- Emoji Skoru
- 10.197
- Puanlar
- 498
sebze çorbasını bilmem ama meyve su tutmaz mı canım yani meyve günü yaptığımızda genelde kilo veremiyoduk sabit oluyodu istersen saf pro yap yarın dakızlar bugün sebze çorbası yapıcam kırmızı biber patates havuç lahana getirdim yanıma nasıl olur sizce tadı tüm gün ondan içiyim diyorum yarında sadece meyve yicem belki eksi görürüm cuma gününde
ben etten bi tiksindim bu ara tatlım ya zaten çok sevmiyodumsebze çorbasını bilmem ama meyve su tutmaz mı canım yani meyve günü yaptığımızda genelde kilo veremiyoduk sabit oluyodu istersen saf pro yap yarın da
tabi o da olabilir ama saf protein de sadece et yokki yağsız süt yoğurt peynir yumurta ile günü tamamlayabilirsin balık seviyorsan balık da yersinben etten bi tiksindim bu ara tatlım ya zaten çok sevmiyodumben meyve gününde sadece elma yiyorum o da en fazla 4 tane ama belki dün banunun yaptığı gibi sıvı tüketirim sadece bitki çayı ve su içerim
canım bak baş ağrısı için aleovera yağı alıp sürsene alnına biraz hafifletiyo en azından ilaçla çok daha iyi olur bencekimse yok burda çok canım sıkılıyo şu baş ağrım bitse de okul çıkışı yüzmeye gidebilsem
Geçmiş olsun canım.kimse yok burda çok canım sıkılıyo şu baş ağrım bitse de okul çıkışı yüzmeye gidebilsem
kız allah seni :) köyde nerden bulacam aloe vera yağını bakkaldan gripin aldırdım oda geçirmedi :)canım bak baş ağrısı için aleovera yağı alıp sürsene alnına biraz hafifletiyo en azından ilaçla çok daha iyi olur bence
hoş geldin canım sende benim gibisin bi ileri bir geri şeytanın bacağını kırmamız lazım sanırım tam azim ve istek yok beynimize hükmetmemiz lazımMerhabalar arkadaşlar
azminiz daim olsun
bende son yaptığım beştebeş fyaskoyla sonuçlanınca kaliri saymaya başladım.
iyi gidiyo şimdilik çok şüķür.
pazrtsi başladım.cuma tartılıcam bende.
ama takıma giremem yine bu hafta sanırım
istedim canım şimdide bi tanesi vermidon getirdi onu da içtim gripinin üstüne umarım ölmemGeçmiş olsun canım.
Çocukların evlerinde yokmudur istesen.
aktardan al canım yüzmeye gitmeden önce kız valla bana gel köyde çalış deseler giderim bu istanbuldan sonra ancak köy keser beni oh mis gibi yediğin yumurtanın bile doğal aşısız hayvandan olduğunu bilmek gibi varmı gidip gelmesi belki zordur ama biz eşimle hep diyoruz çocuklara üniversite açğında evi bırakıp ya köye taşıncaz ya da geliboluya temiz hava bile parayla bu istanbuldakız allah seni :) köyde nerden bulacam aloe vera yağını bakkaldan gripin aldırdım oda geçirmedi :)
hoşgeldin tatlım bu hafta bende berbat durumdayım hiç tartılmadım ama karnımda ağrıyo bi yandan felaket haldeyim diyet yalan oldu bu hafta bugün kurtarmaya çalışıyorum sebze çorbası yaptım bugün yarın dikkat edip aç kalmak farz olduMerhabalar arkadaşlar
azminiz daim olsun
bende son yaptığım beştebeş fyaskoyla sonuçlanınca kaliri saymaya başladım.
iyi gidiyo şimdilik çok şüķür.
pazrtsi başladım.cuma tartılıcam bende.
ama takıma giremem yine bu hafta sanırım
Hişbulduk gülşahcım.hoşgeldin tatlım bu hafta bende berbat durumdayım hiç tartılmadım ama karnımda ağrıyo bi yandan felaket haldeyim diyet yalan oldu bu hafta bugün kurtarmaya çalışıyorum sebze çorbası yaptım bugün yarın dikkat edip aç kalmak farz oldu
Hoşbulduk gülşencim.hoş geldin canım sende benim gibisin bi ileri bir geri şeytanın bacağını kırmamız lazım sanırım tam azim ve istek yok beynimize hükmetmemiz lazım
kızlar bugün sebze çorbası yapıcam kırmızı biber patates havuç lahana getirdim yanıma nasıl olur sizce tadı tüm gün ondan içiyim diyorum yarında sadece meyve yicem belki eksi görürüm cuma gününde
kız o geçtiğimiz temmuzdan bahsediyordu ve 56 ya inemedim tabi ama yeni yıla insem süper olur off sadece 5 kilo var neden inemiyorum adam gibi karar vericem inşallah
ben etten bi tiksindim bu ara tatlım ya zaten çok sevmiyodumben meyve gününde sadece elma yiyorum o da en fazla 4 tane ama belki dün banunun yaptığı gibi sıvı tüketirim sadece bitki çayı ve su içerim
kızlar başım çatlıyo resmen çok zor derse giriyorum ağrı kesici de yok off çok kötüyüm bu köy yerinde ölsem kimse duymaz
kimse yok burda çok canım sıkılıyo şu baş ağrım bitse de okul çıkışı yüzmeye gidebilsem
güzel oldu banum çorba az önce ilk kasemi içtim bugün sadece çorba içicem yarın evdeyim sıvı gününü denicem yada her öğünde birer elma olarak mı yapsam bilemedimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti oynakbaşı geldiii
Aslında baya oldu eve gelelide ancak fırsat bulabildim
Keyif kahvemide yapıp koştum buraya
Kahvaltı Annemlerle keyifli geçti hatta bol bol sohbet ettik ve çocuklar olmadan cidden uzun bir aradan sonra çok iyi geldi
Dönüşte kuzuyu anaokulundan alıp alışverişimde yapıp evde az işimi de yapıp bugünlük işlere son vermiş bulunuyorum
Sanırım o çorba lezzetli olabilir çok fazla karışık olmadığındanafiyet bal şeker olsun bol bol eski görürsün inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnn
Canım varsın bir sene gecikmeli olsun üstelik o 5 kg ne ki kesinlikle verebileceğine adım gibi eminim
Canım inan sıvı günü hiç zorlamadı beni en azından bir dene baktın kötü oluyorsun hemen 1 meyve yada sebze ye sonra yine dayanabildiğin kadar devam et
Çok çok geçmiş olsun canım Allah korusun ölmek ne demek Rabbim şifa versin ....Aminnnn
Canım dikkatli ol yüzme çıkışında başın ıslak iyice hasta etme kendini
Eminim suya girmek seni rahatlatacaktır
canım senin kız sabahçı mı keşke öğle ye kayıt yaptırsaydın sabah uyanması açısından senden öğleden sonra bol bol gün gezerdin keyif yapardın vallaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti oynakbaşı geldiii
Aslında baya oldu eve gelelide ancak fırsat bulabildim
Keyif kahvemide yapıp koştum buraya
Kahvaltı Annemlerle keyifli geçti hatta bol bol sohbet ettik ve çocuklar olmadan cidden uzun bir aradan sonra çok iyi geldi
Dönüşte kuzuyu anaokulundan alıp alışverişimde yapıp evde az işimi de yapıp bugünlük işlere son vermiş bulunuyorum
Sanırım o çorba lezzetli olabilir çok fazla karışık olmadığındanafiyet bal şeker olsun bol bol eski görürsün inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnn
Canım varsın bir sene gecikmeli olsun üstelik o 5 kg ne ki kesinlikle verebileceğine adım gibi eminim
Canım inan sıvı günü hiç zorlamadı beni en azından bir dene baktın kötü oluyorsun hemen 1 meyve yada sebze ye sonra yine dayanabildiğin kadar devam et
Çok çok geçmiş olsun canım Allah korusun ölmek ne demek Rabbim şifa versin ....Aminnnn
Canım dikkatli ol yüzme çıkışında başın ıslak iyice hasta etme kendini
Eminim suya girmek seni rahatlatacaktır
kızzzz okuyunca ben bile gaza geldim tam kaçamak yapacaktım valla iyi oldu böyle şeyler yazdığınüniversiten arkadaşım face den resmimi görmüş gülşen eski haline dönmene çok az kalmış dedi nasıl mutlu oldum anlatamam zayıflayıp çıtır halime dönmezsem bende Gülşen değilim ben kim tutar beni motoru çalıştırma zamanı geldi tam gaz ileri hedef yeni yıla 56 olmak yeni yaş yeni kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?