- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
AYY kabuklu cevizi değil dimi canım içini yoksa kabuğunda mı var bir hikmeti1 tane bütün cevizi geceden suya koyup sabah suyunu ve tanesini hüpletiyoruzsonrada hemen akşam içinde suya koyuyoruz 1 ceviz daha
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin ve tüm dualarınızı kabul etsin ...Aminnnnnnnnn
Bugün daha bir heycanlı uyandım ve tabiki uyanıp kendime geldikten sonra tartıldım
Veeee büyük bir heycanla beklenen bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 96.5 kg
Bu hafta; 94.5 kg
Giden 2 kg
Yüzdesi; 2.07 %
Toplam giden; tam 30 kg
Sabah sabah Süngerbob modundayımsırıtıp duruyorum hani komşular ve evdekiler uyumasa resmen sevinç çığlıkları atacak kıvamdayım
Allahın izniyle her hafta yine bol bol eksiler görürüz
Canım Gülhanında dediği gibi Tarhana Karbonhidrata daha uygunama istersen tavuk suyuna çorba tarzı birşey yap hem daha hafif olur hemde protein yada sadece salatalık tarzı söğüş birşeyler ye hafif olması açısından
AYY kabuklu cevizi değil dimi canım içini yoksa kabuğunda mı var bir hikmeti
Gunaydin kizlar 1 kilo gidmis bendeacaba sporada baslasammi bi de canim verdigin diyetin haricinde sadece yemis yiyorum gunde alti tane sut olsundiye ondanmi yavas gidiyom yoksa spor yapmadim diyemi acaba yoksa yemisdenmi neyze bunada sukur sizler nasil gidiyo canlar
Canım seninle başlangıçlarımız aynı ama benim gruplara başlangıcım 122124,5'u gördüm en çok bende bu mayısta şimdi 108'lerdeyim. İnşallah ben de bir gün 94'ü görürüm ya hiç güvenmiyorum kendime
tebrik ederim canım ne mutlu sana
Kizlar buraya zor yetisiyorum pek katilamiyorum size..eskisi gibi pek vaktim yok pek yazamasamda yazdiklarinizi okuyorum......,
***8.Takım 436. Etap***
Oynakbasi34 ( 96.5 / 94.5 / 2 / % 2.07 )
yst38 ( 92.6 / 91.8 / 0.6 / % 0.65 )
nnickk ( 65 /65 / 0 /% 0 )Sabit
selvatico_rosa ( 64 / / / % )
adayaren38 ( 61.5 / 61.5 / 0 / % 0 )Sabit
Glbrs ( 54.7 / 54.6/0.1 / % 0.18 )
_citygirl_ ( 72.2 / 71.6 / 0.6 / % 0.83 )
8. Takım Ortalaması; %
Canım fıstığım pazartesi başlayalım ama baksana sadece 100 gr vermişim çok sinirim bozukglsbrs canimcim sen pazar mi başliyorsun pazartesi mi isvece beraber başlayalim sankim pazartesi daha iyi olur bu arada gece regl oldum canim kekik suyu iyi geldi saol
Oldum tatlişim rahatladimCanım fıstığım pazartesi başlayalım ama baksana sadece 100 gr vermişim çok sinirim bozukregl oldunmu kız ne güzel çok sevindim güzellik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?