Valla super vikir tesekurler canim ben yarin bi gidiyim artik elbisealmaya valla size katilamiyom icim gidiyo neyse bu gunlerde bi gecsin hasret giderrik õpuyom canim seni hayirli geceler insallah bi girmede alirim canim Allah razi olsun
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir gün kala umarım herkes çok dikkatli beslenerek güzel rakamlar görür
Bende bu sabah yine erkenden uyandımkahvaltı niyetine elmamıda yedim
Bugün Nişasta günüm ve tartı öncesi ne kadar az görürsem tartıda okadar iyidir diyerek öğlen ve akşamı aynı şekilde yapmayı planlıyorum oda Mercimek çorbası
Umarım gönlüne göre çok çok güzel ve uygun bir elbise bulabilirsin
Merhaba kızlar dün ki baş ağrım eve gelince çok arttı uyuyamadım bile ben hayatımda ilk defa böyle şiddetli baş ağrısı yaşadım okula gitmedim bugün sabah nöroloji ye gittik direk tomografi çektiler migren sinüzit vs hiçbir şey yokmuş iğne ağrı kesici ve uyku ilacı yazdı ve stress dedi sebebine birşey bulamayınca ama bütün hastalıklar stressten
Tatlım geçmiş olsunMerhaba kızlar dün ki baş ağrım eve gelince çok arttı uyuyamadım bile ben hayatımda ilk defa böyle şiddetli baş ağrısı yaşadım okula gitmedim bugün sabah nöroloji ye gittik direk tomografi çektiler migren sinüzit vs hiçbir şey yokmuş iğne ağrı kesici ve uyku ilacı yazdı ve stress dedi sebebine birşey bulamayınca ama bütün hastalıklar stressten
Nasılsın tatlişmTatlım geçmiş olsun
Güzellik seni iyiyim sen nasılsınNasılsın tatlişm
Iyyim tatlişim bendeGüzellik seni iyiyim sen nasılsın
Slm kizlaarroynakbasi34 banuşum canim ben yarin sabahtan dışarı çıkicam akşam yatmadan listeyi gruba koyarim ama eğer işin yoksa sen arada göz kulak olur msn bitanem bide işimi hallettikten sonra annemlere gecicem büyük ihtimal ben tasirim liseyi ama oldu da gelemezsem sen taşır msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?