- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Hayirli aksamlar kizlar hic sormayin cokyogun bigundu bu gun sabah 6 kalktim 7 bucukta evden ciktim cocugu okula biraktim sonra eve geldim kucuk oglanii doyurdum sonra ver elinu saglik ocagi sonra cocugu kaynanama biraktim sonra ver elini geri okul veliler toplantisi saat bir sonra geri cocugu geri al sonra cocugu okuldan yemekti bulasikti habide misavir bi arkadas geldi bisaat oturdu neyse sukur simdi oturdum kizlar bugun vazla yemedim sabah bir elma oglen saat ikide kaynada bi cay iki biskivi aksam birtascorba pirinc bilavi birazda iki kasik tavuk dösu ama cok yoruldum bu gun simdi biraz oturalim ha iki litre su ictim kizlar huhu
Banum tartilmadim ama sanki veremedim bu hafta çok huzursuzum eşimde sinir ediyo beni
Valla canim bi dyet yappiyom benim oglanin reflusu azdipasta yok cay kafe yok kola meyve suyu yok yogurt sut yok yok yok pilav fazla yok aci yok yemegu az yiyom ekmegi hergun 4 dilim yiyodum bir haftadir ikidilim yiyodum bugun tamamen kestim masalah hic yimedum bir aydir ot gibi yasiyorum resmen portakal mandalinde yok bol elmavar
Kizlar gordum yarinin menusunu kofteyebayilirim ama ayran yok cocugun reflusu asiyomus kusuyo yavrum bu ceviz suyunu icem cocuga birsey yaparmi acaba bi akil verin
Canim benim kucuk oglanda cikti bir aylikken ay cok kötuydu bide kucukya basta cok zorlandim sukur simdi biraz iyi dokturda herseyi yazakladi Alti aylik olasiya katlanacam artik senin kiz iyi uykulasin dokturun dedigini Allah gõztermesin sonra kalici olur benim bi tanidigimda kalici oldu hep soya iciyoaman dikkat et canim
Birde canim bu ceviz suyunu nasil kaynatiyon bi yazarmizin
kızlaaaaaarrrrr ben çok sıkılıyorum
çıkamıyorumki çalışıyorum bide çok soğuk burasıCanim bi yurusuye cik bakalim iyi oluyo bazan
canım baya zayıfladın ya bilerek de yapıyo olabilir sen daha fazla zayıflama diye adam kıskanıyodur yani haklı
aman valla beni kıskanmasın sinirde etmesin ahhh gülşenim ahhh ne sen sor ne ben söyliyim arkadaşımcanım baya zayıfladın ya bilerek de yapıyo olabilir sen daha fazla zayıflama diye adam kıskanıyodur yani haklı
kızlaaaaaarrrrr ben çok sıkılıyorum
Abla bana neden vermiysn napayım ben şimdioynakbasi34
değişiklik yapmak istiyorum hayatımda ama cesaretimde yok halimde offff neden böyle oldum ben anlamıyorumHayırdır kuzumKendini oyalayacak birşey bulsan
Canım cümleden tam ne demek istediğini anlamadım ama hazır seni yakalamışken bana başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazarmısınlisteye ekleyebilmek için lazım ( 3.cü bildirimde listedesin malum )
Elif2004 sende yazarsan sevinirim canım
değişiklik yapmak istiyorum hayatımda ama cesaretimde yok halimde offff neden böyle oldum ben anlamıyorum
Canim kış geliyo ya hava kasvetlendi sogudu o yüzden olabilir bende bu aralar sıkıldım kendimden ve tüm kahkul kestirdim saçima ve saçimin alt kısmı yuvarlakdi kütlestirdim (kısaltmaya cesret edemedimdeğişiklik yapmak istiyorum hayatımda ama cesaretimde yok halimde offff neden böyle oldum ben anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?