- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
canım hoşgeldin ben hala devam ediyorum 90 gün diyetine iyi gidiyo bakalım yarın tartıda görücem sonucu inşallah güzel bi rakam görürümSelam kizlar coktandir yazmiyorum buraya..bi bakiyum dedim mesajlar almis basini gitmis.
gülsahcim nasil gidiyo canim 90 günlük diyetin...ben malesef birakmak zorunda kaldim ..nedense bunalimdayim..sonbahardan dolayi olabilir...ama biraz toparlanayim yine baslicam 90 lik diyete..bugün ayran diyetine basladim..simdilik iyi gidiyo...
bugün ilk günümü hasarsiz ve sorunsuz atlattim..kefir ictim dollapta kakmis 4 kutu önce onu bitireyim dedim ama hic aclik cekmedim cok iyi gecti günüm...nette ayran duyeti yazdiginda cikiyo canim 7 .günlük bir diyet..bugün mesela aksam ayriyetten et yedim..canım hoşgeldin ben hala devam ediyorum 90 gün diyetine iyi gidiyo bakalım yarın tartıda görücem sonucu inşallah güzel bi rakam görürümayran diyeti nasıl peki tatlım
Benimde pek bilgim yok bu konuda ama patates kavurma yapmistim ben en son nisasta günümdekızlar yarın nişasta günüm ne yesemki yarın acaba bana fikir verin canlarım
Güzelmiş diyet canım ama ben 90 günlük diyeti denicem belki güzel bi sonuç alırımbugün ilk günümü hasarsiz ve sorunsuz atlattim..kefir ictim dollapta kakmis 4 kutu önce onu bitireyim dedim ama hic aclik cekmedim cok iyi gecti günüm...nette ayran duyeti yazdiginda cikiyo canim 7 .günlük bir diyet..bugün mesela aksam ayriyetten et yedim..
iyi geceler kızlar ben giremiyorum bayadır kusura bakmayın ben yarın giremeyebilirim şimdiden kilomu söyliyim
2 hafta önce 71,2
bugün 72,7
beni affedin nasıl yediysem artık 1,5 kilo almışım
hemen toparlanmam lazım
banucum süpersin valla kız bu 90 lık diyet sana çok iyi yaradı valla inşallah hep böyle emin adımlarla ilerlersinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnn
Çok şükür bu sabahta erkenden uyandımBugün kuşumu yine Anaokuluna götüreceğim oradanda Annemlere geçiceğim erkek kardeşim Pazartesi günü dönüyor bari son bir kaç gün daha küçük kuzumu seveyim doya doya
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım sonra eşimi uyandırıp işe yollar kahvaltılık meyvemi yerim
Başlangıç; 124.5 kg
Önceki hafta; 100.4 kg
Bu hafta; 98.6 kg
Fark; 1.8 kg
Yüzdesi; 1.795 %
Toplam giden; 26.3 kg
Çok şükür 2li rakamları garantiledim gibi birşey ( Allah korusun bir daha görmemek için çok dikkat ediyorum )
İlk hedefim olan 99u şükür gördüm artık bir sonraki hedefim şimdilik 89Allahın izniylede bu işi başaracağıma ve çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum
Umarım herkes çok güzel bildirimlerde bulunur
Sıkma canını canım inşallah bir sonraki hafta çok daha fazlasını vermiş olursun
**8.Takım 432. Etap - 433. Etap
Oynakbasi34 ( 100.4 / 98.6 / 1.8 /% 0.90 ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
yst38 ( 96.3 / / / % )Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
nnickk ( 65.8 / / /% ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
selvatico_rosa ( 64.5 / / / % ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
adayaren38 ( 61.7 / 61.7 / 0 / 0 % ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
Glbrs ( 56 /56.6 / +0.6/ % ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
Le Petite Princesse ( 83.3 / // % ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
_citygirl_ ( 71.2 /71.9 / +0.7 / % - 0.50) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
banum tebrik ederim tatlım çok yakın bi zamanda 89 u da göreceğine eminim canım arkadaşımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnn
Çok şükür bu sabahta erkenden uyandımBugün kuşumu yine Anaokuluna götüreceğim oradanda Annemlere geçiceğim erkek kardeşim Pazartesi günü dönüyor bari son bir kaç gün daha küçük kuzumu seveyim doya doya
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım sonra eşimi uyandırıp işe yollar kahvaltılık meyvemi yerim
Başlangıç; 124.5 kg
Önceki hafta; 100.4 kg
Bu hafta; 98.6 kg
Fark; 1.8 kg
Yüzdesi; 1.795 %
Toplam giden; 26.3 kg
Çok şükür 2li rakamları garantiledim gibi birşey ( Allah korusun bir daha görmemek için çok dikkat ediyorum )
İlk hedefim olan 99u şükür gördüm artık bir sonraki hedefim şimdilik 89Allahın izniylede bu işi başaracağıma ve çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum
Umarım herkes çok güzel bildirimlerde bulunur
Sıkma canını canım inşallah bir sonraki hafta çok daha fazlasını vermiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?