- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
günaydin canim...senin boyun kacti...bende su an 59 kiloyum..Günaydın kizlar nasilsiniz iki gündür annemlerdeyim ablamlarla çok güzel vakit geçirdim döndüm evime hala 59 kiloyum haftasonunu da abartmadan geçirip pazartesi Allah in izniyle bende 90 günlük diyete başlicam
gülhan nasılsın canım ben yine artıdayım bu hafta kendime engel olmaıyorum bi türlü napıcaz böyle şu 55 i görsek bi çok iyi olacak ama olmuyo bi türlüBanu adina cok sevindim canim ben inaniyorum sana yeni yila 90 li rakamlari arkanda birakacaksin 80 li kilolarlan baslicaksin yeni yila insallah...
haklsin canim..ne oldu bize bende cözemedim..istersen sende dene ayran diyetini...belki sana iyi gelir...90 lik diyetini simdilik biraktim..ölcüsünü kaciriyorum cünkü....ayran yerine kefirde olabilir onun tadida güzel..ayranida kendim yapiyorum evde tuzsuz ve yarim yagli olarakgülhan nasılsın canım ben yine artıdayım bu hafta kendime engel olmaıyorum bi türlü napıcaz böyle şu 55 i görsek bi çok iyi olacak ama olmuyo bi türlü
günaydin canim...senin boyun kacti...bende su an 59 kiloyum..
Benim boy 161...ama bir türlü 55 olamiyorum165 benimki canim 55 de tam zayif oluyorum seninki kaç
ayranda çok sevmiyorum aslında of gülhan hiç keufim yok canım hiç bişey yapmak istemiyo aslındahaklsin canim..ne oldu bize bende cözemedim..istersen sende dene ayran diyetini...belki sana iyi gelir...90 lik diyetini simdilik biraktim..ölcüsünü kaciriyorum cünkü....ayran yerine kefirde olabilir onun tadida güzel..ayranida kendim yapiyorum evde tuzsuz ve yarim yagli olarak
Moralin mi bozuk canım anlat istersenglsbozuk ost: 42863261 .!.:kızlar şuan tek isteğim bi fincan kahve ve sigara
Oynakbasi harikasin
Ben bugun ne yaptim butun gunum ev isi yapmakla gecti
Sabah
1 dilim ekmek
1 ck bal
1 bardak sut
2 kasik patatesli
patatesli yumurta
Oglen 1 dilim ekmek iki kasik yogurt
Aksam
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik barbunya
Iki kasik yogurt
Saat sekiz bucuk gibi
1 albeni
Iki parca gofret
bes alti tane cubuk kraker
1 bardak neskafe
Aksam olmadi biliyorum ama
Bugun en az 6,7 saat ev isi
20 dkda yuruyus yaptim
90 gun diyeti 2 evre sali gunu basliyor bence hepimizin ayni gun olsun dagitmayalkm nasil olur kizlar...
90 gun kaptanimiz tabi ki banu...
harikasın canım ya çok iyi bir şekilde kilo veriyorsun çok seviniyorum adınaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
GEzenti oynakbaşı geldiiiiiiiii
Çok şükür bugünüde kaçamaksız atlattım ( listemin dışına çıkmadan yani )
Akraba günümüz vardı malum ve sabah 10a gelmeden evden dışarı attım kendimiKV, eşimin halası ve çakma eltimle ( amca gelini eşimin taraftan ) güne gittik
Hemen oradaki ikramları sayıyorum
1 parça su böreği
1 parça ıspanaklı börek ( yufkadan gözleme gibi yağsız yapmış )
1 tuzlu poğça ( kıymalı )
1 dilim ıslak kek
2 adet irmikli bisküvi toplarından
1 ufak kase meyve salatası
Şimdi gelelim benim yediğimeBukadar ikramlık içinde ben sadece öğlende 1 parça ıspanaklı börekten yedim ( karbonhidrat günüme uygundu tabi
Ev sahibi baştan çok ısrar etti ama hemen resti çektim kesinlikle bana bu konuda ısrar etmeyin bana uygun olanı yerim ama eğer günüme uygun bir şeyin olmayacağını düşünürsemde evden gelirken ben sefer tasımı hazırlar gelirim dedimSağ olsun eşimin halasıda çok güzel kilo verdi sakın ısrar etmeyin diye arka çıktı bana
Herkes nasıl verdin nasıl bir diyet bu diye resmen beni sorguya çektilerEşimin yengesi hatta yaz bana hemen dedi ama herkeste biliyor asla diyete uyabilecek biri değil Yemek için yaşayanlardan maalesef ve benden kilolu göründüğü halde ısrarla 92 kg olduğunu idda ediyor
Eşimin halası hatta bir ara evin içinde tartı görünce şakasına madem Banu diyette o zaman sizleride elime alıyorum ve her 14 günde bir akraba gününde sırayla tartıyorum dediEşimin yengesi hariç herkes tartıldı bir sonraki günde gideceğimiz ( gerçi ben gidemeyeceğim başka yere sözümüz var diye ) yerde tekrar tartacakmış herkesi
Cidden çok güzel geçti ve şükür okadar ikrama hayır diyebildim ve kendimi şekersiz çayla şişirdimeve geldiğimde de saat 18:30du ve karbonhidrat gününün akşam menüsü tatlı olduğundan 5 TK pudding ve çok az bitter çikolata yedim Tatlı yediğim için çok mutluyum ve tabiki açımmmmmmmmmm ama bu duygu inanılmaz iyi geliyor bana ve eminim yarında çok güzel bir rakam göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?