Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

maşallah kız sana hepimiz kilo alıp döndük bayramdan sen çok azimli çıktın tebrik ederim tatlım

Kızlar geç oldu ama menümü paylaşayım
Sabah
5 tane nektarin
Öğle
1 simit
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Akşam
3 ince dilim kek
1 tık bitter
Su 3 lt falan içtim
2 fincan yeşil çay ve sıcak limonlu su
Yarın meyve günü çooook mutluyum

Sende mi 90 lik diyet yapiyorsun

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün uğramaya fırsatım olmadı hiç dışarı işlerimi hallettim birde evde yapılan kart katlama işi almıştım onunda boğuştum bütün gece Çok basit görünüyordu ama henüz elim alışmadığından biraz el oyaladı tabi ilerleyen saatlerde daha kolay gelmeye başladı
Eşim katladı ben poşetledim derken yarısından çoğunu hallettik bile

Bugün büyük kızın ilk veli toplantısı varmış valla iki gündür okadar çok okula harçama yapmak zorunda kaldım ki toplantıyı duyunca tedirgin oldum açıkcası Acaba toplantıda para isterlermi diye korkuyorum Neyse artık acıkcada söylerim olmadı sonuçta cidden bu sene baya bir parçalandık okullara

Bu arada dün karbonhidrat günümdü ve ailemle dışarda kahvaltı edilecek diye bende 1/2 simit, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık ve 3 zeytin yedim ( zeytin konusunda kararsızdım ama sakıncası yoktur inşallah )
Bİrazdanda meyve günümün acılışını yapacağım eşim sağ olsun çok seviyorum diye incirde almış ama tabi onu sadece bir öğünde yerim ki malum şekeri fazla olan bir meyve

Canım Haticenin dediği gibi bir ödül sistemi güzel fikir Hani Süper dadıda olduğu gibi her tuvalete yaptığında bir sticker yada ne bileyim buzdolabı mıknatısıda olabilir ilgisini çekeceği tarzda yaptığının çok önemli bir şey olduğunu hissederse ( yani bu durum yüzünden dila ilgi çektiğini hissederse) sırf daha fazla ilgi çekmek içinde yapabilir
Umarım en kısa zamanda bu sorunada bir çare bulursunuz

kızlar ben geldim bayadır yazamadım kusura bakmayın bayramda fena cozuttum kilomda arttı tabi okulda başladı bu arada napcam ben yaa

Canım sabır ilk bir kaç gün sende okulların açılmasına alışana kadar bocalayabilirsin ama eminim kendine uygun bir yol bulursun

yarında kesin şeyda coskunun muz sut detoksunu yapcam bozarsam yapmazsam atın benı gruptan artık.

Ne demek beni gruptan atın artık Ben inanıyorum yaparsın ama önce kendine inanmaya başlamalısın
Bizler istedikten sonra başaramayacağımız şey yok

Hahahah valla içiyorum tok tutsun tikasin azıcık diye uğraşıyorum napiyim

Benide aralarda içtiğim kahveler ve sular kurtarıyor çoğu zaman

ilk başta bende her tuvaletini yaptığında dora nın çıkartmalarını verdim duvara yapıştırdı ama ne olduysa ben işe başlayınca oldu dua edin inşallah düzene girer sürekli kilottan kaka temizlemek çok zor hatta bazen kilotla birlikte atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…