- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
merhaba canım tekrar hoşgeldin bu arada yok canım ya o kadar da hareketli değilim okulda genelde ayaktayım ama ne bileyim eve gidince spor yapsam çok daha iyi olacak sen kaç kilo aldın aman ha dikkat et iyi ki buraya geldin ayrılınca insan gerçekten çok da dikkat etmiyoCanim aslında sen hareketlisin baya dikkat de edysn bence senin vücudun bu tempo ya alıştı daha fazlasını istiyor
inşallah canım bende inanıyorum olacak bu iş hem öyle kendi adıma 55 kiloya inip kalmıcam 55 kilo ama eskisinden daha sıkı hatta hafiften kasları belli olan bir hatun olmak istiyorum senin zaten fit bir hatun olacağına en baştan beri inanıyorum ameliyat olup kolayı seçmemekle zaten kararını vermişsin fit olma yolunda ikimizi ideal kilomuzda üzerizde istediğimiz kıyafetlerle pierre loti de b,ir gün buluşup kahve içerken hayal ediyorum :)Canım 10 kgda bir tabiki bünye azda olsa duraklayacak kendini koruma adına ama bu bence en fazla 1 ay sürer sonrası kesinlikle bizimle alakalınasılsa gitmiyor ay onuda yediğim halde almıyorum diye biraz daha gevşek davranabiliyorduk geçmişte ( kendi adıma en azından şimdi fark ediyorum ) şimdi diyorum herşey benim elimde 50 kcallik birşeyde olsa fazladan tüketmiyorum nasılsa birşey olmaz yarın daha sıkar fazlasını gönderirim diyip
Çok şükür regl dönemimde bile kilolar gitti ve gitmeyede devam ediyor Allahın izniyleve inanıyorum hepsimiz yaza kadar inanılmaz güzel kilolar vermiş olacağız ve kocalar peşimizden ayrılmayacak
Süpersin canım inşallah sende çabucak aramıza dönersin
cok haklisin canim mide nekadar kücük olursa olsun..bizim problem kafada bitiyo..mesela benim mide bayagi bi kücüldü..önceki yediklerimin yarisini yedigim halde tika basa yemis gibi oluyorum...ama beynim hala ac oluyo..birsryler yiyesim geliyo okadar sis olmama ragmen..az ve saglikli yemeye kendimizi alistirmaliyizEVEToynakbasi34 haklısın gerçekten vericem vericem deyince olmuyo sanki vücut alarma geçiyo geçen yıl bu zamanalr hatırlarsan 72 de 3 ay takılı kalmıştım şimdide 62 de yaklaşık 5 aydır takıldım offf çok olmuş bu sene artık yaza balık etli değil zayıf bir kadın olarak girmek istiyorum dediklerini yapıcam kendime telkin vercem
hem dündü galiba bi haberde hipnoz ile kilo verdiriyodu psikolog gerçekten herşey beyinde başlar ve biter midenin büyük küçük olması hikaye bence beynimiizin doyması gerek
beynimizin oyununa gelmeyip biz aslında onu oyuna getirmeliyiz canım kendimizle konuşmalıyız sen aç değilsin hem biraz önce yedin şimdi bunun tadını zaten biliyorsun yemeye gerek yok acıktığında bir parça yersin ve onunla doyarsın gibi hipmnoz etmeliyiz kendimizi bir bakıma :)cok haklisin canim mide nekadar kücük olursa olsun..bizim problem kafada bitiyo..mesela benim mide bayagi bi kücüldü..önceki yediklerimin yarisini yedigim halde tika basa yemis gibi oluyorum...ama beynim hala ac oluyo..birsryler yiyesim geliyo okadar sis olmama ragmen..az ve saglikli yemeye kendimizi alistirmaliyiz
İnşallah canım inşallahhhhhh
Şu kadarını söyliyeyim geçen haftadan az fazla gitti şimdilik ama inşallah yarın sabah dahada güzel bir rakam görürüm
Canım çok fazla stres yapıyorsun kilo vereceğim diyeBiz ne diyoruz stres en büyük engel bizim kilo vermemiz açısından o yüzden ne olur şu olayı beyninden çıkar devamlı kendine telkinde bulun çok rahat kilo veriyorum su içsem eksi görüyorum de yarıyor diyeceğine
Ben cidden çok inanıyorum pozitiv düşüncenin çok büyük katkısı olduğuna
Hadi bakalım inşallah güzel bir rakam görmüşsündürCumaya ilk bildiriminide yaparsın ve güzel bir rakam olur inşallah
bende yeni ictim kahvemi... canim sende zorlaniyormusun son kilolari vermekte..beni birakmak istemiyorlar sanki son 2-3 kilocuklarKızlar şuana kadar 1 mandalina bir elma yedim ama suyu ihmal ettim hemen başlıyorum içmeye bide kendime şöyle köpüklü bi türk kahvesi yapiyimhadi gelin beraber kahve keyfi yapalım
Canım benim ideal kilom 55 şimdi onun altına indim zorluyor ama yinede 200 300 gr veriyorum dikkat edince zor oluyo dediğin gibibende yeni ictim kahvemi... canim sende zorlaniyormusun son kilolari vermekte..beni birakmak istemiyorlar sanki son 2-3 kilocuklar
Gülsah almanca listeyi buldum sonra türkce olanla karsilastiritim..ama pek tavsiye edilmiyo...verilen kilo genelde tekrar aliniyormus dikkat edilmez iseCanım benim ideal kilom 55 şimdi onun altına indim zorluyor ama yinede 200 300 gr veriyorum dikkat edince zor oluyo dediğin gibi
Ben pazartesi isveç diyetine başlıyorum tatlım ama şimdi biri yazmış yurtdışında orjinali böyle değil diye sen bi ordaki sitelerden bakarmısın arkadaşım
Canım bu hiç dukan diyetine benzemiyor bana sorarsan 7 günde ancak 1 kilo verdirir şok diyet yap vücudunu şokla ben isveç diyeti yapcam beraber yapalım istersen o da baya doyurucu yada 5 te 5 yap bide amerikan kalp Vakfı diyetine bakabilirsin 3 günde 3 kilo gidiyo ben seneler önce yapmıştım lisedeyken bi bak tatlım7 Günde 7 Kilo Verdiren Dukan Diyeti
Sabah:
Öğle:
- Her gün kalktığımızda mutlaka bir bardak ılık su içine yarım limon sıkılmış ılık su içiyoruz
- Her sabah kahvaltıdan önce meyve salatası tüketeceğiz. Meyve salatasının içeriğini armut, portakal, yeşil elma ve mandalinadan oluşturuyoruz.
- Hazırladığımız meyve salatasının içine biraz yoğurt ekliyorsunuz.
- Eğer meyve salatasıyla doymazsanız, bu öğünden yarım saat kadar sonra kibrit kutusu kadar peynir , 1 dilim tam buğday ekmeği ve 5 adet zeytini şekersiz çay ile tüketebilirsiniz
Akşam:
- Domates, marul, yumurta ve küçük bir patates haşlamasından salata hazırlayın ve içine biraz zeytinyağı ekleyerek bol bol limon sıkın. Öğlenleri doyana kadar tüketin.
- İsterseniz yanında yarım kase yağsız yoğurt tüketebilirsiniz.
- Öğlen tükettiğimiz salatanın bir miktar daha az olanını hazırlayın.
- 200 gram kadar yağsız kırmızı eti ızgarada pişirin ve tüketin
- Bir kase yağsız yoğurt
Not: Akşam yemeklerinde yağsız olmak şartıyla ekstra öğünler tüketebilirsiniz. Asitli, yağlı, ve şekerli gıdalar yasak, uzak durun !
Not: Şayet şeker krizi geçirenler, diyet listesine uymasa da Nescafe 3’ü bir arada tüketebilirler.
Ayy kizlar nette gezerken bu diyeti buldum 7 gün uygulanabilir sankiaayy bu aralar deli gibiyim 1 kilo veriyorum bi bakiyorum geri almışım sonra geri veriyorum yookk 57 den kurtulamiyorum diyet yapacak gücüm de yok bari şok diyet yapiyim ben biran önce 52 olmak istiyorum ama gitmiyo iste sizce nasil bu liste
Ne kadar vicdansız bi insanmis Gülşencim çok zor biliyorum ama üzme kendini dua et tatlım bizde hep dua edicez ve ben inanıyorum ki sende güzel bi haber alıcaz canım arkadaşımsormayın kızlar ilçe milli eğitim müdürü geldi görevlendirmem hakkında konuştu saçmaladı falan filan
en son lütfen kışın şu 7 km köy yolundan bir kez gelin dedim 10 cm buzun üstünde geliyoruz dedim üstünde durmadı lafı değiştirdi birde hatıra diye resim çektirdi gitti
geçen yıl kaza yapıp arabamız pert olmuştu kızlar adamı arayıp kaza yaptığımı ve o gün okula gelemeyeceğimi söylediğimde beni telefonda ağlatmıştı ....böyle bir kişinin insan olmasını beklemem yanlış tabii.zaten adama anladıysa dedim bana burda allah tan başka yoldaş yok diye
teşekkürler canım iyiki varsınız valla adam yanımdayken bile şu herif gitsede şunun yaptığını kızlara anlatsam diye düşündümNe kadar vicdansız bi insanmis Gülşencim çok zor biliyorum ama üzme kendini dua et tatlım bizde hep dua edicez ve ben inanıyorum ki sende güzel bi haber alıcaz canım arkadaşım
inşallah canım bende inanıyorum olacak bu iş hem öyle kendi adıma 55 kiloya inip kalmıcam 55 kilo ama eskisinden daha sıkı hatta hafiften kasları belli olan bir hatun olmak istiyorum senin zaten fit bir hatun olacağına en baştan beri inanıyorum ameliyat olup kolayı seçmemekle zaten kararını vermişsin fit olma yolunda ikimizi ideal kilomuzda üzerizde istediğimiz kıyafetlerle pierre loti de b,ir gün buluşup kahve içerken hayal ediyorum :)
Kizlarrrr ben izinde 5 kilo aldım
7 Günde 7 Kilo Verdiren Dukan Diyeti
Sabah:
Öğle:
- Her gün kalktığımızda mutlaka bir bardak ılık su içine yarım limon sıkılmış ılık su içiyoruz
- Her sabah kahvaltıdan önce meyve salatası tüketeceğiz. Meyve salatasının içeriğini armut, portakal, yeşil elma ve mandalinadan oluşturuyoruz.
- Hazırladığımız meyve salatasının içine biraz yoğurt ekliyorsunuz.
- Eğer meyve salatasıyla doymazsanız, bu öğünden yarım saat kadar sonra kibrit kutusu kadar peynir , 1 dilim tam buğday ekmeği ve 5 adet zeytini şekersiz çay ile tüketebilirsiniz
Akşam:
- Domates, marul, yumurta ve küçük bir patates haşlamasından salata hazırlayın ve içine biraz zeytinyağı ekleyerek bol bol limon sıkın. Öğlenleri doyana kadar tüketin.
- İsterseniz yanında yarım kase yağsız yoğurt tüketebilirsiniz.
- Öğlen tükettiğimiz salatanın bir miktar daha az olanını hazırlayın.
- 200 gram kadar yağsız kırmızı eti ızgarada pişirin ve tüketin
- Bir kase yağsız yoğurt
Not: Akşam yemeklerinde yağsız olmak şartıyla ekstra öğünler tüketebilirsiniz. Asitli, yağlı, ve şekerli gıdalar yasak, uzak durun !
Not: Şayet şeker krizi geçirenler, diyet listesine uymasa da Nescafe 3’ü bir arada tüketebilirler.
Ayy kizlar nette gezerken bu diyeti buldum 7 gün uygulanabilir sankiaayy bu aralar deli gibiyim 1 kilo veriyorum bi bakiyorum geri almışım sonra geri veriyorum yookk 57 den kurtulamiyorum diyet yapacak gücüm de yok bari şok diyet yapiyim ben biran önce 52 olmak istiyorum ama gitmiyo iste sizce nasil bu liste
sormayın kızlar ilçe milli eğitim müdürü geldi görevlendirmem hakkında konuştu saçmaladı falan filan
en son lütfen kışın şu 7 km köy yolundan bir kez gelin dedim 10 cm buzun üstünde geliyoruz dedim üstünde durmadı lafı değiştirdi birde hatıra diye resim çektirdi gitti
geçen yıl kaza yapıp arabamız pert olmuştu kızlar adamı arayıp kaza yaptığımı ve o gün okula gelemeyeceğimi söylediğimde beni telefonda ağlatmıştı ....böyle bir kişinin insan olmasını beklemem yanlış tabii.zaten adama anladıysa dedim bana burda allah tan başka yoldaş yok diye
Ayy bilmiyorum nedense bu aralar çok taktim kiloya resmen pskolojimi bozuyo yani canim eğer yüksek tempolu bi spor değilse ısınmana gerek yok belki bi kaç saniye bacak açma falan yapabilirsin isinma olarakSekerPancarii canım bu diyetin bende çok fazla kilo verdireceğini düşünmüyorum ama sürekli aynı şeyler yemeninde kilokaybını hızlandırdığını duymuştum zor bi diyet değil yapılabilir istersen bıkkınlık vermemesi için 4 gün yapıp bırakabilirsin 4 günde 1 kilo versen bile kardır.
ayrıca sana bi sorum var.hani 8 dk lık karın bacak kalça kol videosu varya onlardan seçtiğim 2 tanesini ısınma hareketleri yapmadan akşam yapsam nasıl olur
evet canım bende bu aralar taktım işte yeni yıla 5 kilo gitsin itiyorum am sanki çırpındıkça batıyorum belkide stress yapmamak lazım emin adımlarla ilerlemek gerek değişik bir diyet bulursan bana da yazAyy bilmiyorum nedense bu aralar çok taktim kiloya resmen pskolojimi bozuyo yani canim eğer yüksek tempolu bi spor değilse ısınmana gerek yok belki bi kaç saniye bacak açma falan yapabilirsin isinma olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?