canım geçmiş olsun inşallah hafif atlatır hemen iyileşir kuzun allahım acil şifalar versin aminnnnKızlar moralim çok bozuk kızımda adi el ayak ağız hastalığı olan bir virüs bulaştı kendiliğinden geçen bi hastalikmiş ilaca falan gerek yokmuş böyle elinde ayağında ve ağız içinde su çiçeğine benzer kabarciklar çikiyormuş ve biraz ağrılı oluyormuş ateş ve boğaz ağrısı belirtileri oldu bizde daha başlangıcı inşallah hafif atlatir bulaşıcı bide benim kiza da kardeşimden geçti çocuklariniza dikkat edin bu aralar çok yayginmis bu hastalik okula parka dikkatli olun kizlar hemen bulaşiyoözellikle 10 yaş altı çocuklara bulaşiyormus ... dua edin kizlar hafif atlatsin çabuk iylessin yavrum
dayanmak zorundayım canım durdu kilom hatta artıyo bile benim hemen 48 olup bi beiş yapmam lazım çok istiyorum artıkSağol canım o senin güzelliğin peki dayanacak mısın tekrar patates yemeye inşallah güzel kilo verirsin yaa Off bende vermek istiyorum artık
banum tebrik ederim seni bence sen bu hafta şahane bi rakam göreceksin tartıda bu hafta birinci belli yani maşallah sana güzel arkadaşımSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Bugün malum sıvı günümdü ve hala yaşıyorum
Çok şükür dayanılmayacak gibi değil ama baya acıktım doğrusuNeyse sabaha az kaldı diye kendimi kandırıyorum eşim gelince bir kahvecik daha içerim
Sabah beri içtiklerim;
2 fincan nescafe
1 türk kahvesi
3 fincan çay
Tabi hepsi şekersiz ve içtiğim suyun haddi hesabı yokAllahtan sadece 29 günde bir sıvı günü var
banum tebrik ederim seni bence sen bu hafta şahane bi rakam göreceksin tartıda bu hafta birinci belli yani maşallah sana güzel arkadaşım
canlarım günaydınn
banuşum bu gidişle yeni yıla 70- 75 kilo civarında gireceksin gibime geliyor dayan bacım az kaldı
birde ben verebilsem durdum 64,500 de
Günaydın kizlarrdün protein günüyle başladim ama çok kaçamak oldu adapte olamadim bugün baştan aliyorum protein gününden hem banumm sizinle beraber ilerlerim
Günaydın fıstığım
TAmamdır hem sanada daha kolay olur
Bugün menü olarak ne düşünüyorsun söyle bakalım
Senin menüyü biraz çaldimöğlen menemen yicem akşam tavuk birazdan da meyvemi yicem mor erik
SüperO zaman ben her gün sana bir sonraki gün için seçenekleri sıralayım ki seç beğen al Hem acaba doğrumu yanlışmı diye tereddüt yaşamazsın sistemi tam kavrayana kadar
Bugünki menü tamam nasılsaYarında Nişasta günümüz;
Seçeneklerimiz;
Patatesli herhangi bir sebze yemeği olur ( içine patates eklendiğinde her sebze yemeği uygun hale geliyor)
Kırmızı Mercimek çorbası düşünürsek onada pattes ekliyoruz
Bakliyatların hepsi serbest zaten( Barbunya, kuru fasülye, nohut )
Pilav yada bulgur pilavıda olur ama bakliyatla aynı an yenmeyecek daha doğrusu herhangi bir nişastalı yemekle
1 dilim ekmek öğlenlerde var ama ben yemiyorumöğünlerin yanına salata serbest
Ben yarın için Öğlenlik zeytinyağlı sarma düşünüyorum ( eve gelince akşamdan sararım ki hazır olsun)
Akşamlıkda Kırmızı mercimek düşünüyorum hafif olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?