Sen ne diyeti yapıyorsun canımKizlar yarin menu de nevar bi soyleseniz canlar
canım o menüyü ben öylesine yazdım evde köfte var diye sen istersen benim sana yapacağım listeyi yap hatta hemen yarın başlayabilirsin bileKizlar gordum yarinin menusunu kofteyebayilirim ama ayran yok cocugun reflusu asiyomus kusuyo yavrum bu ceviz suyunu icem cocuga birsey yaparmi acaba bi akil verin
Aaayy bu aralar bende ayniyim tatliş yaa biran önce şip diye 52 olsam ne vaarrrgünaydın canlar şu 52 kiloya söyleyin bi an önce gelsin sonra hemen gidip 48 kiloyu göndersin yok benim devreler yanmaya başladı
gülşeeeeennn tatlım napiyosunnn ya ben diyet yapıyorum ama hiç adapte olamıyorumgünaydın canlar musmutlu bir gün sizinle olsun
ben indimde az az gidiyo çok sıkıldım artık incecik olmak istiyorum ama hemen canım bir sürü zararlı şey yemek istiyo cips pasta tatlı kolaAaayy bu aralar bende ayniyim tatliş yaa biran önce şip diye 52 olsam ne vaarrrvede hep orda kalsam çok şey mi istiyorum 56 ya düşmüştüm geri 57 olmuşum haftasonunda dolayi bide reglim gecikti şiştim şu 55 den aşağı bi insem
Sen çok iradelisin canım yemezsin benceben indimde az az gidiyo çok sıkıldım artık incecik olmak istiyorum ama hemen canım bir sürü zararlı şey yemek istiyo cips pasta tatlı kola
artık iradem kalmadı çok tatlım eşim karşımda cips pizza falan yiyo canım istiyo artık bide ben boza falan çok severim kiloda yapıyoSen çok iradelisin canım yemezsin bencebenim hiç diyet yapacak gücüm kalmamiş ama
canım o menüyü ben öylesine yazdım evde köfte var diye sen istersen benim sana yapacağım listeyi yap hatta hemen yarın başlayabilirsin bile
1.gün:sadece haşlanmış patates yağ yok tuz yok ama tadı çok kötü gelirse azıcık tuz ekleyebilirsin baharat serbest karabiber pulbiber kekik nane hangisini seviyosan ekleyebilirsin canım
2.gün:sadece sebze mesela sabah kahvaltıda domates salatalık maydanoz ye öğlen ve akşam için sebze olarak ne varsa pişir yanında bol bol salata ye ama yine yağ yok tuz yok
3.gün:sadece et mesela sabah hindi füme yada yiyemezsen yumurtada yiyebilirsin öğlen ve akşam sadece et sebze salata yeme sakın et olarak kırmızı et yada balık tavuk hindi hepsi serbest ton balığıda olur tatlım
4.gün sadece meyve mesela elma bol bol ye hem zayıflamaya da yardımcı olur her türlü meyveyi yiyebilirsin ama içinde çok şeker olanlara dikkat et bide muz kesinlikle yasak
5.gün sadece yumurta diğer herşey yasak ister omlet ister haşlama istersen çok az yağda pişir hepsi olur canım ama çok yağ koyma sakın
5 gün bitince ister 1 yada 2 gün ara verebilirsin istersen hemen başa dönüp tekrar yapabilirsin canım ama emin ol en az 1 buçuk kilo vereceksin 5 günde
aboww kız iyi dayanıyon benim eşim karşımda öyle şeyler yerse ya oturur bende onunla yerim yada ona al sana yaparımartık iradem kalmadı çok tatlım eşim karşımda cips pizza falan yiyo canım istiyo artık bide ben boza falan çok severim kiloda yapıyo
merhaba canım tanışmadık seninle ben gülşen 29 yaşındayım 3 yaşına yakın bir kızım var 160 boy 62 kiloyum 75 den ancak 1 yıl oldu bu kiloya düşeliTamamdir bugun basliyom ya Allah bismillah bide benim oglan emiyo ya cabik gider insallah tesekurler canim gunaydin
merhaba canım tanışmadık seninle ben gülşen 29 yaşındayım 3 yaşına yakın bir kızım var 160 boy 62 kiloyum 75 den ancak 1 yıl oldu bu kiloya düşeli
bende yiyorum kız dayanamıyorum sonra kavga ediyorum senin yüzünden diye zaten bu aralar sinir ediyo beniaboww kız iyi dayanıyon benim eşim karşımda öyle şeyler yerse ya oturur bende onunla yerim yada ona al sana yaparım
canım baya zayıfladın ya bilerek de yapıyo olabilir sen daha fazla zayıflama diye adam kıskanıyodur yani haklıbende yiyorum kız dayanamıyorum sonra kavga ediyorum senin yüzünden diye zaten bu aralar sinir ediyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?