- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
aynı şeyi düşünüyorum canım 2.çocuğu dila ya kardeş için istiyorum bana kalırsa tek yeter ama ilerde biz olmadığımızda kardeş önemlidir.gönül isterki 3 yada 4 olsun ama buna ne benim bedenim nede maddi durum ve yüreğim kaldırmazBenimki dün akşam 3 ... 3.... 3... diye tezahurat yaptı
Ya kilo derdi olmasaydı birde tabi büyük kız asla istemiyorum demeseydi belki düşünürdüm ama işte sırf doğurmayla bitmiyor ki be arkadaşım onların birde geleceğini sağlamak varİş sadece ceyiz yapmakla bitmiyor sonuçta ben isterim en güzel şekilde okuyup mesleklerini ellerine alsınlar, her istediklerini alabilecek güçte olayım hatta evlendiklerinde damatların evi yoksa ( ki büyük ihtimal olmayacaktır ) ortaklaşada olsa onlara birer ev alabilmek isterim Hadi o zamana kadar nasip kısmette işte çocuk yetiştirmek masraflı
Sağ olasın canım inşallah geçer
Banum sevindim spiral in yerinde olmasına sevindimtatlım allah çocuklarına sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşallah aminnnnnnnn sende yavruların için kendine iyi bak yavrum sen gerçekten çok iyi çok özverili bi annesin senden öğreneceğim çok şey var maşallah sana canım arkadaşım
OLABİLİR CANIM BENİM KALÇAYLA BASEN AYNI NASIL OLUYO ANLAMIYORUM
aynı şeyi düşünüyorum canım 2.çocuğu dila ya kardeş için istiyorum bana kalırsa tek yeter ama ilerde biz olmadığımızda kardeş önemlidir.gönül isterki 3 yada 4 olsun ama buna ne benim bedenim nede maddi durum ve yüreğim kaldırmazbende senin gibi çocuklarıma evlendiklerinde kredi borcu ödememelri için 1 tane ev almayı düşüünüyorum biz çekiyoruz onlar çekmesin bize de hep züğürtler rastlar valla arkadaş evleniyo bu hafta kayınbaba hemen ii bir yerden sıfır ev aldı kız kendi evine eçecek hiç borç ödemeden biz de resmen borçları verince çok cüzzi bir miktarla ayı kurtarmaya çalışıyoruz insan imreniyo yaaa
Benim kalçam basenimden 6 santim falan geniş kalça 97 basen 91 di heralde kalcan küçükse ondandir canımOLABİLİR CANIM BENİM KALÇAYLA BASEN AYNI NASIL OLUYO ANLAMIYORUM
CANIM KALÇAM DİK DEĞİL ONUNLA ALAKALI OLABİLİR BELKİ BASENİM DE GENİŞ AYNI ÇIKIYO YAA ACABA SQUART YAPSAM DÜZENLİ KALÇAM DİKLEŞİR Mİ GÜNDE 50 TANE YAPSAM FAYDASI OLUR MU KİBenim kalçam basenimden 6 santim falan geniş kalça 97 basen 91 di heralde kalcan küçükse ondandir canım
OO sizinkiler torunları da düşünüyo ne güzel ama canım işte eskiler zamanında akıl edip arsa vs satın alsa beizde bu durumda olmazdık senin ailen iyi düşünmüş gerçekten bazen diyorum kenardan da olsa bir arsa alayım belki 50 yıla değerlenir ben göremem de kızım çocuklarına ev falan alır diyeAllah razı olsun canım eminim sende ileride çok çok iyi bir Anne olacaksın
Evet hep dediğim gibi herşey çocukların etrafında dönmüyor hatta Evladı olunca hayatını tamamen çocuklara göre şekillendiren Annelere kızıyorumTabiki çok çok önemliler, tabiki elimizden gelenleri yapacağız onların mutluluğu için ama ne olursa olsun bizlerinde hayatı var ve çocuk oldu diye kocayla kardeş kardeş yaşamanın alemi yok Yinede onlara canım feda ve elimden gelen herşeyide onlara sağlamaya çalışıyorum
Canım basen alt bölgenin en geniş yeriKalçada popişin etrafı yani en azından ben öyle ölçü alıyorum
İnternetten bak istersen nasıl vucut ölçüsü alınır diye orada resimli de var
Allah razı olsun o KPdenBenimki valla Annemler evi alırken birde 1 milyar pandik atmış şimdi belki az gibi görünebilir ama evi 9 milyara aldık ve tam 50 000 mark yapıyordu o zamanlar o para yani adam baya iyi para indirmiş babam hala der asla hakkımı helal etmiyorum diye ki o konuda bende etmiyorum sonuçta oğlu ev sahibi olurken katkıda bulunacağına birde para indirdi üstelim mütahitte ödeyeceğim dediği halde ödememiş Allahtan adamcağız bizi mahkemeye vermedi de evimden olmadım
Ya aslında Anneme kalsa sen ne düşünüyorsun kızım biz varız diyor hatta bazen konuşurken ay değil çeyiz yapmak bu kız bana çekerde 5 sene sonra evleneceğim diye tutturursa kuruş kenarda paramız yok dediğimde Annem dert ettiğin şeye bak dedesi ne güne duruyor en kötü ihtimal yerlerden birini satar ona güzel bir ev alır birde dört dörtlük çeyizini hazırlarız sen onların okumasına bak biz olursak biz yaparız olmazsakta siz yerlerden birini satarsınız dediHatta bazen eşim Annemin yanındada 3.cü muhabbeti yapınca ben degettt deli biz ay sonunu zor getiriyoruz bazen dediğimde Annem sus kız çocuk rıskıyla gelir diye anında susturur beni
Eskiden hep diyordum ulen ha bire biriktiriyor hepimize evimizide aldı daha ne derdi var diye ama resmende diyor bütün torunlarada ev alabilecek kadar biriktirmiş olalım diyeZaten inatla babasından kalan yerleri satmadı şakasına kız satta eccük bizede ver diyorumda yok sana sen kendi yağında kavrul ilerde torunlarımda rahat etsin der
Benim kalçam squattan önce 92 93 dü diklestigi için fazla çıkıyor şimdi ve şuan basenim göze batmiyor hiç pantolon etek ne giyersem giyyim popi ben burdayim diyor ama eşim hep kapat kalçani uzun giiiyyy diyoCANIM KALÇAM DİK DEĞİL ONUNLA ALAKALI OLABİLİR BELKİ BASENİM DE GENİŞ AYNI ÇIKIYO YAA ACABA SQUART YAPSAM DÜZENLİ KALÇAM DİKLEŞİR Mİ GÜNDE 50 TANE YAPSAM FAYDASI OLUR MU Kİ
OO sizinkiler torunları da düşünüyo ne güzel ama canım işte eskiler zamanında akıl edip arsa vs satın alsa beizde bu durumda olmazdık senin ailen iyi düşünmüş gerçekten bazen diyorum kenardan da olsa bir arsa alayım belki 50 yıla değerlenir ben göremem de kızım çocuklarına ev falan alır diye
SENİN KAYINBABA da varya tam ne diyeceğimi bilemedim valla heralde ben öyle birinin yüzüne bakmazdım ne insanlar var ya Allah tan korkmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?