Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın günaydın yurdumun güzel hanımları inşallah tez zamanda ideal kilolarımıza ulaşırız deyip bir mani uydurmak istiyorum bugün pek bi keyifliyim hayırdır inşallah :)

herkes bana şişko diyo derdin
elbiselere giremiyo derdin
her bulduğunu yiyo derdin
incecik olasın gördün mü çıtır adayı

iç çekerek zayıflara bakardın
bende olacam diye diyet yapardın
plates leslie yüzme ne ararsan katılırdın
incecik olasın gördün mü çıtır adayı

haydi bu kadar mani yeter
sınıfta çocuklar beni bekler
elime aldım mı sopayı
hepsi de tir tir titrer :

AYYY KIZLAR SABAH SABAH KENDİMİ EĞLENDİRİYOM İŞTE

gülşeeeeennnn sen beni güldürdün allahta seni güldürsün arkadaşım maşallah sabah sabah enerjin süper valla

Aaaa ne kadar da sessiz burasi
Benden bi spor bildirimi gelsin o zaman
♥30 twist haraketi ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 30 istiridye haraketi ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 30 köprü haraketi
♥ 30 selülit savar haraketi
♥ 50 squat ( 2 kilo ağrlikla)
♥ 20 dakika twist shape stepper kollarda 1 er kiloluk agirliklarla
♥ 10 deadlift ( 10 kilo ağırlıkla)
♥ 10 dirsekler bükük kollari yana açma( 10 kilo ağrlikla)
♥ 200 thing master aletiyle bacak çalışma
Vee esneme soğuma
Kan ter içinde kaldim

Hiç karın çalışmadim ikindi vakti de 10 dklik abs workout yaparim

kızlar yaklaşık bi saat önce 2 tane salatalık yedim şimdi haşlanmış karnabahar yicem üzerine limon sıkıp sonra işlere devaaammmmsizler nasılsınız canlar

ben bugün bakalım kaç kalori aldım 1200 ü geçmiyorum 2 gündür bakalım

1 yumurta ile yağsız menemen 200 kal
2 dilim ekmek 120 kal
5 zeytin 40 kal
1 tatlı kaşığı reçel 30 kal
1 küçük kase yoğurt 200 ka

toplam 590 kalori
kaldı 610 kalori abooooow az yemem lazım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sabah 07:45 gibi evden çıkınca uğramaya fırsatım olmadı biraz evvel eve gelip kalan bir iki işimide yapıp kendimi buraya attım
Kuzuyu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kızımla sağlık ocağına gittik endoskopi sonucunu doktorumuza göstermek için şükür oda sadece midesini rahatlatacak şurup verdi ve beslenmesine dikkat ederse reflünün geçici bir şey olduğunu söyledi
Dönüştede Annemlere uğrayıp öğle yemeğimide yedikten sonra eve attım kendimi

Şimdide keyif kahvemi içerken sizlere bakayım dedim

Hatta aklımdayken bugünki yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşayım nasılsa dışına çıkmayacağım

Uyanınca ( 07:30da ) 1 bardak cevizli su + içindeki 1 ceviz
Sabah; ( 08:15 de ) 2 adet mandalina 1 şekersiz çay ( sağlık ocağı açılana kadar vakit geçsin diye büyük kızımla çay bahçesine gittik
Öğle; ( 12:00de ) 1 tabak domatesli makarna
ara; ( 14:00de ) 1 adet şekersiz nescafe ( yani şu anda )
Akşam ( 16:00da kesin olacak ) 1 büyük fincan sahlep + 1 sıra bitter çikolata
Gece; ( 22:00 gibi kesin ) 1 bardak cevizli suyum + içindeki 1 ceviz

Kesinlikle bunların dışına çıkmayacağım o yüzden şimdiden paylaşmak istedim Karbonhidrat gününde tatlı serbest ama ben bugünde yine sadece çok hafif geçirmek adına sahlep ve bitter tercih etmek istiyorum bir sonraki karbonhidrat günümde kızımın doğum günü olduğu için o gün 1 ince dilim pasta yiyeceğim o güne kadarda ne kadar eksik görürsem kardır

İnşallah çok güzel eksilerde görürüm yarın sabah

Eki Görüntüle 1663057 kızlar biraz bakım zamanı bakımlar yapıldı moraller hala sıfır cinler hala tepede

Harikasın canım bayılırım bende frenche Bu ara tırnaklarıma sadece arada manikürümü yapıyorum ama şimdi senin tırnakları görünce tekrar uzatmaya karar verdim zaten çabuk uzamıyor bari bir kaç haftaya ancak o kıvama gelir

Harikasın canım enerjin hep daim olsun
Aynen devam canım bol bol eksileride göreceksin eminim

Eki Görüntüle 1663148 günaydın 8.takımın fıstıkları seviyorum hepinizi

Bİzde seni Seviyoruzzzzzzzzzz datlımmmm

haydi kızlar su zamanı 2 bardak su içiyoruz

Siz daha evvel içtiniz ama olsun bende şu anda içiyorum

hoşgeldin banum menün çok güzel çok hafif her zamanki gibi bende bugün kesinlikle kaçamak yapmıcam yarında menüm belli superfresh in hamburger köftelerinden tüm gün sadece 3 tane yicem bide ayran içerim bi gün sonrasınıda belirleyince daha verimli oluyo kızlar yoksa yarın 1 buçuk dilim somon mu daha iyi olur gerçi öyle oluncada ayran içmek sıkıntı oluyo napsam bilemedim var mı fikri olan

Harikasın sende canım Dediğin gibi bir gün önce adını koyunca insan odaklanıyor ve başka şey aklına düşmüyor
Bencede köfte daha güzel hem ayran ilavesi olabiliyor yanına
Benimde yarın Meyve günüm ve evde bir sürü mandalina ve elma var onlarla günü geçireceğim hem bozulmasınlar hemde zaten tok tutuyor elma özellikle

hiç boğazım durmuyo bugün 1 elma yiyorum şuan 50 kalori de bu

Canım 1 elmaya takılma sonuçta akşama daha çok var üstelik çok aç kalırsanda çok daha fazla kaçamak riskin yükselirdi afiyet olsun canım bağırsaklara hareketlenme sebep olur nasılsa

kızlar yaklaşık bi saat önce 2 tane salatalık yedim şimdi haşlanmış karnabahar yicem üzerine limon sıkıp sonra işlere devaaammmmsizler nasılsınız canlar
Iyim canim 3 saat ütümü bitirdim yemek yaptim simdi kahvemi iciyorum...bugün benim menüde ayran ve lahana corbasi var..coban salatasida düsünüyorum..kacamak olarak yarim elma 1 kücük seftali yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…