ölçtürürüm tatlım mutlaka iyiki hatırlattın kız daha 50 olmadım ağzından bal damlıyoolur mu canım spor yapmasanda şimdi 55 den 50 ye düştün diyelim mutlaka cm olarak incelme olacak ama bence şimdi bir yağ kas ölçümünü yaptır epey zayıfladın çünkü
sen bu gidişle olursun canım azimli hatunsun vesselamölçtürürüm tatlım mutlaka iyiki hatırlattın kız daha 50 olmadım ağzından bal damlıyo
Eki Görüntüle 1668545 Eki Görüntüle 1668546
Kızlaaaaarrr ben bu fotoda ki masa orta sehpa ve tv ünitesini kırık beyaza boyicam sizce nasıl olur
Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışması Başlamıştır..
Katılmak için Linki Tıklayın
Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu
hadi banu hatice büşra fatoş ölçü istiyorum kızlar kasım sonuna kim ne kadar incelecek bakalım
valla banum sen en istikarlısın bence maşallahın var canım benimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günlerrrrrr
Annemlerden yeni geldimoturup sohbetimizi ettik kahvemizi içtik ve küçük kuşumda biraz oynaıktan sonra gelip biraz kalan bir iki işi de bitirdim
Akşam üzere eşimle birlikte kızı almaya gidiceğimakşam yemeğimide yedim erkenden ki yatana kadar fazla şişlik oluşmasın
Bence beyaza dönünce çok daha güzel olur mobilyalarınhatta son boyadan sonra üzerine bir katta vernik atabilirsen çok daha güzel ve dayanıklı olur
Anammm neymiş o bir bakayımKızlar ben hangi Enlerde yarışabilirim
Hemen mezuremi bulup ölçülerimi alıp yazarım canım
Şu keyif kahvemide içeyim de
ben akşam yemeğimi yiyip geldim banum ve mutfak kapandııııııKızlarr yaw nerelere kayıp oldunuz
Canım kol ve basende öüthiş fark var daha aşağısı olacak inşallah seni de yarın okulda kaydederim diğer kızlar da yazar ımarımoynakbasi34 .!.:Anaaaa 104.8 kgken olan ölçülerimi buldum
Kol; 4kızlar daöğüs; 1umarım Bel; 104 cm
Basen; 132 cm
Bacak 85 cm
Anammm baya baya fark varmış yaw heleki basenlerde
Günaydın kızlareşimi işten çıkardılar ev satin almıştık bir buçuk sene önce kredilerini ödeyemediğimiz için satmak zorundayiz hemde zararına kış günü bu yapılır mı eşim kırıkkale noterliginde çalışıyo babasiyla birlikte 3 kişi çalışıyorlar ve hepsini çıkardı yeni gelen noter HANIM maaşları çokmuş ve 3 kişi fazlaymiş birini çıkarıp maaşları düşürmek istemiş bizimkilerde kabul etmeyince çıkarmış işten sırf kenndi cebine daha fazla para girsin diye milleti işinden etti en büyük destekçimiz kayinbabamdi eşimle birlikte çıktılar işten maddi yönden çöktük bu insanlik beni düşündürüyor bu kadar vicdansiz olamamali insan
canım nasıl çıkartıyoki kafasına göre ne kadar vicdansız çok üzüldüm peki başka bi iş bulamaz mı eşin hemen evi satmayın kuzum ya kolay alınmıyo krediler evler falan allahtan ümit kesilmez rabbim tez zamanda yardımcınız olur inşallahGünaydın kızlareşimi işten çıkardılar ev satin almıştık bir buçuk sene önce kredilerini ödeyemediğimiz için satmak zorundayiz hemde zararına kış günü bu yapılır mı eşim kırıkkale noterliginde çalışıyo babasiyla birlikte 3 kişi çalışıyorlar ve hepsini çıkardı yeni gelen noter HANIM maaşları çokmuş ve 3 kişi fazlaymiş birini çıkarıp maaşları düşürmek istemiş bizimkilerde kabul etmeyince çıkarmış işten sırf kenndi cebine daha fazla para girsin diye milleti işinden etti en büyük destekçimiz kayinbabamdi eşimle birlikte çıktılar işten maddi yönden çöktük bu insanlik beni düşündürüyor bu kadar vicdansiz olamamali insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?