Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlarr dünkü menümü paylaşayım ben dün misafirlerim vardı
sabah
yok
öğle
arkadaşlarla kahvaltıya gittik herşeyden az az yedim 2 dilim ekmekle birlikte
akşam
2 yk menemen
1 dilim ekmek
1 sigara böreği
şekersiz çay

Banu adina cok sevindim canim ben inaniyorum sana yeni yila 90 li rakamlari arkanda birakacaksin 80 li kilolarlan baslicaksin yeni yila insallah...

Günaydın kizlar nasilsiniz iki gündür annemlerdeyim ablamlarla çok güzel vakit geçirdim döndüm evime hala 59 kiloyum haftasonunu da abartmadan geçirip pazartesi Allah in izniyle bende 90 günlük diyete başlicam
günaydin canim...senin boyun kacti...bende su an 59 kiloyum..

Banu adina cok sevindim canim ben inaniyorum sana yeni yila 90 li rakamlari arkanda birakacaksin 80 li kilolarlan baslicaksin yeni yila insallah...
gülhan nasılsın canım ben yine artıdayım bu hafta kendime engel olmaıyorum bi türlü napıcaz böyle şu 55 i görsek bi çok iyi olacak ama olmuyo bi türlü

gülhan nasılsın canım ben yine artıdayım bu hafta kendime engel olmaıyorum bi türlü napıcaz böyle şu 55 i görsek bi çok iyi olacak ama olmuyo bi türlü
haklsin canim..ne oldu bize bende cözemedim..istersen sende dene ayran diyetini...belki sana iyi gelir...90 lik diyetini simdilik biraktim..ölcüsünü kaciriyorum cünkü....ayran yerine kefirde olabilir onun tadida güzel..ayranida kendim yapiyorum evde tuzsuz ve yarim yagli olarak

90 lik diyete biraz bunalimdan cikayim ..yine baslicam ..bunalim ve stressdeyken insan neler yedigini ve nekadar yiyo farkinda olmuyo bile siniri asabiliyo...o yüzden böyle sinirli diyetler yapmak iyi oluyo bazen...insanin hergünü bir olmuyo 5 te 5 de artik yapmak istemiyorum baydi beni artik..

ayranda çok sevmiyorum aslında of gülhan hiç keufim yok canım hiç bişey yapmak istemiyo aslında

Merhaba kızlar giremedim bugün hiç kızımla güzel vakit geçirdik Pepe nin gösterisi vardı AVM de oraya götürdüm yeğenlerimle güzel eğlendiler şimdi babası uyutmaya çalışıyo uyutunca Sürpriz bir film almış kociş onu izlicez
diyetle alakam yoktu yine yarı saçmalıkla protein günü yaptım ama çok kaçamakları oldu ve göbeğimde baya çıktı kilometre sabit olmasına rağmen bi tam başlasam önüme ne gelirse gelsin diyetten vazgeçmesem off bunu kiloda kalmaktan korkuyorum kızlar bana bi koç lazım yaa hatta buldum kızlar birbirimizin koçu olalım mı herkes istediği eşle karşılıklı ticaretin koçluk yapsın

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

GEzenti oynakbaşı geldiiiiiiiii

Çok şükür bugünüde kaçamaksız atlattım ( listemin dışına çıkmadan yani )
Akraba günümüz vardı malum ve sabah 10a gelmeden evden dışarı attım kendimi KV, eşimin halası ve çakma eltimle ( amca gelini eşimin taraftan ) güne gittik

Hemen oradaki ikramları sayıyorum
1 parça su böreği
1 parça ıspanaklı börek ( yufkadan gözleme gibi yağsız yapmış )
1 tuzlu poğça ( kıymalı )
1 dilim ıslak kek
2 adet irmikli bisküvi toplarından
1 ufak kase meyve salatası

Şimdi gelelim benim yediğime Bukadar ikramlık içinde ben sadece öğlende 1 parça ıspanaklı börekten yedim ( karbonhidrat günüme uygundu tabi
Ev sahibi baştan çok ısrar etti ama hemen resti çektim kesinlikle bana bu konuda ısrar etmeyin bana uygun olanı yerim ama eğer günüme uygun bir şeyin olmayacağını düşünürsemde evden gelirken ben sefer tasımı hazırlar gelirim dedim Sağ olsun eşimin halasıda çok güzel kilo verdi sakın ısrar etmeyin diye arka çıktı bana

Herkes nasıl verdin nasıl bir diyet bu diye resmen beni sorguya çektiler Eşimin yengesi hatta yaz bana hemen dedi ama herkeste biliyor asla diyete uyabilecek biri değil Yemek için yaşayanlardan maalesef ve benden kilolu göründüğü halde ısrarla 92 kg olduğunu idda ediyor
Eşimin halası hatta bir ara evin içinde tartı görünce şakasına madem Banu diyette o zaman sizleride elime alıyorum ve her 14 günde bir akraba gününde sırayla tartıyorum dedi Eşimin yengesi hariç herkes tartıldı bir sonraki günde gideceğimiz ( gerçi ben gidemeyeceğim başka yere sözümüz var diye ) yerde tekrar tartacakmış herkesi

Cidden çok güzel geçti ve şükür okadar ikrama hayır diyebildim ve kendimi şekersiz çayla şişirdim eve geldiğimde de saat 18:30du ve karbonhidrat gününün akşam menüsü tatlı olduğundan 5 TK pudding ve çok az bitter çikolata yedim Tatlı yediğim için çok mutluyum ve tabiki açımmmmmmmmmm ama bu duygu inanılmaz iyi geliyor bana ve eminim yarında çok güzel bir rakam göreceğim

Oynakbasi harikasin
Ben bugun ne yaptim butun gunum ev isi yapmakla gecti
Sabah
1 dilim ekmek
1 ck bal
1 bardak sut
2 kasik patatesli
patatesli yumurta

Oglen 1 dilim ekmek iki kasik yogurt

Aksam
Iki kasik bulgur pilavi
Iki kasik barbunya
Iki kasik yogurt

Saat sekiz bucuk gibi
1 albeni
Iki parca gofret
bes alti tane cubuk kraker
1 bardak neskafe

Aksam olmadi biliyorum ama
Bugun en az 6,7 saat ev isi

20 dkda yuruyus yaptim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı ve kalorisi az bir pazar diliyorum

Çok şükür bu sabahda 200 gr da olsa eksiyle uyandım Bugün meyve günüm ve 1 adet şeftali yiyerek güne başladım
Gerçi bugün Annemde balık faslı var ailecek ve kadıncağız ısrarla az yersin diyip duruyor Bakalım inatla direneceğim cünkü günümü sağlıklı birşey yiyerekde olsa bozmak istemiyorum

Biraz temizlik yapıp öğlende KVye gidiceğiz kaç gündür kızları görmediği için Hem eşimin Anannesininde gönlü olsun istedim

Sağ olasın canım inşallah hepimiz hep eksileri görürüz
Seninde aslında akşama kadar menün gayet güzel ama işte geç saatte keşke az da olsa abur cuburlardan yemeseydin yinede eminim kilo olarak dönmeyecektir yediklerin dediğin gibi okadar iş yapmışsın

90 gun diyeti 2 evre sali gunu basliyor bence hepimizin ayni gun olsun dagitmayalkm nasil olur kizlar...

90 gun kaptanimiz tabi ki banu...

Aynen canım salı günü sıvı gününü yapalım ( ben bayramda bir gün farklında olmadan gün atlamışım dün gece fark ettim ) bir gün protein yapar öyle sıvı gününü başlarım ki hepimiz aynı günde kalalım

kızlar merhaba herkese
dün ödevlerle uğraştım ilk haftadan verdiler ödevleri neyseki bitirdim hepsini
artık kalori hesabıyla diyet yapmaya başladım ekmeği falanda kaçırdığım oluyor ama bu haftaki sonuca göre ayarlama yapacağımm
bugün eşimle evdeyiz gidecek yer bulamadıkta :)
ben dünkü menümü yazayım
sabah kalkınca 1 bardak su
2 kuru kayısı
öğle
2 yk menemen
az patates kızartması(tadımlık)
2 dilim ekmek
peynir
acuka
akşam
eşim ekler getirmiş dayanamayıp 3 tane yedim tabi onu yeyince akşamada bir şey yemedim
1 neskafe

harikasın canım ya çok iyi bir şekilde kilo veriyorsun çok seviniyorum adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…