- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sagolasin canim amin Allah hepimizin yavruzunu bagislasin Amin ama biraz daha verebilsem bi onkilo daha cok guzel olacak sizlerigerunce benimkisi hic birsey masallah sizlere hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum insallah arkaniza yedisirim
Masallah sana encok sen yol kadetmissin odeki arkadaslarin bazilarida insallah hepimiz istedimiz gibi oluruz bu arada iki hafta icinde 3/ 5 ne verebilirsem cok guzel olacak cunku kuzenimin dugunu var iki hafta sonra dugunebirgun kala elbizee alcam simdi vermem gerek hadibakalim neler yemisiz sabah biz kavalti yapmiyoruz bi cay iciyorum õglen kavalti yapiyoruz . Kizlar 6 tane kendi yaptigim bogaca yedim iki bardak ada cayiyla saat dortde iki elma yedim aksam ekmek yemedim corba ve firinda patates yedim ama benim bagirsaklar yavas calisiyo ondan cabuk aliyormusum sizinde õylemi kizlar bu arada biz yemegi yiyeli bir saat oldu siz bizden õnce yiyonuz.
Masallah sana encok sen yol kadetmissin odeki arkadaslarin bazilarida insallah hepimiz istedimiz gibi oluruz bu arada iki hafta icinde 3/ 5 ne verebilirsem cok guzel olacak cunku kuzenimin dugunu var iki hafta sonra dugunebirgun kala elbizee alcam simdi vermem gerek hadibakalim neler yemisiz sabah biz kavalti yapmiyoruz bi cay iciyorum õglen kavalti yapiyoruz . Kizlar 6 tane kendi yaptigim bogaca yedim iki bardak ada cayiyla saat dortde iki elma yedim aksam ekmek yemedim corba ve firinda patates yedim ama benim bagirsaklar yavas calisiyo ondan cabuk aliyormusum sizinde õylemi kizlar bu arada biz yemegi yiyeli bir saat oldu siz bizden õnce yiyonuz.
Canlar aramizda birsaat var ondan ben hep gec yazarim sabahida oyle aksam biz turkiyeden birsaat arkadayiz
Kızlar ya benim iştahım çok açık yardım edin 3 tane fındık kadar kakaolu kurabiye yedim bide bi yudum pastırmaofff çok utanıyorum
Banum valla söz bi daha yapmıcam çok utandım bu aksam kendimden cumaya hedefim güzel bi rakam görmek ve en geç 5 te yicem bırakcamCanım hiç sıkıntı değilSanırım Almanyadasın sen ( bir saat gerideyiz diyince )
Kim ne zaman fırsatı olursa yazıyor buraya zatenher an herkes burada olacak diye bir kaide yok nasılsa
Kızzzzzzzzz ben bu hafta kaçamak yok demedimi
Şaka bir yana canım eminim okadarcık sıkıntı yaratmaz sonuçta seni biliyorum ne kadar utanıyorum desende asla abartmazsınama ne olur söz ver şu 5 de 5 diyetin bitene kadar başka kaçamak yapmamaya çalış inan takım için demiyorum sadece hedefine bu kadar az kalmışken kendini üzdüğüne deymez
Ben inanıyorum yarın senin için çok daha güzel bir gün olacak ve cumaya bomba bir rakamla geleceksin
Canım ben gülşah 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok mart ayından beri burdayım 67 kilo ile başladım geçen cuma 54.7 kiloydum hedefim önce 52 sonra 48 kilo olmak sonrada allah nasip kısmet ederse bebis istiyorumMasallah sana encok sen yol kadetmissin odeki arkadaslarin bazilarida insallah hepimiz istedimiz gibi oluruz bu arada iki hafta icinde 3/ 5 ne verebilirsem cok guzel olacak cunku kuzenimin dugunu var iki hafta sonra dugunebirgun kala elbizee alcam simdi vermem gerek hadibakalim neler yemisiz sabah biz kavalti yapmiyoruz bi cay iciyorum õglen kavalti yapiyoruz . Kizlar 6 tane kendi yaptigim bogaca yedim iki bardak ada cayiyla saat dortde iki elma yedim aksam ekmek yemedim corba ve firinda patates yedim ama benim bagirsaklar yavas calisiyo ondan cabuk aliyormusum sizinde õylemi kizlar bu arada biz yemegi yiyeli bir saat oldu siz bizden õnce yiyonuz.
Banum valla söz bi daha yapmıcam çok utandım bu aksam kendimden cumaya hedefim güzel bi rakam görmek ve en geç 5 te yicem bırakcam
İyiki varsın banum o kadar güzel motive ediyosun ki çok teşekkür ederim canım arkadaşımİnan erken yemek çok fark ediyoreminim sende cumaya süper bir rakamla geleceksin
MerCanım ben gülşah 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok mart ayından beri burdayım 67 kilo ile başladım geçen cuma 54.7 kiloydum hedefim önce 52 sonra 48 kilo olmak sonrada allah nasip kısmet ederse bebis istiyorumseninde yavruların varmış allah yuvanizda huzurla yavrularınıZi büyütmeyi nasip etsin inşallah tanıştığımà çok memnun oldum tatlım hoşgeldin aramıza
MerCanım ben gülşah 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok mart ayından beri burdayım 67 kilo ile başladım geçen cuma 54.7 kiloydum hedefim önce 52 sonra 48 kilo olmak sonrada allah nasip kısmet ederse bebis istiyorumseninde yavruların varmış allah yuvanizda huzurla yavrularınıZi büyütmeyi nasip etsin inşallah tanıştığımà çok memnun oldum tatlım hoşgeldin aramıza
CAnım iki hafta içinde acil verilmesi gereken bir kilo varsa 5 günde 5 kg diyetini tavsiye edebilirim ancak ( gerçi 5 kg tam gitmiyor ama yapabilirsen iki hafta peş peşe yapıp düğüne en azından 1 beden daha ufak gidersin ve iki haftada gider bir 5 kgtabi sonradan sapıtmamak şart çünkü geri gelir yoksa mazallah
Googleda aratırsan çıkar zaten anında karşınabizim takımdan yapan kızlarda var
Şöyle söyliyeyim kahvaltıyı ayrıntılı yapmasanda mutlaka 1 meyvede olsa ye ki metabolizman çalışmaya başlayabilsinÖğle kahvaltısında mı 6 poğça yedin hani ufakta olsa 6 poğça çok bence
Ben şöyle söyliyeyim ben 90 günlük diyeti uyguluyorumaslında 5 günde 5 kg diyetine benziyor ama ben biraz değiştirdim onu daha sağlıklı olması açısından ve akşam yemeklerimide genelde en geç 17:00de yemeye çalışıyorum ( besinleri cinsini karıştırmadan tüketiyorum hatta karbonhidrat gününde dahada erken yediğim oluyor akşam öğünü o gün tatlı serbest olduğundan ) Heee diyete başladığımdan beri hafta içi eşimle yemek yiyemiyoruz ama sonuçu gördüğü için Allah razı olsun hiç ses etmez aksine aşkım sen kendine göre ayarla bana yemek yapmasanda olur der hep tabi yapmadan olmaz sonuçta bütün gün çalışıyor adamcağız
Bende ve buradaki bir çoğu arkadaşımızda PKO ve İnsülin direnci var ( yada vardı diyelimçünkü şükür artık kilolar her hafta gidiyor İkiside normalde kilo vermeyi engeller hatta benimde metabolizma ilk zamanlar yavaşdı ( sanırım hızlandırdım kilolar gittikçe ) ve bağırsak sorunu bende de var Bol suyla onuda hallediyorum Allahın izniyle
Bence önce hangi diyeti yapmak istediğine karar ver sonrada kesinlikle kararlı ol ve diyetinden şaşmailk zamanlar işkençe gibi gelebilir ben ilk zamanlar ağladığımı bile bilirim bıktım ben bu işten diye ama inan belli bir zaman sonra bünye alışıyor ve aksine insanın canı hiç istemiyor zararlı şeyler
Eskiden 2 tabağa yakın kısır yiyebilen ben geçen gün 1 tabak yedim ve inan midem çok rahatsız olduoh be dedim sonradan ve o günden sonra porsiyonumuda ufalttım Akraba gününde tabağı silip süpüren ben bazen yetinmeyip çaktırmadan ilave yaparken artık inan günümden dışarı çıkmıyorum ve kendimle o konuda gurur duyuyorum ( cumartesi vardı mesela 2 çeşit börek, 2 çeşit tatlı ve birde kısır vardı ama hiç birinin tadına dahi bakmadım mevye günüm olduğundan 1 mandalina ve şekersiz çayla günü atlattım ve herkes helal kız sana dedi o bile gaza gelmek için yetiyor bana
Hani bilmişlik taslamış gibi olmayayım ama düğüne kadarda olsa kesinlikle iradeli davranırsan 5 kgdan fazlası bile gidebilir
Boyum 162 malesef canım boy kısa olunca baya bi kılo vermek gerekiyoMerhaba canim tanistimamemnun oldum Allahim istedigin herseyi nasip eder insallah bi ömur boyu mutluluklar insallah rabbim sanada verir insallahcanim nezaman istiyosan bu guzel dileklerin icinde cok tesekurler amin Allahim herkesi yuvasinda mutlu etsinbu arada fazla kilon yok senin boylede iyidirsin bencede
Boyum 162 malesef canım boy kısa olunca baya bi kılo vermek gerekiyo
İyiki varsın banum o kadar güzel motive ediyosun ki çok teşekkür ederim canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?