maşallah kız sana hepimiz kilo alıp döndük bayramdan sen çok azimli çıktın tebrik ederim tatlımayy nasılsınız kızlar. ben malum biliyorsunuz. bugünde işteyim. nasılsınız. geçen cuma 96.3 müş ayrılışım. bugün 94 gördüğümü umuyorum. bayram korktuğum gibi geçmedi. cumaya kadar 1 kg daha gitse...
sizler nasılsınız?
bugün biraz tenha canımKIZLAR nerdesiniz
hemen aldınmı kız
hepsini bi arada mı içiyosun alemsin:)
Hahahah valla içiyorum tok tutsun tikasin azıcık diye uğraşıyorum napiyimhepsini bi arada mı içiyosun alemsin:)
Sende mi 90 lik diyet yapiyorsunKızlar geç oldu ama menümü paylaşayım
Sabah
5 tane nektarin
Öğle
1 simit
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Akşam
3 ince dilim kek
1 tık bitter
Su 3 lt falan içtim
2 fincan yeşil çay ve sıcak limonlu su
Yarın meyve günü çooook mutluyum
kızlar size bir akıl danışmak istiyorum dila 3 ay önce küçük ve büyük tuvaletini lazımlığa yapmaya alışmıştı evdeki klozete hiç oturmadı çekindi bende ısrar etmedim ama başka yerlerde mecburen klozete oturdu bazen
ben seminere başlayınca kakasını kilotuna yapmaya başladı tekrar geçici sandım ama tam 1 ay oldu özellikle bilerek kanepenin arkasına geçip kakasını yapıyor dün annemde de 2 kez yapmış son bir ayda sadece 2 kez lazımlığa kakasını yaptı o da ben yaparken görüp hemen götürdüğüm içöin ama küçüğünü gidip kendi lazımlığa yapıyo onda problem yok 1 ay çok uzun süre değil mi işe başladığım için mi tepki veriyor sanki biraz da kolayına geliyor gibi hissettim sizce nasıl halledebilirim yada pedagog a götüreyim mi
kızlar ben geldim bayadır yazamadım kusura bakmayın bayramda fena cozuttum kilomda arttı tabiokulda başladı bu arada napcam ben yaa
yarında kesin şeyda coskunun muz sut detoksunu yapcam bozarsam yapmazsam atın benı gruptan artık.
Hahahah valla içiyorum tok tutsun tikasin azıcık diye uğraşıyorum napiyim
ilk başta bende her tuvaletini yaptığında dora nın çıkartmalarını verdim duvara yapıştırdı ama ne olduysa ben işe başlayınca oldu dua edin inşallah düzene girer sürekli kilottan kaka temizlemek çok zor hatta bazen kilotla birlikte atıyorumcanım ben wc kitabı aldım. oturduk birlikte okuduk.içinden çıkartma çıktı. her wc ye gitmesinde istediği bir çıkartmayı istediği yere yapıştırmasına müsade ettim. sıkma canını oluyor öyle.
benimkide lazımlığa hiç yapmadı. klozetten korktu. normal tuvalete yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?