Kızlar Naber nasilsiniz ben geldim ama daha takima giremicem kilo aldım onları vermem lazım bu nasıl gdyo kimler var takimda
kızlar merhaba herkese
dün ödevlerle uğraştım ilk haftadan verdiler ödevlerineyseki bitirdim hepsini
artık kalori hesabıyla diyet yapmaya başladım ekmeği falanda kaçırdığım oluyor ama bu haftaki sonuca göre ayarlama yapacağımm
bugün eşimle evdeyiz gidecek yer bulamadıkta :)
ben dünkü menümü yazayım
sabah kalkınca 1 bardak su
2 kuru kayısı
öğle
2 yk menemen
az patates kızartması(tadımlık)
2 dilim ekmek
peynir
acuka
akşam
eşim ekler getirmiş dayanamayıp 3 tane yedim tabi onu yeyince akşamada bir şey yemedim
1 neskafe
harikasın canım ya çok iyi bir şekilde kilo veriyorsun çok seviniyorum adına
Kızlar ben yarın 5 te 5 é başlıyorum
Kızlar ben yarın 5 te 5 é başlıyorum
Aslında whatsuppdaki grupta kızlara bugünki olayı anlattım ama hala sinirim geçmedi
Bu akşam Annemlerle tam sofraya oturmuştuk çocukların olduğu odada kıyametler koptuBenim kızla kardeşim oğlu aynı anda çığlık çığlığa ağlamaya başladılar Tabi anında fırladık ne oldu diye
Kızkardeşimin oğlu yine her zamanki gibi benim kızı itip kakmış oda canına tak edince onun parmağını ısırmış
Tabi kızkardeşimin eşide fırladı ( eşim ben kalktım diye hiç istifini bile bozmadı)
Durumu öğrenince tamam ikinizde birbirinize yapmışsınız ödeşmişsiniz konu kapandı diyip ikisinide susturmaya çalışırken kardeşimin eşi başladı söylenmeye; yok efendim işte ısırmakda neymiş de işte çocuğun canı yanmış işte böyle birşey nasıl olurmuş falan diye
Annem hatta ya tamam büyütülecek birşey yok diye damadı susturmaya çalıştı ama Annemi bile dinlemeden devam etti söylenmeye yok efendim oğluna kimse zarar veremezmişde, her defasında oğlu suçlu oluyormuş yok efendim bir daha bir araya getirmeyecekmiş çocukları falan diye
Anam bana bir geldilerDamada Bayramlık ağzımı açtım hatta resmen bağırdım; sen bunu 3 oldu söylüyorsun ulen benim kızım aylardır hatta senelerdir devamlı dayak yiyor oğlundan sesimiz çıkmıyor tabiki kendini savunacak, hep benim kızımın canı yanıyor seninki evlatda bizimki değilmi diye
O arada kızkardeşim beni tamam uzatma diye susturmaya çalışınca iyice dellendim; hala kocan kendini haklı görüyor, kabullensin artık yaramaz sizin çocuğunuz, bundan sonra zaten asla bir araya getirmeyeceğim çocukları sizinki değerliyse benimki de değerli, herkes haddini bilsin yeter artık diye onada bağırdım
Tabi arada Annem banada kızım ya tamam yeter sus dedi ama o an umurum olmadı çünkü cidden uzun zamandır hep aynı sorun her defasında benim kız ağlıyor ve şikayet ediyorilk kez kendini savundu diye kıyamet koptu ama ben patlamasaydım eşim patlardı o daha kötü olurdu Eşim hatta bir ara ben sinirle mutfaktaki bulaşıklara girince resmen dedi eğer sen müdahale etmeseydin ben fırlayacaktım ve daha kötü olacaktı dedi
Aslında anında orayı terk etmek istiyordum ama bu kez Annemler üzülecekti o yüzden bulaşıklara girdim ( kızkardeşimde oturmuş öbür odada ağlıyor nasıl ablam eşime bağırır diyelen kocan çenesini tutsaymış diyemiyor tabi kimse ama Annem resmen ona kızım kocanın bukadar abartacak bir durum yokken böyle yapması doğrumu dediğini duydum ya rahatladım
Çayıda demleyip geçtim salona hiç konuşmadan oturdum tabi damatta odada ama çocuklara tembihlemiş diğer odadan çıkmayacak benim kuşumla oynamayacaklar diyeçokta umurumdaydı
TEk kelime etmeden 3 çay içip eşime hadi kalkalım çayın bittiyse daha kızı yıkıyacağım dedim ve evimize geldik
Zaten uzun zamandır uyuz oluyordum hep benim kuşum zarar görüyor diye en sonunda damat abartınca patladım ama iyi oldunasılsa okullar açıldığı için bir araya gelme durumu seyrek olacaktı artık hiç olmaz olur biter
Gerizekalı sanki onunki altın kaplamada benimki cami avlusunda bulunduGeldiğimden beri hala sinirim geçmedi keşke biraz daha saysaymışım diyip duruyorum eşimede oda boşver gerekeni söyledin artık sessiz kal böylesi daha iyi oldu dedi eğer kızkardeşimde eşinin aklına uyup benle küsersede keyfi bilir ( ki büyük ihtimal en geç çarşamba kahve içmeye çağırır çünkü o tarafa pazara çıktığımı biliyor ama anlaması için uzun bir süre görüşmeyide düşünmüyorum benim büyük kız bile çocukların olduğu odaya girdiği an yerinden fırlıyor sanki kızım çocuklarına zarar verecekmiş gibi ki bir kez olsun vurmamıştır kuzenlerine karı koca kafayı yemişler )
Eminim ben gittikten sonra Annemlere yine şikayet etmiştir bizi hatta Annemde kesin arar beni yarın öğleden sonra keşke demeseydin yapmasaydın diye ama hak etti herkes haddini bilsin çocuk için tatsızlık yapılmaz ( tabi tam sofraya oturduğumuzda olunca yemek faslıda zehir oldu ki bana iyi oldu yoksa Annem balık ye adam gibi diye tuttururdu)
Ayy ne abartmiş sizin damat banum yaa çocuk bunlar itişe kakışa oynarlar bizde çocuk olduk hangi birimiz kavgasiz oyun oynadik ki hem erkek çocuklar biraz daha muzur oluyor iki çocugunda suçu yok ama tabi patlamakta haklisin sen canim
Kahvaltı için elma yedim banucuumm sana bisey sorcam öğle ne yediysek akşam aynısı diyor ya sen öyle mi yapiyorsun mesela ben öğlen mantar yesem akşam kirmizi et olmaz mı
Evet canım diyette öyle geçiyor ama bende iki öğünü aynı yapmıyorumbelki o şekilde yapsam daha çok gider ama o zamanda tek tip olur oda sağlıklı değil bir sonraki öğünde güne uygun olan başla bir menü belirliyorum kendime hem daha zevkli oluyor öyle olunca
Günaydin kizlaaarr bende bugun 90 lik diyete başlıyorum 59.4 le hedef 53 inşallahhadi bismillahh tabi spora da tekrar düzenli şekilde devam edicem selulitler aldi başını gitti
gülşen canım fotoğrafına bayıldım resmen 10 yaş daha genç gösteriyosun arkadaşım maşallah sana bende bugün 5 te 5 e başladım yoksa rejim psikilojisinden hemen çıkıyorum açlığa biraz alıştırıcam vücudumu sonra 90 günlük diyeti denicemKızlar okulda internet yok giremedim onun için
ben tekrar eskisi gibi kalori sayma diyeti yapcam bu hafta 1200 ile başlıyorum tabi haftalık 3.5 saat spor sınırı var hadi Bismillah böylece istediğim ve elimin altında bulunan herşeyi yiyebileceğim kaloriyi aşmamak kaydıyla sizler Nasılsıniz
Kızlar moralim çok bozuk kızımda adi el ayak ağız hastalığı olan bir virüs bulaştı kendiliğinden geçen bi hastalikmiş ilaca falan gerek yokmuş böyle elinde ayağında ve ağız içinde su çiçeğine benzer kabarciklar çikiyormuş ve biraz ağrılı oluyormuş ateş ve boğaz ağrısı belirtileri oldu bizde daha başlangıcı inşallah hafif atlatir bulaşıcı bide benim kiza da kardeşimden geçti çocuklariniza dikkat edin bu aralar çok yayginmis bu hastalik okula parka dikkatli olun kizlar hemen bulaşiyoözellikle 10 yaş altı çocuklara bulaşiyormus ... dua edin kizlar hafif atlatsin çabuk iylessin yavrum
gülşen canım fotoğrafına bayıldım resmen 10 yaş daha genç gösteriyosun arkadaşım maşallah sana bende bugün 5 te 5 e başladım yoksa rejim psikilojisinden hemen çıkıyorum açlığa biraz alıştırıcam vücudumu sonra 90 günlük diyeti denicem
Kızlar moralim çok bozuk kızımda adi el ayak ağız hastalığı olan bir virüs bulaştı kendiliğinden geçen bi hastalikmiş ilaca falan gerek yokmuş böyle elinde ayağında ve ağız içinde su çiçeğine benzer kabarciklar çikiyormuş ve biraz ağrılı oluyormuş ateş ve boğaz ağrısı belirtileri oldu bizde daha başlangıcı inşallah hafif atlatir bulaşıcı bide benim kiza da kardeşimden geçti çocuklariniza dikkat edin bu aralar çok yayginmis bu hastalik okula parka dikkatli olun kizlar hemen bulaşiyoözellikle 10 yaş altı çocuklara bulaşiyormus ... dua edin kizlar hafif atlatsin çabuk iylessin yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?