Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Hesapta kuzuyu yıkıyacağım ama önce sizlere bir bakayım dedim
Bugün öğlen kvye akşamda Annemlere gidince ancak eve geldik
Şükür bugünki günümde hasarsız geçti diyebilirim ( Annemin ısrarı üzerine meyve/sebze günümde akşam meyve yerine salata yedim birde kadıncağız çok üzüldü yemiyorum diye hatır için 3 - 4 tane hamsi yedim ama içim rahat eminim yarında az da olsa eksi göreceğim yine )

Sabah erkenden kuşumu anaokuluna götürüp damlarım yine büyük kız öğlende alır nasılsa kardeşini anaokulundan bende hem işimi yapar hemde sizlerle hoş sohbet ederim o arada

Kızlar Naber nasilsiniz ben geldim ama daha takima giremicem kilo aldım onları vermem lazım bu nasıl gdyo kimler var takimda

Tekrar hoşgeldin canım
Takımın demirbaşı olarak ben zaten varım diğer kızlarda sırayla gelirler nasılsa

Canım menün gayet güzel eklerleri de akşam yemeyerek dengelemişsindir inşallah

harikasın canım ya çok iyi bir şekilde kilo veriyorsun çok seviniyorum adına

Allah razı olsun canım inşallah hepimiz devamlı eksileri görürüz tartıda ....Aminnnnn

Kızlar ben yarın 5 te 5 é başlıyorum

Hayırdır canım 90lık diyeti daha sonramı başlayacaksın İnşallah çok güzel eksiler görürsün sende

Aslında whatsuppdaki grupta kızlara bugünki olayı anlattım ama hala sinirim geçmedi

Bu akşam Annemlerle tam sofraya oturmuştuk çocukların olduğu odada kıyametler koptu Benim kızla kardeşim oğlu aynı anda çığlık çığlığa ağlamaya başladılar Tabi anında fırladık ne oldu diye
Kızkardeşimin oğlu yine her zamanki gibi benim kızı itip kakmış oda canına tak edince onun parmağını ısırmış
Tabi kızkardeşimin eşide fırladı ( eşim ben kalktım diye hiç istifini bile bozmadı )
Durumu öğrenince tamam ikinizde birbirinize yapmışsınız ödeşmişsiniz konu kapandı diyip ikisinide susturmaya çalışırken kardeşimin eşi başladı söylenmeye; yok efendim işte ısırmakda neymiş de işte çocuğun canı yanmış işte böyle birşey nasıl olurmuş falan diye
Annem hatta ya tamam büyütülecek birşey yok diye damadı susturmaya çalıştı ama Annemi bile dinlemeden devam etti söylenmeye yok efendim oğluna kimse zarar veremezmişde, her defasında oğlu suçlu oluyormuş yok efendim bir daha bir araya getirmeyecekmiş çocukları falan diye
Anam bana bir geldiler Damada Bayramlık ağzımı açtım hatta resmen bağırdım; sen bunu 3 oldu söylüyorsun ulen benim kızım aylardır hatta senelerdir devamlı dayak yiyor oğlundan sesimiz çıkmıyor tabiki kendini savunacak, hep benim kızımın canı yanıyor seninki evlatda bizimki değilmi diye
O arada kızkardeşim beni tamam uzatma diye susturmaya çalışınca iyice dellendim; hala kocan kendini haklı görüyor, kabullensin artık yaramaz sizin çocuğunuz, bundan sonra zaten asla bir araya getirmeyeceğim çocukları sizinki değerliyse benimki de değerli, herkes haddini bilsin yeter artık diye onada bağırdım

Tabi arada Annem banada kızım ya tamam yeter sus dedi ama o an umurum olmadı çünkü cidden uzun zamandır hep aynı sorun her defasında benim kız ağlıyor ve şikayet ediyor ilk kez kendini savundu diye kıyamet koptu ama ben patlamasaydım eşim patlardı o daha kötü olurdu Eşim hatta bir ara ben sinirle mutfaktaki bulaşıklara girince resmen dedi eğer sen müdahale etmeseydin ben fırlayacaktım ve daha kötü olacaktı dedi
Aslında anında orayı terk etmek istiyordum ama bu kez Annemler üzülecekti o yüzden bulaşıklara girdim ( kızkardeşimde oturmuş öbür odada ağlıyor nasıl ablam eşime bağırır diye len kocan çenesini tutsaymış diyemiyor tabi kimse ama Annem resmen ona kızım kocanın bukadar abartacak bir durum yokken böyle yapması doğrumu dediğini duydum ya rahatladım
Çayıda demleyip geçtim salona hiç konuşmadan oturdum tabi damatta odada ama çocuklara tembihlemiş diğer odadan çıkmayacak benim kuşumla oynamayacaklar diye çokta umurumdaydı
TEk kelime etmeden 3 çay içip eşime hadi kalkalım çayın bittiyse daha kızı yıkıyacağım dedim ve evimize geldik

Zaten uzun zamandır uyuz oluyordum hep benim kuşum zarar görüyor diye en sonunda damat abartınca patladım ama iyi oldu nasılsa okullar açıldığı için bir araya gelme durumu seyrek olacaktı artık hiç olmaz olur biter
Gerizekalı sanki onunki altın kaplamada benimki cami avlusunda bulundu Geldiğimden beri hala sinirim geçmedi keşke biraz daha saysaymışım diyip duruyorum eşimede oda boşver gerekeni söyledin artık sessiz kal böylesi daha iyi oldu dedi eğer kızkardeşimde eşinin aklına uyup benle küsersede keyfi bilir ( ki büyük ihtimal en geç çarşamba kahve içmeye çağırır çünkü o tarafa pazara çıktığımı biliyor ama anlaması için uzun bir süre görüşmeyide düşünmüyorum benim büyük kız bile çocukların olduğu odaya girdiği an yerinden fırlıyor sanki kızım çocuklarına zarar verecekmiş gibi ki bir kez olsun vurmamıştır kuzenlerine karı koca kafayı yemişler )

Eminim ben gittikten sonra Annemlere yine şikayet etmiştir bizi hatta Annemde kesin arar beni yarın öğleden sonra keşke demeseydin yapmasaydın diye ama hak etti herkes haddini bilsin çocuk için tatsızlık yapılmaz ( tabi tam sofraya oturduğumuzda olunca yemek faslıda zehir oldu ki bana iyi oldu yoksa Annem balık ye adam gibi diye tuttururdu )

Ayy ne abartmiş sizin damat banum yaa çocuk bunlar itişe kakışa oynarlar bizde çocuk olduk hangi birimiz kavgasiz oyun oynadik ki hem erkek çocuklar biraz daha muzur oluyor iki çocugunda suçu yok ama tabi patlamakta haklisin sen canim

Günaydin kizlaaarr bende bugun 90 lik diyete başlıyorum 59.4 le hedef 53 inşallah hadi bismillahh tabi spora da tekrar düzenli şekilde devam edicem selulitler aldi başını gitti

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese bol eksili bir hafta diliyorum

Bu sabah 08:00de resmen yerimden fırladım küçük cimcime uyanmış hadi Anaokuluna gitmiyormuyuz dedi Allahtan Hemen giyinip evden attık kendimizi ( Allahtan çok geçikmemişiz )
Kuzuyu Anaokuluna bırakıp birazda hatunlarla sohbet edip eve geldim
Eve gelincede salonumu toplayıp kendimi buraya attım

Kuşumu artık 11de ablası gidip alır bende komşu ablamla kahve faslını yaptıktan sonra direk ütülerime girişirim şu kart işi yüzünden kaç gündür yapamıyordum

Hemde ne abartmak Hayır kendide farkında onun çocuklarının yaramazlığı öyle böyle değil inan kimse evine davet etmek bile istemiyor Bir keresinde Annemin küçük odada büyük tüplü bir televizyon var onu bile resmen üzerine çıkıp duvardan destek alarak yere itti koca Televizyonu ( iki kişi zor kaldırıyorduk onu normalde )
Benim kız düşsün diye onların evinin üst katında ( dubleks dairesi ) yere ikizler su döküp benim kızı o noktaya yollamışlardı çocuk pat diye yere yapıştı tabi ayağı sudan kayınca ( iki dadım daha ileride kaysa merdivenlerden yuvarlanacak ) oturup özür dileyeceklerine ( ki o gün kızın yine bileği yerinden çıktı düşmesi yüzünden ) birlikte resmen kahkahalar atıyorlardı yine ağzımı açıp tek kelime etmedim aksine kızıma kazayla oldu onlar bilerek yapmaz diye tesselli verdim ( büyük kızımı da zor zaptettim hatta o hep der içlerine şeytan kaçmış bu ikizlerin diye )
Normalde benim kıyameti koparmam gerekirken hep yapmayın etmeyin diyordum kızkardeşimede onların olmadığı zaman ne olur bak ileride çok sıkıntı çekersin biraz sınır koy şunlara her dediklerine evet dediğin onlara hiç kızıp ceza vermediğin için öyle yapıyorlar dediğimde de hemen sen benim çocuklarımı sevmiyorsun nasıl teyzesin sen derdi ulen madem öyle sen nasıl Teyzesin evlatların yeğenlerine zarar verirken hiç için cız etmiyor üstelik ben iyiliği için söylüyordum

Neyse ya bir yandan iyi oldu çünkü eğer eşim damatla kapışsaydı geri dönüşü olmazdı adamcağız yinede boşver bir müddet görüşmeyiz sonra nasılsa düzelir diyor ( ki inan umurum değil sonuçta biliyorum ki kızkardeşim iki üç gün küsse bile hiç bir şey yokmuş gibi telefon açar yada gelir ama ben yinede bir müddet görüşmemenin daha iyi olacağını düşünüyorum ya o çocuklar düzgün davranmayı öğrenecek yada çocuklar olmadan gündüz Annemde arada görüşeceğiz arada )

Kahvaltı için elma yedim banucuumm sana bisey sorcam öğle ne yediysek akşam aynısı diyor ya sen öyle mi yapiyorsun mesela ben öğlen mantar yesem akşam kirmizi et olmaz mı

Kahvaltı için elma yedim banucuumm sana bisey sorcam öğle ne yediysek akşam aynısı diyor ya sen öyle mi yapiyorsun mesela ben öğlen mantar yesem akşam kirmizi et olmaz mı

Evet canım diyette öyle geçiyor ama bende iki öğünü aynı yapmıyorum belki o şekilde yapsam daha çok gider ama o zamanda tek tip olur oda sağlıklı değil bir sonraki öğünde güne uygun olan başla bir menü belirliyorum kendime hem daha zevkli oluyor öyle olunca

Bende öyle düşündüm canim saol çok merak ediyorum bu diyeti bakalım cumaya kaç kilo gitmiş olacak

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Küçük kuşumuda anaokulundan alıp geldim hem o bahaneyle yürümüş oldum bir kaç sokak da olsa
Bugün sıvı günüm ve sabah beri bol su ve 1 adet kahve tükkettim şu ana kadar birazdan birde türk kahvesi yapayım kendime

Şükür kendimi çok iyi hissediyorum ve hiç açlık hissetmiyorum İnşallah akşama kadarda aynı devam eder

Günaydin kizlaaarr bende bugun 90 lik diyete başlıyorum 59.4 le hedef 53 inşallah hadi bismillahh tabi spora da tekrar düzenli şekilde devam edicem selulitler aldi başını gitti

Hadi bismillah bu gun bizim su gunumuz yarin proteinle basliyoruz

Benimde hedefim 5 kilo gitsin 65 olucam ay 30 gun sonunda sonra kasim sonunda 60 aralik sonujda 55 yupppiiii

Kızlar okulda internet yok giremedim onun için
ben tekrar eskisi gibi kalori sayma diyeti yapcam bu hafta 1200 ile başlıyorum tabi haftalık 3.5 saat spor sınırı var hadi Bismillah böylece istediğim ve elimin altında bulunan herşeyi yiyebileceğim kaloriyi aşmamak kaydıyla sizler Nasılsıniz

gülşen canım fotoğrafına bayıldım resmen 10 yaş daha genç gösteriyosun arkadaşım maşallah sana bende bugün 5 te 5 e başladım yoksa rejim psikilojisinden hemen çıkıyorum açlığa biraz alıştırıcam vücudumu sonra 90 günlük diyeti denicem

Kızlar moralim çok bozuk kızımda adi el ayak ağız hastalığı olan bir virüs bulaştı kendiliğinden geçen bi hastalikmiş ilaca falan gerek yokmuş böyle elinde ayağında ve ağız içinde su çiçeğine benzer kabarciklar çikiyormuş ve biraz ağrılı oluyormuş ateş ve boğaz ağrısı belirtileri oldu bizde daha başlangıcı inşallah hafif atlatir bulaşıcı bide benim kiza da kardeşimden geçti çocuklariniza dikkat edin bu aralar çok yayginmis bu hastalik okula parka dikkatli olun kizlar hemen bulaşiyo özellikle 10 yaş altı çocuklara bulaşiyormus ... dua edin kizlar hafif atlatsin çabuk iylessin yavrum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ütülerime girişmeden bir bakayım sizlere dedim
Bugün ha bire oyalanmak için iş yapıyorum Şükür şu ana kadar hafif bir açlık oluştu ancak ve kesinlikle kahve çok iyi geliyor tabi bugün abartmamak için akşama kadar sırf çay içeceğim
Ütülerime başlamadan demliyeyimde bitene kadar demi oturmuş olur fazla ütüm yok nasılsa

Canım çok çok geçmiş olsun prensesine
İnşallah ağrısı da diner ve çabucak iyileşir
Valla ilk kez senden duydum bu hastalığı ama şimdi Anaokuluna başladığımız için acıkcası her an gripte olsa hastalanır diye bekliyorum sonuçta bir sürü çocuk bir arada oluyor havalar soğudu artık parka gitmiyoruz diye rahat olamıyorum ama umarım hastalanmaz hiç biri

Sağol canım o senin güzelliğin peki dayanacak mısın tekrar patates yemeye inşallah güzel kilo verirsin yaa Off bende vermek istiyorum artık

Geçmiş olsun canım keşke hiç hasta olmasalar çok zor oluyor ççocukların hastalığı Allah kısa zamanda şifasunı verir inşallah

Ütülerimde bitti çok şükür
Çayımı kaptım dinleniyorum karnım açıktı baya baya şimdi tıkanırım bir kaç bardak içince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…