bi ben beceremiyom şu frenciEki Görüntüle 1663057 kızlar biraz bakım zamanıbakımlar yapıldı moraller hala sıfır cinler hala tepede
Ellerin çok kibar tatlişim bende çok severim frenchEki Görüntüle 1663057 kızlar biraz bakım zamanıbakımlar yapıldı moraller hala sıfır cinler hala tepede
gülşeeeeennnn sen beni güldürdün allahta seni güldürsün arkadaşım maşallah sabah sabah enerjin süper vallagünaydın günaydın yurdumun güzel hanımları inşallah tez zamanda ideal kilolarımıza ulaşırız deyip bir mani uydurmak istiyorum bugün pek bi keyifliyim hayırdır inşallah :)
herkes bana şişko diyo derdin
elbiselere giremiyo derdin
her bulduğunu yiyo derdin
incecik olasın gördün mü çıtır adayı
iç çekerek zayıflara bakardın
bende olacam diye diyet yapardın
plates leslie yüzme ne ararsan katılırdın
haydi bu kadar mani yeter
sınıfta çocuklar beni bekler
elime aldım mı sopayı
hepsi de tir tir titrer:
AYYY KIZLAR SABAH SABAH KENDİMİ EĞLENDİRİYOM İŞTE
sağol tatlım benim french en kibarı gerçekten artık ben o kadar alıştımki koyu renk oje sürmek bile daha zor geliyoEllerin çok kibar tatlişim bende çok severim french
Eki Görüntüle 1663057 kızlar biraz bakım zamanıbakımlar yapıldı moraller hala sıfır cinler hala tepede
günaydın günaydın yurdumun güzel hanımları inşallah tez zamanda ideal kilolarımıza ulaşırız deyip bir mani uydurmak istiyorum bugün pek bi keyifliyim hayırdır inşallah :)
herkes bana şişko diyo derdin
elbiselere giremiyo derdin
her bulduğunu yiyo derdin
iç çekerek zayıflara bakardın
bende olacam diye diyet yapardın
plates leslie yüzme ne ararsan katılırdın
haydi bu kadar mani yeter
sınıfta çocuklar beni bekler
elime aldım mı sopayı
hepsi de tir tir titrer:
AYYY KIZLAR SABAH SABAH KENDİMİ EĞLENDİRİYOM İŞTE
Eki Görüntüle 1663148 günaydın 8.takımın fıstıkları seviyorum hepinizi
haydi kızlar su zamanı 2 bardak su içiyoruz
hoşgeldin banum menün çok güzel çok hafif her zamanki gibi bende bugün kesinlikle kaçamak yapmıcam yarında menüm belli superfresh in hamburger köftelerinden tüm gün sadece 3 tane yicem bide ayran içerim bi gün sonrasınıda belirleyince daha verimli oluyo kızlar yoksa yarın 1 buçuk dilim somon mu daha iyi olur gerçi öyle oluncada ayran içmek sıkıntı oluyo napsam bilemedim var mı fikri olanSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah 07:45 gibi evden çıkınca uğramaya fırsatım olmadıbiraz evvel eve gelip kalan bir iki işimide yapıp kendimi buraya attım
Kuzuyu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kızımla sağlık ocağına gittik endoskopi sonucunu doktorumuza göstermek içinşükür oda sadece midesini rahatlatacak şurup verdi ve beslenmesine dikkat ederse reflünün geçici bir şey olduğunu söyledi
Dönüştede Annemlere uğrayıp öğle yemeğimide yedikten sonra eve attım kendimi
Şimdide keyif kahvemi içerken sizlere bakayım dedim
Hatta aklımdayken bugünki yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşayım nasılsa dışına çıkmayacağım
Uyanınca ( 07:30da ) 1 bardak cevizli su + içindeki 1 ceviz
Sabah; ( 08:15 de ) 2 adet mandalina1 şekersiz çay ( sağlık ocağı açılana kadar vakit geçsin diye büyük kızımla çay bahçesine gittik
Öğle; ( 12:00de ) 1 tabak domatesli makarna
ara; ( 14:00de ) 1 adet şekersiz nescafe ( yani şu anda)
Akşam ( 16:00da kesin olacak ) 1 büyük fincan sahlep + 1 sıra bitter çikolata
Gece; ( 22:00 gibi kesin ) 1 bardak cevizli suyum + içindeki 1 ceviz
Kesinlikle bunların dışına çıkmayacağım o yüzden şimdiden paylaşmak istedimKarbonhidrat gününde tatlı serbest ama ben bugünde yine sadece çok hafif geçirmek adına sahlep ve bitter tercih etmek istiyorum bir sonraki karbonhidrat günümde kızımın doğum günü olduğu için o gün 1 ince dilim pasta yiyeceğim o güne kadarda ne kadar eksik görürsem kardır
İnşallah çok güzel eksilerde görürüm yarın sabah
Harikasın canım bayılırım bende frencheBu ara tırnaklarıma sadece arada manikürümü yapıyorum ama şimdi senin tırnakları görünce tekrar uzatmaya karar verdim zaten çabuk uzamıyor bari bir kaç haftaya ancak o kıvama gelir
Harikasın canım enerjin hep daim olsun
Aynen devam canımbol bol eksileride göreceksin eminim
Bİzde seni Seviyoruzzzzzzzzzz datlımmmm
Siz daha evvel içtiniz ama olsun bende şu anda içiyorum
maşallah iyi duruyon valla sanki benim midemde küçük bir fil varkızlar yaklaşık bi saat önce 2 tane salatalık yedim şimdi haşlanmış karnabahar yicem üzerine limon sıkıp sonra işlere devaaammmmsizler nasılsınız canlar
hoşgeldin banum menün çok güzel çok hafif her zamanki gibi bende bugün kesinlikle kaçamak yapmıcam yarında menüm belli superfresh in hamburger köftelerinden tüm gün sadece 3 tane yicem bide ayran içerim bi gün sonrasınıda belirleyince daha verimli oluyo kızlar yoksa yarın 1 buçuk dilim somon mu daha iyi olur gerçi öyle oluncada ayran içmek sıkıntı oluyo napsam bilemedim var mı fikri olan
hiç boğazım durmuyo bugün 1 elma yiyorum şuan 50 kalori de bu
Iyim canim 3 saat ütümü bitirdim yemek yaptim simdi kahvemi iciyorum...bugün benim menüde ayran ve lahana corbasi var..coban salatasida düsünüyorum..kacamak olarak yarim elma 1 kücük seftali yedim..kızlar yaklaşık bi saat önce 2 tane salatalık yedim şimdi haşlanmış karnabahar yicem üzerine limon sıkıp sonra işlere devaaammmmsizler nasılsınız canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?