Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür eve gelebildim
Veli toplantısı resmen 2 saatte yakın sürdü okulun kuruluşundan tutun bütün kurallara kadar tek tek anlattılar
Aslında bu kadar ilgili olmaları hoşuma gitti ama kuşum çok sıkıldı ve sonuna kadar bir yandan ona dur otur demekten bir hal oldum veee aklıma gelen başıma geldi Okulun Aile birliği başkanı herkesten 100er lira istedi her yerde cameralar falan var ve okulun giderleri için mecbur kaldıklarını izah ettiler
750 öğrenci kapasiteli devlet okuluna 1500 kişi almak zorunda kalmışlar
Birde çok hoşuma giden bir şey; cep telefonuna üye olursan milli eğitimin bir sistemine anında mesaj geliyormuş okula çocuğun gitmediyse yada sınavları ne zaman olduğuna dair Biz elimizden geldiğince çocuklarınızı kolluyoruz ama sizde veli olarak ne olur bizimle iş birliği yapın dediler

Eşim bu ay çok masraf yaptık diye dert yandığında gülerek yakında konsumasyona çıkacaksın az kaldı diye dalga geçtim ( ki o ana kadar 100 liradan haberimiz yoktu ) Adamcağız cidden çok zorlandı bu ay o yüzden ben o bitmek bilmeyen kartlardan yapmak zorundayım en azından kızın anaokulu parası çıksa yine iyi

kızlar nasılsınız bu saate ancak gelebildim hala dükkandayız çalışıyoruz çok yoruldum ama buraya bakmadan içim rahat etmedi bugün meyve günümdü ama malesef biraz sonra bi kase ezogelin çorba içicem başka kaçamak yok çalıştıkça karnım acıktı dayanamam diye eşim yemek söylerken çorba istedim bende

kızlar menümü paylaşıyım hemen
tüm gün yediklerim
1 buçuk elma
1 salkım üzüm
5 nektarin
5 küçük mandalina
biraz sonra da çorba içicem
su 3 ltyi buldu
ve tüm gün yeşilçay sıcak limonlu su içtim

Bu gun yediklerim

Sabah 1 dilim sarelleli ekmek
Oglen :az taze fasulye
Ara:1 adet nektari
Akşam :1dilim kır pidesi (el kadar var)
Ve uzum

Kotu bir gundu malesef.regl olucam canim bi seyler istiyor dpor yapmaliyim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür uğramaya fırsatım oldu
Akşam kızı okuldan almaya gittik sonrada tekrar kartlardan almaya gittim verdiği ilk posta birazdan biter ama ben biraz mola vermek istedim sizlere bakmak için

Bugün benimde malum meyve günümdü ve şükür hasarsız atlattım
Sabah 3 adet incir yedim
Öğlen 1 adet nektarin
Akşam 1 adet nektarin

Belki bir çoğunuza az gelebilir ama inanın koşturmacaya dalınca hiç açlık hissetmedim hatta aralarda içtiğim kahveler çok tok tutuyor
Yarın protein günüm ve iple çekiyorum açıkcası
Kurban bayramının ilk gününden beri bir türlü kavurma yemek nasip olmadı yarın dibine vuracağım
İnşallah yarın çok güzel bir eksi görürüm hatta cumada güzel bir rakam bekliyorum

ev işi bende bulabilsem keşke çok araştırdım ama ankara da bulamadım
okul harcım yatacak önümüzdeki ay 600 lira ne halt edeceksem artık

Valla canım aldım ama acıkcası mecbur kalmasam hayatta uğraşmam böyle şeylerle fenalık geldi ama elim alıştı ( eşimin yengesi ilk aldığında 1 posta kartı 3 günde zar zor bitirmiş ama ben dün öğlen aldım ve yarım saatte kalmaz bitirmiş olurum tabi eşimin desteği büyük Haftada 4 paket yapsam haftalık 60 liraya yakın deng gelecek Az aslında ama Allah bereket versin belki iyice elimiz alışırsa dahada fazlasını yapmayı başarırız ama evimide ihmal etmek istemiyorum

kızlar sizce yarın tavuk kanat mı yesem köftemi hangisi daha tok tutar sizce

Bencede köfte çok güzel seçim Bende bu gece kavurma hayaliyle dolanıyorum ortada hatta eşim eve gelince yerken çok canım çekti ama tüm ısrarlara rağmen 1 gıdım bile tadına bakmadım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
benim dünki ruh halim devam ediyor dün ilçeye gidip şube müdürüyle konuştum adam dinledi eski yaşadıklarımı ve hastanede lkaldığımı işime gidemediğimi anlattım ve yalnız çalışmak istemediğimi dile getirdim tabi bu esnada malesef elimde olmayarak göz yaşlarımı tutamadım bir başkasının yanında ağlamayalı uzun süre olmuş adam bilgileriimi falan aldı yardımcı olacağını ama fazla da ümitlenmememi söyledi eğer görevlendirmem olursa her sene gidip ağlarım napıyım

Gunaydin kizlar dun ku menum
Saat 10.00
1 kk kasar peyniri
2 ceviz
1 bardak sekersiz cay
1 has yumurta

0,5 lt su

Saat 14.30
Iki isirik tost
1 kase yogurt

Saat 17.30
3 kasik musakka
1 kasik yogurt
Marul Salatasi
Brokoli salatasi
2 kasik ev eristesi
1.5 lt su

Spor yok

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Bu sabah yine erkenden uyanıp kuşumu Anaokuluna götürdüm sabah okullu kızımmmm hadi kalk dediğim an yatağından fırladı ay çok heycanlıyım okula gidiceğim diye sevinçden oynadı anası kılıklı
Bu arada geçen günlerdeki artılarım gitmiş hatta eksi bile görmüşüm Yarın inşallah dahada aşağılarını göreceğim Bugün biraz temizlik yapıp yine kartlarımın başına geçeceğim şükür bir posta bitti 2ciye başlıyorum elim alıştıkça daha kolay gelmeye başladı şükür

Bu arada cumartesi günümüz başlıyor akrabalar arasında ve benim meyve günüm Yanımda giderken meyvemide götüreceğim ve kesinlikle kaçamaksız döneceğim evime

İnşallah gerek kalmaz her sene gidip ağlamaya Rabbim gönlüne göre versin canım ....Aiiinnnnn

canım ne kartı bu nasıl bişey merak ettimfoto yükleyebilir misin bir ara

kızlar yarın tartı günü ve ben tartılmadım ama eminim artı çıkcam hem bir iki güne belkide bugün regl olcam hemde şu sıra çok stresliyim ve yeme düzenim bozuk
dün yüzmeye gittim ama hiç yüzemedim çünkü kızımı da götürdüm ama çocuk havuzundan çıkarmadı beni :) onu uzun bir süre götürmem heralde

gülşencim bu gun kızımın okuluna gittik orada öğretmenlerle konuştuk...böyle bi şey olurmu dedim oluyor malesef dediler.

1 okula 1 öğretmen ve uzun yıllar aynı yerde çalışmak...şube müdürü ile sık sık bu konuyu gorüşssün unutturmasın dediler arkadaşlar

ama yinede 1-2 sene belki daha uzun sürebilirmiş..

sabah üzüm yedim
dayanamadım minik minik zeytin peynir yumurta yedim
öğlende 2 köfte ve 2 dilim ekmek yedim

akşamda köftemi yiyeceğim

sabah 30 dakika yürüyüş
50 mekik yaptım.(plates topu ile ama olsun)

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün büyük kızım babasıyla BJK maçına gitti ( aslında benide çağırdılar ama kuzu orada üsütür diye kabul etmedim ) Yani küçük kuzuyla baş başayız bu gece Ben bir yandan kartlarla boğuşurken o cizgi film izlemeye zorluyor beni Neyse en azından bana engel olmuyor yarısını bitirdim sayılır

Protein günüm olduğu için öğlende 1 tabak kavurma yedim
Şimdide akşamlık çok az daha yerim yarın nasılsa nişasta günü
İnşallah yarın sabah çok çok daha güzel bir rakam görürüm sabaha nazaran

canım ne kartı bu nasıl bişey merak ettimfoto yükleyebilir misin bir ara

Tabiki canım hemen resmini çekip yüklüyorum

Selam kizlar coktandir yazmiyorum buraya..bi bakiyum dedim mesajlar almis basini gitmis.
gülsahcim nasil gidiyo canim 90 günlük diyetin...ben malesef birakmak zorunda kaldim ..nedense bunalimdayim..sonbahardan dolayi olabilir...ama biraz toparlanayim yine baslicam 90 lik diyete..bugün ayran diyetine basladim..simdilik iyi gidiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…