- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
aslında canım sıkıntıdan yiyorum öğrencileri 2.30 da gönderiyorum arkadaşlar beni almaya 3.15 de geliyo 45 dk da işte ne yesem içsem diye vakit geçiyorum aslında acıktığımdan değil.ama geçen hafta falan elma yerine bisküvi yiyodum tabi bu daha masum ve az kalorili.karnım şuan çok şiş yani 2 -3 gündür bçyle ne yapabilirim ödem atmak iç,in fikrin var mıCanım 1 elmaya takılmasonuçta akşama daha çok var üstelik çok aç kalırsanda çok daha fazla kaçamak riskin yükselirdi afiyet olsun canım bağırsaklara hareketlenme sebep olur nasılsa
aslında canım sıkıntıdan yiyorum öğrencileri 2.30 da gönderiyorum arkadaşlar beni almaya 3.15 de geliyo 45 dk da işte ne yesem içsem diye vakit geçiyorum aslında acıktığımdan değil.ama geçen hafta falan elma yerine bisküvi yiyodum tabi bu daha masum ve az kalorili.karnım şuan çok şiş yani 2 -3 gündür bçyle ne yapabilirim ödem atmak iç,in fikrin var mı
kızlar saçlarımı tekrar koyu yapmayı düşünüyorum koyu kahve ayyy üniversitede saçlarım belimde ve koyu kahveydi e tabi o zamanda epey gürdü şimdi yolunmuş tavuk giibiyim dökülen saçlar çıkıyo ama böyle küçüğk olduğu için tiftik keçisine döndüm
sizce zayıflayınca mı boyatsam bilemedim aslında boya benim saça hiç iyi gelmiyo kendi saç rengim ise kahve onun uzamasını mı beklesem saçları kısa kestirip offff kafamda deli sorular
ahh kızlar ahh benim herifin istediği şu 56 yı görsemde 2 ay fan fini fin fonu yasak etsem ahh o günü sabırsızlıkla bekliyorum
bende sarı yapıcam şu 52 yi bi göriyim yeni yıla sarı giriyim diyorum ama eşimde ne renk seviyo anlayamıyorum çok kararsızım o yüzden ama sen kahve yap bence güzel durur sarı yaşı büyültmese ben hemen yapıcam tırsıyorumkızlar saçlarımı tekrar koyu yapmayı düşünüyorum koyu kahve ayyy üniversitede saçlarım belimde ve koyu kahveydi e tabi o zamanda epey gürdü şimdi yolunmuş tavuk giibiyim dökülen saçlar çıkıyo ama böyle küçüğk olduğu için tiftik keçisine döndüm
sizce zayıflayınca mı boyatsam bilemedim aslında boya benim saça hiç iyi gelmiyo kendi saç rengim ise kahve onun uzamasını mı beklesem saçları kısa kestirip offff kafamda deli sorular
banum ceviz suyu çok zayıflatıyo benim ablam sadece yediklerine dikkat ederk 6 kilo vermişti 1 ayda iyiki yazdın bende yapıyım hem troide de çok iyi geliyomuş şimdi araştırdımdaCanım sende şu ceviz suyundan yapsana sabah akşamhem lezzetli hemde bağırsaklarıda çalıştırıyor eminim oda çok fayda edecektir birde bol maydanoz tüketmeye çalış
Bende aynı şeyi düşünüyorum bu araSarı takıntım var aslında ama son hedefime ulaştığımda saçlarımı kumrala çevirmek istiyorum tekrar hem daha genç gösterir ( gerçi hala 18lik görüyorum kendimi )
Geçen eşime dedim oda nasıl istersen dedigerçi oda sarıyı seviyor ama zayıfladıkça daha fazla dikkat çekiyorum diye adam eskidende kıskanırken bu ara daha çok kıskanmaya başladı incecik olduğumda artık ne kadar kıskanır bilemiyorum
Kesinlikle yaparsın canım az sabır
ama emin ol 2 ay rahat durmaz eşinerkekler kilolar gittikçe çok daha fazla üstüne düşüyorlar eşlerinin
Maşalla bizim büyük kız öğlenci olduğu için gece yatmak bilmeyince benimki bu ara söylenip duruyor ulen eşşek evlat yatamadı uyuyamadı gitti diyeçıkarken bu kadar gözlem altında değildik diye isyan etti en sonunda
afiyet olsun arkadaşım inşallah bu hafta bol bol eksi görürüz tartıdaIyim canim 3 saat ütümü bitirdim yemek yaptim simdi kahvemi iciyorum...bugün benim menüde ayran ve lahana corbasi var..coban salatasida düsünüyorum..kacamak olarak yarim elma 1 kücük seftali yedim..
bende sarı yapıcam şu 52 yi bi göriyim yeni yıla sarı giriyim diyorum ama eşimde ne renk seviyo anlayamıyorum çok kararsızım o yüzden ama sen kahve yap bence güzel durur sarı yaşı büyültmese ben hemen yapıcam tırsıyorum
banum ceviz suyu çok zayıflatıyo benim ablam sadece yediklerine dikkat ederk 6 kilo vermişti 1 ayda iyiki yazdın bende yapıyım hem troide de çok iyi geliyomuş şimdi araştırdımda
kızlar selam bende derslerle boğuşuyorum bugünün ve dünün menüsünü paylaşayım hemen
dün
sabah
1 sandviç
şekersiz çay
öğle
3 kaşık yoğurtlu karışık kızartma
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
akşam
1 kase turşu kavurma
2 dilim ekmek
2 lt su
bugün
sabah
1 paket form bisküvi
öğle
1 karışık tost
ayran
akşam
hamsi
salata
kızlar mutfakkk kapandıııı menü gelsinnnn
14:00 2 salatalık
15:00 haşlanmış karnabahar az tuzlu limonlu
18:00 haşlanmış karnabahar az tuzlu limonlu
yarının menüsüde belli canlar
sabah 1 büyük bardak ayran
öğlen 2 hamburger köftesi
akşam 1 hamburger köftesi
Kizlar azminize cok özendim..bende cok isterdim simdi listede olmayi..bazen diyorum keskem cikmasaydim listeden..orda olmanin heycani daha baska...cok özledim lstede olmayi
Banum tartilmadim ama sanki veremedim bu hafta çok huzursuzum eşimde sinir ediyo beniSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bir günün daha sonuna geldik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim
Planladığım gibi karbonhidrat günümün dışına çıkmadım
Tabi erken yediğim için doğal olarak şu an açımama bir okadarda mutlu çünkü biliyorum ki yarın çok güzel bir karşılık göreceğim
Cumaya çok az var ve aynı şekilde devam edeceğim
Yarın Meyve günüm ve inşallah oda çok rahat geçecektir
Kız kilocuklar gittikçe yaşımız da ufalıyor dengeler benceama tabi ben uzun zamandır sarı kullanınca acaba yine eski rengine mi dönsem diyorum Tabi eminim boyadıktan sonra nekadar hoşuma giderse gitsin hep bir yandan acaba sarımı yapsam yine derim kesin seviyorum ne yapayım
Yap tabikisüpermiş valla 6 kg bir ayda
Bakalım bende yapıyorumşifa niyetine büyük kıza içirebilsem süper olur ama hatun cevizi hiç sevmiyor nedense oda bu ara okula bile limonlu su götürüyor hem midesine iyi geliyor hemde belki birazda zayıflamaya yardımcı olur diye
Allah zihin açıklığı versin canımvalla okumakta zor evde olmakta çalışmak dahada zor sonuçta ev işide devam ediyor iş çıkışı
Bence menülerin gayet güzelinşallah cuma günüde süper bir bildirim görürsün karşılığında
Ohhh bol bol eksiler olur inşallahhhhhhhh
Kız hiç ses etmiyorsun ama sabah tartıldınmıyoksa sende benim gibi cumamı bombayı patlatacaksın
İnşallah süper bildirimler yaparız hepimiz
Oooo yarının menüsüde çok güzelmişAdı konunca çok daha rahat oluyor dimi insan
Canım inşallah çok güzel kilolar verirsinVe Aleykum selam insallah verirsin ah bu erkekler ben cumayi bekliyom trti icin hayirli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?