Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım 1 elmaya takılma sonuçta akşama daha çok var üstelik çok aç kalırsanda çok daha fazla kaçamak riskin yükselirdi afiyet olsun canım bağırsaklara hareketlenme sebep olur nasılsa
aslında canım sıkıntıdan yiyorum öğrencileri 2.30 da gönderiyorum arkadaşlar beni almaya 3.15 de geliyo 45 dk da işte ne yesem içsem diye vakit geçiyorum aslında acıktığımdan değil.ama geçen hafta falan elma yerine bisküvi yiyodum tabi bu daha masum ve az kalorili.karnım şuan çok şiş yani 2 -3 gündür bçyle ne yapabilirim ödem atmak iç,in fikrin var mı

kızlar saçlarımı tekrar koyu yapmayı düşünüyorum koyu kahve ayyy üniversitede saçlarım belimde ve koyu kahveydi e tabi o zamanda epey gürdü şimdi yolunmuş tavuk giibiyim dökülen saçlar çıkıyo ama böyle küçüğk olduğu için tiftik keçisine döndüm

sizce zayıflayınca mı boyatsam bilemedim aslında boya benim saça hiç iyi gelmiyo kendi saç rengim ise kahve onun uzamasını mı beklesem saçları kısa kestirip offff kafamda deli sorular

Canım sende şu ceviz suyundan yapsana sabah akşam hem lezzetli hemde bağırsaklarıda çalıştırıyor eminim oda çok fayda edecektir birde bol maydanoz tüketmeye çalış

Bende aynı şeyi düşünüyorum bu ara Sarı takıntım var aslında ama son hedefime ulaştığımda saçlarımı kumrala çevirmek istiyorum tekrar hem daha genç gösterir ( gerçi hala 18lik görüyorum kendimi )
Geçen eşime dedim oda nasıl istersen dedi gerçi oda sarıyı seviyor ama zayıfladıkça daha fazla dikkat çekiyorum diye adam eskidende kıskanırken bu ara daha çok kıskanmaya başladı incecik olduğumda artık ne kadar kıskanır bilemiyorum

ahh kızlar ahh benim herifin istediği şu 56 yı görsemde 2 ay fan fini fin fonu yasak etsem ahh o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Kesinlikle yaparsın canım az sabır
ama emin ol 2 ay rahat durmaz eşin erkekler kilolar gittikçe çok daha fazla üstüne düşüyorlar eşlerinin
Maşalla bizim büyük kız öğlenci olduğu için gece yatmak bilmeyince benimki bu ara söylenip duruyor ulen eşşek evlat yatamadı uyuyamadı gitti diye çıkarken bu kadar gözlem altında değildik diye isyan etti en sonunda

bende sarı yapıcam şu 52 yi bi göriyim yeni yıla sarı giriyim diyorum ama eşimde ne renk seviyo anlayamıyorum çok kararsızım o yüzden ama sen kahve yap bence güzel durur sarı yaşı büyültmese ben hemen yapıcam tırsıyorum

banum ceviz suyu çok zayıflatıyo benim ablam sadece yediklerine dikkat ederk 6 kilo vermişti 1 ayda iyiki yazdın bende yapıyım hem troide de çok iyi geliyomuş şimdi araştırdımda

kızlar selam bende derslerle boğuşuyorum bugünün ve dünün menüsünü paylaşayım hemen
dün
sabah
1 sandviç
şekersiz çay
öğle
3 kaşık yoğurtlu karışık kızartma
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
akşam
1 kase turşu kavurma
2 dilim ekmek
2 lt su
bugün
sabah
1 paket form bisküvi
öğle
1 karışık tost
ayran
akşam
hamsi
salata

kızlar mutfakkk kapandıııı menü gelsinnnn
14:00 2 salatalık
15:00 haşlanmış karnabahar az tuzlu limonlu
18:00 haşlanmış karnabahar az tuzlu limonlu

Arkadaslar hepinize iyi akşamlar hepinizi çok özledim ben baya kilo aldım suan vermeye çalışıyorum Banu abla kaptan sen misin suan kural degisikligi var mı eskinkiloma gelene kadar burdan bildirim yapsam olur size takıma geri dönsem menü yazsam buranin desteği çok önemli gercekten

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bir günün daha sonuna geldik ve şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim
Planladığım gibi karbonhidrat günümün dışına çıkmadım
Tabi erken yediğim için doğal olarak şu an açım ama bir okadarda mutlu çünkü biliyorum ki yarın çok güzel bir karşılık göreceğim

Cumaya çok az var ve aynı şekilde devam edeceğim
Yarın Meyve günüm ve inşallah oda çok rahat geçecektir

Kız kilocuklar gittikçe yaşımız da ufalıyor dengeler bence ama tabi ben uzun zamandır sarı kullanınca acaba yine eski rengine mi dönsem diyorum Tabi eminim boyadıktan sonra nekadar hoşuma giderse gitsin hep bir yandan acaba sarımı yapsam yine derim kesin seviyorum ne yapayım

banum ceviz suyu çok zayıflatıyo benim ablam sadece yediklerine dikkat ederk 6 kilo vermişti 1 ayda iyiki yazdın bende yapıyım hem troide de çok iyi geliyomuş şimdi araştırdımda

Yap tabiki süpermiş valla 6 kg bir ayda
Bakalım bende yapıyorum şifa niyetine büyük kıza içirebilsem süper olur ama hatun cevizi hiç sevmiyor nedense oda bu ara okula bile limonlu su götürüyor hem midesine iyi geliyor hemde belki birazda zayıflamaya yardımcı olur diye

Allah zihin açıklığı versin canım valla okumakta zor evde olmakta çalışmak dahada zor sonuçta ev işide devam ediyor iş çıkışı
Bence menülerin gayet güzel inşallah cuma günüde süper bir bildirim görürsün karşılığında

kızlar mutfakkk kapandıııı menü gelsinnnn
14:00 2 salatalık
15:00 haşlanmış karnabahar az tuzlu limonlu
18:00 haşlanmış karnabahar az tuzlu limonlu

Ohhh bol bol eksiler olur inşallahhhhhhhh
Kız hiç ses etmiyorsun ama sabah tartıldınmı yoksa sende benim gibi cumamı bombayı patlatacaksın
İnşallah süper bildirimler yaparız hepimiz

yarının menüsüde belli canlar
sabah 1 büyük bardak ayran
öğlen 2 hamburger köftesi
akşam 1 hamburger köftesi

Oooo yarının menüsüde çok güzelmiş Adı konunca çok daha rahat oluyor dimi insan

Kizlar azminize cok özendim..bende cok isterdim simdi listede olmayi..bazen diyorum keskem cikmasaydim listeden..orda olmanin heycani daha baska...cok özledim lstede olmayi

Kizlar azminize cok özendim..bende cok isterdim simdi listede olmayi..bazen diyorum keskem cikmasaydim listeden..orda olmanin heycani daha baska...cok özledim lstede olmayi

Canım sende istediğinde çok azimli olabiliyorsun keşke listeden hiç çıkmasaydın ama işte oldu bir kere
Ben inanıyorum kesinlikle sende tekrar eski azmini yakalayıp kalan bir kaç kiloyuda rahat verirsin

Hayirli aksamlar kizlar hic sormayin cok yogun bigundu bu gun sabah 6 kalktim 7 bucukta evden ciktim cocugu okula biraktim sonra eve geldim kucuk oglanii doyurdum sonra ver elinu saglik ocagi sonra cocugu kaynanama biraktim sonra ver elini geri okul veliler toplantisi saat bir sonra geri cocugu geri al sonra cocugu okuldan yemekti bulasikti habide misavir bi arkadas geldi bisaat oturdu neyse sukur simdi oturdum kizlar bugun vazla yemedim sabah bir elma oglen saat ikide kaynada bi cay iki biskivi aksam birtascorba pirinc bilavi birazda iki kasik tavuk dösu ama cok yoruldum bu gun simdi biraz oturalim ha iki litre su ictim kizlar huhu

Banum tartilmadim ama sanki veremedim bu hafta çok huzursuzum eşimde sinir ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…