Canım ćok geçmiş olsun.Bu arada teşekkür ederim kizlar kizim şuan iyi ilerleme olmadi yayilmadi kırmızıliklar inşallah ilerlemeden son bulur :))
Süprsin banuşum.peşindeyim.her nekadar yerimde saysamda.yada bekliyorum seni burdamı diyimSanada günaydın cancan
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinRabbimin izniyle hepimiz yeni yıla çok güzel rakamlarla gireriz inşallah
Sende pes etme sakın canım eminim o dirençde kırılacak ve patır patır gidecek seninde kiloların
Saol canimCanım ćok geçmiş olsun.
gecikmeli olarak iyiyim kankim. bende başladım 90 günlük maratona. bu cuma 94 den kurtulmayı planlıyorum. kırışık keten gömlekler gibi oldum. derimin buharlı ütüye ihtiyacı varEvet hızlanır tecrübe konişiyoonaber kanki
gecikmeli olarak iyiyim kankim. bende başladım 90 günlük maratona. bu cuma 94 den kurtulmayı planlıyorum. kırışık keten gömlekler gibi oldum. derimin buharlı ütüye ihtiyacı var
meysudamıydınız canım eşimle büyük oğlanda gitmişler pepeye. küçük orta kulak iltahabı olmuş. çocuğa nasıl geçti diye bile soramadım. büyük olmak çok zor.Merhaba kızlar giremedim bugün hiç kızımla güzel vakit geçirdik Pepe nin gösterisi vardı AVM de oraya götürdüm yeğenlerimle güzel eğlendiler şimdi babası uyutmaya çalışıyo uyutunca Sürpriz bir film almış kociş onu izlicez
diyetle alakam yoktu yine yarı saçmalıkla protein günü yaptım ama çok kaçamakları oldu ve göbeğimde baya çıktı kilometre sabit olmasına rağmen bi tam başlasam önüme ne gelirse gelsin diyetten vazgeçmesem off bunu kiloda kalmaktan korkuyorum kızlar bana bi koç lazım yaa hatta buldum kızlar birbirimizin koçu olalım mı herkes istediği eşle karşılıklı ticaretin koçluk yapsın
bu öneri işini bende sevdim. iş yerindekilerin gönlü olursa yarın kısır yapalım diyoruz. yok derlerse öğlen mercimek çorbası yerim. akşamada patates salatası olabilir. eşimde sever hemSüperO zaman ben her gün sana bir sonraki gün için seçenekleri sıralayım ki seç beğen al Hem acaba doğrumu yanlışmı diye tereddüt yaşamazsın sistemi tam kavrayana kadar
Bugünki menü tamam nasılsaYarında Nişasta günümüz;
Seçeneklerimiz;
Patatesli herhangi bir sebze yemeği olur ( içine patates eklendiğinde her sebze yemeği uygun hale geliyor)
Kırmızı Mercimek çorbası düşünürsek onada pattes ekliyoruz
Bakliyatların hepsi serbest zaten( Barbunya, kuru fasülye, nohut )
Pilav yada bulgur pilavıda olur ama bakliyatla aynı an yenmeyecek daha doğrusu herhangi bir nişastalı yemekle
1 dilim ekmek öğlenlerde var ama ben yemiyorumöğünlerin yanına salata serbest
Ben yarın için Öğlenlik zeytinyağlı sarma düşünüyorum ( eve gelince akşamdan sararım ki hazır olsun)
Akşamlıkda Kırmızı mercimek düşünüyorum hafif olsun diye
oh ne güzel bende şu ilk 29 günü bitiriyim bakayım duruma göre neler olacak...Yaparsin sen kankim bende bugün başladım 90 lik diyete ben 29 günü yapip bitirmeyi planliyorum
Çok iyi olur canim saol bende birer dolmasi yaparim yarın öğlen icin akşamda mercimek corbasi
Kızlar hala internet yok okulda giremiyorum fazla dün akşama kadar herşey güzeldi ama akşam misafire gidince cozuttum resmen Allahım bir an önce kendime gelmeliyim
Süprsin banuşum.peşindeyim.her nekadar yerimde saysamda.yada bekliyorum seni burdamı diyim
neyse umarım 90lık diyet bendede işe yarar.
Kızlar bende bugün başladım twkrar 90lık diyete.umarım bu sefer sonuç alırım.
sabah tartıldım.feci.aylar sonra 80rakamını gördüm tartıda.ama fazla takmıyorum.
çünki hem wc yok hemde su ićemedim pek.cumaya çok iyi sonuç alacağımı umuyorum.
Kizlar bu 90 lik diyet ne acaba
gecikmeli olarak iyiyim kankim. bende başladım 90 günlük maratona. bu cuma 94 den kurtulmayı planlıyorum. kırışık keten gömlekler gibi oldum. derimin buharlı ütüye ihtiyacı var
bu öneri işini bende sevdim. iş yerindekilerin gönlü olursa yarın kısır yapalım diyoruz. yok derlerse öğlen mercimek çorbası yerim. akşamada patates salatası olabilir. eşimde sever hem
hu hu kızlar ben geldim feci bir 5 te 5 yapıyorum çok sıkı bu sefer hiç kaçamak yok allahım nazar değmesin cuma günü yumurta gününü bile atlamıcam ki normalde midem bulanıyo diye yapmıyodum ama bu sefer kontrolü elden bırakmak yok bu sefer
Spor bildirimiibacaklarim titredi resmennn
♥50 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥50 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥50 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 60 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥50 köprü haraketi
♥50 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥50 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 25 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 50 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 50 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla
♥ 50 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 50 thing master aletiyle göğüs çalışma
Aksam yemegimi de 6 da yedim menümü yaziim
Sabah: 6 büyük mor erik
Öğle: 1 tabak menemen 1 dilim çavdar ekmeği bir tabak yeşillik
1 kupa hibiskus çayı
Spor sonrasi ara :1 buçuk bardak ayran
Aksam : 4 minik but (2 normal but kadar) fırın posetinde salcali soğan ve sarimsakliharikaydi doymadim 2 de arpacik soğan yedim içinden
Ve yeşil çay içtim
Su 1 buçuk belki daha fazla içmişimdir devamm
Bende tatli hakkinda bi sorum vardi...salep olurmuki tatli olarak..hem daha hafif olurYarınki menülerde hazır olduğuna göre artık karbonhidrat gününü düşünmeye başlayalımDatlı ne yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?