Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim aslında sen hareketlisin baya dikkat de edysn bence senin vücudun bu tempo ya alıştı daha fazlasını istiyor
merhaba canım tekrar hoşgeldin bu arada yok canım ya o kadar da hareketli değilim okulda genelde ayaktayım ama ne bileyim eve gidince spor yapsam çok daha iyi olacak sen kaç kilo aldın aman ha dikkat et iyi ki buraya geldin ayrılınca insan gerçekten çok da dikkat etmiyo

inşallah canım bende inanıyorum olacak bu iş hem öyle kendi adıma 55 kiloya inip kalmıcam 55 kilo ama eskisinden daha sıkı hatta hafiften kasları belli olan bir hatun olmak istiyorum senin zaten fit bir hatun olacağına en baştan beri inanıyorum ameliyat olup kolayı seçmemekle zaten kararını vermişsin fit olma yolunda ikimizi ideal kilomuzda üzerizde istediğimiz kıyafetlerle pierre loti de b,ir gün buluşup kahve içerken hayal ediyorum :)

cok haklisin canim mide nekadar kücük olursa olsun..bizim problem kafada bitiyo..mesela benim mide bayagi bi kücüldü..önceki yediklerimin yarisini yedigim halde tika basa yemis gibi oluyorum...ama beynim hala ac oluyo..birsryler yiyesim geliyo okadar sis olmama ragmen..az ve saglikli yemeye kendimizi alistirmaliyiz

kızlar kendimde şunları fark ettim bunları hayatımdan çıkarırsam eminim eksi olarak dönecek bana

1-ekmeği 1 dilimden fazla yememek

2-kahve yanlarında yediğim lokum çikolata vs çıkarmak

3-acıkmadığım halde öğle arasında sıkıntıdan bişeyler atıştırmak bisküvi kek vs yemek

4-yemiş olmak için yemek yememek .bazen acıkmasam bile öğün geldi diye yemek yiyorum

5-ikramları geri çevirmek

6-oturmalarda çok yemek yeyip geldim diyerek salatayı yiyip tabağı hemen mutfağa götürmek

7-okuldan anneme gittiğimde acıktığımı sanıp koyduğu yemekleri kesinlikle çok tokum deyip yememek

en önemlisi İNANMAK -KARARLI OLMAK -HAYAL ETMEK

beynimizin oyununa gelmeyip biz aslında onu oyuna getirmeliyiz canım kendimizle konuşmalıyız sen aç değilsin hem biraz önce yedin şimdi bunun tadını zaten biliyorsun yemeye gerek yok acıktığında bir parça yersin ve onunla doyarsın gibi hipmnoz etmeliyiz kendimizi bir bakıma :)

Kızlar şuana kadar 1 mandalina bir elma yedim ama suyu ihmal ettim hemen başlıyorum içmeye bide kendime şöyle köpüklü bi türk kahvesi yapiyim hadi gelin beraber kahve keyfi yapalım

Kızlar şuana kadar 1 mandalina bir elma yedim ama suyu ihmal ettim hemen başlıyorum içmeye bide kendime şöyle köpüklü bi türk kahvesi yapiyim hadi gelin beraber kahve keyfi yapalım
bende yeni ictim kahvemi... canim sende zorlaniyormusun son kilolari vermekte..beni birakmak istemiyorlar sanki son 2-3 kilocuklar

bende yeni ictim kahvemi... canim sende zorlaniyormusun son kilolari vermekte..beni birakmak istemiyorlar sanki son 2-3 kilocuklar
Canım benim ideal kilom 55 şimdi onun altına indim zorluyor ama yinede 200 300 gr veriyorum dikkat edince zor oluyo dediğin gibi
Ben pazartesi isveç diyetine başlıyorum tatlım ama şimdi biri yazmış yurtdışında orjinali böyle değil diye sen bi ordaki sitelerden bakarmısın arkadaşım

7 Günde 7 Kilo Verdiren Dukan Diyeti
Sabah:
  • Her gün kalktığımızda mutlaka bir bardak ılık su içine yarım limon sıkılmış ılık su içiyoruz
  • Her sabah kahvaltıdan önce meyve salatası tüketeceğiz. Meyve salatasının içeriğini armut, portakal, yeşil elma ve mandalinadan oluşturuyoruz.
  • Hazırladığımız meyve salatasının içine biraz yoğurt ekliyorsunuz.
  • Eğer meyve salatasıyla doymazsanız, bu öğünden yarım saat kadar sonra kibrit kutusu kadar peynir , 1 dilim tam buğday ekmeği ve 5 adet zeytini şekersiz çay ile tüketebilirsiniz
Öğle:

• Domates, marul, yumurta ve küçük bir patates haşlamasından salata hazırlayın ve içine biraz zeytinyağı ekleyerek bol bol limon sıkın. Öğlenleri doyana kadar tüketin.
  • İsterseniz yanında yarım kase yağsız yoğurt tüketebilirsiniz.
Akşam:

• Öğlen tükettiğimiz salatanın bir miktar daha az olanını hazırlayın.
  • 200 gram kadar yağsız kırmızı eti ızgarada pişirin ve tüketin
  • Bir kase yağsız yoğurt

Not: Akşam yemeklerinde yağsız olmak şartıyla ekstra öğünler tüketebilirsiniz. Asitli, yağlı, ve şekerli gıdalar yasak, uzak durun !

Not: Şayet şeker krizi geçirenler, diyet listesine uymasa da Nescafe 3’ü bir arada tüketebilirler.

Ayy kizlar nette gezerken bu diyeti buldum 7 gün uygulanabilir sanki aayy bu aralar deli gibiyim 1 kilo veriyorum bi bakiyorum geri almışım sonra geri veriyorum yookk 57 den kurtulamiyorum diyet yapacak gücüm de yok bari şok diyet yapiyim ben biran önce 52 olmak istiyorum ama gitmiyo iste sizce nasil bu liste

Gülsah almanca listeyi buldum sonra türkce olanla karsilastiritim..ama pek tavsiye edilmiyo...verilen kilo genelde tekrar aliniyormus dikkat edilmez ise

sormayın kızlar ilçe milli eğitim müdürü geldi görevlendirmem hakkında konuştu saçmaladı falan filan
en son lütfen kışın şu 7 km köy yolundan bir kez gelin dedim 10 cm buzun üstünde geliyoruz dedim üstünde durmadı lafı değiştirdi birde hatıra diye resim çektirdi gitti
geçen yıl kaza yapıp arabamız pert olmuştu kızlar adamı arayıp kaza yaptığımı ve o gün okula gelemeyeceğimi söylediğimde beni telefonda ağlatmıştı ....böyle bir kişinin insan olmasını beklemem yanlış tabii.zaten adama anladıysa dedim bana burda allah tan başka yoldaş yok diye

Canım bu hiç dukan diyetine benzemiyor bana sorarsan 7 günde ancak 1 kilo verdirir şok diyet yap vücudunu şokla ben isveç diyeti yapcam beraber yapalım istersen o da baya doyurucu yada 5 te 5 yap bide amerikan kalp Vakfı diyetine bakabilirsin 3 günde 3 kilo gidiyo ben seneler önce yapmıştım lisedeyken bi bak tatlım

Ne kadar vicdansız bi insanmis Gülşencim çok zor biliyorum ama üzme kendini dua et tatlım bizde hep dua edicez ve ben inanıyorum ki sende güzel bi haber alıcaz canım arkadaşım

Ne kadar vicdansız bi insanmis Gülşencim çok zor biliyorum ama üzme kendini dua et tatlım bizde hep dua edicez ve ben inanıyorum ki sende güzel bi haber alıcaz canım arkadaşım
teşekkürler canım iyiki varsınız valla adam yanımdayken bile şu herif gitsede şunun yaptığını kızlara anlatsam diye düşündüm

SekerPancarii canım bu diyetin bende çok fazla kilo verdireceğini düşünmüyorum ama sürekli aynı şeyler yemeninde kilokaybını hızlandırdığını duymuştum zor bi diyet değil yapılabilir istersen bıkkınlık vermemesi için 4 gün yapıp bırakabilirsin 4 günde 1 kilo versen bile kardır.
ayrıca sana bi sorum var.hani 8 dk lık karın bacak kalça kol videosu varya onlardan seçtiğim 2 tanesini ısınma hareketleri yapmadan akşam yapsam nasıl olur

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler diliyorum

Kendime yorgunluk kahvesi yapıp tekrar buraya attım kendimi
Ev işlerinin hepsi bitti sayılır bir tek buhar makinesiyle yerleri bir paspaslamak kaldı onuda az dinlenip öyle yapacağım ( mutfak ve banyo fayansları bir geçeceğim )
Anam bitmez bitmez diye gözümde büyürken salonu, mutfağı ve banyoyu bitirdim Yarına kadar bir tek koltuklarımı silmem kaldı onuda gece çocuklar uyuduktan sonra hemen hallederim ki oturmak sıkıntı olmasın
Artık Cumartesi günü bir tek tekrar toz alıp süpürge açarım

Ay inşallah canım bende çok isterim Ne güzel olur valla hatta keşke imkan olsada bütün grupla toplanma şansımız olmuş olsa ama maalesef çoğumuz birbirimizden çok uzaklardayız Tabi Rabbim ileride ne kısmet eder belli olmaz

Kizlarrrr ben izinde 5 kilo aldım

Üzülme kuzu daha yerleşmeden o 5 kgyuda fazlasıyla yollarız Allahın izniyle

Canım valla çokda şok gibi gelmedi bana hani 7 kg çok zor gider bunda gibime geliyor Yinede istersen bir dene belki senin bünye daha çabuk ve daha güzel tepki verir buna

Allah o adamı bildiği gibi yapsın emi insan biraz empati yapar sonuçta bir bayan olarak oralarda tek başına olman bile aslında onu rahatsız etmesi gerekirdi
Sabır canım Rabbim inşallah sana daha herşeyin gönlüne göre olduğu bir yol çizer

Ayy bilmiyorum nedense bu aralar çok taktim kiloya resmen pskolojimi bozuyo yani canim eğer yüksek tempolu bi spor değilse ısınmana gerek yok belki bi kaç saniye bacak açma falan yapabilirsin isinma olarak

Ayy bilmiyorum nedense bu aralar çok taktim kiloya resmen pskolojimi bozuyo yani canim eğer yüksek tempolu bi spor değilse ısınmana gerek yok belki bi kaç saniye bacak açma falan yapabilirsin isinma olarak
evet canım bende bu aralar taktım işte yeni yıla 5 kilo gitsin itiyorum am sanki çırpındıkça batıyorum belkide stress yapmamak lazım emin adımlarla ilerlemek gerek değişik bir diyet bulursan bana da yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…