- Emoji Skoru
- 10.197
- Puanlar
- 498
ay banum valla bu depresyonlu halimde bile beni güldürdünallah sana uzun ömürler versin arkadaşım aminnnnn
şaka bi yana ben yine alırsam bu kiloarı napıcam ya offf
Kızlarrrr yazışmanıza hayran kaldım benden sonra neler döktürmüşsünüz Banu demişsin ya çocuk olunca bir süre oyunu unutacak diye dış gebelik olup ameliyat gününün akşamı adam hastaneye laptopu getirip yanımda tıkır tıkır onunla oynadı senin eşin benim ki gibi değilmiş birde Dila ya doğum yapınca van dan abim geldi abimi ayartıp yanımda fifa oynadılar bende arkamı dönüp kızı emziriyodum
hahahaha valla bende depresyona giricem yakında onun bana yaptıklarından sonraKız biz ailecek tam komediyiz Özellikle babam ve ben Hatta Annem hep der babası kılıklı diye
Seni güldürebildiysem ne mutlu bana
Kız biz niye depresyona giriyoruz depresyon bize girsinŞaka bir yana ama pozitif düşünmeye çalışıınca insan çok daha çabuk atlatabiliyor depresyonu kız ben her ay en az bir kere depresyona giriyorum ama anındada çıkıyorum seni neşelendirecek birşeyler izle hatta dinlediğin müzikleri bile canlı olanlardan seç
Eminim bir kaç güne hiç birşeyciğin kalmaz
Kız seninkide cidden az değilmişhani bir Allahın kuluda eşine yaw ne yapıyorsun şu an eşinin sana ihtiyacı var demedimi
Valla kızmakta haklısın ama diloşa her baktığında eminim iyiki diyorsundur
kız biz seninle kader ortağıyız kıyamam bizeKızlarrrr yazışmanıza hayran kaldım benden sonra neler döktürmüşsünüz Banu demişsin ya çocuk olunca bir süre oyunu unutacak diye dış gebelik olup ameliyat gününün akşamı adam hastaneye laptopu getirip yanımda tıkır tıkır onunla oynadı senin eşin benim ki gibi değilmiş birde Dila ya doğum yapınca van dan abim geldi abimi ayartıp yanımda fifa oynadılar bende arkamı dönüp kızı emziriyodum
Banum bu ayran detoksu çok zor değil mi sence az önce okuyabildim de ama sen istersen deneriz seni mi kircamTekrar selam kızlarrrrr
Çok şükür bugünüde bitirdimBu saatte kadar hiç bozmadım kendimi Annemin yaptığı aşurenin tadına dahi bakmadım
Birazdanda eşimle büyük kızı almaya gidiceğim dönüştede son bir kahve içip erkenden yatarım sanırım
İnanılmaz ama daha yeni yeni açlık hissetmeye başladımŞaban gibi suya verdim kendimi
Bakalım yarın inşallah cuma günkü rakama yakın birşey görürüm ( maşallah sünger bob gibi hatunum parmağımı suya deydirsem füüüppp diye içime çekiyorum sanki sıvıyı)
Banum bu ayran detoksu çok zor değil mi sence az önce okuyabildim de ama sen istersen deneriz seni mi kircam
Kızlar neden ben dahil kimse menü yazmıyor sadece banuyu görüyorum ne bileyim takım kendine gelmeli kurallar mı koysak yine hepimiz de bir dağınıklık var
oynakbasi34 banunmm hadi gel başlayalım cuma günü ayran diyetine ama ben et yemem ayran içerim onun yerine
Günaydın kızlar bugün 90.6 gördüm. Geçen hafta 91.8 miş. 2 ye bölünmesi kötü oluyor
Bugün kaşarlı yumurta yaptım kahvaltıya
vayyy yavrum sen yeni yıla 7 li rakamlarla gireceğe benziyosun süperrrrGünaydın kızlar bugün 90.6 gördüm. Geçen hafta 91.8 miş. 2 ye bölünmesi kötü oluyor
günaydın bebekler nasılsınız bakalım bugün tartıda sadece 100 gr eksik çıktım kilom iyice sabitlendi hoş adam gibi diyet yapmıyorum ne varsa evde ondan yiyorum hemen kendime gelmeliyim sürekli bunu söylüyorum ama şevkim heyecanım kırıldı biri beni gaza getirsin yoksa kocama desemde geçen sene beni gaza getirmek için 1 temmuz a kadar 56 ol yoksa cinsellik biter gibi cümleler mi kullansa yine bana o zaman çok üzülmüştüm hayat boyu unutamam tabi ama çok pis gaza gelmiştim
kız o geçtiğimiz temmuzdan bahsediyordu ve 56 ya inemedim tabi ama yeni yıla insem süper olur off sadece 5 kilo var neden inemiyorum adam gibi karar vericem inşallahAlemsin canım yaaa Boşver canım eşinin öyle söylemesine gerek yok sen alacağın intikamı düşün eminim gaza geleceksindir
Temmuza daha çok var ve eminim sen o 56yı o zamana kadar çoktan görmüş olacaksınsadece inan gerisi gelir nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?