Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla super vikir tesekurler canim ben yarin bi gidiyim artik elbisealmaya valla size katilamiyom icim gidiyo neyse bu gunlerde bi gecsin hasret giderrik õpuyom canim seni hayirli geceler insallah bi girmede alirim canim Allah razi olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Tartıya bir gün kala umarım herkes çok dikkatli beslenerek güzel rakamlar görür
Bende bu sabah yine erkenden uyandım kahvaltı niyetine elmamıda yedim
Bugün Nişasta günüm ve tartı öncesi ne kadar az görürsem tartıda okadar iyidir diyerek öğlen ve akşamı aynı şekilde yapmayı planlıyorum oda Mercimek çorbası

Valla super vikir tesekurler canim ben yarin bi gidiyim artik elbisealmaya valla size katilamiyom icim gidiyo neyse bu gunlerde bi gecsin hasret giderrik õpuyom canim seni hayirli geceler insallah bi girmede alirim canim Allah razi olsun

Umarım gönlüne göre çok çok güzel ve uygun bir elbise bulabilirsin

Ohoh masallah insallah yarin istedini gorursun Insallah canim yarin bide guzel tartilirim fazla yapamiyom diyeti benim sipa emiyoya ama yarin teyzenin sarmasidi buydu derken fazla dikkat edemedim bu hafta canimya

Merhaba kızlar dün ki baş ağrım eve gelince çok arttı uyuyamadım bile ben hayatımda ilk defa böyle şiddetli baş ağrısı yaşadım okula gitmedim bugün sabah nöroloji ye gittik direk tomografi çektiler migren sinüzit vs hiçbir şey yokmuş iğne ağrı kesici ve uyku ilacı yazdı ve stress dedi sebebine birşey bulamayınca ama bütün hastalıklar stressten

Selamün Aleyküm Kizlarrrrrr

Öğlenlik yemeğimide yedim 1 kase Mercimek çorbası + 1 tabak havuç ve turp rendesinden salata yaptım kendime Akşamda sadece 1 kase çorba içerim yine
İnşallah yarın bol eksiki bir rakam görürüm

Şimdide az keyif yapıp olan ütülerime girişeceğim

Çok çok geçmiş olsun canım Umarım şu anda daha iyisindir

Tatlım geçmiş olsun

Slm kizlaarr oynakbasi34 banuşum canim ben yarin sabahtan dışarı çıkicam akşam yatmadan listeyi gruba koyarim ama eğer işin yoksa sen arada göz kulak olur msn bitanem bide işimi hallettikten sonra annemlere gecicem büyük ihtimal ben tasirim liseyi ama oldu da gelemezsem sen taşır msn

Güzellik seni iyiyim sen nasılsın
Iyyim tatlişim bende ev işleri falan uğraşıyorum hala diyet moduna giremedim ama spora basladim bi düzene sokacagim inşallah yarin kuaföre gidip saçlarımı kestiricem sıkılıyorum bu aralar yaa değişiklik arıyorum sürekli

Tabi canım seve seve gözün arkada kalmasın dediğin gibi fırsatın olmazsa ben hallederim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür bugünüde kaçamaksız bitirdim hatta birazdan son keyif kahvemide yapıp içeceğim
Bugün Nişasta günümdü ve hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah ( 07:00de ) 2 adet ufak elma
ara; ( 12:00de ) 1 adet şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen; ( 14:00de ) 1 kase Mercimek çorbası + 1 tabak havuç ve turpdan oluşan salata ( çok az zeytinyağlı )
Akşam; ( 17:00de ) 1 kase Mercimek çorbası
son ara; 1 adet şekersiz Nescafe ( birazdan )

Yatana kadar yine bol su tüketeceğim
Bu arada bugün yarın regl olacağım inşallah yarına çok güzel bir rakam görürüm ( gerçi sabah ödem vardı ama en azından takımıma en az hasarı vermeyi umut ediyorum )

Umarım herkes yarın güzel bir rakam görür tartıda

Yine herkes kayıplarda

günaydın güzeller ben geldim eveeet sizlerde gelin hadi. bugün aşı günüm yoğun olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…