- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
kızlar sizce yarın tavuk kanat mı yesem köftemi hangisi daha tok tutar sizce
evet canım adım gülşah çok sağol bende öyle düşünmüştüm hem sen şimdi tecrübelisin bende yarın köfte yiyimGulsahdi degil mi canim.90 gun diyetimi yapiyorsun...
Bence kofte ye...toj tutuyir bizzat denedim...bende kifte yemegi düşünüyorum
ev işi bende bulabilsem keşke çok araştırdım ama ankara da bulamadım
okul harcım yatacak önümüzdeki ay 600 lira ne halt edeceksem artık
kızlar sizce yarın tavuk kanat mı yesem köftemi hangisi daha tok tutar sizce
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
benim dünki ruh halim devam ediyor dün ilçeye gidip şube müdürüyle konuştum adam dinledi eski yaşadıklarımı ve hastanede lkaldığımı işime gidemediğimi anlattım ve yalnız çalışmak istemediğimi dile getirdim tabi bu esnada malesef elimde olmayarak göz yaşlarımı tutamadım bir başkasının yanında ağlamayalı uzun süre olmuşadam bilgileriimi falan aldı yardımcı olacağını ama fazla da ümitlenmememi söyledi eğer görevlendirmem olursa her sene gidip ağlarım napıyım
canım ne kartı bu nasıl bişey merak ettimfoto yükleyebilir misin bir araSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Bu sabah yine erkenden uyanıp kuşumu Anaokuluna götürdümsabah okullu kızımmmm hadi kalk dediğim an yatağından fırladı ay çok heycanlıyım okula gidiceğim diye sevinçden oynadı anası kılıklı
Bu arada geçen günlerdeki artılarım gitmiş hatta eksi bile görmüşümYarın inşallah dahada aşağılarını göreceğim Bugün biraz temizlik yapıp yine kartlarımın başına geçeceğim şükür bir posta bitti 2ciye başlıyorum elim alıştıkça daha kolay gelmeye başladı şükür
Bu arada cumartesi günümüz başlıyor akrabalar arasında ve benim meyve günümYanımda giderken meyvemide götüreceğim ve kesinlikle kaçamaksız döneceğim evime
İnşallah gerek kalmaz her sene gidip ağlamayaRabbim gönlüne göre versin canım ....Aiiinnnnn
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
benim dünki ruh halim devam ediyor dün ilçeye gidip şube müdürüyle konuştum adam dinledi eski yaşadıklarımı ve hastanede lkaldığımı işime gidemediğimi anlattım ve yalnız çalışmak istemediğimi dile getirdim tabi bu esnada malesef elimde olmayarak göz yaşlarımı tutamadım bir başkasının yanında ağlamayalı uzun süre olmuşadam bilgileriimi falan aldı yardımcı olacağını ama fazla da ümitlenmememi söyledi eğer görevlendirmem olursa her sene gidip ağlarım napıyım
canım ne kartı bu nasıl bişey merak ettimfoto yükleyebilir misin bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?