Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aynı şeyi düşünüyorum canım 2.çocuğu dila ya kardeş için istiyorum bana kalırsa tek yeter ama ilerde biz olmadığımızda kardeş önemlidir.gönül isterki 3 yada 4 olsun ama buna ne benim bedenim nede maddi durum ve yüreğim kaldırmaz bende senin gibi çocuklarıma evlendiklerinde kredi borcu ödememelri için 1 tane ev almayı düşüünüyorum biz çekiyoruz onlar çekmesin bize de hep züğürtler rastlar valla arkadaş evleniyo bu hafta kayınbaba hemen ii bir yerden sıfır ev aldı kız kendi evine eçecek hiç borç ödemeden biz de resmen borçları verince çok cüzzi bir miktarla ayı kurtarmaya çalışıyoruz insan imreniyo yaaa

Allah razı olsun canım eminim sende ileride çok çok iyi bir Anne olacaksın
Evet hep dediğim gibi herşey çocukların etrafında dönmüyor hatta Evladı olunca hayatını tamamen çocuklara göre şekillendiren Annelere kızıyorum Tabiki çok çok önemliler, tabiki elimizden gelenleri yapacağız onların mutluluğu için ama ne olursa olsun bizlerinde hayatı var ve çocuk oldu diye kocayla kardeş kardeş yaşamanın alemi yok Yinede onlara canım feda ve elimden gelen herşeyide onlara sağlamaya çalışıyorum

OLABİLİR CANIM BENİM KALÇAYLA BASEN AYNI NASIL OLUYO ANLAMIYORUM

Canım basen alt bölgenin en geniş yeri Kalçada popişin etrafı yani en azından ben öyle ölçü alıyorum
İnternetten bak istersen nasıl vucut ölçüsü alınır diye orada resimli de var

Allah razı olsun o KPden Benimki valla Annemler evi alırken birde 1 milyar pandik atmış şimdi belki az gibi görünebilir ama evi 9 milyara aldık ve tam 50 000 mark yapıyordu o zamanlar o para yani adam baya iyi para indirmiş babam hala der asla hakkımı helal etmiyorum diye ki o konuda bende etmiyorum sonuçta oğlu ev sahibi olurken katkıda bulunacağına birde para indirdi üstelim mütahitte ödeyeceğim dediği halde ödememiş Allahtan adamcağız bizi mahkemeye vermedi de evimden olmadım

Ya aslında Anneme kalsa sen ne düşünüyorsun kızım biz varız diyor hatta bazen konuşurken ay değil çeyiz yapmak bu kız bana çekerde 5 sene sonra evleneceğim diye tutturursa kuruş kenarda paramız yok dediğimde Annem dert ettiğin şeye bak dedesi ne güne duruyor en kötü ihtimal yerlerden birini satar ona güzel bir ev alır birde dört dörtlük çeyizini hazırlarız sen onların okumasına bak biz olursak biz yaparız olmazsakta siz yerlerden birini satarsınız dedi Hatta bazen eşim Annemin yanındada 3.cü muhabbeti yapınca ben degettt deli biz ay sonunu zor getiriyoruz bazen dediğimde Annem sus kız çocuk rıskıyla gelir diye anında susturur beni

Eskiden hep diyordum ulen ha bire biriktiriyor hepimize evimizide aldı daha ne derdi var diye ama resmende diyor bütün torunlarada ev alabilecek kadar biriktirmiş olalım diye Zaten inatla babasından kalan yerleri satmadı şakasına kız satta eccük bizede ver diyorumda yok sana sen kendi yağında kavrul ilerde torunlarımda rahat etsin der

Benim kalçam basenimden 6 santim falan geniş kalça 97 basen 91 di heralde kalcan küçükse ondandir canım
CANIM KALÇAM DİK DEĞİL ONUNLA ALAKALI OLABİLİR BELKİ BASENİM DE GENİŞ AYNI ÇIKIYO YAA ACABA SQUART YAPSAM DÜZENLİ KALÇAM DİKLEŞİR Mİ GÜNDE 50 TANE YAPSAM FAYDASI OLUR MU Kİ

OO sizinkiler torunları da düşünüyo ne güzel ama canım işte eskiler zamanında akıl edip arsa vs satın alsa beizde bu durumda olmazdık senin ailen iyi düşünmüş gerçekten bazen diyorum kenardan da olsa bir arsa alayım belki 50 yıla değerlenir ben göremem de kızım çocuklarına ev falan alır diye

SENİN KAYINBABA da varya tam ne diyeceğimi bilemedim valla heralde ben öyle birinin yüzüne bakmazdım ne insanlar var ya Allah tan korkmuyorlar

CANIM KALÇAM DİK DEĞİL ONUNLA ALAKALI OLABİLİR BELKİ BASENİM DE GENİŞ AYNI ÇIKIYO YAA ACABA SQUART YAPSAM DÜZENLİ KALÇAM DİKLEŞİR Mİ GÜNDE 50 TANE YAPSAM FAYDASI OLUR MU Kİ
Benim kalçam squattan önce 92 93 dü diklestigi için fazla çıkıyor şimdi ve şuan basenim göze batmiyor hiç pantolon etek ne giyersem giyyim popi ben burdayim diyor ama eşim hep kapat kalçani uzun giiiyyy diyo squat kalcayi çok iyi toparliyor ama dizlere yük binmesin diye kilo fazlaligi atildiktan sonra yapilmasi öneriliyor senin çok fazlan yok bence 30 la başla günde 2 tane ekleyerek 50 ye kadar çık sonra 50yle devam et canim bütün kilolar gidince 200 e kadar çıkarsin bende şuan 50 veya 100 tane anca yapiyorum 3 gün yap bi gün dinlenme yap öyle yapiyorduk biz

Valla sağ olsunlar yeri geldiler soğan ekmek yediler ( tabi bizde ufakken onlarla beraber ) krediylede olsa ev aldılar dükkan aldılar her ay az da olsa kenara koymazsa içleri rahat etmiyor
Yerlerde işte Rahmetli dedemden kalma ( Annem 2 - 3 yer var sanıyordu ama ölünce ortaya çıktı ki 6 yer varmış )
Hep değerlenir yada birine ileride yazlık yaparız diye inatla satmadı sadece 2sini kardeşleriyle sattılar onların ihtiyacı var diye onuda hemen değerlendirdiler üzerine para koyup izmirde bağ alarak
Şansada 3.cü havaalanının güzergahında olduğundan heleki şu son 5 senede gayet güzel değerlendi
ASlında imkanın varsa dediğin gibi ufakda olsa bir yer almaya çalışın canım dediğin gibi sen rahat etmesende evladın rahat eder torunun rahat eder

Eşimin Amcaoğlu bir arkadaşından tüyo almıştı seneler evvel işte Ankarada çok uygun değersiz görülen bir yerde satılık arsalar var bak al ileride değerlenecek diye 5 000 liraya aldı 10 sene evvel ve sonradan oraya toki konutları mı sitemi ne yapılacağı karar verilince çok iyi kar yaptı tabi borcu vardı gitti borcunu kapattı ama düşün 5 000 lirayı 40 000 lira olarak almış yanlış bilmiyorsam ( yani baya bir kar etti ki ortak almışlar arkadaşıyla yeride )

He keşke bende alabilsem ama benimki sağ olsun rahat yaşamak istiyor yoksa değil borclu olmak kenara bile koyarım bende eşim ölümlü dünya bir dahamı geleceğiz dünyaya diyip sonrasını düşünmez borcun var ulen ölürsen bana kalır diyorum sonrada amannn nasılsa malında yok reddi miras yaparım diyorum nasıl kahkahayla gülüyor o zaman yemeye ve gezmeye devam diye

Eşim bugün yarım gün çalıştığı için erken geldi gelirkende çok uzun zamandır canı istiyordu diye balık almış
Yani akşam yemeğinde hamsi buğlama var

Kızlar ben menümü paylaşayım
Sabah şekersiz nescafe 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen Yeşil salata 1 domates
Akşam 2 katı yumurta 1 dilim salam yeşil salata
Bugün öğlen meyvem vardı yemedim akşam yemeği mi de Àz önce yedim sizce napiyim meyve yiyim mi kızlar

Kızlar günaydın Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun inşallah bu bayram ülkemize ve tüm dünyaya barış kardeşlik huzur getirir

Kızlar menüm
Sabah şekersiz nescafe
Öğlen 1 haşlanmış yumurta çok az peynir
Akşam sarımsaklı yoğurtlu havuç
Yarın tartı günü ayyyyy çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…