- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Tamam canim Allah izin verirse pazartesi başlayalım İsveçe belki beraber başlarsak daha motive oluruz çünkü 57 de acayip takılıyorum ben bu kilidi kirmam lazimCanım bu hiç dukan diyetine benzemiyor bana sorarsan 7 günde ancak 1 kilo verdirir şok diyet yap vücudunu şokla ben isveç diyeti yapcam beraber yapalım istersen o da baya doyurucu yada 5 te 5 yap bide amerikan kalp Vakfı diyetine bakabilirsin 3 günde 3 kilo gidiyo ben seneler önce yapmıştım lisedeyken bi bak tatlım
Valla ben bide isveçi denicem gulsenevet canım bende bu aralar taktım işte yeni yıla 5 kilo gitsin itiyorum am sanki çırpındıkça batıyorum belkide stress yapmamak lazım emin adımlarla ilerlemek gerek değişik bir diyet bulursan bana da yaz
Tatlım kekik kaynatıp icsene valla 1 2 saate kesin regl olursunReglim de hiç gecikmezdi 3 gün gecikti iyce şiştim belki de o yüzden kötü hissediyorum
Saol canim hemen kaynatiyimTatlım kekik kaynatıp icsene valla 1 2 saate kesin regl olursun
Pazartesi gelsin isveç diyeti gitsin kilolarvalla ben yılbaşına kadar tam gaz devam edicem bütün diyetleri denerim artık
Benim eşim artık bıraktı beni kendi halimeSaol canim hemen kaynatiyimayy bende delirmis gibi incecik olmak istiyorum eşim kızıyo şok diyet yapma diye ama ben çaktırmadan yapiyorum hep napim ama düzgün yolla gitmiyo
Olsun tatlım sıkma canını sakın bende yarın yumurta gününü nasıl yapıcam hiç bilmiyorum sevemiyorum yumurtayi bide eşim yumuşacık tost ekmeği almış nasıl canım çekti anlatamamGülsah ben meyve günümü mahfettim malesef..cocuklara köfte yapmistim onlardan yedim..yaninda ayranda ictim..yarin meyve gününü tekrar yapcam
Menün süper olmuş canım tebrikler tatlım böyle giderse çok kısa sürede gidecek o kilolarBugün sebze günümü
Sabah 2 salatalk
Öğle brokoli ve karninabah haşlama
Aksam brokoli karnibahar haşlama ve biraz patlıcan kozlemesi
Su 1 litre ancak olmstr
İnşallah canım hepimizinki gitsin yarın benim de yumurta günüm sabah çok az yağda baharatlı omlet yapayım diyorum sade yurt ve bahrattan aksama haşlanmış yerim olur mu sence napayimMenün süper olmuş canım tebrikler tatlım böyle giderse çok kısa sürede gidecek o kilolar
Kızlar hepinizin motivasyonuna hayranım tebrik ederim hiç bozmayalm yılbaşına kadar verelim şu kilolardan baya benim 70 in altına inmem lazım
Bugün sebze günümü
Sabah 2 salatalk
Öğle brokoli ve karninabah haşlama
Aksam brokoli karnibahar haşlama ve biraz patlıcan kozlemesi
Su 1 litre ancak olmstr
Ewet hiç kaçamak yok bence kesinlikle yemicez diye söz verecgmz besinler olsun onları asla ama asla yemeyelmEvettt bencedeeeeee
Hadi kızlar Yılbaşına kadar olabildiğince az kaçamakla devam edelim ( aslında hiç yapmayı düşünmüyorum ama takımca kaçamak sayısı belirleyelimatıyorum en fazla 3 kaçamak hakkımız olsun )
Yılbaşı geceside 1 gün kendimize izin veriyoruz anlaştıkmı
Hem bir yere gitmesekte evde mutlaka farklı hazırlıklar oluyor ( ben bu sene yine yapmayı düşünmüyorum ama hani kuruyemiş falan olur bence) Tabiki abartmadan yiyeceğiz
Canım menüne bayıldımmmm
İnşallah çabucak fazlalıklar giderde yine takıma dönersin
Ewet hiç kaçamak yok bence kesinlikle yemicez diye söz verecgmz besinler olsun onları asla ama asla yemeyelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?