Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok sevindim canım benim inşalla herşey yoluna girecek güzel arkadaşım

vücudun tepki gösteriyosa devam etmemen iyi olmuş fıstık yediklerine ve saatlerine dikkat etsende olur bence

azıcık kaçamak yapıyorum canım ama fena değil akşam ile öğleni değiştirdim bugün aslında öğlen değil 9 da yedim birde eve gidince yicem
aslında sabah kahve içebilsen keser açlığını canım bide aç karnına içilince yağları kırıyomuş o yüzden varmış bu diyette

aslında sabah kahve içebilsen keser açlığını canım bide aç karnına içilince yağları kırıyomuş o yüzden varmış bu diyette
evet canım mutlaka aç karna içilmesinin bir hikmeti vardır ama midemi bulandırıyo ama aç karnıma açık çay içiyorum belki sıcak olduğu için faydası olur

yağlamayı 1 tane ama etinden bol ye canım
evde yapıyorum zaten bildiğin kıymasote. şebitin hepsini bitiremiyorum yarısı yada biraz fazlası.
öğlende 3 yk makarna il 3 yk patlıcan kırmızı biber süzme yoğrt karışımı yedim. sabah tost. hiç ara öğün yapmadım

ben 2009 da evlendim. o zamandan beri borç ödüyorum. ilk evin borcuna 1 yıl kalmıştı. evi sattık göç ettik. bu evi aldık sanırım3 yıl var. yarının ne getireceği belli olma. hayırlısı olsun inşallah

kız o zaman ne kadara almıştınız bu evi biz hata mı ettik diye düşünüyorum yaa gerçi ev fiyatları uçtu yıldırım beyazıtta

aynen öyle canım dükkan üstü 1 katı 180-200 arası diyorlarmış.
biz 2013 de 180 ne almıştık
çok iyi almışsınız canım ya metrekaresi ne kadar bizimki güya 165 diyolar ama o kadar yok brüt ünü söylüyorlar biz 13.kat son katın bi altı 230 bin ve hala teslim etmediler sizin ev görünüyo balkondan el sallarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…