- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
inşallah olursun tatlım ne deyim zaten sende bu aç kalma olayı varken kesin olursun bi ben beceremiyorum yaa sanki aç kalınca öleceğimBi 48 olsam birakicam tatlım inşallaheşimde zayıf seviyo ama caktirmiyo bana
aslında beynine bu mesajı versen oluyo tatlım ben diyete başlamadan önce şunu farkettim sürekli yiyorum aç olmasam bile yiyorum şimdi mesela aç olmak iyi geliyo bana zaten bu diyetle iş bitmiyoki hayat boyu bi düzen oturtmalıyız ben bi 48 e iniyim sonra beslneme alışkanlığımı değiştiricem bi düzene koyucam hayatımı illaki tatlı da yicem cipste hamburgerde ama ertesi gün yada gün içinde dengelicem zaten hamile kalınca kesinlikle diyetisyene gidicem bence sende yaparsın arkadaşım biraz kendine beynine hükmetmekle ilgili herşeyinşallah olursun tatlım ne deyim zaten sende bu aç kalma olayı varken kesin olursun bi ben beceremiyorum yaa sanki aç kalınca öleceğimbu tabuyu yıkmam lazım
doğru söylüyorsun canım ne yediysen bununla doyacağım diye beynini ikna edersen zaten fazlasıyla doyarsın bunu başarmam lazım benimaslında beynine bu mesajı versen oluyo tatlım ben diyete başlamadan önce şunu farkettim sürekli yiyorum aç olmasam bile yiyorum şimdi mesela aç olmak iyi geliyo bana zaten bu diyetle iş bitmiyoki hayat boyu bi düzen oturtmalıyız ben bi 48 e iniyim sonra beslneme alışkanlığımı değiştiricem bi düzene koyucam hayatımı illaki tatlı da yicem cipste hamburgerde ama ertesi gün yada gün içinde dengelicem zaten hamile kalınca kesinlikle diyetisyene gidicem bence sende yaparsın arkadaşım biraz kendine beynine hükmetmekle ilgili herşey
Vuuvv beybi vücut ölçülerin harikaaCanım ölçtüm
Göğüs 90
Bel 68
Göbek 75
Kalça 91
günaydın kızlar :)
nasılsınız bakalım
benimde tatil başladı pazartesiye kadar biraz dinlenicem çok şükür
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın müsaitsen göğüs bel göbek kalça ölçülerini ölçüp yazar mısın banagünaydın kızlar :)
nasılsınız bakalım
benimde tatil başladı pazartesiye kadar biraz dinlenicem çok şükür
Günaydın canımşükür bugün daha iyiyim ben ( midem biraz kötüde )
Ohhh bir kaç günde olsa dinlenir ve güzelce beslenmene odaklanırsın
Basen ölçüsü de alsamiydik Gülşenmerhaba canım iyiyiz sen nasılsın müsaitsen göğüs bel göbek kalça ölçülerini ölçüp yazar mısın bana
Gecmis olsun banum bulanti kötü oluyor umarim geçer biran önceGünaydın canımşükür bugün daha iyiyim ben ( midem biraz kötüde )
Ohhh bir kaç günde olsa dinlenir ve güzelce beslenmene odaklanırsın
banuu kız tüpleri bağlatıp hamile kalanlar bile varken sen de hamiş olmayasınenişte ne diyo bu duruma sen istemiyosun o istiyo mu 1 tane daha
Gecmis olsun banum bulanti kötü oluyor umarim geçer biran önce
Kiz sen benden daha fıstıksın ben su 48 ı bi göreyim sonra söz sen ne spor verirsen onu yapıcam ama spora alışmak istiyorum böyle sadece zayiflayarak olmuyoKiz Gülşah ölçülerimizi karşilaştirdim göğüs nerdeyse ayni benimki de 89 bel nerdeyse ayni 3 santim var kalça seninki daha küçük ama yine yakin benimki de 97 ama göbekde bana bayaa fark atiyosunsuan kendimi göbelekli bi kadin hissediyorum ama benimde göbeğim pek yoktur yani demek seninki yapışık iyce ay ne güzel benimkide doğumdan önce öyleydi yapışık yapışık
Banum sevindim spiral in yerinde olmasına sevindimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Sabah sabah erkenden eşim bizi sağlık ocağına bıraktıKuşumun takibi yapıldı ve yaşıtlarına göre kilosuda boyuda çok daha iyi çıktı Bıcır bıcır konuşturdu hemşire kızımı Gelişimi gayet güzelmiş şükür
Tabi bende gitmişken o denilen testi yaptırdım
Spiral sağlam yerinde oturuyormuşKadın demezmi birde 3.cüyü düşünürsen spiralini çıkartıp gebelik takibinide ücretsiz yapıyoruz diye
Yok sağ ol ben almıyayımEskiden 3.cüyü düşünürdüm ama şimdi Rabbim evlatlarıma sağlıklı uzun ömürler versin özlemini çekenlere nasip etsin diyorum
Bugün midem şükür biraz daha iyi ama cidden yemek yemeye korkar oldum yine istifrağ ederim diye
Midemimi üşüttüm anlamadım ama mutfağa girdikçe sanki kokular alıyorum ve yine başlıyor mide bulantısı
Sanırım dün kızkardeşimi beklerken üşüttüm çünkü hava baya serindiNeyse geçer nasılsa bir kaç güne
OLABİLİR CANIM BENİM KALÇAYLA BASEN AYNI NASIL OLUYO ANLAMIYORUMBasen ölçüsü de alsamiydik Gülşen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?