevmediğim bişeydir şimdiye kadar hiçbir yerde yapmadım hak yemek istemem ama başkaları o kadar güzel hak yiyor ki sen köylerde sürün tek başına napıyosan okula nasıl geliyorsan gel git millet yeni atanıp hooop en iyi yerlerde görev alsın neyse diğer tarafta hesaplaşırız elbet

kızlar işle alakalı sorunlarım var birazdan köyün bağlı olduğu ilçeye gidip şube müdürü ile konuşucam burayı seviyorum ama yalnızlık çok kötü inanın sabah 1 saatlik yolu gelmek hiç zoruma gitmiyorda milleti duyuyorum torpille hemen görevlendirmeleri olurken ben torpilsiz 8 yıldır köylerde çalışıyorum belki şube müdürü insancıl çıkarda halden anlar en azından birkaç öğretmenli yere göndersinler inanın anlatılmaz yaşanır tek başına çalışmak dua edin lütfen dün 1 saat evde ağladım acaba yeniden depresyona mı giriyorum dedim eşim tabi eve gelince şişmiş kırmızı bir suratla karşılaşınca afalladı ona da anlatamıyorum anlamadığından değil artık yoruldum demekten torpil hiç sevmediğim bişeydir şimdiye kadar hiçbir yerde yapmadım hak yemek istemem ama başkaları o kadar güzel hak yiyor ki sen köylerde sürün tek başına napıyosan okula nasıl geliyorsan gel git millet yeni atanıp hooop en iyi yerlerde görev alsın neyse diğer tarafta hesaplaşırız elbet

canım şube müdürü ile hiç bir şey yapamazsın...benim eniştem okul müdürü ablam sınıf öğretmeni...köyde 15 yıla yakın görev yaptılar olmayan okulu adam ettiler...eniştem müdürlük sınavını kazandı onun akabınde il milli eğitim müdürü ile onun arkadaşları ile diyaloğa girerek çözdü.direk masasına gidip,ben burada kalmak istemiyorum tayinim çıksın dersen yapmazlar...acemiyi alıp koymazlar oraya...yok mu eşinin çevresi falan...

yukarıyı oku gülşencim. oraya yazdım...

kızlar
Ablam kuaför.onun bir müsterisi var...kız 28 yaşında falan acıktıkca üçü bir arada nescafe ve sigara içiyormuş...diyet için...
ama bu durum onu hasta etmiş menopaza girmiş...doktor bu yaptığın yüzünden oldu demiş

SİZ SİZ OLUN SAKIN GÜN İÇERİSİNDE SİGARA VE KAHVEYİ BİRBİRİ İLE SÜREKLİ BASTIRMAK İÇİN İÇMEYİN.

kızcağız şimdi evlenemiyor evlense çocuğu olmayacak...bunlıma girdi...

Is sorunlari hayatin her noktasini etkiliyo ne yazik ki. Umarim en hayirli sekilde cozumlenirde rahatlarsin

neyse kızlar ben derse giriyorum hadi BİSMİLLAH

Rabbim kuzulara zihin açıklığı versin canım sanada kolay gelsin

günaydın canlarım cepte eşim TL yükleyene kadar whatsupp a bakamam bitti dakikalarım

Tamamdır canım buradada idare ederiz nasılsa bir müddet

valla bende aynıyım banum sıvılar olmasa marttan beri zor dayanırdım artık formülünü buldum bol sıvı tüketicem hep açlığı çok iyi bastırıyo

Aklıma geldikçe birşeyler içiyorum valla nescafe dayanmıyor bana

kızlar benim bugün feci bi mide bulantım var dişim için hala antibiyotik kullanıyorum sanırım o yapıyo ama felaket bi durumdayım bugün

ÇOk geçmiş olsun canım diş çok zor inşallah bir an önce geçer
BU arada antibiyotik kullanıyorum diyorsun oda ödem yapar biliyorsun dimi

kızlar tekrar nasıl motive olucammm
eski enerjim yok

Canım bir kaç gün kendine müsaade et herkez bayram yüzünden biraz şaşırdı ve ankcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…