Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar isveç diyetinde bugün öğlen mesela iki yumurta diyo ya birini öğlen birini de ikindi vakti yesem olur demi ben acikiyorum ikindi vakti

Kizlar isveç diyetinde bugün öğlen mesela iki yumurta diyo ya birini öğlen birini de ikindi vakti yesem olur demi ben acikiyorum ikindi vakti
olur herhalde tatlım bende haşlanmış ıspanak yiyemem diye ıspanağı teflon tavada yağsız kavurdum domates yerine çok az salça koydum üzerine yumurta kırıp ıspanaklı yumurta yaptım akşam için biftek ve salatamda yanımda yaşasın isveç diyeti

Bencede olabilir sonuçta miktar değişmiyor farz et yemeği bitiremedin kalanı sonra yedin

Oohh afiyet olsun tatlimbende öğle yemeğimi yicem birazdan haşlanmış yumurta domates ve 2 Kıvırcık marul yapragi bi tutam dereotu iki tutam maydanozla aayy ben haftasonu o kadar yemisim ki 59.0 çıktım bugun hemen gider yerleşmeden inşallah

tatlım onun 1 kilosu ödemdir hiç takma kafana şimdi spor ve isveçle hemen gidecek onlar

ayyyy kızlarrr ben isveç diyetiyle 6 kilo versem 48 olcam annecimmm çok heyecanlı hiç kaçamak yapmıcam kesinlikle hatta cuma cumartesi spor bile yapıcam önce bi vücudum bu rejime alışsın zaten perşembe de ev temizliği var ben tartılmadım çünkü inanın insan öyle 2-3 günde kilo almaz ancak ödem olabilir o yüzden çok takmıyorum kafaya

kızlar geçenlerde ölçülerinizi verin dedim kimse yazmadı hadi bakalım kaydedecem 1 ay sonra hatırlatıcam

ben kendimi yazmakla başlayım

AYY canım koptum resmen bu ölüm kalkışı na nası bişi bu alla alla ismi bile korkuttu beni

ben ıspanağın hiçbişeyini yiyemem canım ancak börekte çok az yerim
bende ıspanak yerine domatesli biberli menemen yaptım şimdi de kahvemi içiyorum evde biftek yok yağsız köfte yada kuşbaşı yesem olur mu 200 gr şimdi kurban etini bitirmeden et almak istemiyorum

Inşallah canim gitsin bütün kilolar
canım hakkaten sende hemen alanlardansın eminim o yağ değil ödemdir ama yinede tartıda görünce insanın canını sıkmaya yeter anlıyorum seni bu isveç diyetini adam gibi yaparsak 13 gün sonra 4 kilo bile gitse süper olur valla inşallah tamamlarız bu kez yarım bırakmayalım yaaaa

ben dışına pek çıkmıcam ama dediğin gibi et sonuçta olur bence tatlımafiyet olsun şekerim bol bol eksi olarak dösün inşallah

fıstıklar yarım bırakmak yok kesinlikle 13 günü tamamlayıp güzelleşicezbence 13 günün sonunda en az 6 kilo gitmiş olacak

canım ben yarın yine ölçerim ama hatırladığım kadarıyla en son belim 71 kalçam 92 ydi

Squat benzeri ama bel kalca bacak daha birsürü yeri çalıştıran bi hataket ama yapması zor adi üstünde ölüm kalkişi bel sakatlanmasi olabilir dikkatli yapmak lazim az yapıyorum bende

Evet canim yaa inşallah artik gitsin bütün kilolar sonrasinda da dikkat edicem hic birini almam inşallah bi 5 6 kilo versem süper olur spor da yapıyorum

Merhabalar kızlaaaar.
pek fazla uğrayamıyorum kusuravbakmayın.
ama motivasyon tavan burda.maşallah.mbende 90lık diyetle kilo veremedim.tabi tam uyamadığım için.
beşte beşe başladım bugün.
patatesleri bol baharat çok az yağla fırınladım.akşamada pattis salatası düşünüyorum ama fırında da yapabilirim.belli olmaz.öģledenbsonra bi arkdaşa gidicem.

Kizlar bende tam uycam listeye ama etde değişiklik yapabilirim kurban eti var onunla değerlendiricem eşime etli yemek falan yaparsan onun içindeki etten falan yerim 200 gr ne kadar oluyor ki aceba göz kararı ayarlasam bidr gün içinde başka kahveye izin yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…