Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim 5 te 5 i bıraktın mi yoksa artık yapmiyo musun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür bugünde bitti Bugün malum meyve sebze günümdü kafama göre diyeti değiştirdim ama yinede iyi gidiyor hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah ( 07:30 gibi ) 1 badark ceviz suyum + 1 tam ceviz
az sonrasında 2 adet mandalina
ara; ( 09:30 gibiydi sanırım ) 1 adet elma
ara; ( 11:00 gibi ) 2 ufak nektarin ( yumurtadan az büyük )
Öğle; ( 14:00 ) Biraz köz biber ve sarımsaklı yoğurt
Akşam ( 17:00 ) 1 kase sarımsaklı yoğurt
ara; ( 18:45 ) 1 avuç ceviz, 1 avuç fındık ( kavrulmamış )

Aslında mevye sebze hariç birazda protein ve kuruyemiş eklemiş oldum ama iyiki eklemişim bağırsaklar baya bir harekete geçti
Hani diyetin orjinaliyle belki alakasız ama sonuçta sağlıksız birşeyler tüketmekten iyidir

Bakalım yarın ne göreceğim tartıda

Abla ben izne ayrildm ya kilo aldım şimdi onlari verince mi geri donucem kurallar da değişiklik var mı

Yok canım değişiklik yok kaçıncı etapta izne ayrıldığını ben bulur not ederim ki eski kilona düştüğünde hemen dahil olursun sende tekrar

kızlar sizce haftaya hurma diyetimi yapiyim yoksa bi çılgınlık yapıp isveç diyetinemi başliyim

Valla sen bilirsin Hepsini denemiş olan biri olarak her türlü diyete işe yarayacaksa sıcak bakan biri olarak her türlü şansını dene derim

Merhaba canim benim yas 31 boy 170kilo 80 ah bi ine bilsem 70 lere cok guzel olacak canim

Tamamdır canım sağ olasın bende hemen senin bilgileride not alıyorum ki 3.cü bildiriminde sende dahil olursun listeye

Heee hangisini yapmadım ki Valla ilginçtir İsveç diyetinde de hiç zorlanmadım herkes yarıda bırakırken mazoşistlik var sanırım bende acı çekmekten zevk alır oldum
Gayet güzel gitmişti ondada hatta sanırım bir 5 - 6 kg gitmişti tabi ben sonradan sapıtıp birazını geri almıştım ama gayet keyifli geçmişti

Tamamdır banum başlıyorum o zaman pazartesi

Tatlım bırakmadım bugün et günüm ama pazartesi sanırım isveç diyetine başlıcam sen neler yapıyorsun kilo durumun nasıl hoşgeldin bu arada tatlim
Hosbuldik canım kilo aldık baya söylemeye unutyrm yıllık izin arkasondan bayram derken iki kere 15 gün bir 10 gün memlekete gttim kendimi saldim suan beste bese başladım 3.gundeym verip sizin araniza dnmek istiyorum tekrar

Tamam abla kilometre verip doneyim geri ama bildirim yapayım ben yine de burdan öyle iyi oluyo var mı sakncasi

günaydın kızlar telefondaki internet paketim bitti akşam girip bakamadım size ama aklım burdaydı dün bi güzel yüzdüm artık hiç mola vermeden 20 dk yüzüp 2-3 dk mola verip devam ediyorum önceden 5 dk da bi mola verirdim inşallah daha da geliştiricem kendimi

Günaydın canlarım bugün meyve günü az önce bir tane mandalina yedim bugün menüde elma mandalina ve greyfurt var bakalım yarın sonuç ne olacak

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tartı gününe bir gün kala umarım herkes bol bol eksili bir rakam görür
Benim bugün Protein günüm ve inşallah yarın bugünkinden daha az görürüm tartıda
Sabah erkenden uyanıp kuzuyu Anaokuluna postaladım Keyif kahvemide birazdan içip hemen işlere girişmem lazım Malum büyük cadı Cumartesiye Anannesini, Babannesini ve Teyzesini davet etti erken doğum günü bahanesiyle Tabi yarın her zamankinden erken okula gideceği için ( Dört gözle beklediği gitar kursuda başladığından ) bütün işler bana kaldı Hatun birde demezmi pasta harici birde poğça tarzı birşey yapsakmı diye dedim çayın yanına sırf pasta yeterli ama tabi taktıysa ille yapacağım diye tutturur ( Anası kılıklı bayılıyor mutfakta birşeyler yapmaya )

Banum tatlım günaydın bu hafta bomba gibi geliyosun gibi bi his var içimde

kızlar şuan geçen haftaya göre sabit olduğumu söylemek zorundayım inşallah bugün de dikkat edip birkaç yüz gram da olsa eksi görürüm aslında bu hafta gerçekten yediklerime dikkat ettim ama geçen de dedim karnım kocaman oldu ve şiş inmiyo takıma katkı sağlayamayacağım için üzgünüm

Banum tatlım günaydın bu hafta bomba gibi geliyosun gibi bi his var içimde

İnşallah canım inşallahhhhhh
Şu kadarını söyliyeyim geçen haftadan az fazla gitti şimdilik ama inşallah yarın sabah dahada güzel bir rakam görürüm

Canım çok fazla stres yapıyorsun kilo vereceğim diye Biz ne diyoruz stres en büyük engel bizim kilo vermemiz açısından o yüzden ne olur şu olayı beyninden çıkar devamlı kendine telkinde bulun çok rahat kilo veriyorum su içsem eksi görüyorum de yarıyor diyeceğine
Ben cidden çok inanıyorum pozitiv düşüncenin çok büyük katkısı olduğuna

Gunaydin kizlar dun yazamadim benim kuzu hic durmadi dun sadece patates yedim aksam cevizli suyumu icdim birazdan tarticikcam hadi bakalim butlu gunler

Hadi bakalım inşallah güzel bir rakam görmüşsündür Cumaya ilk bildiriminide yaparsın ve güzel bir rakam olur inşallah

EVET oynakbasi34 haklısın gerçekten vericem vericem deyince olmuyo sanki vücut alarma geçiyo geçen yıl bu zamanalr hatırlarsan 72 de 3 ay takılı kalmıştım şimdide 62 de yaklaşık 5 aydır takıldım offf çok olmuş bu sene artık yaza balık etli değil zayıf bir kadın olarak girmek istiyorum dediklerini yapıcam kendime telkin vercem

hem dündü galiba bi haberde hipnoz ile kilo verdiriyodu psikolog gerçekten herşey beyinde başlar ve biter midenin büyük küçük olması hikaye bence beynimiizin doyması gerek

kızlar inşallah şubata kadar yüzmeye devam edip daha sonra fitnes ve yüzmeyi birlikte yapcam hazirana kadar haziranda ramazan giriyo temmuz 10 dan sonrada hemen spora devam inşallah ahhh evde akşamları 20 dk da olsa spor yapsam eminim çok şey değişir vücudumda

Canim aslında sen hareketlisin baya dikkat de edysn bence senin vücudun bu tempo ya alıştı daha fazlasını istiyor

Günaydın kızlar bende bugün sebze günüm 3.günüm biraz karışık yaptım günleri ben nbtlerden dolayi hemen verip takım da bildirim yapmak istiyorum

Canım 10 kgda bir tabiki bünye azda olsa duraklayacak kendini koruma adına ama bu bence en fazla 1 ay sürer sonrası kesinlikle bizimle alakalı nasılsa gitmiyor ay onuda yediğim halde almıyorum diye biraz daha gevşek davranabiliyorduk geçmişte ( kendi adıma en azından şimdi fark ediyorum ) şimdi diyorum herşey benim elimde 50 kcallik birşeyde olsa fazladan tüketmiyorum nasılsa birşey olmaz yarın daha sıkar fazlasını gönderirim diyip
Çok şükür regl dönemimde bile kilolar gitti ve gitmeyede devam ediyor Allahın izniyle ve inanıyorum hepsimiz yaza kadar inanılmaz güzel kilolar vermiş olacağız ve kocalar peşimizden ayrılmayacak

Günaydın kızlar bende bugün sebze günüm 3.günüm biraz karışık yaptım günleri ben nbtlerden dolayi hemen verip takım da bildirim yapmak istiyorum

Süpersin canım inşallah sende çabucak aramıza dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…