Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla canim bi dyet yappiyom benim oglanin reflusu azdi pasta yok cay kafe yok kola meyve suyu yok yogurt sut yok yok yok pilav fazla yok aci yok yemegu az yiyom ekmegi hergun 4 dilim yiyodum bir haftadir ikidilim yiyodum bugun tamamen kestim masalah hic yimedum bir aydir ot gibi yasiyorum resmen portakal mandalinde yok bol elmavar

günaydın canlar şu 52 kiloya söyleyin bi an önce gelsin sonra hemen gidip 48 kiloyu göndersin yok benim devreler yanmaya başladı

Kizlar gordum yarinin menusunu kofteye bayilirim ama ayran yok cocugun reflusu asiyomus kusuyo yavrum bu ceviz suyunu icem cocuga birsey yaparmi acaba bi akil verin
canım o menüyü ben öylesine yazdım evde köfte var diye sen istersen benim sana yapacağım listeyi yap hatta hemen yarın başlayabilirsin bile
1.gün:sadece haşlanmış patates yağ yok tuz yok ama tadı çok kötü gelirse azıcık tuz ekleyebilirsin baharat serbest karabiber pulbiber kekik nane hangisini seviyosan ekleyebilirsin canım
2.gün:sadece sebze mesela sabah kahvaltıda domates salatalık maydanoz ye öğlen ve akşam için sebze olarak ne varsa pişir yanında bol bol salata ye ama yine yağ yok tuz yok
3.gün:sadece et mesela sabah hindi füme yada yiyemezsen yumurtada yiyebilirsin öğlen ve akşam sadece et sebze salata yeme sakın et olarak kırmızı et yada balık tavuk hindi hepsi serbest ton balığıda olur tatlım
4.gün sadece meyve mesela elma bol bol ye hem zayıflamaya da yardımcı olur her türlü meyveyi yiyebilirsin ama içinde çok şeker olanlara dikkat et bide muz kesinlikle yasak
5.gün sadece yumurta diğer herşey yasak ister omlet ister haşlama istersen çok az yağda pişir hepsi olur canım ama çok yağ koyma sakın
5 gün bitince ister 1 yada 2 gün ara verebilirsin istersen hemen başa dönüp tekrar yapabilirsin canım ama emin ol en az 1 buçuk kilo vereceksin 5 günde

günaydın canlar şu 52 kiloya söyleyin bi an önce gelsin sonra hemen gidip 48 kiloyu göndersin yok benim devreler yanmaya başladı
Aaayy bu aralar bende ayniyim tatliş yaa biran önce şip diye 52 olsam ne vaarrrvede hep orda kalsamçok şey mi istiyorum 56 ya düşmüştüm geri 57 olmuşum haftasonunda dolayi bide reglim gecikti şiştimşu 55 den aşağı bi insem

ben indimde az az gidiyo çok sıkıldım artık incecik olmak istiyorum ama hemen canım bir sürü zararlı şey yemek istiyo cips pasta tatlı kola

Tamamdir bugun basliyom ya Allah bismillah bide benim oglan emiyo ya cabik gider insallah tesekurler canim gunaydin
merhaba canım tanışmadık seninle ben gülşen 29 yaşındayım 3 yaşına yakın bir kızım var 160 boy 62 kiloyum 75 den ancak 1 yıl oldu bu kiloya düşeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…