Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

psikiyatri kliniğinde 3.yatışımda biriyle tanıştım sonra arkadaş olduk ve devam ettirdik .
geçenlerde yine kliniğe yattığını öğrendim akşam demedim gittim sağ olsunlar aldılar içeri resmen çökmüş arkadaşım 10 kilo almış gözlerinin altı mor bunlar geçer de yine intihar teşebbüsü...orda kendimi gördüm eski gülşeni kendini bırakmış hayyattan hiç bir beklentisi kalmayan gülşen birde şimdiki halime baktım çooook değişmişim ben kızlar orda anılarım canlandı tek bir koridor sürekli yürüyüp zamanın geçmesini beklersin bütün camlar kilitli yanında kıyafet dışında birşey getirmek yasak hergün arama yapılır intihar olmasın diye sabah öğle akşam yemek gelir yersin sonra yatarsın ve çığlıklar duyarsın bazen koridordan geceleri daha anlatamadığım neler neler ...

iyi bir haber ama size aslında kendime ..gittiğimde orda duran hemşire şöyle bir yüzüme baktı tanımadı biliyorum.sonra arkadaşla oturduk hemşire tekrar yanıma geldi sen burda yatmıştın dedi öğretmendin dedi evet dedim çok değişmişsin tanıyamadım dedi hakkaten şaşkınlığı yüzünden belli oluyordu şimdi iyi misin dedi çok şükür dedim

çok şükür bana bu günleri gösterene Ona ..başka birşeye gerek var mı.başka bir bedene başka insana dosta Ona ulaşmak hepimize nasip olur inşallah kızlar.

maddiyatım düzelince ilk işim oraya hastaların oynaması için tenis masası langırt vs.almak çünkü tv den başka birşey yok.

Rabbim arkadaşınada acil şifalar versin .....Aminnnn
Kİmseyi o haddeye getirmesin....Aminnnnn

Kız keşke imkan olsada hepimiz çok daha fazla cevrelerimizede yapabilsek İnşallah o günleride görüceğiz

çok zor günler atlatmışsın gülşencim allah bir daha yaşatmasın arkadaşındanda inşallah tez zamanda iyi haberler alırsın canım sen gerçekten çok güçlüsün çok inançlısın zaten en önemliside bu biliyomusun rabbim içimizden ona olan inancımızı almasın yeter

Gülsah bende bikac hafta öncesine bunalimdaydim cok sükür daha iyiyim su sn..zaman zaman oluyo bunalimlar ..sendede gececek Allahin izniylen..

Yeni arkadas gelmis.. hosgeldin elif ..burdan ayrilma cok güzel kilolar verirsin sende...ben toplan 19 kilo verdim..hedefim 55kg .. 2 kilo verdikten sonra korumaya calisacagim kilomu..bende su an 5 te 5 yapiyorum..malesef bunalima girdim ve listeden ayrilmak istedim bikac hafta önce...

Abla ben izne ayrildm ya kilo aldım şimdi onlari verince mi geri donucem kurallar da değişiklik var mı

Sagol canim hos buldum siz neden ayrildïniz yeniyim daha cogu seye sonradan yetisiyom ama yakalacam kizlari insallah
haftalardir kilom takildi kaldi..birde ikidebir kilo artisi oluyordu..buda takimdaki dereceyi etkiliyordu..takima daha fazla zarar vermek istemedim hem cok kötü bunalimdaydim...yeni yeni toparlaniyorum cok sükür

Anladim canim insallah geri verirsin kilolari ve geri gelirsin aramiza
Malesef geri dönmemek üzere ayrildim ..sonra pisman oldum ama is isten gecmisti..yani izine ayrilmis olsaydim geri dönme sansim olurdu ama ben tamamen cikmak istedim kurallara görede tamamen cikan tekrar giremiyo listeye...hem zaten 2 kilom kaldi hedefe..onuda kismetse basaracagim bu ay sonuna kadar

kızlar mutfak kapandı ve bu akşam kararlıyım
menüm
sabah bir avuç kuruyemiş(kuru üzüm badem fındık)
öğlen 2 hamburger köftesi yoğurt 1 bardak ayran
akşam 2 hamburger köftesi yoğurt 1 bardak ayran
eve gidince çok acıkırsam sadece 1 bardak ayran içicem

bu isveç diyeti benim aklıma yattı gibi şekerler oynakbasi34 banum sen mi yapmıştın isveç diyetini daha önce ben şimdi diyet listesine baktımda ben zaten bu kadar yemiyorum gün içinde en azında bişey girmiş olur mideme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…