çok hoşsun yaaCanım çok güzel bence artık zayıflama adam sarılacak kadın bulamayacak yataktaşaka bir yana canım çok zayıfsın artık yaa
:)) benimki çaktırıyo kafama kafamaBi 48 olsam birakicam tatlım inşallaheşimde zayıf seviyo ama caktirmiyo bana
ay hayal edemedim siziKiz Gülşah ölçülerimizi karşilaştirdim göğüs nerdeyse ayni benimki de 89 bel nerdeyse ayni 3 santim var kalça seninki daha küçük ama yine yakin benimki de 97 ama göbekde bana bayaa fark atiyosunsuan kendimi göbelekli bi kadin hissediyorum ama benimde göbeğim pek yoktur yani demek seninki yapışık iyce ay ne güzel benimkide doğumdan önce öyleydi yapışık yapışık
dükü seçimlerden sonra şöyle bir düşündümde çocuklarıma dünyanın her yerinde yapabilecekleri bir meslek edindirmem gerekiyor onu anladım.Benimki dün akşam 3 ... 3.... 3... diye tezahurat yaptı
Ya kilo derdi olmasaydı birde tabi büyük kız asla istemiyorum demeseydi belki düşünürdüm ama işte sırf doğurmayla bitmiyor ki be arkadaşım onların birde geleceğini sağlamak varİş sadece ceyiz yapmakla bitmiyor sonuçta ben isterim en güzel şekilde okuyup mesleklerini ellerine alsınlar, her istediklerini alabilecek güçte olayım hatta evlendiklerinde damatların evi yoksa ( ki büyük ihtimal olmayacaktır ) ortaklaşada olsa onlara birer ev alabilmek isterim Hadi o zamana kadar nasip kısmette işte çocuk yetiştirmek masraflı
Sağ olasın canım inşallah geçer
eline sağlık canım yetişmişin.Canım genel seçim dolayısıyla etaplar birleştii bu hafta liste vs. yokHaftaya yüzdeler ikiye bölünecek Paylaşım alanına bakarsan daha rahat görürsün merak etmeyiin sorun yok Bu arada ben 7.takımdanım. Şöyle bir bakarken mesajını gördüüm yazayım dediim merak etmeyin diye
çizelgeyi nasıl yaptın canım. ben yaptım çıkmıyor sorun bendemi acaba???Bulmussun tatlımhadi herkese iyi geceler
benimde 6 kilom var napcaz tatlım isveçte işe yaramıyo ben 5 günde sadece 300 gr verdim hemen bıraktımGünaydın kızlaray ben kilo aldim iyce kendimi çok şişman hissediyorum bu sabah itibariyle 60.3 kiloyum bu kadar salmamaliydim hemen bugün başlıyorum verecek kilo iyce çoğaldı 8 kilo vercem
dükü seçimlerden sonra şöyle bir düşündümde çocuklarıma dünyanın her yerinde yapabilecekleri bir meslek edindirmem gerekiyor onu anladım.
Günaydın kızlaray ben kilo aldim iyce kendimi çok şişman hissediyorum bu sabah itibariyle 60.3 kiloyum bu kadar salmamaliydim hemen bugün başlıyorum verecek kilo iyce çoğaldı 8 kilo vercem
Bende seni takip ediyordum canim napsak bilemedim İsveçde işe yaramadiysa ben bi müddet yediklerimi azaltarak gidicem ama yılbaşına 53 olmak istiyorum yaparim yapmam lazım bu halime katlanamiyorumbenimde 6 kilom var napcaz tatlım isveçte işe yaramıyo ben 5 günde sadece 300 gr verdim hemen bıraktım
Ne varmişAyy 8 kilo ...
Geçmiş olsun fıstıgimSElamü Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün sersem gibi uyandımCumartesi sanırım dönerken arabanın camını hava almak için fazla açtım yine hasta olmuşum deli olacağım tam daha yeni kurtulmuştum
Dünden beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağzımı bile açacak halim yok
İnşallah bu hafta hepimiz için bol eksili olur ve bende bir kaç güne kendime gelirim
Maalesef durum onu gösteriyorElimizden geldiğince onların çok sağlam birer meslek edinmeleri için çabalamamız lazım Yine benimkilerin alman vatandaşlığı var da dünyanın her yerinde yaşama ve çalışma şansı var ama yinede ben diğer çocuklarında çok güzel yerlere gelmeleri için inan her gün dua ediyorum
RAbbim inşallah onlara hayırlı ve güzel bir gelecek nasip eder .....Aminnn
Sen halledersin canım sana inanıyorum
Canım ticker factorden yapınca benimde çıkmıyordu liliyslim den yapınca çıktı ordan dene istersençok hoşsun yaa
:)) benimki çaktırıyo kafama kafama
ay hayal edemedim sizi
dükü seçimlerden sonra şöyle bir düşündümde çocuklarıma dünyanın her yerinde yapabilecekleri bir meslek edindirmem gerekiyor onu anladım.
eline sağlık canım yetişmişin.
çizelgeyi nasıl yaptın canım. ben yaptım çıkmıyor sorun bendemi acaba???
sen nerden nereye gelmişsin 8kgyuda verirsin canım ben bulamadım su azmi bi kendimdeGünaydın kızlaray ben kilo aldim iyce kendimi çok şişman hissediyorum bu sabah itibariyle 60.3 kiloyum bu kadar salmamaliydim hemen bugün başlıyorum verecek kilo iyce çoğaldı 8 kilo vercem
Eriğimmm canimm benim saolCanım ticker factorden yapınca benimde çıkmıyordu liliyslim den yapınca çıktı ordan dene istersen
sen nerden nereye gelmişsin 8kgyuda verirsin canım ben bulamadım su azmi bi kendimde
O azim emirdigimden mi bilmem bi geldi canımEriğimmm canimm benim saolsende verirsin niye veremeyesin tatlim biraz azimle yapamayacağımiz şey yok
kızlaaarrrr ben bu akşam makarna salatası yicemmmmm
Ay banum bende ne bulsam yiyorum sonra bide yediklerimi düşününce midem bulanıyor noluyo bize anlamadım ama bu hafta benden bi cacık olmazSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anam dünden beri kendime gelemedim hatta bugün daha beter oldum
Tansiyonum bir düştü akşama kadar aptal gibi yattım durdumşükür şu anda çok daha iyiyim
İnşallah yarın çok daha iyi olurum
Valla anlamadım gitti ama 15 gün arayla ikinciye hastalandım
Geçen gün eşime de dedim eskiden yağlar sıcakmı tutuyordu neydikilo verince iyice cıt kırıldım oldum
Neyse toparlarım nasılsa bir kaç güne
Sorma kız hepimiz nazaramı geldik nedirBenimde Meyve sebze günüydü hesapta ama baya bir karman çorman oldu
Sabah cacık yedim
aradan 2 - 3 saat geçti söğüş salatalık yedim
aradan 2 - 3 saat geçti canım deli gibi omlet istedi
aradan 2 saat geçti aşure yedim
Akşamda eşim geldiğinde tansiyonum çok düşük diye az turşu yedirdi zorla birde çocuklar istedi diye az çiğköfte almıştı ondanda yedim
Hani daha ne kaldı benide yeseydin diyen olur kesin bunları okuyunca
Allahtan 18:30da yedim ve şu anda hiç şişlik hissetmiyorum o yüzden içim rahat hatta turşu iyi geldi tansiyonum düzeldi ( bütün gün Büyük 8 yada 9 küçükde hep 6ydı) halada gözlerim yanıyor
Ah be yavrum bende aynı senin gibiyim ama malesef yapacak bisey yok koyun gibi yaşayıp gidicez bu gidişleKızlar çok sinirlerim bozuk ,malesef Türkiye nin durumuna çok üzülüyorum inşallah yanılan ben olurum çıkarcı menfaatçi en önemlisi koyun bir millet olduk herkesin görüşüne saygım var ama insanları ilahlaştırıp peygamberle eş gösterenleri gördükçe müslümanlığımdan utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?