- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
olsun canım sen böyle giderse telafi edersin inşallah bende en yakın zamanda senin kilona inerimkızlar günaydın moralim çok bozuk neden böyle oluyo anlamıyorum
geçen hafta:56
bu hafta:56.6
fark:+0.6
valla hepinizden özür dilerim kızlar herhalde bayramda gerçekten fazla kaçırdım
çağla nerelerdesin kız kaç kilosun şu andaSelam fıstıklar. Ben gruba tekrar girmeden zayıflayamayacagım anlaşılan. Ne yapsak acaba
Canım şuan 66 kiloyum 68 e kadar çıktım çokşükür yavaş yavaş gitmeye başladı. Bende heveslendim tekrar başlamalıyım ama tek başıma olmuyor o yüzden listeye giremesemde günlük yazmayı düşünüyorum. İzne ayrıldıgımda 62.7 dim heraldeçağla nerelerdesin kız kaç kilosun şu anda
çok güzel çok beğendim. şu yağlama ballama işini özellikle^^EYVALLAH^^ deyip başlıyorum.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
DİYET
*2 lt su en az
*90 lık diyet(meyve günü= meyve ve saf protein olacak)
haftada 2 gün yüzme + 2-3 gün evde ağırlıklarla kardiyo
OKUL
*Şikayet yerine tevekkül etmeliiyim
*bulunduğum durumdan zevk alacak yollar aramalıyım
*öğrencileri daha ileri seviyeye taşımak için elimden gelen herşeyi yapmalıyım
*VE en güçsüz anlarımda çocuklarımın gözlerine bakıp güç almalıyım
EV
*dila ile en az 1 saat kaliteli zaman geçirmeliyim.yapacağımız etkinlikleri okulda öğle arasında hazırlamalıyım
*aşkıma daha az söylenip eski flört günlerimizdeki gibi davranıcam her daim bakımlı kokoş gezicem evde
*mutlaka evde herhangi bir çorba yapıcam +yanında diyete uygun bir yemek ve salatayı aşkımı yağlayıp ballayıp ona yaptırıcam
BEN
*namazlarıma daha dikkat edip sabah namazına mutlaka uyanmaya çalışacağım ,okulda öğle arasında öğleyi kılıcam
*hergün en az 1 sayfa yatsıdan önce yada sonra Kuran okucam
*elimde okuduğum bir kitap mutlaka olacak yeni yayınları takip edicem
*günde 10 dk yoga yapıcam
*gereğinde arkadaş ve akraba ziyaretlerinde bulunup ertelemicem
*ve yazmaya devam edicem eskisi gibi ...
"NE KADAR UZUN OLURSA OLSUN HER TÜNELİN BİR SONU VARDIR "
tünelinizin aydınlığa çıkması dileği ile
kızlar biraz önce böyle bir plan yaptım inşallah yapabilirim şuan bunların birçoğunu yapamıyorum yani eksilerim çok fazla
bu eksileri sizlerinde desteği ile artıya çeviricem inşallah
iyi ki varsınız ve ben bunları size yazacak kadar yakın hissediyorsam burası yalnızca bir diyet platformu değil hayata dair birçok şeyi paylaşma yeridir diyebilirim
çok şükür iyi ki varsınız gerçekten
kıskandım. azcıkta haset olsam zayıflamam hızlanırmı?Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnn
Çok şükür bu sabahta erkenden uyandımBugün kuşumu yine Anaokuluna götüreceğim oradanda Annemlere geçiceğim erkek kardeşim Pazartesi günü dönüyor bari son bir kaç gün daha küçük kuzumu seveyim doya doya
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım sonra eşimi uyandırıp işe yollar kahvaltılık meyvemi yerim
Başlangıç; 124.5 kg
Önceki hafta; 100.4 kg
Bu hafta; 98.6 kg
Fark; 1.8 kg
Yüzdesi; 1.795 %
Toplam giden; 26.3 kg
Çok şükür 2li rakamları garantiledim gibi birşey ( Allah korusun bir daha görmemek için çok dikkat ediyorum )
İlk hedefim olan 99u şükür gördüm artık bir sonraki hedefim şimdilik 89Allahın izniylede bu işi başaracağıma ve çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum
Umarım herkes çok güzel bildirimlerde bulunur
Sıkma canını canım inşallah bir sonraki hafta çok daha fazlasını vermiş olursun
Selam fıstıklar. Ben gruba tekrar girmeden zayıflayamayacagım anlaşılan. Ne yapsak acaba
Buarada watsapa benide ekleyin
kıskandım. azcıkta haset olsam zayıflamam hızlanırmı?
banum en bana yardım etsene şu 90 günlük diyette senin gibi yapiyim sen çok güzel kilo veriyosun canım arkadaşım maşallah sanaSelamün Aleyküm tekrar kızlar
Herkese tekrar merhabalar
Eve yeni geldim ama daha bir sürü işim varyinede iki dakikada olsa liste ne alemde bir bakayım dedim
Herkes tamamsa listeyi taşıyacağımda
Bu arada herkes yüzdelerini ikiye böldü dimi
Tekrar aramıza hoşgeldin o zamanBu arada canım sen iznemi ayrılmıştın yoksa daha listeye girmedenmi gitmiştin tam hatırlayamadım Ona göre gereken araştırmayı yapayım ki listeye tekrar ekleyelim seni
Whatsupp için bana özelden mesaj at telefon numaranı çağlacığımhemen eklerim senide
Sağ olasın canım benim kız zaten senle ben fesat olaydık hiç kilo almamış olurduk
Bir tek şeye emin oldum çok fazla şöyle zayıfladım böyle zayıfladım demeye gelmiyorben ne zaman desem ertesi gün artı görüyorum sanırım nazara geliyorum
banum en bana yardım etsene şu 90 günlük diyette senin gibi yapiyim sen çok güzel kilo veriyosun canım arkadaşım maşallah sanahatta menü belirlesek ben ucunumu kaçırıyorum acaba
Yok kaldığım yerden devam edicem yarın Karbonhidrat günüm banum 1 hafta daha denicem eğer sonuç alamazsam 5 te 5 yapicam mecburenSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturanaBugün akşama kadar eve geldikten sonra kartlarla boğuştum ve an itibariyle bir kariyer planım daha son bulmuş oldu ve emekliliğimi ilan ettim kart işindende
Aslında yapması çok zevkliydi ama bir posta dediğim cuval 50 kgduEşim o paraya o çuval taşınmaz bile dedi üstelik bir haftadır ikimizde onlara dalınca hiç sohbet dahi edemedik doğru dürüst
Boşver dedi eşim nasılsa Allahın izniyle çokda ihtiyacımız yok bu paraya hee yapacaksan daha basit ve hafif birşey bul dedibende kadına malları teslim edip söyledim oda dedi haklısın sonuçta uzak oturuyoruz birbirimizden kazandığının yarısı benzine giderdi zaten diye
Ohhh be bari dilediğim gibi buraya girebileceğim bariiki sohbet etmeyi özledim
Canım tabiki seve seve yardımcı olurumYarın mı başlıyorsun canım ona göre sana liste hazırlayalım birde özetini tekrar geçeyim sana
Yok kaldığım yerden devam edicem yarın Karbonhidrat günüm banum 1 hafta daha denicem eğer sonuç alamazsam 5 te 5 yapicam mecburen
kıskandım. azcıkta haset olsam zayıflamam hızlanırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?