- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım hatta kuzuyu bugün eşimle birlikte bıraktık Anaokuluna Hem sevinsin istedik hemde eşim onu üst kata çıkartırken bende okuldaki hatunları yakaladım alınması istenen etkinlik seti için para vermek için Kadınlar meğer 10 gibi çay bahçesinde buluşalım demişler ama yağmur yağıyor birde işlerim var diye bende diğer bir bayana verdim parayı iletsin diye
Dönüştede eve az da olsa yürümüş temiz hava almış oldum
Bugün meyve sebze günüm ( uyanır uyanmaz mandalina yemiştim şimdide 1 elma yedim artık daha sonra sebze tüketirim sanırım birazda hissiyatıma bağlı )
Cumartesi günü kızımın doğum günü kutlaması olacak ( aslınd doğum günü pazar günü ama benim karbonhidrat günüme deng gelsin diye 1 gün evvel yapalım diye tutturdu ve sağ olsun benden onayı almadan Anannesini ve teyzesini davet etti bile Babanneyide çağıralımda tam olsun bari ) tabi bu durumda benim temizliği daha bir ayrıntılı yapmam şart
Çok az ütülerim var bugün onları halledip yatak odamıda düzenlerim ( ille o dolap içlerini her defasında tekrar indirip düzeltiyorum sağ olsun özellikle büyük kız ve eşim altan çekip üsttekileride yamultuyorlar )
Bu gece birde koltuklarımı silerim ki havası değişsin Yarında artık diğer temizliklere girişip cuma günüde pastasıyla boğuşurum
Maşallah sende benim gibi yoğunsun İnşallah cumaya sende çok güzel eksiler görürsün
Canım öyle hissetmen doğal artık sabırsızlandığından öyle geliyor olabilir ama ben inanıyorum çok güzel rakam göreceksin tartıda
Valla benimki artık ne yerse yesin canım çekmiyor eskiden resmen anama küfretsen bukadar koymazdı öldürüceğim seni diyordum kaçamak olabilecek şeyleri eve getirip karşımda yediğinde artık hiç umurum değil
Canım senin oğlan kaç yaşındaydı Benim kızda 16 yaşında ve ondada reflü çıktı
Bir kaç gündür çok dikkat ediyor ve şükür sürünmüyor eskisi gibi yoksa daha sabah uyanırken ağrısı oluyordu
Devamlı gözüm üzerinde evdeyken hatta okula giderkende tembihliyorum ama gözünü seveyim sakın listenin dışına çıkma diye Şükür gecici bir şeyde dikkatli beslenirse yok olabiliyormuş o yüzden mecbur katlanacağız
Ben sanmıyorum ceviz suyu zararlı olsun sonuçta karatay bile bas bas bağrıyor ceviz yiyin diye
İstersen bir kaç gün dene eminim faydası bile olacaktır
Herkese hayırlı sabahlar
Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım hatta kuzuyu bugün eşimle birlikte bıraktık Anaokuluna
Dönüştede eve az da olsa yürümüş temiz hava almış oldum
Bugün meyve sebze günüm ( uyanır uyanmaz mandalina yemiştim şimdide 1 elma yedim
Cumartesi günü kızımın doğum günü kutlaması olacak ( aslınd doğum günü pazar günü ama benim karbonhidrat günüme deng gelsin diye 1 gün evvel yapalım diye tutturdu ve sağ olsun benden onayı almadan Anannesini ve teyzesini davet etti bile
Çok az ütülerim var bugün onları halledip yatak odamıda düzenlerim ( ille o dolap içlerini her defasında tekrar indirip düzeltiyorum sağ olsun özellikle büyük kız ve eşim altan çekip üsttekileride yamultuyorlar
Bu gece birde koltuklarımı silerim ki havası değişsin
Hayirli aksamlar kizlar hic sormayin cokyogun bigundu bu gun sabah 6 kalktim 7 bucukta evden ciktim cocugu okula biraktim sonra eve geldim kucuk oglanii doyurdum sonra ver elinu saglik ocagi sonra cocugu kaynanama biraktim sonra ver elini geri okul veliler toplantisi saat bir sonra geri cocugu geri al sonra cocugu okuldan yemekti bulasikti habide misavir bi arkadas geldi bisaat oturdu neyse sukur simdi oturdum kizlar bugun vazla yemedim sabah bir elma oglen saat ikide kaynada bi cay iki biskivi aksam birtascorba pirinc bilavi birazda iki kasik tavuk dösu ama cok yoruldum bu gun simdi biraz oturalim ha iki litre su ictim kizlar huhu
Maşallah sende benim gibi yoğunsun
Banum tartilmadim ama sanki veremedim bu hafta çok huzursuzum eşimde sinir ediyo beni
Canım öyle hissetmen doğal artık sabırsızlandığından öyle geliyor olabilir ama ben inanıyorum çok güzel rakam göreceksin tartıda
Valla benimki artık ne yerse yesin canım çekmiyor
Valla canim bi dyet yappiyom benim oglanin reflusu azdipasta yok cay kafe yok kola meyve suyu yok yogurt sut yok yok yok pilav fazla yok aci yok yemegu az yiyom ekmegi hergun 4 dilim yiyodum bir haftadir ikidilim yiyodum bugun tamamen kestim masalah hic yimedum bir aydir ot gibi yasiyorum resmen portakal mandalinde yok bol elmavar
Canım senin oğlan kaç yaşındaydı
Bir kaç gündür çok dikkat ediyor ve şükür sürünmüyor eskisi gibi yoksa daha sabah uyanırken ağrısı oluyordu
Devamlı gözüm üzerinde evdeyken hatta okula giderkende tembihliyorum ama gözünü seveyim sakın listenin dışına çıkma diye
Kizlar gordum yarinin menusunu kofteyebayilirim ama ayran yok cocugun reflusu asiyomus kusuyo yavrum bu ceviz suyunu icem cocuga birsey yaparmi acaba bi akil verin
Ben sanmıyorum ceviz suyu zararlı olsun
İstersen bir kaç gün dene eminim faydası bile olacaktır