Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlarrrr yazışmanıza hayran kaldım benden sonra neler döktürmüşsünüz Banu demişsin ya çocuk olunca bir süre oyunu unutacak diye dış gebelik olup ameliyat gününün akşamı adam hastaneye laptopu getirip yanımda tıkır tıkır onunla oynadı senin eşin benim ki gibi değilmiş birde Dila ya doğum yapınca van dan abim geldi abimi ayartıp yanımda fifa oynadılar bende arkamı dönüp kızı emziriyodum

ay banum valla bu depresyonlu halimde bile beni güldürdün allah sana uzun ömürler versin arkadaşım aminnnnn
şaka bi yana ben yine alırsam bu kiloarı napıcam ya offf

Kız biz ailecek tam komediyiz Özellikle babam ve ben Hatta Annem hep der babası kılıklı diye

Seni güldürebildiysem ne mutlu bana
Kız biz niye depresyona giriyoruz depresyon bize girsin Şaka bir yana ama pozitif düşünmeye çalışıınca insan çok daha çabuk atlatabiliyor depresyonu kız ben her ay en az bir kere depresyona giriyorum ama anındada çıkıyorum seni neşelendirecek birşeyler izle hatta dinlediğin müzikleri bile canlı olanlardan seç
Eminim bir kaç güne hiç birşeyciğin kalmaz

Kız seninkide cidden az değilmiş hani bir Allahın kuluda eşine yaw ne yapıyorsun şu an eşinin sana ihtiyacı var demedimi
Valla kızmakta haklısın ama diloşa her baktığında eminim iyiki diyorsundur

hahahaha valla bende depresyona giricem yakında onun bana yaptıklarından sonradepresyon yok belkide şımarıklık var şuan bende offf hastalanıcamda 7 gün kalmış eşime sarmaya çalışıyorum tık yok artık uzak duruyo benden korkuyo galiba

kız biz seninle kader ortağıyız kıyamam bize

Tekrar selam kızlarrrrr

Çok şükür bugünüde bitirdim Bu saatte kadar hiç bozmadım kendimi Annemin yaptığı aşurenin tadına dahi bakmadım
Birazdanda eşimle büyük kızı almaya gidiceğim dönüştede son bir kahve içip erkenden yatarım sanırım
İnanılmaz ama daha yeni yeni açlık hissetmeye başladım Şaban gibi suya verdim kendimi

Bakalım yarın inşallah cuma günkü rakama yakın birşey görürüm ( maşallah sünger bob gibi hatunum parmağımı suya deydirsem füüüppp diye içime çekiyorum sanki sıvıyı )

Banum bu ayran detoksu çok zor değil mi sence az önce okuyabildim de ama sen istersen deneriz seni mi kircam

SElam kızlarrrrrrrr ben geldim yineee

Kvye Annemin yaptığı aşureyi götürme bahanesiyle uğrayıp bir yarım saat Anannenin gönlünü aldıktan sonra büyük kızı okuldan almaya gittik
Dönüşte kızımın ilk Gitar hocasının dükkanına gidip Akustik gitarının tellerini değiştirdik Sağ olsun iki dakikada olsa kulağımı pasını silip yolladı bizi İnşallah kızımda iyice ilerletip onun gibi çalabilir ileride
Minnak kuşumda ille gitar diye tutturdu onada sakinlesin diye hadi 1.ci sınıf bitsin okuma yazmayı öğren karne hediyesi senide ablanın ilk hocasına derse göndereceğiz diyince çok mutlu oldu

Bu arada sıvı günümüde hasarsız tamamladım hatta hemen tükettiklerimide yazayım

Sabah beri ;
2.5 litre su
öğle 11 gibi, Öğleden sonra 16 gibi ve akşam yani 21de olmak üzere 1er tane kahve şekersiz tabiki

Çok şükür sıkıntısız geçti günüm ama şu an açmıyım hemde nasıl
Yarın şükür protein günüm Şöyle güzel peynirli bir kahvaltı tabağı ile öğlen öğünümü geçireceğim ( malum sabah meyve yiyorum ) akşamlıkta henüz aklımda birşey yok ama onuda en hafif şekilde geçirmeye çalışacağım

Banum bu ayran detoksu çok zor değil mi sence az önce okuyabildim de ama sen istersen deneriz seni mi kircam

Valla ne bileyim bana kolay gibi geldi sonuçta ayran çok tok tutuyor hem Perihanda yapmış ve ayranı seviyorsan çok rahat yaparsın dedi akşam en azından ayranla birlikte etimizde var veya diğer günler başka şeyler.
Ne yapsak acaba cuma mı başlasak Gerçi bu hafta biraz izne ayrılayım bildirim stresinden kurtulmak için diye düşünüyordum ama bir sonraki hafta süper bir bildirim olursa sinirden kudururum takıma katkım olmadı diye

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım meyvemide yedim
Çok şükür dün pammıhhhh gibi bir göbişle uyudum ve hala göbişim var ama eskiye nazaran dahada ufak ( eşim yine her gece yaptığı gibi kontrol edince dedi gitti kız iyice ha gayret dümdüz de olacak orası diye )
Hazır kış geldi bari korse giysene hem yumuşamışken yer çekimine engel olmuş onu daha çabuk ufaltmış olursun dedi

Neyse onuda hallederiz
Bugün Annemlerle dışarda ( İKEA ) da kahvaltı edeceğiz küçük kuşumun tabi haberi yok yoksa kıyameti koparır ama haksızlık bu ben hep okula gidiyorum izinli oluncasa sıkılıyorum beni götürmüyorsun diye
Artık öğlen onu alıp kendimi eve atarım

Kızlar neden ben dahil kimse menü yazmıyor sadece banuyu görüyorum ne bileyim takım kendine gelmeli kurallar mı koysak yine hepimiz de bir dağınıklık var

Hakikaten yaaa kimsecikler yok ortada şöyle takımca yarından itibaren yine bir araya gelelim hatta diğer takımlar yapıyor menü takip listesi onuda yapalım 3 kere menü bildirmeyene ceza hatta kaçamak yapanada ceza veriyorlar Kız Victorya Secret Meleğimizin takımında kimse kaçamak yapmaya cesaret edemiyor o yüzden tabi doğal olarak daha çabuk fıstık kıvamına geliyorlar
Bİrde her gün en azından 100 kere ip atlama gibi bir şart koyalım az da olsa sporumuz olmuş olması için

oynakbasi34 banunmm hadi gel başlayalım cuma günü ayran diyetine ama ben et yemem ayran içerim onun yerine

Canım hiçmi et yiyemiyorsun hani tavuk butunu şu fırın poşetlerinde baharatlayıp yapsan pamuk gibi oluyor ve cidden çok lezzetli yada ne bileyim hindi füme tarzıda olsa bir çeşit protein yesen ( en kötü ihtimal şöyle güzel bir omlet )
Hadi o zaman yarın 1 haftalığına 90 günlük diyete ara verip yapalım madem hem birlikte yapınca daha eğlenceli oluyor
Yanlız hazır ayranı ancak dışarda deng gelirse içeriz evde kendimiz yapalım hatta light yoğurtmu kullansak belki daha güzel gider ( gerçi ben hiç sevmem light yoğurdu hatta ev yapımı ayranıda sevmem pek neyse hedefe giden yolda herşey mübahdır birlikte karar verip ona göre yarın başlarız bende eksiğimi ona göre alırım

Günaydın kızlar bugün 90.6 gördüm. Geçen hafta 91.8 miş. 2 ye bölünmesi kötü oluyor

Canım senin yine iyi ben artıdayım yani zararım ikimisli olucak eğer yarın sabah dahada az görmezsem tartıda
Bugünü olabildiğince hafif geçireyim de bari zararım daha az olsun

Bugün kaşarlı yumurta yaptım kahvaltıya

Ohhh misss afiyet olsun canım
Valla bende özledim kaşarlı yumurtayı ama malum 90 günde aynı cinsde olsa karıştırmak yasak
Bende nasıl yapıyorsam şu 90 gün diyetini yarın bir haftalığına ayran detoksunu yapıp sonra yine kaldığım yerden çaktırmadan devam edeceğim 90 güne ( hem bünye bir şaşkına dönsün )

günaydın bebekler nasılsınız bakalım bugün tartıda sadece 100 gr eksik çıktım kilom iyice sabitlendi hoş adam gibi diyet yapmıyorum ne varsa evde ondan yiyorum hemen kendime gelmeliyim sürekli bunu söylüyorum ama şevkim heyecanım kırıldı biri beni gaza getirsin yoksa kocama desemde geçen sene beni gaza getirmek için 1 temmuz a kadar 56 ol yoksa cinsellik biter gibi cümleler mi kullansa yine bana o zaman çok üzülmüştüm hayat boyu unutamam tabi ama çok pis gaza gelmiştim

Alemsin canım yaaa Boşver canım eşinin öyle söylemesine gerek yok sen alacağın intikamı düşün eminim gaza geleceksindir
Temmuza daha çok var ve eminim sen o 56yı o zamana kadar çoktan görmüş olacaksın sadece inan gerisi gelir nasılsa

Neyse bende ufaktan hazırlanayım da birazdan çıkarım
Bugün bol suyla takviye yapacağım ki yarına en azından vereceğim hasar azalsın

kızlar bugün sebze çorbası yapıcam kırmızı biber patates havuç lahana getirdim yanıma nasıl olur sizce tadı tüm gün ondan içiyim diyorum yarında sadece meyve yicem belki eksi görürüm cuma gününde

kız o geçtiğimiz temmuzdan bahsediyordu ve 56 ya inemedim tabi ama yeni yıla insem süper olur off sadece 5 kilo var neden inemiyorum adam gibi karar vericem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…