- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
benim çok hoşuma gitti sanırım artık açlıktan zevk alıyorum
güzel gidiyo canım bugün 2. günüm ben uzun zamandır diyette olduğum için pek acıkmadım hatta normalde daha az yiyodum bu diyet baya bi doyurucu başla bence tavsiye ederimCanım nasıl gidiyo isveç diyeti
Ben de sizden heves ettim yarın başlicam ben de
Günaydın kızlareşimi işten çıkardılar ev satin almıştık bir buçuk sene önce kredilerini ödeyemediğimiz için satmak zorundayiz hemde zararına kış günü bu yapılır mı eşim kırıkkale noterliginde çalışıyo babasiyla birlikte 3 kişi çalışıyorlar ve hepsini çıkardı yeni gelen noter HANIM maaşları çokmuş ve 3 kişi fazlaymiş birini çıkarıp maaşları düşürmek istemiş bizimkilerde kabul etmeyince çıkarmış işten sırf kenndi cebine daha fazla para girsin diye milleti işinden etti en büyük destekçimiz kayinbabamdi eşimle birlikte çıktılar işten maddi yönden çöktük bu insanlik beni düşündürüyor bu kadar vicdansiz olamamali insan
Teşekkürler kızlar desteğiniz dualariniz için evi satmamiza kayinbabamin gönlü razi olmadi saolsun eşimin ablasi bizde yardim ederiz dedi satmicaz evi çok üzülmüştm arkadasi aradi eşimin güvenlik sertifikasini yenileyip güvenlik olarak çalışacak yada başka bi yerden is haberi bekliyoruz inşallah orasi olursa orda çalışacak Allah in izniyle herşey yoluna girecek
oynakbasi34 canım nerelerdesin gözümüz seni arıyor
o eminönüne gideceklerdi annesiyle yanlış hatırlamıyorsam. boşunamı diyor gezinti oynakbaşı diye :)
banum hoşgeldin özlettin valla bugün kendiniSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Gezenti oynakbaşı ancak geldi
Sabah erkenden kuzuyu Anaokuluna gönderip Annem ve kızkardeşimle Eminönüne attık kendimizi
Baya bir dolaştık hatta kendime bulmuşken 10 Tlye ev ayakkabısı aldımdüz siyah babet Normalde ev ayakkabısı giyme huyum yoktu ama KV bana ev ayakkabısını koymak için kumaş kese yapınca hadi alayım bir tanede bari misafirliklerde giyerim dedim
Küçük kuzumda geçenlerde tek boynuzlu peluş at görmüştü ve çok pahalı diye alamamıştım ( en ufağı 50 liraydı) bugün tesadüf çarşıda aynısını hatta orta boy olanlarından gördüm 15 lirayada onu aldım ve tabiki olmazsa olmazım taze Türk kahvemide kaptığım gibi döndük
Kızımı dedesi Anaokulundan almıştı o yüzden direk Annemlere geçtim hadi birde kahve içelim falan diye tutturunca ancak bu saatte evime dönebildimhatta birazda iş bile yaptım
Canım ilk mesajını okuduğumda bende çok üzüldüm sonuçta okadar emek vermişsiniz ve Gülşeninde dediği gibi kesinlikle öyle ha diyince işten çıkaramazlarsiz bencede bir avukata danışın canım
Çok şükür hani derler ya kul sıkışmayınca hızır yetişmezmişAllah razı olsun Görümcemlerden Eşinde Allahın izniyle en kısa zamanda belkide çok daha güzel maaşlı bir iş bulur
Hepimiz dua ederiz sende bol bol dua et canım
Ancak gelebildim canım ama aklım buradaydı
Aynen gezenti denmezde ne denir bana
Valla bende özledim canım
Kız eve geldiğimde kuzuya tel şehriye çorbası yaptım hadi bende içeyim derken nedense midem kalktı yinehepsi çıktı aslında hala yüzüm yanıyor nedense ama size bakmadanda edemedim
banum hoşgeldin özlettin valla bugün kendinigeçmiş olsun tatlım dikkat et kendine acaba daha önceden yediğin bişeymi dokundu
kızzzz bebek geliyo olmasınnn banummmValla sanmıyorum canım Anneme gittiğimde baktım bana uygun birşey yok sadece salatalık doğrayıp yedim onunda dokunacağını sanmıyorumEminönünde hatta aşure dağıtılıyordu Annem kız zaten 2 kaşık kadar birşey ye gitsin birşey olmaz dedi ama inatla yemedim hani yesem acaba ondanmı diyceğim ama ağzıma sürmedim
Küçük kuzuda çorbayı içti ( ki taze yapmıştım eve gelince ) onda hiç birşey yok hatta ikinciye istedi biraz evvel ( anam görüntüsü bile midemi kaldırdı zoraki koydum)
kızzzz bebek geliyo olmasınnn banummm
Eki Görüntüle 1670030 kızlar eksik alanları dolduralım
Canım gobek ne oluyo bel ne oluyo hemen yazıyım sanaEki Görüntüle 1670030 kızlar eksik alanları dolduralım
Bel göbek deliğinin 4 parmak yukarısıCanım gobek ne oluyo bel ne oluyo hemen yazıyım sana
Canım ölçtümBel göbek deliğinin 4 parmak yukarısı
Göbek te tam göbek deliği çevresi canım
Canım çok güzel bence artık zayıflama adam sarılacak kadın bulamayacak yataktaCanım ölçtüm
Göğüs 90
Bel 68
Göbek 75
Kalça 91
Bi 48 olsam birakicam tatlım inşallahCanım çok güzel bence artık zayıflama adam sarılacak kadın bulamayacak yataktaşaka bir yana canım çok zayıfsın artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?