evet canım bugün meyve günüm şimdilik iyi gidiyoSende mi 90 lik diyet yapiyorsun
valla bende aynıyım banum sıvılar olmasa marttan beri zor dayanırdım artık formülünü buldum bol sıvı tüketicem hep açlığı çok iyi bastırıyoSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün uğramaya fırsatım olmadı hiçdışarı işlerimi hallettim birde evde yapılan kart katlama işi almıştım onunda boğuştum bütün gece Çok basit görünüyordu ama henüz elim alışmadığından biraz el oyaladı tabi ilerleyen saatlerde daha kolay gelmeye başladı
Eşim katladı ben poşetledim derken yarısından çoğunu hallettik bile
Bugün büyük kızın ilk veli toplantısı varmışvalla iki gündür okadar çok okula harçama yapmak zorunda kaldım ki toplantıyı duyunca tedirgin oldum açıkcası Acaba toplantıda para isterlermi diye korkuyorum Neyse artık acıkcada söylerim olmadı sonuçta cidden bu sene baya bir parçalandık okullara
Bu arada dün karbonhidrat günümdü ve ailemle dışarda kahvaltı edilecek diye bende 1/2 simit, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık ve 3 zeytin yedim ( zeytin konusunda kararsızdım ama sakıncası yoktur inşallah)
Bİrazdanda meyve günümün acılışını yapacağımeşim sağ olsun çok seviyorum diye incirde almış ama tabi onu sadece bir öğünde yerim ki malum şekeri fazla olan bir meyve
Canım Haticenin dediği gibi bir ödül sistemi güzel fikirHani Süper dadıda olduğu gibi her tuvalete yaptığında bir sticker yada ne bileyim buzdolabı mıknatısıda olabilir ilgisini çekeceği tarzda yaptığının çok önemli bir şey olduğunu hissederse ( yani bu durum yüzünden dila ilgi çektiğini hissederse) sırf daha fazla ilgi çekmek içinde yapabilir
Umarım en kısa zamanda bu sorunada bir çare bulursunuz
Canım sabır ilk bir kaç gün sende okulların açılmasına alışana kadar bocalayabilirsin ama eminim kendine uygun bir yol bulursun
Ne demek beni gruptan atın artıkBen inanıyorum yaparsın ama önce kendine inanmaya başlamalısın
Bizler istedikten sonra başaramayacağımız şey yok
Benide aralarda içtiğim kahveler ve sular kurtarıyor çoğu zaman
canım işin zor biraz bence bu hafta içi yavaş yavaş alıştır kendini pazartesi gününe kadar uygun bi diyet bul bence ben buraya martta katıldım inan bi ocaktan martta yavaş yavaş önce yemeği azalttım sonra ekmeği kestim öyle başladım diyete ama öncesinde bi 2 ay alıştırdım kendimi motive etmeye çalıştım sende başaracaksın sakın umutsuzluğa kapılma ben inanıyorum sanakızlar tekrar nasıl motive olucammm
eski enerjim yok
canım işin zor biraz bence bu hafta içi yavaş yavaş alıştır kendini pazartesi gününe kadar uygun bi diyet bul bence ben buraya martta katıldım inan bi ocaktan martta yavaş yavaş önce yemeği azalttım sonra ekmeği kestim öyle başladım diyete ama öncesinde bi 2 ay alıştırdım kendimi motive etmeye çalıştım sende başaracaksın sakın umutsuzluğa kapılma ben inanıyorum sana
aynen canım bende yaklaşık 4 aydır acayip boşladım ve kilom sabit inşallah hemen başlamalıyım yoksa böyle balık etli hatun olarak ortada dolanmaya devam edeceğimMotive olmati beceremiyorum ki kurallar lazim bana asla cikamayacagim yikamayacagim
valla canım hem çalışıp hem akşamları ütü mü yapıyorsun açıkçası ben ütücüye gönderiyorum onları da yaparsam yaşamıyorum sürekli çalışıyor gibi hissederim kendimi imkanın varsa sende gönder5 KİLOYU ÇOK GÜZEL VERDİM 1 AYDA
ama şimdi durdu biraz spor yapmam lazım
arka arkaya 15 -20 gün misafirim oldu kilomu korumayı başardım
aslında bi diyet programı uygulayamıyorum iş yerinde çıkan yemeği yiyorum mecbur
ama yediğim ya çorba salata
yada yemek salata
akşama kadar da bazı günler meyve
akşam evde de ya cacık ya salata yiyorum
ama 1 ay öncesinde sabah aç karna çörek otu yağımı içerdim
göbüşümü yağlayıp akşamları sabaha kadar öyle dururdum
kıpraşımlı kemeri takardım
şuan sadece yemeğe dikkat ediyorum haricinde birşey yapamıyorum ne olacak benim bu halim
şimdi de evde akşamları bayram dönüşünün çamaşırlarını yıkıyorum makinam biraz gıcıktır
çarşaflarımda baza altındaydılar bi baktım havasızlıktan bir garip kokuyor onları yıkıyorum sürekli inşallah 2 akşam daha yıkarsam biter sonra ütülemesi var bunları
akşamlar daha uzun olsun yetişemiyorum artık herşeye ya
geçmiş olsun canım evet antibiyotik bulantı yapabilir haşlanmış patatesin bulantıyı kestiğini duymuştum dene istersen canımkızlar benim bugün feci bi mide bulantım var dişim için hala antibiyotik kullanıyorum sanırım o yapıyo ama felaket bi durumdayım bugün
kızlar işle alakalı sorunlarım var birazdan köyün bağlı olduğu ilçeye gidip şube müdürü ile konuşucam burayı seviyorum ama yalnızlık çok kötü inanın sabah 1 saatlik yolu gelmek hiç zoruma gitmiyorda milleti duyuyorum torpille hemen görevlendirmeleri olurken ben torpilsiz 8 yıldır köylerde çalışıyorum belki şube müdürü insancıl çıkarda halden anlar en azından birkaç öğretmenli yere göndersinler inanın anlatılmaz yaşanır tek başına çalışmak dua edin lütfen dün 1 saat evde ağladım acaba yeniden depresyona mı giriyorum dedim eşim tabi eve gelince şişmiş kırmızı bir suratla karşılaşınca afalladı ona da anlatamıyorum anlamadığından değil artık yoruldum demekten torpil hiç sevmediğim bişeydir şimdiye kadar hiçbir yerde yapmadım hak yemek istemem ama başkaları o kadar güzel hak yiyor ki sen köylerde sürün tek başına napıyosan okula nasıl geliyorsan gel git millet yeni atanıp hooop en iyi yerlerde görev alsın neyse diğer tarafta hesaplaşırız elbet
Is sorunlari hayatin her noktasini etkiliyo ne yazik ki. Umarim en hayirli sekilde cozumlenirde rahatlarsinkızlar işle alakalı sorunlarım var birazdan köyün bağlı olduğu ilçeye gidip şube müdürü ile konuşucam burayı seviyorum ama yalnızlık çok kötü inanın sabah 1 saatlik yolu gelmek hiç zoruma gitmiyorda milleti duyuyorum torpille hemen görevlendirmeleri olurken ben torpilsiz 8 yıldır köylerde çalışıyorum belki şube müdürü insancıl çıkarda halden anlar en azından birkaç öğretmenli yere göndersinler inanın anlatılmaz yaşanır tek başına çalışmak dua edin lütfen dün 1 saat evde ağladım acaba yeniden depresyona mı giriyorum dedim eşim tabi eve gelince şişmiş kırmızı bir suratla karşılaşınca afalladı ona da anlatamıyorum anlamadığından değil artık yoruldum demekten torpil hiç sevmediğim bişeydir şimdiye kadar hiçbir yerde yapmadım hak yemek istemem ama başkaları o kadar güzel hak yiyor ki sen köylerde sürün tek başına napıyosan okula nasıl geliyorsan gel git millet yeni atanıp hooop en iyi yerlerde görev alsın neyse diğer tarafta hesaplaşırız elbet
neyse kızlar ben derse giriyorum hadi BİSMİLLAH
günaydın canlarım cepte eşim TL yükleyene kadar whatsupp a bakamam bitti dakikalarım
valla bende aynıyım banum sıvılar olmasa marttan beri zor dayanırdım artık formülünü buldum bol sıvı tüketicem hep açlığı çok iyi bastırıyo
kızlar benim bugün feci bi mide bulantım var dişim için hala antibiyotik kullanıyorum sanırım o yapıyo ama felaket bi durumdayım bugün
kızlar tekrar nasıl motive olucammm
eski enerjim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?