Bence yumurtanı yap bozma artık canımKızlar sizce yarın yumurta günü yerine tüm gün sadece tarhana çorbası icsem bişey olur mu
Canim tarhana sanirim karbonhidrat gününe daha uygun gibi..sonucta ana maddesi unKızlar sizce yarın yumurta günü yerine tüm gün sadece tarhana çorbası icsem bişey olur mu
Ben 5 re 5 yapıyorum ya tatlım ama yumurta yiyebilir miyim bilmiyorum zor yiyorum zaten öf napsam inan hiç bilemiyorum canımCanim tarhana sanirim karbonhidrat gününe daha uygun gibi..sonucta ana maddesi un
Kızlar sizce yarın yumurta günü yerine tüm gün sadece tarhana çorbası icsem bişey olur mu
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kız sen ne yaptın öyle valla maşallah diyorum Allahım süper ya tebriklerSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ve tüm dualarınızı kabul etsin ...Aminnnnnnnnn
Bugün daha bir heycanlı uyandım ve tabiki uyanıp kendime geldikten sonra tartıldım
Veeee büyük bir heycanla beklenen bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 96.5 kg
Bu hafta; 94.5 kg
Giden 2 kg
Yüzdesi; 2.07 %
Toplam giden; tam 30 kg
Sabah sabah Süngerbob modundayımsırıtıp duruyorum hani komşular ve evdekiler uyumasa resmen sevinç çığlıkları atacak kıvamdayım
Allahın izniyle her hafta yine bol bol eksiler görürüz
Canım Gülhanında dediği gibi Tarhana Karbonhidrata daha uygunama istersen tavuk suyuna çorba tarzı birşey yap hem daha hafif olur hemde protein yada sadece salatalık tarzı söğüş birşeyler ye hafif olması açısından
kız kayseriye de uğra çok yakın buraya 80 kmBenim eşim artık bıraktı beni kendi halimeyılbaşından sonra kısmetse kapadokya ya gidicez ben orda incecik olmak istiyorum
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kız sen ne yaptın öyle valla maşallah diyorum Allahım süper ya tebrikler
banu nun güzel bildiriminden sonra takıma zarar vermeden ama faydamda olmadan geçen hafta ile sabit olduğumu yazmak zorundayım ben nasıl şeytanın bacağını kıracağım yaa
geçen hafta 61.5
bu hafta 61.5
% 0
Günaydın çıtırlar
Iki takimda kazansa çoookk mutlu olacağim benSanada Günaydın Meleğim
Bakalım hangi takım bu hafta daha iyi ortalama alacak
Iki takimda kazansa çoookk mutlu olacağim ben
2 tane cevizi suda bekletip mi içiyorduk canımoynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?