Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım öyle kafasına göre çıkarabilir mi yaa Bi avukatla falan mı konuşsanız acaba bence peşini bırakmayın (ben 5.takımdan öyle bi kardeş takımları geziyorum )
Canim bizimkiler sözleşmeyi kabul etmediği için çikiyorlar maaşları düşürüp bir kişiyi çikaramak istiyor kadin bizimkilerde kabul etmedikleri için bi nevi anlaşmali ayrılıyorlar ev kredisi bin üçyüz lira canım kayinbabam büyük bi kismini veriyordu bizde katkida bulunuyorduk bizim maaşimiz o kadar değil ilerde ödemeyipte evi elimizden alacaklarina en küçük zararla satalim diyor eşim güvenlik olarak çalışacak iş bulup inşallah Allah dan ümit kesilmez bi yerden iş haberi bekliyorduk inşallah ordan güzel bi haber aliriz

canım inşallah hemen iş haberi gelir bizede güzel haberi verirsin bende hep dua edicem gönlünü ferah tut bol bol dua et canım arkadaşım

canım benim üzüldüm gerçekten ama eminim o kadının yaptığı yanına kar kalmaz Allah mutlaka bir yerden çıkarır bunu ondan insanların ekmeğiyle oynamak kolay mı inşiallah o dediğiniz yerden iş haberi çabucak gelir önmeli olan iş inşallah daha sonra yine çok daha güzel ev alırsınız ne bileyim senin ailenin durumu varsa krediye yardımcı olsalar daha sonra siz onlara ödeseniz falan bişeyler yapılabilir mi acaba

Inşallah canim Allah herseyin hayirlisini versin işin kötüsü ikimizin ailesinde de durumu iyi olan yok eşimin babasi emekli olduğu halde çalışıyordu krediyi odemek için o işten çıktı eşim tekrar çalışicak ama babasi artik çalışmaz emekli maasida anca onu idare eder zaten neyimize guvenip ev aldik bilmiyorum

günaydın güzeller. akşam kaçamaklıda olsa uçuk bir şekilde bitirdim günü. şu aşureler beni deli edecek yaaa.,
neyse buna rağmen -300 gördüm bugün. kaçamak olmasa -500olcaktı heralde. bugün öğlen içi kırmızı biber ve patlıcan közlemesi getirdim. yanına çorba yada makarna yapılcak. salata ağırlıklı beslenmeyidüşünüyorum. akşamda yağlama yerim etlice :)

öyle isyankar konuşma canım. allah hakkınızda hayırlısını versin. rabbim daha iyilerini nasip etsin.

canım benim hayırlısı olsun diyelim ama dünya malı için de çok düşünmeye değmez sağlıklı olun da elbet ev alınır satılır Allah sağlık versin valla ben depreyondayken trilyonun var deselerdi yine umrumda olmazdı onun için gençsiniz inşallah zamanla toparlasınız canım

gülşencim fit vucudumun ölçülerini paylaşıcam ama iş yerinde ölçtüm kıyafetlerimin üstünden ne yazıkki.
göğüs 105 bel 90 popo 120
canım benim gayet iyisin eskiye nazaran 120 ye çıktım diyodun ameliyat önce şimdi resmen 30 kilo fark var insallah 20 daha verdim mi tamam bu iş

yağlamayı 1 tane ama etinden bol ye canım

Teşekkürler kızlar desteğiniz dualariniz için evi satmamiza kayinbabamin gönlü razi olmadi saolsun eşimin ablasi bizde yardim ederiz dedi satmicaz evi çok üzülmüştm arkadasi aradi eşimin güvenlik sertifikasini yenileyip güvenlik olarak çalışacak yada başka bi yerden is haberi bekliyoruz inşallah orasi olursa orda çalışacak Allah in izniyle herşey yoluna girecek

bak canım Allah bi kapıyı kapatıp başka kapıyı mutlaka açar gözün aydın çok sevindim

öyle isyankar konuşma canım. allah hakkınızda hayırlısını versin. rabbim daha iyilerini nasip etsin.
Isyan değil canim gerçekten mal hiç gözümde yok sadece bu evi alirkende durumumuz yoktu almak için acele ettik ve bu durumda bile yol katettigimiz için emeklerimize üzüldüm sadece mal nedir ki biri gider biri gelir başımızı sokacak evimiz karnimizi doyuracak lokmamiz olsun yeter :) Allah herşeyin hayirlisini nasip etsin

Benim İsveç diyeti yalan oldu tabi 5 de 5 diyetini de bu yüzden yapmamıştim karnim ac olmamasına rağmen ilaç alsam dahi başımin ağrısından kurtulamiyorum size başarılar inşallah tamamlarsiniz şekerler

valla ben kaçamaklı da olsa menüyü biraz değiştirsemde sonuna kadar devam edicem canım demekki senin vücut artık bu tarz diyetleri kaldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…