Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım geçmiş olsun inşallah hafif atlatır hemen iyileşir kuzun allahım acil şifalar versin aminnnn

kızlar patates günü hasarsız şuan hatta inanmayacaksınız ama sadece 3 tanecik yiyebildim çok yoğundum bugün bişey yiyecek vaktim olmadı ama iyi de oldu

Kizlar hekese merhabaa
O kadar yogunumki bir sürü odev birikti ilk haftadan
Bugünkü yediklerimi yazayim erkenden
Sabah
Okulda 1 peynirli sandüviç
Ogle
Form biskuvi
Aksam
Yarim kase mantar sote
1 dilim ekmek
4kasik makarna
Birazdan patlak misir yemegi düşünüyorum tabii az
Biliyorsunuz kalori hesabi yapiyorum tum bunlar sadece 1100 kalori hatta dahada az neyse insallah cumaya kadar biraz eksilirim
Öptüm hepiniziii

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Bugün malum sıvı günümdü ve hala yaşıyorum
Çok şükür dayanılmayacak gibi değil ama baya acıktım doğrusu Neyse sabaha az kaldı diye kendimi kandırıyorum eşim gelince bir kahvecik daha içerim

Sabah beri içtiklerim;
2 fincan nescafe
1 türk kahvesi
3 fincan çay

Tabi hepsi şekersiz ve içtiğim suyun haddi hesabı yok Allahtan sadece 29 günde bir sıvı günü var

banum tebrik ederim seni bence sen bu hafta şahane bi rakam göreceksin tartıda bu hafta birinci belli yani maşallah sana güzel arkadaşım

banum tebrik ederim seni bence sen bu hafta şahane bi rakam göreceksin tartıda bu hafta birinci belli yani maşallah sana güzel arkadaşım

Teşekkür ederim canım valla şu ana kadar çok iyi dayandım cidden ya şu 90 günlük diyet sanırım mideyi ufalttı çünkü cidden eskiden 2 saat her zamankinden fazla aç kaldığımda elim ayağım titrerdi ama şu an yinede iyiyim enerjim tabiki az da olsa düştü ama halsizliğim yok aşırı derece
Yarın cidden tartının ne göstereceğini merakla bekliyorum
Birincilikte gözüm yok yeterki her hafta eksiler devam etsin

Sanırım bundan sonra dahada güzel gider kilolar diye tahmin ediyorum Yarın sabahı iple çekiyorum meyvemi yiyip Kızlarla konsolosluktan büyük kızın pasaportunu almaya gideceğim öğlen için menemen hayali kuruyorum akşamda tavuk budu alıp baharatlıyıp fırına vericeğim yanında salata

Slm kizlar bugun cok yogunfu yine
Sabah 1 pogaca 1 neskafe 1 icetea
Aksam
5 kasik kofte patates
Yarim kase mercimek corbasi
Salata
2 kasik yogurtlu Patlican kozleme
1 dilim ekmek

Saat 21.00 yarim avuc kucuk cakiltasi cikolatLardan
10 15 kuruuzum
Spor yok
Is cok
Su 2 lt

Kızlar ben birazdan yatıyorum bir an önce sabah olsun ki hem yemek yiyebileyim hemde tartıda çok güzel bir rakam görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum

Yine genel olarak çokda zorlu geçmedi ama en son bir ara eşim işten geldikten sonra yemek yerken len seni öldürürüm açım açççç dedim adamcağız nasıl gülüyor kıyamam sana aşkım yaa ama fıstık gibi olmak için dayanman lazım diye Şükür dayandım ve sonraki 29 günü daha bir zevkle geçireceğime eminim ( Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin ....Aminnnnnnn )

Şimdiden herkese hayırlı geceler ve iyi uykular

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve az kalorili hatta kaçamaksız bir gün olur
Dün malum sıvı günümdü ve şükür yatana kadar tek lokma yemedim ( bir ara kocayı yemek yiyor diye öldürmeyi düşünmüş olsamda Şaka bir yana ama cidden hiç önceki gibi kan şekerimin düşmesi elimin ayağımın titremesi olmadı yemek yemediğim halde )

Şükür karşılığınıda fazlasıyla aldım sabah tartıda Dün sabahdan bu yana tammmm 600 gr gitmiş Hedefime gün geçtikçe yaklaşıyorum ve eminim yeni yıla bomba gibi bir rakamla merhaba diyeceğim Allahında izniyle

Bugün protein günüm ve tabiki aç uyandığım için hemen kahvaltı olarak 1 adet nektarinimi yedim
Öğlen için menemen yanında domates + salatalık düşünüyorum
Akşam içinde Tavuk budu alıp baharatlayıp fırına vereceğim yanınada salata yaparım

Valla Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın....Aminnnnnnn
Hadi biz güzellik uğruna, sağlık uğruna bazı zamanlar aç kalıyoruz ama dün cidden hep dua ettim Allahım kimseyi bu şekilde sınama diye

canlarım günaydınn

banuşum bu gidişle yeni yıla 70- 75 kilo civarında gireceksin gibime geliyor dayan bacım az kaldı
birde ben verebilsem durdum 64,500 de

Sanada günaydın cancan

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbimin izniyle hepimiz yeni yıla çok güzel rakamlarla gireriz inşallah
Sende pes etme sakın canım eminim o dirençde kırılacak ve patır patır gidecek seninde kiloların

Günaydın kizlarr dün protein günüyle başladim ama çok kaçamak oldu adapte olamadim bugün baştan aliyorum protein gününden hem banumm sizinle beraber ilerlerim

Günaydın fıstığım
TAmamdır hem sanada daha kolay olur
Bugün menü olarak ne düşünüyorsun söyle bakalım

Senin menüyü biraz çaldim öğlen menemen yicem akşam tavuk birazdan da meyvemi yicem mor erik

Süper O zaman ben her gün sana bir sonraki gün için seçenekleri sıralayım ki seç beğen al Hem acaba doğrumu yanlışmı diye tereddüt yaşamazsın sistemi tam kavrayana kadar

Bugünki menü tamam nasılsa Yarında Nişasta günümüz;

Seçeneklerimiz;
Patatesli herhangi bir sebze yemeği olur ( içine patates eklendiğinde her sebze yemeği uygun hale geliyor )
Kırmızı Mercimek çorbası düşünürsek onada pattes ekliyoruz
Bakliyatların hepsi serbest zaten ( Barbunya, kuru fasülye, nohut )
Pilav yada bulgur pilavıda olur ama bakliyatla aynı an yenmeyecek daha doğrusu herhangi bir nişastalı yemekle

1 dilim ekmek öğlenlerde var ama ben yemiyorum öğünlerin yanına salata serbest

Ben yarın için Öğlenlik zeytinyağlı sarma düşünüyorum ( eve gelince akşamdan sararım ki hazır olsun )
Akşamlıkda Kırmızı mercimek düşünüyorum hafif olsun diye

Hadi ben kaçtım

Konsolosluk işinden sonra arabanın egzosunu değiştireceğim aradada Anneme kahve içmeye uğrarım hatta öğlenlik onda yerim
Akşam görüşene kadar kendinize iyi bakın

Çok iyi olur canim saol bende birer dolmasi yaparim yarın öğlen icin akşamda mercimek corbasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…