Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin kizlar 1 kilo gidmis bende acaba sporada baslasammi bi de canim verdigin diyetin haricinde sadece yemis yiyorum gunde alti tane sut olsundiye ondanmi yavas gidiyom yoksa spor yapmadim diyemi acaba yoksa yemisdenmi neyze bunada sukur sizler nasil gidiyo canlar

Canım seninle başlangıçlarımız aynı ama benim gruplara başlangıcım 122 124,5'u gördüm en çok bende bu mayısta şimdi 108'lerdeyim. İnşallah ben de bir gün 94'ü görürüm ya hiç güvenmiyorum kendime

tebrik ederim canım ne mutlu sana

***8.Takım 436. Etap***

Oynakbasi34 ( 96.5 / 94.5 / 2 / % 2.07 )
yst38 ( 92.6 / 91.8 / 0.6 / % 0.65 )
nnickk ( 65 /65 / 0 /% 0 )Sabit
selvatico_rosa ( 64 /64 / 0 / % 0)Sabit
adayaren38 ( 61.5 / 61.5 / 0 / % 0 )Sabit

Glbrs ( 54.7 / / / % )
_citygirl_ ( 72.2 / 71.6 / 0.6 / % 0.83 )

8. Takım Ortalaması; %

AYY kabuklu cevizi değil dimi canım içini yoksa kabuğunda mı var bir hikmeti

Allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu Tabiki kabuğu olmadan
Bu arada Emine bu ara çok yoğun şimdi bana mesaj atmış kilosunu Sanırım yılbaşına kadar yoğunluğu devam eder sonra tekrar daha sık aramızda olur

Canım valla İncire rağmen 1 kg çok çok iyi sonuçta incir şeker miktarı yüksek bir meyve
Bence haftayada böyle giderse hiç sıkıntı yapma sonuçta süt veriyorsun ve bol su tüketirsen dahada fazla gidebilir diye düşünüyorum
Spora fırsatın olursa ufak ufak yaparsan daha çabuk sıkılaşabilirsin

Allah razı olsun inşallah sende en kısa zamanda 2li rakamları görür ve hep daha aşağılarıda çıkar tartılarda
Şükür bende artık hep aşağıları görüyorum ama emin ol aylarca aynı kiloda kalıp ağladığımı biliyorum asla 2li rakamları göremeyeceğim diye
Kesinlikle kendine çok güven hep diyorum stres kilo vermemize en büyük engel ve ne zamanki ben bu işi yapabilirim her gün çok daha az çıkıyorum tartıda işte yediğim hep eksi olarak dönüyor demeye başladım ufak ufak kilolar gitmeye başladı

Şu an hangi diyeti yapıyorsun bilmiyorum ama bir ara netten 90 günlük diyeti bir araştır derim ( gerçi ben onu az değiştirip yapıyorum ) dilersen facede 90 günlük diyet ile zayıflıyoruz grubunada gelebilirsin ( ben kurdum ) hem oradan sana daha rahat yardımcı olabilirim
Birlikte herşeyin üstesinden gelebiliriz sonuçta bir kadın ne isterse elde edebilecek kadar güçlüdür ve biz o çok daha aşağıdaki rakamları istiyormuyuz evet kesinlikle istiyoruz ve yaza kadar bomba gibi olacağız

Kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum
Küçük kuzumu Anaokulundan alıp oradan kızkardeşime geçeceğiz Annemle
Artık gelince listeyi taşırım nasılsa en geç 5 de evde olurum bir aksilik olmazsa

Herkese kaçmaksız bir gün diliyorum

Hayirli cumalar canim fazla zamanim yok ama enaz bi zaman oldumu yapcam insallah şu dugune kadar bi bes verirsem cok guzel olacak ondan sonra yilbasi sonra yaz Allah kuruyacagiz insallah buyaz biz daha guzel olacagiz

Kızlar ben geldim bugün çok yoğun burası ancak şimdi girebildim canlarım
Geçen hafta:54.7
Bu hafta:54.6
Fark:100 gr
%0.18
Neden böyle oldu hiç anlamıyorum iyice yavaşladı kilo vermem 52 yi bi görsem sonra 48 için daha da çok hirslanicam

glsbrs canimcim sen pazar mi başliyorsun pazartesi mi isvece beraber başlayalimsankim pazartesi daha iyi olurbu arada gece regl oldum canim kekik suyu iyi geldi saol
Canım fıstığım pazartesi başlayalım ama baksana sadece 100 gr vermişim çok sinirim bozuk regl oldunmu kız ne güzel çok sevindim güzellik seni

Canım fıstığım pazartesi başlayalım ama baksana sadece 100 gr vermişim çok sinirim bozuk regl oldunmu kız ne güzel çok sevindim güzellik seni
Oldum tatlişim rahatladim canim benimde kilo bi iniyo bi çıkıyo şoklamak lazim ben bu 2 3 gün hiç diyet düşünmeden ama çok abartmadan geçiricem pazartesi bomba gibi başlayalim ayy ben en az 5 kilo versem coşarim valla 52 53 falan olurum 50 bile olasim var valla ne kadar verirsem kâr öbür haftaya salı benim minik prensesimin doğum günü bi tek o gün bozarim belki bişey olmaz bence yine abartmam ama o gün listeye uyamayabilirim onun dışında listeye tam uyup 13 günü tamamlamak istiyorumgitsin kilolar gelsin 36 bendensende 34 olursun heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…