- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
tatlım banu yok sen numarasını biliyosan ulaşsana bi ceza alıcaz vallaAyy kızlar tamamen aklımdan çıkmış bildirim yapmak inşallah problem olmaz malesef kilom sabit
Canım genel seçim dolayısıyla etaplar birleştii bu hafta liste vs. yoktatlım banu yok sen numarasını biliyosan ulaşsana bi ceza alıcaz valla
canım çok teşekkür ederim paylaşım alanına bakmak aklıma gelmedi gerçekten ilgilendiğin için çok sağolCanım genel seçim dolayısıyla etaplar birleştii bu hafta liste vs. yokHaftaya yüzdeler ikiye bölünecek Paylaşım alanına bakarsan daha rahat görürsün merak etmeyiin sorun yok Bu arada ben 7.takımdanım. Şöyle bir bakarken mesajını gördüüm yazayım dediim merak etmeyin diye
Ne demek canıım lafı bile olmazcanım çok teşekkür ederim paylaşım alanına bakmak aklıma gelmedi gerçekten ilgilendiğin için çok sağol
bu hafta ceza alıcaz sanırım banuda yok
Kızlar ben isveç diyetini bıraktım
Pazartesi gelsin 5 te 5
5 günde sadece 300 gr vermişim canım ben sadece tek tip beslenince kilo verebiliyorum o yüzden yeni yıla kadar 5 te 5 yapicam ama haftasonları diyet yok yoksa bünyem alışıyor ve tepki vermiyo 2016 sağlıklı beslenme yoga spor ve hamilelik yılı olsun istiyorum allah nasip kısmet ederseSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Dünde akraba günü yüzünden uğramaya fırsatım olmadı ama şükür artık daha rahatım en azından bir 15 gün
İnanılmaz yoruldum çünkü gittiğimiz yer arabayla 1 saat tabi dönüşte her zaman olduğu gibi trafik deng geldi ve 1 saatlik yolu ancak 4 saatte dönebildik
Allahtan kızları yanımıza almadım yoksa yollarda onlarda rezil olacaktı15 gün sonra yine aynı semtte gitmemiz gerekiyor ama bu kez eşimin halalarıylada anlaştık Metrobüsle gidiceğiz Yazık her defasında sen en çok yorulan oluyorsun trafik yüzünden boşver en güzeli metrobüsle gitmek dediler tabi bende kabul ettim seve seve
Günde sadece bana uygun olan Maş fasülyeli salata yedim ve eve gelmeden resmen midem sırtıma yapışacak gibiydiDaha yolda kızımı aradım Anneciğim tarif edeyimde bir mercimek çorbası yaparmısın diye sağ olsun yapmış ve çok da güzel olmuş eve gelir gelmez çorba içtimde kendime geldim
Akşam kızım laptob başında ders yapınca gece uğrayamadım tabi sonrada yorgunluktan sızmışım
Hayırdır canım isveçi sevmedinmiHadi bakalım sen yine en iyi hissettirene devam et inşallah bol bol eksiler görürsün
Banucum sen benim hedef kiloma bakar mısın ne zaman mezun olacağımı bileyim tatlımSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Dünde akraba günü yüzünden uğramaya fırsatım olmadı ama şükür artık daha rahatım en azından bir 15 gün
İnanılmaz yoruldum çünkü gittiğimiz yer arabayla 1 saat tabi dönüşte her zaman olduğu gibi trafik deng geldi ve 1 saatlik yolu ancak 4 saatte dönebildik
Allahtan kızları yanımıza almadım yoksa yollarda onlarda rezil olacaktı15 gün sonra yine aynı semtte gitmemiz gerekiyor ama bu kez eşimin halalarıylada anlaştık Metrobüsle gidiceğiz Yazık her defasında sen en çok yorulan oluyorsun trafik yüzünden boşver en güzeli metrobüsle gitmek dediler tabi bende kabul ettim seve seve
Günde sadece bana uygun olan Maş fasülyeli salata yedim ve eve gelmeden resmen midem sırtıma yapışacak gibiydiDaha yolda kızımı aradım Anneciğim tarif edeyimde bir mercimek çorbası yaparmısın diye sağ olsun yapmış ve çok da güzel olmuş eve gelir gelmez çorba içtimde kendime geldim
Akşam kızım laptob başında ders yapınca gece uğrayamadım tabi sonrada yorgunluktan sızmışım
Hayırdır canım isveçi sevmedinmiHadi bakalım sen yine en iyi hissettirene devam et inşallah bol bol eksiler görürsün
5 günde sadece 300 gr vermişim canım ben sadece tek tip beslenince kilo verebiliyorum o yüzden yeni yıla kadar 5 te 5 yapicam ama haftasonları diyet yok yoksa bünyem alışıyor ve tepki vermiyo 2016 sağlıklı beslenme yoga spor ve hamilelik yılı olsun istiyorum allah nasip kısmet ederse
Banucum sen benim hedef kiloma bakar mısın ne zaman mezun olacağımı bileyim tatlım
Slm canim ben 6. Takimdan gulay. Hos henuz free takiliyorumBanucum sen benim hedef kiloma bakar mısın ne zaman mezun olacağımı bileyim tatlım
Canım hep farklı oluyo ama en az 500 gr verdim öyle vere vere nisandan beri 13 kilo verdim tatlım yarın bende başlıyorumSlm canim ben 6. Takimdan gulay. Hos henuz free takiliyorumsana sormak istedigim bise var tatlim 5 te 5 le kiloy vermissin. Oynak basi soyledi. Her defasind kac kilo veriyodun. Her hafta yani. Malum ilk hafta encok kiloyverilir diye dusunuyorum. Heralde her hafta 5 kilo gitmemistir. Bende yarin baslamayi dusunuyorum. Cok yoruldum kendimden bakalim butise yarayacakmi
Masallah. Beraber basliyoz desene. Ya bise sorcam acaba protein gununde bitkisel protein olur muCanım hep farklı oluyo ama en az 500 gr verdim öyle vere vere nisandan beri 13 kilo verdim tatlım yarın bende başlıyorum
Valla canım o konuda bi bilgim yok ben listeye uyuyorum biraz sonra haftalık planımı da yapıcam yazarım burayaMasallah. Beraber basliyoz desene. Ya bise sorcam acaba protein gununde bitkisel protein olur mu
Bulmussun tatlımHeh şükür bulabildim sonundaCanım hedef kilon 60 kg diye belirtmişsin ilk üye olduğunda değiştirmediysen çoktaaan mezun olabilirdin ama bence sakın mezun olma bak Perihanda keşke takımdan ayırlmasaydım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?