Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Gezenti oynakbaşı ancak geldi

Sabah erkenden kuzuyu Anaokuluna gönderip Annem ve kızkardeşimle Eminönüne attık kendimizi
Baya bir dolaştık hatta kendime bulmuşken 10 Tlye ev ayakkabısı aldım düz siyah babet Normalde ev ayakkabısı giyme huyum yoktu ama KV bana ev ayakkabısını koymak için kumaş kese yapınca hadi alayım bir tanede bari misafirliklerde giyerim dedim
Küçük kuzumda geçenlerde tek boynuzlu peluş at görmüştü ve çok pahalı diye alamamıştım ( en ufağı 50 liraydı ) bugün tesadüf çarşıda aynısını hatta orta boy olanlarından gördüm 15 lirayada onu aldım ve tabiki olmazsa olmazım taze Türk kahvemide kaptığım gibi döndük

Kızımı dedesi Anaokulundan almıştı o yüzden direk Annemlere geçtim hadi birde kahve içelim falan diye tutturunca ancak bu saatte evime dönebildim hatta birazda iş bile yaptım

Canım ilk mesajını okuduğumda bende çok üzüldüm sonuçta okadar emek vermişsiniz ve Gülşeninde dediği gibi kesinlikle öyle ha diyince işten çıkaramazlar siz bencede bir avukata danışın canım
Çok şükür hani derler ya kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş Allah razı olsun Görümcemlerden Eşinde Allahın izniyle en kısa zamanda belkide çok daha güzel maaşlı bir iş bulur
Hepimiz dua ederiz sende bol bol dua et canım

oynakbasi34 canım nerelerdesin gözümüz seni arıyor

Ancak gelebildim canım ama aklım buradaydı

o eminönüne gideceklerdi annesiyle yanlış hatırlamıyorsam. boşunamı diyor gezinti oynakbaşı diye :)

Aynen gezenti denmezde ne denir bana

huhu oynakbasi34 nerdesinnnnn hatunnn özledim seni

Valla bende özledim canım
Kız eve geldiğimde kuzuya tel şehriye çorbası yaptım hadi bende içeyim derken nedense midem kalktı yine hepsi çıktı aslında hala yüzüm yanıyor nedense ama size bakmadanda edemedim

banum hoşgeldin özlettin valla bugün kendinigeçmiş olsun tatlım dikkat et kendine acaba daha önceden yediğin bişeymi dokundu

banum hoşgeldin özlettin valla bugün kendinigeçmiş olsun tatlım dikkat et kendine acaba daha önceden yediğin bişeymi dokundu

Valla sanmıyorum canım Anneme gittiğimde baktım bana uygun birşey yok sadece salatalık doğrayıp yedim onunda dokunacağını sanmıyorum Eminönünde hatta aşure dağıtılıyordu Annem kız zaten 2 kaşık kadar birşey ye gitsin birşey olmaz dedi ama inatla yemedim hani yesem acaba ondanmı diyceğim ama ağzıma sürmedim
Küçük kuzuda çorbayı içti ( ki taze yapmıştım eve gelince ) onda hiç birşey yok hatta ikinciye istedi biraz evvel ( anam görüntüsü bile midemi kaldırdı zoraki koydum )

kızzzz bebek geliyo olmasınnn banummm

kızzzz bebek geliyo olmasınnn banummm

Yok kız tıpa var ne bebeği Ama acıkcası bende kıllanmadım değil çünkü bende bu şans varken çölde kutup ayısı kovalar beni

Bırak bekarken hep şakasına 20 - 30 ve 40 yaşlarında çocuk doğuracağım derdim 20 ve 30 tuttu hatta küçük kuzuyu doğururken doktora bile ben bekarken böyle böyle diyordum saatine deng geldi ama 40 çok belki 5 - 6 sene sonra tekrar gelirim diye dalga geçiyordum Doktor resmen gülmekten bir hal oldu yeminle ben meslek hayatımda senin gibisini görmedim cidden 3.cüyüde doğurmayı nasıl düşünüyorsun daha 5 dakika evvel doğumdan çıkıp demişti Şimdi 1 haftadır benim arada aklıma bu diyalog geliyor ve ulen yinemi saatine deng geldi diye tırsmıyor değilim ama spiral var diyede yok yok tamamen psikolojik diyorum

Ay içime kurt düştü bak şimdi mutfağa girdikçe yemek kokusu midemi bulandırıyor ama sanırım midemi üşüttüm yoksa başka birşey değildir herhalde

Zorlada olsa bir iki tane salatalık yedim ( aslında marul salatası yapacaktım kendime biraz bastırsın diye ama sular akmıyor o yüzden o kaldı )
Midem yine beter olacak diye korkumdan yiyemiyorum başka şey İnşallah yarına birşeyim kalmaz

Eşimle kızı almaya gideyimde belki temiz hava iyi gelir gelince damlarım yine

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Kızı alıp geldim ama hala kimsecikler yok Umarım kaçamak yapan yoktur
Biraz temiz hava iyi geldi gibi ama hala midem her an bulanacakmış gibi

Akşam sağlık ocağından aradılar Küçük kuzunun boy ve kilo takibini yapıyorlarmış birde göz muayenesi olması gerekiyor okul öncesi dedi zaten kaç senedir gözlük kullanıyor astigmat başlangıcı var diyince ona gerek yok o zaman dedi ama boyuna ve kilosuna bakacaklarmış hazır gelmişkende 30 - 40 yaş arasındaki kadınlara yapılan bir kadın doğum tahlilinden söz etti; Rahim ağzı Kanseri için yapılan ve erken teşhis için yapılıyormuş
Şükür ailemizde kimsede yok ama tabiki gelmişken onuda aradan çıkartalım diyince hatun bende tamam dedim sonuçta Allahh korusun ama erken teşhis önemli
O testi yaptıklarında negativ çıkınca ( yani temiz çıkınca ) 5 sene boyunca seamir testini yaptırmam gerekmiyormuş için rahat olur o zaman dedi

Yani yine oynakbaşı sabah yollara düşecek Tabi sıra bekleme derdi olmayacağı için çok çabuk işim biter dönerim ( tabi sabah çıkmadan kesin damlarım burayada )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…