Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar günaydın moralim çok bozuk neden böyle oluyo anlamıyorum
geçen hafta:56
bu hafta:56.6
fark:+0.6
valla hepinizden özür dilerim kızlar herhalde bayramda gerçekten fazla kaçırdım
olsun canım sen böyle giderse telafi edersin inşallah bende en yakın zamanda senin kilona inerim

çağla nerelerdesin kız kaç kilosun şu anda
Canım şuan 66 kiloyum 68 e kadar çıktım çokşükür yavaş yavaş gitmeye başladı. Bende heveslendim tekrar başlamalıyım ama tek başıma olmuyor o yüzden listeye giremesemde günlük yazmayı düşünüyorum. İzne ayrıldıgımda 62.7 dim heralde
Dükkan açıyoruz uğraşıyoruz koşturuyoruz cnm. Sizler ne yaptınız maşallah 60 ın altına düşmene az kalmış

^^EYVALLAH^^ deyip başlıyorum.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DİYET

*2 lt su en az
*90 lık diyet(meyve günü= meyve ve saf protein olacak)
haftada 2 gün yüzme + 2-3 gün evde ağırlıklarla kardiyo

OKUL

*Şikayet yerine tevekkül etmeliiyim
*bulunduğum durumdan zevk alacak yollar aramalıyım
*öğrencileri daha ileri seviyeye taşımak için elimden gelen herşeyi yapmalıyım
*VE en güçsüz anlarımda çocuklarımın gözlerine bakıp güç almalıyım

EV

*dila ile en az 1 saat kaliteli zaman geçirmeliyim.yapacağımız etkinlikleri okulda öğle arasında hazırlamalıyım
*aşkıma daha az söylenip eski flört günlerimizdeki gibi davranıcam her daim bakımlı kokoş gezicem evde
*mutlaka evde herhangi bir çorba yapıcam +yanında diyete uygun bir yemek ve salatayı aşkımı yağlayıp ballayıp ona yaptırıcam

BEN

*namazlarıma daha dikkat edip sabah namazına mutlaka uyanmaya çalışacağım ,okulda öğle arasında öğleyi kılıcam
*hergün en az 1 sayfa yatsıdan önce yada sonra Kuran okucam
*elimde okuduğum bir kitap mutlaka olacak yeni yayınları takip edicem
*günde 10 dk yoga yapıcam
*gereğinde arkadaş ve akraba ziyaretlerinde bulunup ertelemicem
*ve yazmaya devam edicem eskisi gibi ...

"NE KADAR UZUN OLURSA OLSUN HER TÜNELİN BİR SONU VARDIR "
tünelinizin aydınlığa çıkması dileği ile

kızlar biraz önce böyle bir plan yaptım inşallah yapabilirim şuan bunların birçoğunu yapamıyorum yani eksilerim çok fazla
bu eksileri sizlerinde desteği ile artıya çeviricem inşallah
iyi ki varsınız ve ben bunları size yazacak kadar yakın hissediyorsam burası yalnızca bir diyet platformu değil hayata dair birçok şeyi paylaşma yeridir diyebilirim
çok şükür iyi ki varsınız gerçekten

çok güzel çok beğendim. şu yağlama ballama işini özellikle

kıskandım. azcıkta haset olsam zayıflamam hızlanırmı?

**8.Takım 432. Etap - 433. Etap

Oynakbasi34 ( 100.4 / 98.6 / 1.8 /% 0.90 ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
yst38 ( 96.3 /95,6 /0,35 / %0,36 )Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
nnickk ( 65.8 / / /% ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
selvatico_rosa ( 64.5 / / / % ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
adayaren38 ( 61.7 / / / % ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

Glbrs ( 56 / 56,6/-0,3 /- % 0.54) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
Le Petite Princesse ( 83.3 / // % ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
_citygirl_ ( 71.2 /72.7 / +1.5 / % - 1.05 ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

**8.Takım 432. Etap - 433. Etap

Oynakbasi34 ( 100.4 / 98.6 / 1.8 /% 0.90 ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
yst38 ( 96.3 /95,6 /0,35 / %0,36 )Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
nnickk ( 65.8 / / /% ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
selvatico_rosa ( 64.5 / 64,5/0 / %0 ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
adayaren38 ( 61.7 / 61.7 / 0 / 0 % ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

Glbrs ( 56 /56,6 /-0,3 /- %0,54 ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
Le Petite Princesse ( 83.3 / 83/0,15/ % 0,18) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
_citygirl_ ( 71.2 /71.9 / +0.7 / % - 0.50) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

Selamün Aleyküm tekrar kızlar

Herkese tekrar merhabalar

Eve yeni geldim ama daha bir sürü işim var yinede iki dakikada olsa liste ne alemde bir bakayım dedim
Herkes tamamsa listeyi taşıyacağımda

Bu arada herkes yüzdelerini ikiye böldü dimi

Selam fıstıklar. Ben gruba tekrar girmeden zayıflayamayacagım anlaşılan. Ne yapsak acaba

Buarada watsapa benide ekleyin

Tekrar aramıza hoşgeldin o zaman Bu arada canım sen iznemi ayrılmıştın yoksa daha listeye girmedenmi gitmiştin tam hatırlayamadım Ona göre gereken araştırmayı yapayım ki listeye tekrar ekleyelim seni

Whatsupp için bana özelden mesaj at telefon numaranı çağlacığım hemen eklerim senide

kıskandım. azcıkta haset olsam zayıflamam hızlanırmı?

Sağ olasın canım benim kız zaten senle ben fesat olaydık hiç kilo almamış olurduk
Bir tek şeye emin oldum çok fazla şöyle zayıfladım böyle zayıfladım demeye gelmiyor ben ne zaman desem ertesi gün artı görüyorum sanırım nazara geliyorum

*****8.Takım*****
432. Etap - 433. Etap

yst38 ( 96.3 /95,6 /0,7 / %0,36 )Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
nnickk ( 65.8 / 66.8 / - 1 /- 0.75% ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
selvatico_rosa ( 64.5 / 64,5/0 / %0 ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
adayaren38 ( 61.7 / 61.7 / 0 / 0 % ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

Glbrs ( 56 /56,6 /-0,6 /- %0,54 ) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
Le Petite Princesse ( 83.3 / 83/0,3 / % 0,18) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü
_citygirl_ ( 71.2 /71.9 / +0.7 / % - 0.50) Birleştirilen 2 etap nedeniyle yüzdesi 2ye bölündü

8. Takım Ortalaması; 0,00 %

Maalesef bu hafta durum bu ama eminim haftaya çok daha güzel bir sonuç göreceğiz

kızlar ben geldimmm
anca gelebildim eve bugün misafirlerim var hemen temizlik işine başlamam lazım tabii birde pasta börek :)
inşallah haftaya sonuçlar daha iyi olacak öpüyorum hepinizi

banum en bana yardım etsene şu 90 günlük diyette senin gibi yapiyim sen çok güzel kilo veriyosun canım arkadaşım maşallah sana hatta menü belirlesek ben ucunumu kaçırıyorum acaba

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana Bugün akşama kadar eve geldikten sonra kartlarla boğuştum ve an itibariyle bir kariyer planım daha son bulmuş oldu ve emekliliğimi ilan ettim kart işindende
Aslında yapması çok zevkliydi ama bir posta dediğim cuval 50 kgdu Eşim o paraya o çuval taşınmaz bile dedi üstelik bir haftadır ikimizde onlara dalınca hiç sohbet dahi edemedik doğru dürüst
Boşver dedi eşim nasılsa Allahın izniyle çokda ihtiyacımız yok bu paraya hee yapacaksan daha basit ve hafif birşey bul dedi bende kadına malları teslim edip söyledim oda dedi haklısın sonuçta uzak oturuyoruz birbirimizden kazandığının yarısı benzine giderdi zaten diye

Ohhh be bari dilediğim gibi buraya girebileceğim bari iki sohbet etmeyi özledim

banum en bana yardım etsene şu 90 günlük diyette senin gibi yapiyim sen çok güzel kilo veriyosun canım arkadaşım maşallah sana hatta menü belirlesek ben ucunumu kaçırıyorum acaba

Canım tabiki seve seve yardımcı olurum Yarın mı başlıyorsun canım ona göre sana liste hazırlayalım birde özetini tekrar geçeyim sana

Yok kaldığım yerden devam edicem yarın Karbonhidrat günüm banum 1 hafta daha denicem eğer sonuç alamazsam 5 te 5 yapicam mecburen

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

Şükür bu sabahda düne rağmen 400 gr daha az çıktım
Güzelce duşumu alıp meyvemi ( elma ) yedim ve 1 saat sonra uzaktaki bir akrabaya giderek geleneksel Aile günümüzü başlatmak üzere hazırlanacağım

Bugün karbonhidrat günüm ( çok güzel deng geldi ) ve yemek sıkıntı olmayacağından yanımda sefer tasımı götürmeyeceğim Kesinlikle düzenimin dışına çıkmayacağımada adım gibi eminim çünkü cumaya çok daha güzel bir bildirimle gelmek istiyorum tabiki her zamanki gibi

Çocukları evde bırakacağım eşim sağ olsun git biraz kafa dinle rahat ol dedi bugün için
Tabi 14 gün sonraki güne mecbur yanıma alırım onlarıda

Yok kaldığım yerden devam edicem yarın Karbonhidrat günüm banum 1 hafta daha denicem eğer sonuç alamazsam 5 te 5 yapicam mecburen

Süpermiş benimde bugün karbonhidrat günüm
Bugün biliyorsun makarna türü serbest, sebzeli olmak şartıyla börek yada gözleme ( gözleme daha iyi alternatif ) yiyebilirsin Yanında yine salatada yiyebilirsin
Akşam yemeği yerine tatlı öğünü var biliyorsun ondada mümkünse en hafif tatlıları tüket atıyorum pudding olur, supangle olur, profiterol olur, tavukgöğsü olur tabi abartmadan ve mümkünse 17:00yi geçirmemeye çalış ( ben hep öyle yapıyorum hatta bir keresinde 2 ince dilim hazır kek artı 1 sıra bitter çikolata bile yediğim oldu inan hiç açlık hissetmedim )

Bende günde neler yapacak evsahibi bilmiyorum ama mutlaka uygun birşeyler vardır atıyorum ıspanaklı börek tarzı olursa ufak bir parça yerim yada salata tarzı (makarna salatası gibi ) ama tabi içinde mayonez yoksa hatta arabaya bitter çikolatamıda koyacağım nasılsa 17:00ye gelmeden yola çıkarız ve orada tatlı yemeyeceğime göre arabada dönerken çikomu yerim

Ben hazırlandım çıkıyorum kızlar akşam görüşürüz
Bol su ve kaçamaksız kalın

Günaydın kizlar nasilsiniz iki gündür annemlerdeyim ablamlarla çok güzel vakit geçirdim döndüm evime hala 59 kiloyum haftasonunu da abartmadan geçirip pazartesi Allah in izniyle bende 90 günlük diyete başlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…