Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım banu yok sen numarasını biliyosan ulaşsana bi ceza alıcaz valla
Canım genel seçim dolayısıyla etaplar birleştii bu hafta liste vs. yok Haftaya yüzdeler ikiye bölünecek Paylaşım alanına bakarsan daha rahat görürsün merak etmeyiin sorun yok Bu arada ben 7.takımdanım. Şöyle bir bakarken mesajını gördüüm yazayım dediim merak etmeyin diye

canım çok teşekkür ederim paylaşım alanına bakmak aklıma gelmedi gerçekten ilgilendiğin için çok sağol

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiii

İki gündür fırsat bulupta uğrayamadım Dün zaten sabahtan akşama kadar Aşure faslıyla boğuştum ( önceki günde koca evden adım atmayınca laptob başına geçmeme fırsat olmadı )
Aşkam üzerede o yorgunlukta birde sırayla Annem, KV, kızkardeşim ve eşimin halalarına Aşure götürdük ailecek
Nasıl yorulduysam resmen eşimin halasında saat 22:00yi daha yeni geçerken felaket uykum geldi ve gözlerimi kalkana kadar zor açık tuttum Eve gelincede çok fazla oyalanmadan kendimi direk yatağa attım

Şükür sabah uykumu alarak uyandım ve bugünde akraba günümüz var Valla yarın hiç bir güç beni evden çıkaramaz Allahtan daha erkende az da olsa buraya bakmaya fırsatım oldu

Bugünden itibaren çok daha sıkı tutacağım beslenmemide ( dün diyet dışına çıkıp Aşure yemiş biri olarak )
Yeni yıla 8li rakamlarda gireceğim inşallah ama tabiki sıkı tutmazsam nah girerim

bu hafta ceza alıcaz sanırım banuda yok

CAnım günaydın
Ay kusura bakmayın ya aslında daha evvel söylemiştim ama işte tekrar hatırlatmam gerekirdi yoğunluktanda bir türlü burayada giremedim ama söz yarından itibaren yine her fırsatta burada olacağım Allahın izniyle

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Dünde akraba günü yüzünden uğramaya fırsatım olmadı ama şükür artık daha rahatım en azından bir 15 gün
İnanılmaz yoruldum çünkü gittiğimiz yer arabayla 1 saat tabi dönüşte her zaman olduğu gibi trafik deng geldi ve 1 saatlik yolu ancak 4 saatte dönebildik
Allahtan kızları yanımıza almadım yoksa yollarda onlarda rezil olacaktı 15 gün sonra yine aynı semtte gitmemiz gerekiyor ama bu kez eşimin halalarıylada anlaştık Metrobüsle gidiceğiz Yazık her defasında sen en çok yorulan oluyorsun trafik yüzünden boşver en güzeli metrobüsle gitmek dediler tabi bende kabul ettim seve seve

Günde sadece bana uygun olan Maş fasülyeli salata yedim ve eve gelmeden resmen midem sırtıma yapışacak gibiydi Daha yolda kızımı aradım Anneciğim tarif edeyimde bir mercimek çorbası yaparmısın diye sağ olsun yapmış ve çok da güzel olmuş eve gelir gelmez çorba içtimde kendime geldim

Akşam kızım laptob başında ders yapınca gece uğrayamadım tabi sonrada yorgunluktan sızmışım

Kızlar ben isveç diyetini bıraktım

Pazartesi gelsin 5 te 5

Hayırdır canım isveçi sevmedinmi Hadi bakalım sen yine en iyi hissettirene devam et inşallah bol bol eksiler görürsün

5 günde sadece 300 gr vermişim canım ben sadece tek tip beslenince kilo verebiliyorum o yüzden yeni yıla kadar 5 te 5 yapicam ama haftasonları diyet yok yoksa bünyem alışıyor ve tepki vermiyo 2016 sağlıklı beslenme yoga spor ve hamilelik yılı olsun istiyorum allah nasip kısmet ederse

Banucum sen benim hedef kiloma bakar mısın ne zaman mezun olacağımı bileyim tatlım

Gerçekten az vermişsin işte hepimizin bünyesi bir başka benimkide arada çok güzel veriyor sonra tepkisiz kalıyor ama inşallah bende bu yaza kadar çok çok güzel kilolar vermiş olurum sende mucizene kavuşmuş olursun

Banucum sen benim hedef kiloma bakar mısın ne zaman mezun olacağımı bileyim tatlım

Hemen bakıyorum canım

Heh şükür bulabildim sonunda Canım hedef kilon 60 kg diye belirtmişsin ilk üye olduğunda değiştirmediysen çoktaaan mezun olabilirdin ama bence sakın mezun olma bak Perihanda keşke takımdan ayırlmasaydım diyor

Slm canim ben 6. Takimdan gulay. Hos henuz free takiliyorumsana sormak istedigim bise var tatlim 5 te 5 le kiloy vermissin. Oynak basi soyledi. Her defasind kac kilo veriyodun. Her hafta yani. Malum ilk hafta encok kiloyverilir diye dusunuyorum. Heralde her hafta 5 kilo gitmemistir. Bende yarin baslamayi dusunuyorum. Cok yoruldum kendimden bakalim butise yarayacakmi

iyi akşamlar kızlarrr yine ödevle uğraşıyorum ve gerçekten çok sıkıldım artık ya geçen sene bu kadar zor değildi
menümü paylaşacağımm
sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay
öğle
2 mandalina
akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Canım hep farklı oluyo ama en az 500 gr verdim öyle vere vere nisandan beri 13 kilo verdim tatlım yarın bende başlıyorum

Kızlar bu haftanın menüsü
Pazartesi haşlanmış patates
Salı
Sabah domates salatalık
Öğlen taze fasulye lahana salatası
Akşam taze fasulye lahana salatası
Çarşamba
Sabah yok
Öğlen ve akşam köfte
Perşembe Tüm gün mandalina ve elma
Cuma yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…