Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim şuan hiç dostum yok gülşen şimdilerde yeni yeni bi komşumla samimi olduk allah razı olsun çok iyi bi insan yaş farkımız biraz fazla ama yüreği o kadar temizki ama yinede eski dostalrımı aramıyo değilim
az önce yazdıklarınıda okudum arkadaşım ama yemek yemek beni mutsuz ediyo ondan medet umup yiyiorum ama yiyince dahada mutsuz oluyorum derdim kilo vermekte değil off aslında sanırım evlilik biraz zor şundan bi 6-7 sene öncesi herşey çok farklıydı ama o halimmi daha iyiydi yoksa şimdiki halimmi inan bilmiyorum kendimden çok ödün verdim hep benden gitti bişeyler ve artık yoruldum işin kötüsü şuan eşimle hiç bi problemimiz yok ama ben yeni bi yıl öncesi bi tartıya koydum hayatımı dönüp bakınca herşeye çok şaşırıyorum yaşarken anlamıyo insan

canım benim yazdıklarından anlayabiliyorum eşinle sorunlarınız olabilir geçmişte de olmuştur gelecekte de olacak bu kaçınılmaz yani evli olunca ne bileyim istersen kör kütük aşık olarak evlen tartışma sorunlar kaçınılmaz oluyo biz de 8 yıl flört edip evlendik lise 2 de başladık ve 1 yıl sadece aynı şehirdeydik diğer yıllar farklı üniversitelerde ve çalışma hayatında bulunduk çok yıprandık ama çok da sevdik şimdi bakıyorum da acaba bu kadar yıpranmaya gerek var mıydı ve emin ol senin dediğin gibi en çok kadınlar yıpranır neden bayanlar erken yaşlanır değil mi sadece çocuk doğurmaktan mı hayır birçok şeyi biz üstlendiğimiz için çünkü erkekler sorumlulukla fazla yaşayamıyorlar :)
bak ne güzel komşun da varmış madem yaş olarak senden büyük onun tecrübelerinden faydalanabilirsin eski dostlarınla da bağınızı koparmayın yüzyüze görüşemesenizde arada sırada telefonda görüşün emin o bile rahatlatıyo insanı çünkü eşler bir yere kadar canım biz istiyoruz ki bütün duygusal açlığımızı onlar doyursun ama erkekler bunu görmez ve onları değiştirmek yerine kendimizi değiştirip beklentilerimizi az tutmamız gerektiğine inanıyorum
abim bana evlenirken gülşen eşinden çok şey bekleme o zaman üzülürsün yıpranırsın demişti bende karşı çıkmıştım cahil aklımla aaaa olur mu abi biz severek evleniyoruz kaç yıldır birlikteyiz birbirimizi büüyüttük demiştim şimdi 5 yıllık evliyim ve abimin söylediği ne yazıkki doğru

aslında şimdiki ilişkiler evlilikler böyle değil ben arkadaşlarımdan görüyorum hayatı ortaklaşa yaşoyolar sanırım bizim evlilikler biraz eskide kaldı yada erkekler arsındada çok az da olsa farklı olanları var bize denk gelmemiş malesef beni eşim yemek falan yapar ama biz en ufak bi konuda bile aynı fikirde değiliz ne yazıkki eskiden bu hoşuma giderdi ama aynı evin içine girince öyle pek hoşuna gitmiyo insanın annem hep diyodu ama kaşıklar tokuşmadan işin rengi belli olmaz karşındakine körkütük aşık olsanda ancak evlilikle tanırsın diye ben allah razı olsun memnunum eşimden ama biraz farklıyız sanırım

biz de farklıyız canım mesela ben gezmeyi çok severim ve çılgınımdır bana hadi bilet aldım haftasonu şu şehre gidelim dese hiç düşünmeden tamam derim bunu bırak adamı yaz akşamları dondurma yemeye dışarı zor çıkarıyodum bin türlü söz söyleyip gerçekten aynı fikirde olmak aynı şeylerden zevk almak önemli dışarı çıktığımızda ise bende zevk almıyorum çünkü biliyorum beni üzmemek için zorla geldi oraya anlatabiliyo muyum canım bu da beni hem üzüyo hemde yıpratıyo tabii bu yalnızca bi örnek eşlerin ortak noktalarının fazla olması ve birlikte yapacağı şeylerden zevk alması hem aşkı tetikler hemde birlikteliği diye düşünüyorum paylaşımlar azaldıkça aşkı da tam yaşayamıyosun benim çevremde senin dediğin gibi pek fazla çift yok hepsi de benim gibi bende eşimi çok seviyorum ama birlikteliğimizin daha heyecanlı tutkulu arzulı falan dermişim olmasını isterim SANA şunu söyleyim canım çocuk düşünüyosun ya tabii dünyadaki en önemli sevgi bence ama çocuk olunca biz birlikte karı koca olduğumuzu unutur olduk hep ona yöneldik eşimle bunu konuştum düzeltmeye çalışıyoruz

ayy gülşen aynı sorun bizdede var inan evlendiğimizden beri dışarı çıktığımız sayı bi elin parmaklarını geçmez tatilde bile adam sadece uyumak yada odada tv izlemek istiyo sonra dışarı çıkıncada onun huzursuz olduğunu hissediyorum bu sefer burnumda geliyo resmen her gece yemekten sonra hor hor uyuyo ya bi kalk bi kahve bi çay içelim sohbet edelim yok nerdeee...bazen ben bişey anlatıyorum arada bi soru soruyorum dinlemediği için cevap bile veremiyo eğer uyanıksa zaten saçma sapan bi film bulup onu izliyo ama kendi ailesiyle ilgili bişey olsun canavar gibi sabah erkenden kalkar canavar kesilir gece yarılarına kadar
bide mesela ben sehpa ve masamı boyatıp sandalyelerimi yenilemek istiyorum ya isteklerim hiç bitmiyomuş öyle dedi bana inan tv ünitesi masa sehpa zigonlar 8 sandalye hepsini 1900 tl ye aldık paramız çok yetmemişti o zaman daha iyisini almaya şidi değiştirmek isteyince ben kabahatli oluyorum

aynı sorunlar canım aslında biçok erkek böyle yani şuraya konu açsam eşim benimle ilgilenmiyo tv oyun evde oturuyo diye bütün kadınlar bizim eşlerimiz de öyle derler evliliği hiç böyle hayal etmemiştim tamam 7 24 eşinle vakit geçiremezsin ama ne bileyim bizim kadar düşünceli değiller biz onlardan azıcık düşünce bekliyoruz ailelerine gösterdikleri ilgiyi aslında ilk sana göstermesi lazım senin eşinde sanırım halkaları hala karıştırıyo
eşimin dedesi biz ilk evlendiğimizde ibrahim e oğlum bak artık evlendin ilk halka sen ve eşin olacak tabii çocuğunuz olursa birde o
ikinci halka senin ailen
3.halka eşinin ailesi
ama sen bu halkaları birbirine karıştırırsan hem mutlu olmaz hemde mutlu edemezsin eşini demişti şimdi anlıyorum dede ne kadar doğru söylemiş biz 5 yıllık evliliğimizde eşim yeni yeni halkaları ayırmaya başladı diyebilirim ama tam değil tabi ve benim çabalarımla hepsi sonra düşünüyorum neden bu kadar bunları düşünen ben oluyorum yıpranan ben ona yol göstermesi gereken ben ?
cevabını hala bulamadım ama şunu biliyorum bu yalnızca kadını yıpratır ve kötü sonuçlara doğru ilerler.zaten dikkat et çoğu boşanma eşlerin uyumsuzluğundan yıllar sonra gerçekleşir Allah göstermesin kimse ayrılmak istemez tabi ama eşlerin bir an önce kendine gelmesi lazım yani canım yalnız değilsinb birçok evli kadın bizim gibi severek evlenip aynı evin içine girince flört ettiği günler gibi yaşayamıyo
kız acaba o zaman adamlar bizden istediğini alamıyodu şimdi ellerinin altındayız her an sahip olabilirler bunun için mi boşladılar kız bizi

kızlaaar annemin bi lafı var hadi geri verelim aldığımız yere. hadi değiştirelim. daha kalitelisini daha iyisini bulabilecekmiyiz. ve severek evlendiğimiz için bi sorun oluncu hemen şunu getiriyoruz aklımıza. bu benim tercihim. başkalarının eşi evet ama beyleri kendi özelliklerinden dolayı seçmedikmi?
bizim sorunumuz bence fazla dizi film izlemek. hep o romantizme hayran olmak. hep eşlerimiz bişey yapsın istemek. eşin madem alttan alıyor sana düşen kendi kalbini yumuşatıp kendine onu neden sevdiğini hatırlatmak.

ya evlendiğin insan aynı evin içine girince değiştiyse tam bir baba modunda eski klasik erkeklere döndüyse dışarı çıktığınızda önceden kaçamak el ele tutuşurken şimdi hiç bir isteğinin olmaması
sonra diyorum ben bu adama mı aşık oldum evet hala aşığım ama aşk yetmiyor be hatice kuru kuru ya aşk göstermeden olur mu istediğin kadar kalbi yumuşatmaya çalış....

bende katılıyorum gülşene bi andan şort çorap kumada playstation a dönünce iş öyle kalp yumuşamıyo hatta kaskatı oluyo yavrum be hele bide çocuk olunca ne yapacak inanın onu çok merak ediyorumadamın içinde yatır var valla doğuma gelemez uyumaktan yada oyun oynamaktan

yine soruyorum canım. iade şansın varmı? değiştirebilirmisin. buları erkeklere anlatsan sana cevabı şu olur. sana rahat batıyor. takacak bişey bulamadın vs vs. git komşunla arkadaşınla 2 dedikodu yap geçer sıkıntın. canım çok sevdiğim bir arkadaşımı eşi dövdü aldattı 3 çocuğu var...bırakıp gidemiyorda. bide bunları görmek gerek.

öyle demeyin hiçmi hasta olmadınız. hiçmi bakmadı size. çocuğa ben bakayım yada şu işi ben yapayım sen dinlen demedimi? hadi kızlar yaa. benim eşimin bizden başka aktivitesi yoktur. arada bir bensiz annesine gider. bende kıskanırım. e gitmesinmi? bizden kaynaklı kabul edin.

valla gülşen o zaman boşmak lazım tekrar sevgili oluruzya eskiden doğum günümde bile ne güzel bi yerlere çıkardık şimdi annesinde ben pasta üflüyorum ay valla sinirden güldüm şuan dükkandada herkes bana baktı

valla hasta oldum ben kendime baktım sadece doktora götüriyimmi diye sordu mesela 3 haftadır tiroidimi ölçtürmem lazım işe giderken iki dakika bi kan veriyim sonra ben bi gün doktora kendim giderim diyorum hatırlamıyo bile ama sorsan oyunları ezbere biliyo

kızlar acaba hep birlikte lahana çorbası diyetimi yapsak

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Anama gittim Aşuresini yaptık geldim evime
Bugün malum sıvı günüm ve şu ana kadar gayet iyi gidiyor sadece Aşureyi süslerken 1 adet fındık ağzıma attım okadarda sayılmaz

Yarın yine protein günüm ve Annemlerle çocukları Anaokuluna ve Okula bıraktıktan sonra İKEAya kahvaltıya gidelim dedik tabi benim küçük kuzuya duyurmadım yoksa valla kıyameti koparar neden benide götürmüyorsun diye Şakasına Annemlere eee maaşı aldıysanız siz ismarlayın dedim de baktım Annem hadi öyle olsun bakalım dedi Tabi benim o kahvaltı tabağı benim öğle yemeğim olacak ( 11 gibi kahvaltı ederiz büyük ihtimal ) ki ben zaten sabahın 6sında uyanıyorum

Tabiki seve seve bakarım canım valla şu 90lık diyetle ilgili eşimin yengesi aradı beni bugün bir tanıdık daha yapıyormuş o diyeti ve 2 gün kaçamaklı gitmiş ve oda anında 3 kg artı görmüş tartıda tabi hemen hepsi geri gelir korkusuna anında diyete dönmüş ve sonrasında yine gitmiş kilolar fazlasıyla Elli kere tembihledi eşimin yengesi kız sakın bırakma güçlendirmeyi yapmadan diye ama yinede bakacağım yarınki sonuca göre bende devam edip etmeyeceğime karar veririm
Şöyle güzel motive edecek bir diyet bulmak farz oldu hem kendimize gelmek için hemde şu kilolardan biraz daha çabuk kurtuluruz

Canım inşallah hayatında dostum diyebileceğin insanlar çoğalır

Kız benim Annemde hep diyor hadi boşadın daha iyisinimi bulacaksın hem demezlermi iyi bir şey olsaydın ilk eşinde dururdun diye ( şakasına bazen kızkardeşime kız bunlardan bıktık boşayıp esrayamı gitsek derim anında bu cümleyi yapıştırır )
Ben kendi adıma hep diyorum canım sıkkın olduğunda, depresyona girdiğimde adam ne yapsa bana batar ( ki benimkide oyun konsolu delisidir ) ama bazende hiç beklenmedik bir hareketi gördüğüm an anında yüreğim yumuşar Benim şu 16 senelik evliliğimde fark ettiğim en önemli şey ne zaman iyi yanlarını görmeye çalışsam ve eşime ne yaparsa yumuşak karşılık versem eşiminde tutumu bana karşı dahada güzel oluyor ama ne zaman gündüz kendi kendime ulen eşşek herif bak şöyle yaptı böyle yaptı diye akşama kadar negativ şeyleri düşünsem ona karşı farkında olmadan tavrım sertleşiyor ve tartışmalar çoğalıyor doğal olarak
Hani belki bazı insana alakasız gelebilir ama ne ekersen onu biçersin lafına ben çok inanıyorum evlilikte bile bu geçerli bence
Benim eşim değil Romantik resmen Ormantik denecek kadar Romantizimden uzak ama bazen hiç beklemediğim bir anda okadar ince bir cümleyle beni feth ediyor ki o ana kadar yahu bu adam tam yontulmamış derken anında fikrim değişiyor ve ya işte buuu diyorum

Bak en basit örnek geçen gün beni sinirlendirdi bütün gün konuşmadım oda inatla konuşmadı hatta akşam 21:00de yatağa giderken benle konuşmamaya kararlısın ben yatıyorum dedi bende sadece iyi yat dedim sabah normalde beni öpmeden çıkmayan adam bu sefer haklı olduğum halde gönlümü alıp gideceğine kapıyı çekip gitti
Anam benim sinirler iyice tavan yaptı ve öğlene kadar kendi kendimi şişirdim zaten o şöyle biri neyine şaşırıyorum diye diye Öğlende telefon açma gafletinde bulundum ( hesapta hadi bu kez ben altan alayım diyecektim ) anaaa benimkide fırsat o fırsat bana sesini yükseltince resmen sinir krizi geçirdim ağzıma geleni saydım Bizimki biraz eşşeklerin çilveleşmesi gibi oldu ( depiştik )
Neyse uzatmıyayım akşam geldi ( tabi benim tansiyon birazda ondan yerlerdeydi ) sadece tansiyonumu ölçüp oturdu ( ben yerimden kalkmadım ama içten içe bak öküz hiç ilgileniyormu dedim )
Kızımın ödevine yardım ederken tarihte adı birlikte anılanlarla ilgili örnekleri sayarken ( Leyla ile mecnun, kerem ile aslı .... falan diye sayarken ) Cemal ile Banuda bence bunlardan biri dedi Tabi benim anında yelkenler indi o an yine öküzün möküzsün ama seviyorum len seni dedim nasıl kahkalarla gülüyor hatuna bak severken bile yine laf soktu diye
Büyük kızda bir daha tartışın valla ikinizede ağzıma geleni sayarım saçma şeylerden küsüyorsunuz sonrada bir bakmışsın yine aşk böcüklerine dönüyorsunuz çok dengesizsiziniz valla nasıl evlenmeye karar verdiniz siz hala anlamış değilim diyor
Çok farklıyız ama hep bir ortak noktamız da vardır çoğu zaman Hee gezentilik konusunda eşimin benden aşağı kalır yanı yok hani para olsun gece uykudan uyandırıp hadi kalk şuraya gidiyoruz desem neden demez anında çocuklar hazırmı der
Hani nekadar zıt olursak olalım eğer bu adamlarla evlendiysek mutlaka birşeyleri bizi etkilemiştir ( ki ben eşimle tanıştığımızın 3.cü günü eşime galiba ben sana aşık oluyorum demiştim adam tabi şok çünkü aylarca birlikte olduğu hatunlar hiç dememiş aksine kendi de sadece seviyormusun diyene evet cevabı vermiş 4.cü gün ben bu adamla evleneceğim demiştim kendi kendime )

Merak etme hamile kaldığın an o konsolu uzun bir süreliğine unutuyorlar ( bak tamamen bırakır demiyorum ama uzun bir süre yüzüne bakmıyorlar )
Benimki ilk hamileliğimde etek giydiğimde lastiği yukarı çek çocuğu boğacaksın diyecek kadar şaşkın bir hale geçmişti Her muayenede yanımdaydı ikincide ( birincide anası günah diye izin vermemişti ama ikincide eşim kimseyi tınlamıyorum yaparken ayıp değildide bakarkenmi ayıp olacak demişti )
Sonra zaten kuzuyla ilgilenmekten o alışkanlığından vazgeçebilir bile bakma bizim sıpalar büyüdü ve bende pc başına geçince sırf vakit geçirmek için oynuyormuş demesi

Sende ben hallederim deme be güzelim Ben eğer sabah gideceksem tahlile falan hep kendim diyorum giderken beni bırak 10 dakikalık içim var eve de atarsın diye ( gıcıklık yapacaksam yoksa genelde kendim dönerim zaten )
Tahliller çıktığındada eğer unuttuysa ulen ölsek haberin olmayacak diyorum ( ki normalde hastalandığımızda aldığımız nefesle bile ilgilenir ) işlerin yoğunluğunu bahane eder ki cidden bu ara benimkide unutkanlık çok var bakkala 3 şey aldırmaya gönderirim 1ini kesin unutur bazende bakkaldan arar kız ne alacaktım ben diye

kızlar acaba hep birlikte lahana çorbası diyetimi yapsak

Ayyy lahana çorbası mıııı içeriğine bağlı benim açımdan çünkü cidden bir keresinde çok karışık birşeydi yaptığım lahana çorbası ve hastanelik olmuştum
Heee ben şimdi sen söyleyince aklıma geldi aslında her sabah en azından 2 yaprak haşlayıp suyunuda içebiliriz dün Annem sarmasını yaparken haşladığı suyu ziyan olmasın diye ılık içmiş yatana kadar tuvalete taşındım diyor

hastanelik mi oldun kız korktum şimdiben onun suyunu içememki banum midem bulanırayyy bi sigara olsada pöfürdetsem smile dan canı sigara çeken biri oldum sonunda

hastanelik mi oldun kız korktum şimdiben onun suyunu içememki banum midem bulanırayyy bi sigara olsada pöfürdetsem smile dan canı sigara çeken biri oldum sonunda

Valla benim yaptığım Lahana çorbasının içinde yok yoktu enginar, kabak, kereviz, soğan, maydanoz, biber, patates, lahana, karabiber, pulbiber ve belkide aklıma gelmeyen başka şeylerde vardı hani daha sade bir tarif olsa belki karaciğerim yorulmazdı
Lahana suyuna limon sıkılıp içilebilir bence
Kız hep Annem için söylediğim bir cümle var Taşdan yumuşak olan herşeyi yersin diye
Kız brokoli haşlar suyunu içer karnabahar haşlar suyunu içer yoğurt yapar suyunu içer atıyorum mantımı yaptı haşlama suyunu ertesi gün gider çorba yapar
Hatta babam bazen hep der kim bilir neyin suyundan yaptı yine bunu diye bir keresinde de tatlı yapmıştı ( muhallebi tarzı ) öncesinde de kabak tatlısı yapmıştı babamda anında kıllandı len bu muhallebiyi yaptığına göre kesin içinde önceki kabak tatlısının suyu da vardır kesin diye hakikatende öyle yapmış gülmeye başlayınca anladık

ay banum valla bu depresyonlu halimde bile beni güldürdün allah sana uzun ömürler versin arkadaşım aminnnnn
şaka bi yana ben yine alırsam bu kiloarı napıcam ya offf

Kız demin bir arkadaş Ayran detoksu paylaştı dur burayada kopyalıyayım belki denemek istersin

http://www.kadinneder.com/ayran-detoksu-ayran-diyeti.html

Yağsız yoğurt yiyerek zayıflama yapılan araştırmalar neticesinde, yağsız yoğurt tüketen insanların vücuttaki yağ oranlarının %61 azaldığı ve göbek bölgesinde mevcut olan yağların %81 azaldığı ortaya çıkarılmıştır.

Aşırı kilo problemi olan kişilere uzmanlar süt barındıran besinleri tüketmede kısıtlamalar getirirler ancak yağsız yoğurt tüketimini her zaman bunun dışında tutarlar.

Dikkat: Ayran diyeti oldukça zor bir diyettir. Bu nedenle sadece 1 hafta uygulayın. Ayda 2 hafta uygulayabilirsiniz. Ayran diyeti uzun zamanda sağlığınıza zarar verebilir.

Ben baktım ve acıkcası çok hoşuma gitti hee tabi ayranı yağsız yoğurttan kendimiz yaparsak daha güzel sonuç alırız sanırım bir sitede haftada 7 kgya kadar gidebilir spora asılınırsanız diyordu ama valla 3 kg bile gitse ben göbek atarım hatta düşünüyorum yapsammı acaba şu 90 günlük diyete az ara veripte

Hatta bizim Perihan yapmış bunu ve hiçde söylendiği gibi zor değildi diyor yani yapılabilir ve kesin gider sonuçta hep protein ağırlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…