Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayy gülşah belin 71 mi süper yaaa

şimdi ben ölçülerimi yazayımda şişko hatun nasıl olur gör

göğüs 91
bel 79
karın 90
kalça 101

göğüs hariç diğerlerinden 10 cm incelmem lazım
valla gülşencim çocuk doğurmuş birisine göre bence ölçülerin şahane yavrum ayrıca kışı bitirmeden 10 cm incelirsin kesinlikle

izin yok aslında ama bende öğleden sonra bi espresso yada şekersiz bi türk kahvesi içicem duramam valla

Benim ölçülerim
Bel 71 (68di)
Göbek 84 (81di)
Kalça 97 (94 93dü)
Göğüs 89
Ay resmen kalinlaşmisim
bende şu belimi 60 61 yapabilsem keşke ama isveç biter ve gülşah spora asılır başka çare yok sonrada belki evde kendim saçımı akıtıp boyıcam ama boyadan önce barbie gibi olmak şart

bende şu belimi 60 61 yapabilsem keşke ama isveç biter ve gülşah spora asılır başka çare yok sonrada belki evde kendim saçımı akıtıp boyıcam ama boyadan önce barbie gibi olmak şart
sakın evde sen yapma canım aman ha saçını falan yakarsın Allah muhafaza güvendiğin bi kuaföre git

kız nasıl boyayacan ve kesinlikle çok güzel bana rengi koyu geldi zaten ilk bakışta
tarif etsene bende taşınmadan boyatayım
normal kahverengi vernik canım bende beyaz seviyorum ama koydum kafaya boyıcam kesinlikle eşim itiraz ediyo ama farkında değil kafama koydum ben bi kere

sakın evde sen yapma canım aman ha saçını falan yakarsın Allah muhafaza güvendiğin bi kuaföre git
yok kız ben daha önce saçıma açıcı uyguladım bişey olmuyo nolcakki hem evde yapınca yumuşacık oluyo hiç öyle kuafördeki gibi sertleşmiyo şimdiki halim çok hoşuma gidiyo yoksa valla çoktan basmıştım kafama açıcıyı

normal kahverengi vernik canım bende beyaz seviyorum ama koydum kafaya boyıcam kesinlikle eşim itiraz ediyo ama farkında değil kafama koydum ben bi kere
sen mi yapcan yaptırıcan mı canım kolay bişey mi bu verniği sürmesi ama kahverengi vernik nasıl kırık beyaz görüntü verecek

sen mi yapcan yaptırıcan mı canım kolay bişey mi bu verniği sürmesi ama kahverengi vernik nasıl kırık beyaz görüntü verecek
yok tatlım benim şimdiki mobilyam kahverengi vernikli ben onlara zımpara yapıcam bi kat astar sürüp sonra kreme yada kırık beyaza boyıcam bi tek sandalyelerimi değiştiricem berjerlerimin deseninde kaplama olacak bide ahşap çerçeveli olacak tatlim

gülşen yavrum ben spor yapmıyorumki nasıl incelcem ama yılbaşına kadar full diyetteyim her zamanki gibi 2016 da diyet istemiyorum ama her gün burdayım yine
olur mu canım spor yapmasanda şimdi 55 den 50 ye düştün diyelim mutlaka cm olarak incelme olacak ama bence şimdi bir yağ kas ölçümünü yaptır epey zayıfladın çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…