Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tamam canim Allah izin verirse pazartesi başlayalım İsveçe belki beraber başlarsak daha motive oluruz çünkü 57 de acayip takılıyorum ben bu kilidi kirmam lazim

haydi kızlar vücut ölçüleri verelim ben kaydedeyim bir ay sonra size hatırlatırım bakalım değişim ne olacak herkes bugün alsın ve yarın en geç versin ölçülerini ben yarın düzenleme yaparım burda

göğüs
bel
göbek hizasından karın
kalça en dik yerinden

evet canım bende bu aralar taktım işte yeni yıla 5 kilo gitsin itiyorum am sanki çırpındıkça batıyorum belkide stress yapmamak lazım emin adımlarla ilerlemek gerek değişik bir diyet bulursan bana da yaz
Valla ben bide isveçi denicem gulsen bana da çırpıntikca batiyorum gibi geliyo valla inşallah bunu devam ettirebilirim

Reglim de hiç gecikmezdi 3 gün gecikti iyce şiştim belki de o yüzden kötü hissediyorum
Tatlım kekik kaynatıp icsene valla 1 2 saate kesin regl olursun
Pazartesi gelsin isveç diyeti gitsin kilolar valla ben yılbaşına kadar tam gaz devam edicem bütün diyetleri denerim artık

Tatlım kekik kaynatıp icsene valla 1 2 saate kesin regl olursun
Pazartesi gelsin isveç diyeti gitsin kilolar valla ben yılbaşına kadar tam gaz devam edicem bütün diyetleri denerim artık
Saol canim hemen kaynatiyim ayy bende delirmis gibi incecik olmak istiyorum eşim kızıyo şok diyet yapma diye ama ben çaktırmadan yapiyorum hepnapim ama düzgün yolla gitmiyo

Saol canim hemen kaynatiyim ayy bende delirmis gibi incecik olmak istiyorum eşim kızıyo şok diyet yapma diye ama ben çaktırmadan yapiyorum hepnapim ama düzgün yolla gitmiyo
Benim eşim artık bıraktı beni kendi halimeyılbaşından sonra kısmetse kapadokya ya gidicez ben orda incecik olmak istiyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Tekrar ben geldimmmm

Evin temizliği bitti Beyaz tekli koltuğumuda mis gibi yaptım
Akşamlık yemeğimide yedim ve yarın için sabırsızlıkla bekliyorum

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Bugün protein günümdü ama temizlik yaptığım için az tembel işi bir menü oldu

Sabah ( 07:30 da ) 2 adet mandalina
ara; şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; ( 13:00de ) 1 omlet, 1 söğüş Salatalık, 1 adet bol limonlu Turp
ara; şekersiz Nescafe
Akşam; ( 17:00de ) 1 koca kase bol naneli, az sarımsaklı Cacık

Elhamdüllillah bugünde doydum Öğlen hatta birde zeytinyağlı Pırasa yaptım akşam evdekiler yer yarında Nişasta günüm olduğu için Mercimek çorbası yaparım kendime ondanda az salata niyetine yerim diye düşündüm

Allahın izniyle yarın bol bol eksi göreceğim

Kızlar menüm gelsin
Sabah 1 mandalina
Öğlen 1 mandalina 1 elma
Akşam 1 mandalina 1 elma 1 dilim greyfurt
Su 1.5 lt olmuştur 1 kupa yeşil çay içtim bu saatten sonra sadece su ve yesil cay içerim canlarım

Gülsah ben meyve günümü mahfettim malesef..cocuklara köfte yapmistim onlardan yedim..yaninda ayranda ictim..yarin meyve gününü tekrar yapcam
Olsun tatlım sıkma canını sakın bende yarın yumurta gününü nasıl yapıcam hiç bilmiyorum sevemiyorum yumurtayi bide eşim yumuşacık tost ekmeği almış nasıl canım çekti anlatamam ama yarın tartı günü asla yemem

Bugün sebze günümü

Sabah 2 salatalk
Öğle brokoli ve karninabah haşlama
Aksam brokoli karnibahar haşlama ve biraz patlıcan kozlemesi

Su 1 litre ancak olmstr

Pazartesi aerobik ve platese başlıyorum hafta da 3 gün nöbet gunlerime denk gelmedikce gtcem nbr gününü denk gelirse de ertesi gün yürüyüşe gtcem öyle telafi etcem hoca ölçüleri de alıyo inşallah incelme olur bütün kış gtcem inşallah incelcem

Kızlar hepinizin motivasyonuna hayranım tebrik ederim hiç bozmayalm yılbaşına kadar verelim şu kilolardan baya benim 70 in altına inmem lazım

Evettt bencedeeeeee

Hadi kızlar Yılbaşına kadar olabildiğince az kaçamakla devam edelim ( aslında hiç yapmayı düşünmüyorum ama takımca kaçamak sayısı belirleyelim atıyorum en fazla 3 kaçamak hakkımız olsun )

Yılbaşı geceside 1 gün kendimize izin veriyoruz anlaştıkmı
Hem bir yere gitmesekte evde mutlaka farklı hazırlıklar oluyor ( ben bu sene yine yapmayı düşünmüyorum ama hani kuruyemiş falan olur bence ) Tabiki abartmadan yiyeceğiz

Bugün sebze günümü

Sabah 2 salatalk
Öğle brokoli ve karninabah haşlama
Aksam brokoli karnibahar haşlama ve biraz patlıcan kozlemesi

Su 1 litre ancak olmstr

Canım menüne bayıldımmmm
İnşallah çabucak fazlalıklar giderde yine takıma dönersin

Ewet hiç kaçamak yok bence kesinlikle yemicez diye söz verecgmz besinler olsun onları asla ama asla yemeyelm

Ewet hiç kaçamak yok bence kesinlikle yemicez diye söz verecgmz besinler olsun onları asla ama asla yemeyelm

Kız bana kalsada kaçamaksız olalım da kızları hemen birden korkutmayayım dedim Nasılsa 3 kaçamak hakkım var diyip onlarıda düzgün değerlendirmek adına öteleyeceklerdi basit kaçamakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…