valla gülşencim çocuk doğurmuş birisine göre bence ölçülerin şahane yavrum ayrıca kışı bitirmeden 10 cm incelirsin kesinlikleayy gülşah belin 71 mi süper yaaa
şimdi ben ölçülerimi yazayımda şişko hatun nasıl olur gör
göğüs 91
bel 79
karın 90
kalça 101
göğüs hariç diğerlerinden 10 cm incelmem lazım
izin yok aslında ama bende öğleden sonra bi espresso yada şekersiz bi türk kahvesi içicem duramam vallaKizlar bende tam uycam listeye ama etde değişiklik yapabilirim kurban eti var onunla değerlendiricem eşime etli yemek falan yaparsan onun içindeki etten falan yerim 200 gr ne kadar oluyor ki aceba göz kararı ayarlasambidr gün içinde başka kahveye izin yok mu
Harika olur bence canim ne güzel kendin yapabiliyorsunEki Görüntüle 1668545 Eki Görüntüle 1668546
Kızlaaaaarrr ben bu fotoda ki masa orta sehpa ve tv ünitesini kırık beyaza boyicam sizce nasıl olur
Bende birazdan içerim valla dayanamammizin yok aslında ama bende öğleden sonra bi espresso yada şekersiz bi türk kahvesi içicem duramam valla
iç valla tatlım çok iyi olur nolcakki zaten şekersiz içiyoruzBende birazdan içerim valla dayanamamm
bende şu belimi 60 61 yapabilsem keşke ama isveç biter ve gülşah spora asılır başka çare yok sonrada belki evde kendim saçımı akıtıp boyıcam ama boyadan önce barbie gibi olmak şartBenim ölçülerim
Bel 71 (68di)
Göbek 84 (81di)
Kalça 97 (94 93dü)
Göğüs 89
Ay resmen kalinlaşmisim
kız nasıl boyayacan ve kesinlikle çok güzel bana rengi koyu geldi zaten ilk bakıştaHarika olur bence canim ne güzel kendin yapabiliyorsun
sakın evde sen yapma canım aman ha saçını falan yakarsın Allah muhafaza güvendiğin bi kuaföre gitbende şu belimi 60 61 yapabilsem keşke ama isveç biter ve gülşah spora asılır başka çare yok sonrada belki evde kendim saçımı akıtıp boyıcam ama boyadan önce barbie gibi olmak şart
normal kahverengi vernik canım bende beyaz seviyorum ama koydum kafaya boyıcam kesinlikle eşim itiraz ediyo ama farkında değil kafama koydum ben bi kerekız nasıl boyayacan ve kesinlikle çok güzel bana rengi koyu geldi zaten ilk bakışta
tarif etsene bende taşınmadan boyatayım
yok kız ben daha önce saçıma açıcı uyguladım bişey olmuyo nolcakki hem evde yapınca yumuşacık oluyo hiç öyle kuafördeki gibi sertleşmiyo şimdiki halim çok hoşuma gidiyo yoksa valla çoktan basmıştım kafama açıcıyısakın evde sen yapma canım aman ha saçını falan yakarsın Allah muhafaza güvendiğin bi kuaföre git
sen mi yapcan yaptırıcan mı canım kolay bişey mi bu verniği sürmesi ama kahverengi vernik nasıl kırık beyaz görüntü vereceknormal kahverengi vernik canım bende beyaz seviyorum ama koydum kafaya boyıcam kesinlikle eşim itiraz ediyo ama farkında değil kafama koydum ben bi kere
gülşen yavrum ben spor yapmıyorumki nasıl incelcem ama yılbaşına kadar full diyetteyim her zamanki gibi 2016 da diyet istemiyorum ama her gün burdayım yinehadi banu hatice büşra fatoş ölçü istiyorum kızlar kasım sonuna kim ne kadar incelecek bakalım
yok tatlım benim şimdiki mobilyam kahverengi vernikli ben onlara zımpara yapıcam bi kat astar sürüp sonra kreme yada kırık beyaza boyıcam bi tek sandalyelerimi değiştiricem berjerlerimin deseninde kaplama olacak bide ahşap çerçeveli olacak tatlimsen mi yapcan yaptırıcan mı canım kolay bişey mi bu verniği sürmesi ama kahverengi vernik nasıl kırık beyaz görüntü verecek
olur mu canım spor yapmasanda şimdi 55 den 50 ye düştün diyelim mutlaka cm olarak incelme olacak ama bence şimdi bir yağ kas ölçümünü yaptır epey zayıfladın çünkügülşen yavrum ben spor yapmıyorumki nasıl incelcem ama yılbaşına kadar full diyetteyim her zamanki gibi 2016 da diyet istemiyorum ama her gün burdayım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?