- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
olur herhalde tatlım bende haşlanmış ıspanak yiyemem diye ıspanağı teflon tavada yağsız kavurdum domates yerine çok az salça koydum üzerine yumurta kırıp ıspanaklı yumurta yaptım akşam için biftek ve salatamda yanımda yaşasın isveç diyetiKizlar isveç diyetinde bugün öğlen mesela iki yumurta diyo ya birini öğlen birini de ikindi vakti yesem olur demi ben acikiyorum ikindi vakti
Kizlar isveç diyetinde bugün öğlen mesela iki yumurta diyo ya birini öğlen birini de ikindi vakti yesem olur demi ben acikiyorum ikindi vakti
Oohh afiyet olsun tatlimolur herhalde tatlım bende haşlanmış ıspanak yiyemem diye ıspanağı teflon tavada yağsız kavurdum domates yerine çok az salça koydum üzerine yumurta kırıp ıspanaklı yumurta yaptım akşam için biftek ve salatamda yanımda yaşasın isveç diyeti
tatlım onun 1 kilosu ödemdir hiç takma kafana şimdi spor ve isveçle hemen gidecek onlarOohh afiyet olsun tatlimbende öğle yemeğimi yicem birazdan haşlanmış yumurta domates ve 2 Kıvırcık marul yapragi bi tutam dereotu iki tutam maydanozla aayy ben haftasonu o kadar yemisim ki 59.0 çıktım bugun hemen gider yerleşmeden inşallah
Inşallah canim gitsin bütün kilolartatlım onun 1 kilosu ödemdir hiç takma kafana şimdi spor ve isveçle hemen gidecek onlar
Eveett ben güne Nescafeyle başladim ve şeker yerine doğal keçiboynuzu kremasi yedim silme çay kaşığı veeee sonra spor yaptim
♥30 twist haraketi ( 2 kilo agrlikla)
♥30 köpek işeme haraketi (2 kilo agrlikla)
♥30 istiridye haraketi (2. K. A.)
♥30 köprü haraketi
♥30 selülit savar haraketi( 2 k. A.)
♥30 sn. plank
♥50 squat (2 k. A.)
♥30 ar yumruk atma 2 kilo ağırlıkla
♥20 dakika twist shape stepper aleti(kollarda 1 er kiloluk ağırlıklarla)
♥30 sumo squat (2 k. A.)
♥5 deadlif(ölüm kalkişi) 10 kilo ağırlıkla
♥10 dirsek bükük kol açma ( 10 kilo agirlkla)
♥ 10 sert göğüs yayı sıkma dirsek bükük
♥200 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarısı minik minik paslar halinde)
Veee esneme
ben ıspanağın hiçbişeyini yiyemem canım ancak börekte çok az yerimolur herhalde tatlım bende haşlanmış ıspanak yiyemem diye ıspanağı teflon tavada yağsız kavurdum domates yerine çok az salça koydum üzerine yumurta kırıp ıspanaklı yumurta yaptım akşam için biftek ve salatamda yanımda yaşasın isveç diyeti
canım hakkaten sende hemen alanlardansın eminim o yağ değil ödemdir ama yinede tartıda görünce insanın canını sıkmaya yeter anlıyorum seni bu isveç diyetini adam gibi yaparsak 13 gün sonra 4 kilo bile gitse süper olur valla inşallah tamamlarız bu kez yarım bırakmayalım yaaaaInşallah canim gitsin bütün kilolar
ben dışına pek çıkmıcam ama dediğin gibi et sonuçta olur bence tatlımben ıspanağın hiçbişeyini yiyemem canım ancak börekte çok az yerim
bende ıspanak yerine domatesli biberli menemen yaptım şimdi de kahvemi içiyorum evde biftek yok yağsız köfte yada kuşbaşı yesem olur mu 200 gr şimdi kurban etini bitirmeden et almak istemiyorum
fıstıklar yarım bırakmak yok kesinlikle 13 günü tamamlayıp güzelleşicezcanım hakkaten sende hemen alanlardansın eminim o yağ değil ödemdir ama yinede tartıda görünce insanın canını sıkmaya yeter anlıyorum seni bu isveç diyetini adam gibi yaparsak 13 gün sonra 4 kilo bile gitse süper olur valla inşallah tamamlarız bu kez yarım bırakmayalım yaaaa
kızz iyiki hatırlattın hemen içiyorummmHATIRLATMA
HERKES 2 BARDAK SU İÇSİN BAKALIM
canım ben yarın yine ölçerim ama hatırladığım kadarıyla en son belim 71 kalçam 92 ydikızlar geçenlerde ölçülerinizi verin dedim kimse yazmadı hadi bakalım kaydedecem 1 ay sonra hatırlatıcam
ben kendimi yazmakla başlayım
AYY canım koptum resmen bu ölüm kalkışı na nası bişi bu alla alla ismi bile korkuttu beni
Squat benzeri ama bel kalca bacak daha birsürü yeri çalıştıran bi hataket ama yapması zor adi üstünde ölüm kalkişikızlar geçenlerde ölçülerinizi verin dedim kimse yazmadı hadi bakalım kaydedecem 1 ay sonra hatırlatıcam
ben kendimi yazmakla başlayım
AYY canım koptum resmen bu ölüm kalkışı na nası bişi bu alla alla ismi bile korkuttu beni
Evet canim yaa inşallah artik gitsin bütün kilolar sonrasinda da dikkat edicem hic birini almam inşallah bi 5 6 kilo versem süper olur spor da yapıyorumcanım hakkaten sende hemen alanlardansın eminim o yağ değil ödemdir ama yinede tartıda görünce insanın canını sıkmaya yeter anlıyorum seni bu isveç diyetini adam gibi yaparsak 13 gün sonra 4 kilo bile gitse süper olur valla inşallah tamamlarız bu kez yarım bırakmayalım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?