İyi madem öyle olsun abla :):)Kız bana kalsada kaçamaksız olalım da kızları hemen birden korkutmayayım dedimNasılsa 3 kaçamak hakkım var diyip onlarıda düzgün değerlendirmek adına öteleyeceklerdi basit kaçamakları
Canım omlet olur bence ben hep öyle yapıyodum yumurta gününde sabah haşlanmış yumurta bi tane öğlen ve akşam 2 şer yumurtadan omlet yap bence hatta öğlen ki yumurtanà bence peynir kaşar falan koyabilirsin azıcık bide aksam çok acikirsan yoğurt yiyebilirsin sonuçta protein o daİnşallah canım hepimizinki gitsin yarın benim de yumurta günüm sabah çok az yağda baharatlı omlet yapayım diyorum sade yurt ve bahrattan aksama haşlanmış yerim olur mu sence napayim
Canım çok sağol nasıl farklar varki menü mü farklıGülsah izvec diyetini almanca ve türkceylen karsilastirdim..biraz fark var..
Cocuklar stress yapti tam inceleyemedim ama biraz fark var canim...Canım çok sağol nasıl farklar varki menü mü farklı
Ben Varım ama o kadar kilo verebilir miyim bilmiyorum banum ama versem süper olur 47 kilo olurum ve bu benim için şahane olurKızlarrrrrrrrrrrr
Duyduk duymadık demeyin
Yarından itibaren Yılbaşına kadar tam 70 gün var
Ve hepimiz elimizden geldiğince o güne kadar kaçamaksız devam edersek eminim hepimiz yeni yıla çok çok daha fit gireceğiz
Kaçamaksız geçireceğimiz 70 gün
Basit bir hesap yaparsak 10 günde 1 kg verebilirsek ki kesinlikle verebiliriz adım gibi eminimbu yılbaşına kadar - 7 kg demek Fazlası olur eksiği olmaz
Eeee herkes bana ve Ayşeme uyacakmı
Tamam canım çok sağol güzel arkadaşım benimCocuklar stress yapti tam inceleyemedim ama biraz fark var canim...
Ben Varım ama o kadar kilo verebilir miyim bilmiyorum banum ama versem süper olur 47 kilo olurum ve bu benim için şahane olur
Çok sağol banumAllahın izniyle oda olacak canım yeterki sabret
Hemen bakıyorum canım ve sana türkçesinide buraya yazarım
Canım çok teşekkür ederim gerçekten farklı türkiye deki listelerden sence hangisini yapiyim banumİsveç diyeti ( Alman sitesinden )
1.gün ;
Sabah aç karnına sadece sütsüz şekersiz kahve
Öğlen; 2 haşlanmış yumurta, biraz ıspanak ( az tuzlanabilir )
Akşam; 3 köfte büyüklüğünde kırmızı et / 1 büyük parça diyor ( ızgara ) ve bol marul salatası ( bol sirkeli ama yağsız )
2.Gün;
Sabah yine aç karnına sütsüz şekersiz kahve
Öğlen; 1 büyük parça et, yine yağsız bol sirkeli marul salatası, herhangi bir meyve
Akşam; Dilediğin kadar Jambon
3.Gün;
Sabah; şekersiz sütsüz kahve
Öğlen; 2 haşlanmış yumurta, Marul salatası ( domatesli, sirkeli ama yağsız )
Akşam; Yine dilediğin kadar Jambon + yağsız salata bol sirkeli
4.Gün;
Sabah; şekersiz sütsüz kahve
Öğlen; 1 haşlanmış yumurta, pişmiş yada çiğ havuç
Akşam; Meyve ve az yağlı yoğurt
5. Gün;
Sabah; şekersiz sütsüz kahve, Bol limonlu havuç
Öğlen; Buharda pişmiş Balık yada Hindi eti, söğüş domates
Akşam; 1 parça et + yağsız bol sirkeli yeşil salata
6. Gün;
Sabah şekersiz sütsüz kahve
Öğlen; Izgara Tavuk
Akşam; 2 haşlanmış yumurta + havuç
7.Gün;
Sabah; bol limonlu çay
Öğlen; Izgara et, dilediğin meyveler
Akşam; Dilediğin herhangi bir şeyi dilediğin miktarda yiyebiliyorsunyani serbest
2 hafta üst üste bu liste uygulanıyormuş sonra tekrar eski düzenine dönebiliyormuşsun
Birde Listede KORNSPİTZ diye birşey yazıyordu oda bir ekmek cinsiymiş şimdi görsellere bakınca gördüm :) sanırım tam tahıllı ekmek gibi birşey2.günden itibaren yeniyor her gün
Ben ekmek yemiyorum ki tatlım ben türk işi olanı mi yapsam acaba sen kaç kilo vermistin canimGülhanın dediği gibi bu liste Türkçesinden baya bir farklıyinede sen bilirsin hani her sabah ekmeğide yersen çok gidermi bilemedim
Canım çok teşekkür ederim gerçekten farklı türkiye deki listelerden sence hangisini yapiyim banum
Ben ekmek yemiyorum ki tatlım ben türk işi olanı mi yapsam acaba sen kaç kilo vermistin canim
O zaman türkişi olanı yapiyim ama pazar günü nasıl olcak hiç bilmiyorum eşim bir sürü şey yer karşımda allahım mm sana geliyorumValla sen bilirsin ama ben türk sitesindekini yapmıştım ve yanlış hatırlamıyorsam bir 6 kg kadar vermiştim 13 gündeheee homini gırtlak pufuduk çatlak yiyince sonrasında yarısı geri gelmişti
Her şok diyette olduğu gibi bunuda bitirince en azından bir 10 gün daha çok dikkatli beslenmen şart ki bünye o kiloyu kabul edip kolay kolay bırakmasın yukarılara doğru
O zaman türkişi olanı yapiyim ama pazar günü nasıl olcak hiç bilmiyorum eşim bir sürü şey yer karşımda allahım mm sana geliyorum
Bende varim yılbaşında 65 kilo olucamKızlarrrrrrrrrrrr
Duyduk duymadık demeyin
Yarından itibaren Yılbaşına kadar tam 70 gün var
Ve hepimiz elimizden geldiğince o güne kadar kaçamaksız devam edersek eminim hepimiz yeni yıla çok çok daha fit gireceğiz
Kaçamaksız geçireceğimiz 70 gün
Basit bir hesap yaparsak 10 günde 1 kg verebilirsek ki kesinlikle verebiliriz adım gibi eminimbu yılbaşına kadar - 7 kg demek Fazlası olur eksiği olmaz
Eeee herkes bana ve Ayşeme uyacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?