Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım hatta kuzuyu bugün eşimle birlikte bıraktık Anaokuluna Hem sevinsin istedik hemde eşim onu üst kata çıkartırken bende okuldaki hatunları yakaladım alınması istenen etkinlik seti için para vermek için Kadınlar meğer 10 gibi çay bahçesinde buluşalım demişler ama yağmur yağıyor birde işlerim var diye bende diğer bir bayana verdim parayı iletsin diye
Dönüştede eve az da olsa yürümüş temiz hava almış oldum

Bugün meyve sebze günüm ( uyanır uyanmaz mandalina yemiştim şimdide 1 elma yedim artık daha sonra sebze tüketirim sanırım birazda hissiyatıma bağlı )
Cumartesi günü kızımın doğum günü kutlaması olacak ( aslınd doğum günü pazar günü ama benim karbonhidrat günüme deng gelsin diye 1 gün evvel yapalım diye tutturdu ve sağ olsun benden onayı almadan Anannesini ve teyzesini davet etti bile Babanneyide çağıralımda tam olsun bari ) tabi bu durumda benim temizliği daha bir ayrıntılı yapmam şart
Çok az ütülerim var bugün onları halledip yatak odamıda düzenlerim ( ille o dolap içlerini her defasında tekrar indirip düzeltiyorum sağ olsun özellikle büyük kız ve eşim altan çekip üsttekileride yamultuyorlar )
Bu gece birde koltuklarımı silerim ki havası değişsin Yarında artık diğer temizliklere girişip cuma günüde pastasıyla boğuşurum

Maşallah sende benim gibi yoğunsun İnşallah cumaya sende çok güzel eksiler görürsün

Banum tartilmadim ama sanki veremedim bu hafta çok huzursuzum eşimde sinir ediyo beni

Canım öyle hissetmen doğal artık sabırsızlandığından öyle geliyor olabilir ama ben inanıyorum çok güzel rakam göreceksin tartıda
Valla benimki artık ne yerse yesin canım çekmiyor eskiden resmen anama küfretsen bukadar koymazdı öldürüceğim seni diyordum kaçamak olabilecek şeyleri eve getirip karşımda yediğinde artık hiç umurum değil

Canım senin oğlan kaç yaşındaydı Benim kızda 16 yaşında ve ondada reflü çıktı
Bir kaç gündür çok dikkat ediyor ve şükür sürünmüyor eskisi gibi yoksa daha sabah uyanırken ağrısı oluyordu
Devamlı gözüm üzerinde evdeyken hatta okula giderkende tembihliyorum ama gözünü seveyim sakın listenin dışına çıkma diye Şükür gecici bir şeyde dikkatli beslenirse yok olabiliyormuş o yüzden mecbur katlanacağız

Kizlar gordum yarinin menusunu kofteye bayilirim ama ayran yok cocugun reflusu asiyomus kusuyo yavrum bu ceviz suyunu icem cocuga birsey yaparmi acaba bi akil verin

Ben sanmıyorum ceviz suyu zararlı olsun sonuçta karatay bile bas bas bağrıyor ceviz yiyin diye
İstersen bir kaç gün dene eminim faydası bile olacaktır

Merhaba gūlsen ben Ayse menun oldum ben 31 yasimdayim iki oglum var biri on yasinda birisi iki aylik 170 boy 80 kilodayim hayirlisiyla yetmise bi inseydim cok guzel olack canim

Canim benim kucuk oglanda cikti bir aylikken ay cok kötuydu bide kucukya basta cok zorlandim sukur simdi biraz iyi dokturda herseyi yazakladi Alti aylik olasiya katlanacam artik senin kiz iyi uykulasin dokturun dedigini Allah gõztermesin sonra kalici olur benim bi tanidigimda kalici oldu hep soya iciyoaman dikkat et canim

Oyy ben büyük sandım meğer ufakmış Allah yardımcın olsun canım mecbur çok dikkatli beslenmi kıvranmasın kuzu İnşallah ikisininde reflüleri geçer

Birde canim bu ceviz suyunu nasil kaynatiyon bi yazarmizin

Canım kaynatmıyorsun sadece geceden 1 adet cevizi bir bardak suya koyuyorsun sabahda içiyorsun hatta ben sabah akşam yapıyorum yani sabah içtikten sonra akşamlık postayı hemen suya koyuyorum daha sabahtan tadıda gayet güzel

kızlaaaaaarrrrr ben çok sıkılıyorum

Hayırdır kuzum Kendini oyalayacak birşey bulsan

Abla bana neden vermiysn napayım ben şimdi oynakbasi34

Canım cümleden tam ne demek istediğini anlamadım ama hazır seni yakalamışken bana başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazarmısın listeye ekleyebilmek için lazım ( 3.cü bildirimde listedesin malum )

Elif2004 sende yazarsan sevinirim canım

değişiklik yapmak istiyorum hayatımda ama cesaretimde yok halimde offff neden böyle oldum ben anlamıyorum

değişiklik yapmak istiyorum hayatımda ama cesaretimde yok halimde offff neden böyle oldum ben anlamıyorum

Canım havalar da etkikliyor psikolojimizi reng değişikliğine gitmeye cesaret edemiorsan git güzel bir saç kesimi yaptır zaten french yapabildiğine göre makyajda geliyordur elinden bir güzelde makyajını yap emin ol havan değişecektir

Canim kış geliyo ya hava kasvetlendi sogudu o yüzden olabilir bende bu aralar sıkıldım kendimden ve tüm kahkul kestirdim saçima ve saçimin alt kısmı yuvarlakdi kütlestirdim (kısaltmaya cesret edemedim) başka biri gibi oldum resmen aslinda saçimi boyatmak da istiyorum ama eşim saçin yipraniyo zaten iki tutam saçin var onu da boyatarak yakacan diye izin vermiyo kisacasi ufak degisiklikler yap kahkul kestir mesela sac uçlarına veya aralarına renk attir belki moralin düzelir makyaj yap tırnaklarını süsle yaparsın sen

kızlar nasılsınız bugün yine internet gitti yeni geldi ancak girdim

bazen bende çok sıkılıyorum glsbrs ama sonra bakıyorum şükredecek o kadar çok şeyim var ki
evim var sıcak bir yuvam, kızım var, ailem hayatta ,para kazanıyorum,istediğimi alabilecek güçteyim,

emin ol bunlara sahip olunca çoğu şeyin kıymeti çok az kalır çünkü pek çok insanın bu değerleri yok hele günümüzde
ha hiç mi stress yaşamıyorum evet çatlayana kadar ağlıyorum bazen hayttan soğuyorum ama hepsi yaşanıyo ve geçiyo üzerinde durmadan başka şeylerle meşgul olmak gerek çok klasik ama elindekilerinin kıymetini bil ve hayatında istediğin değişikliği yap bence radikal değişiklikler iyidir bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…