Yavrum ben yine 5 te 5 ciyim yada belki seyda coskun yaparım ama hiç keyfim yokGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
Moral bozmak yok Banu ve Gülşah şimdiye kadar çok güzel kilo verdiniz dolayısıyla durakladı belkide vücut farklı bir diyet istiyor artık ben sizin kilo vereceğinize adım gibi eminim böyle duraklama çok normal bana bakın ne kadar istikrarlıyım her hafta sabit
Banum bizde acaba beslenme bozukluğu mu başladı
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Moral bozmak yok Banu ve Gülşah şimdiye kadar çok güzel kilo verdiniz dolayısıyla durakladı belkide vücut farklı bir diyet istiyor artık ben sizin kilo vereceğinize adım gibi eminim böyle duraklama çok normal bana bakın ne kadar istikrarlıyım her hafta sabit
Huhu kızlarrrrrr Nasılsınizben planımı yaptım pazartesi gelsin 10 günlük Şeyda coşkun diyeti
Kızlarrrrr ben nerelere gidemmmmm
Ouyyyyy
Kabinden çıktım şimdi bikini denedim yüzme için offf o ne biçim vücut öyle aynada insan kendine bakmaktan utanır mı resmen acıdım kendime alt bikininin yan taraflarından yağlar fışkırmış böyle buruşuk gibi popo ve bacaklarda selülit iç kollar aşağı doğru sarkmış ne bileyim 40 yaş biri vardı aynada resmen şimdi oturdum bi yerde çay sigara yapıyorum bunun üzerine açım ama ne yiyebilirim ki
Şunu anladım kilo vermek bile kızlar spor olmadan benim bu vücut çok da güzel çıtır görünmez kardiyo yapmaya başlıyorum kimse beni tutamaz ve havuz da güzel vücutlu bayanlar gibi bikini giyme hayalim şimdilik ertelendi ne zamana mı 3 ay evet kendime fit bir vücut için 3 ay veriyorum
Kızlar nasılsınız
Banum seyda coskun diyetinde 10 günde 8 kilo diyo ben 2 kere denedim birinde gülhan la yaptık ama tamamlayamadim hiç bu sefer niyetim sonuna kadar yapmak diyeti ama sanırım sporda yapıcam bi hastalanabilsem rahatlığa dahaönce hiç böyle olmamıştı bu sefer çok kötüyüm deli gibi yiyorum kıtlıktan çıkmış gibiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiii
Gerçi bugün bütün gün evdeydim
Sabah bir uyandım yataktan felaket bir bel ağrısıylasanki parça kopuyormuş gibi hissettim resmen
Zar zor kendimi koltuğa attım ve belime sıcak su torbası koydumÖğlene doğru hareket edebildim Allahtan
Eskiden ne güzel hiç regl olduğumda ağrım sızım olmazdı ama şu son 4 - 5 aydır her ay resmen yamuluyorum
Sağ olsun eşim ikidir regl olduğumu umursamadan emrivaki yapıyor ve arkadaşları çaya çağırdı ( geçen ayda eniştesini davet etmişti yurtdışından bir kaç günlüğüne geldi diye)
Tabi Temizlik Operasyonu başladı ister istemez ama ben ağrım var diye çok az yardım edebildim
Baba Kız bir güzel evi temizledilergerçi işime geldi bu durum en azından bir kaç gün rahatım
Daha yeni gitti arkadaşlar ve bende kendimi anında buraya attım
Yarın inşallah çok daha iyi hissederm inşallahda eşimle birlikte Belediyenin Spor Tesislerine gitmeyi düşnüyoruzHaftaya Pazar Vodafone Avrupa Halk koşusuna yazılacağız
Hem çocuklar olmadan baş başa birşeyler yapmış olacağız hemde birlikte köprüden yürüyerek geçmiş olacağız
Geçen senede çok istemiştim olmadı hatta önceki sene yazılmıştım ama o dönem belimi sakatlayınca gidememiştikBu sefer hem sıkıntı yok hemde önceki senelere nazaran çok daha zayıf olduğumdan daha rahat bir etkinlik yapmış olacağız Hatta bu akşam bize gelen arkadaşlarada teklif ettik onlarda seve seve kabul ettiler ( tabi onlarda çocukları evde bırakacaklar )
Ay şimdiden heycan yaptımuzun ve zevkli bir yürüş olacak sabah sabah bizim için
Umarım bir aksilik olmaz bu sefer
Anam bence bizim bünyeler yine direnişe geçtilerinat ediyorlar vermemek için
Benim bünyenin böyle bir gıcıklık yapacağını tahmin etmiştim zaten ( 3lü rakamlardan düşünce yapar diye düşünmüştüm ) ki öylede oldu ama onlar inatsa bizde inadız ve o dirençler kırılacak canımpes etmek yok canım gerekirse değişik diyetler yaparak bu işi çözeriz canım
Alemsin kız Hep diyorum ben sizin kilolarınızda olsa valla diyet aklımdan bile geçmezdi büyük ihtimal ama eminim hepimiz daha aşağılarıda göreceğiz Allahın izniyle
10 günde kaç kg gidiyor peki onlabirde nasıl bir diyet bende bir bakayım ( diyet manyağı oldum resmen )
Canım ben inanıyorum sıkıı bir programla 3 ay içinde çok çok daha fit bir vucudun olurSen bence sıkılaştıran harektler bul youtubedan ve düzenli olarak onları yap yüzmede aslında çok güzel sıkılaştırıyor acaba sakin sakin mi yüzüyorsun hani biraz daha kendini zorlamaya calışsan sırt üstü yüzmede yüz üstünden daha etkiliymiş diye duydum
Çok şükür seni sormalı
Yarın Annemlere gidiceğiz akşam yemeğineyemekte mantı var umarım fazla kaçırmam Yemem diyemiyorum çünkü kadıncağıza fenalık geldi benim 90 gün diyetinden genelde nişasta gününe deng geliyor hep ve patates salatası yemekten bıkmadınmı diyip duruyor bugün söyleyince yarın mantı yapalım diye hemen tembihledi yarın bak sakın mızıkma benim boğazımdan geçmiyor diye dedim tamam o zaman yarın Koy ver gitsin günü yapıyorum fazlada koy verme ne güzel veriyorsun dedi
Aaa caniimm hoşgeldinTekrar Merhaba şekerlerim
Kayıp kaptanınız geri döndü
Hemde aldığı büyük kilolarla
Öncelikle canım arkadaşım cecom oynağım banuşuma çok çok teşekkür ediyorum
Emeklerine o güzel yüreğine sağlık bitanem
Takıma yeni üyeler gelmiş,eski üyelerden dönenler olmuş herkes hoşgelmiş sefalar getirmiş
Güzel kilolar verilmiş azminize başarınıza kocaman alkış
Yine, yeniden ,bir kez daha ama bu sefer inşallah son kez olmasını umud ederek aranıza dönüp hayatımdaki kilo engelimden kurtulmak istiyorumsizlerle ,desteklerinizle tekrar başaracağıma inanıyorum
Yeniler için kendimi tanıtayım,ben ayşe 44 yaşındayım ,aöf sosyoloji 4 sınıf öğrencisiyim,2 yetişkin oğlum ,1 gelin kızım var ,taze kayınvalideyimekim de oğlumu evlendirdim
E haydi o zaman,Bismillah...
Hoşbuldum slnm unuturmuyum bitanemAaa caniimm hoşgeldinözledik seni beni unutmadin demii sln71 ben
Teşekkür ederim caniimmHoşbuldum slnm unuturmuyum bitanembende sizleri çok özledim artık buradayım inşallah
Bu arada 14. Takımın kaptanı olmuşsun tebrikler bitanem ve sonsuz başarılar
Banum seyda coskun diyetinde 10 günde 8 kilo diyo ben 2 kere denedim birinde gülhan la yaptık ama tamamlayamadim hiç bu sefer niyetim sonuna kadar yapmak diyeti ama sanırım sporda yapıcam bi hastalanabilsem rahatlığa dahaönce hiç böyle olmamıştı bu sefer çok kötüyüm deli gibi yiyorum kıtlıktan çıkmış gibiama artık spor şart eşimin ablası geldi çok sıkıştırdi çocuk için eşim sinirlendi biz daha istemiyoruz dedi şimdi planım hamilelik fikrine kadar hem spor alışkanlığı kazanmak hemde 48 kiloya inmek tabi allah nasip kısmet ederse yani epey bi sizinleyim yılbaşına kadar şokcuyum sonrasında sağlıklı beslenmeye geçmeyi düşünüyorum bide sarışın olucam abowwww bakalım hangi birini yapıcam önce ama bu gece Cidden çok gibi yedim ve kendimden nefret ediyorum şuanda
Tekrar Merhaba şekerlerim
Kayıp kaptanınız geri döndü
Hemde aldığı büyük kilolarla
Öncelikle canım arkadaşım cecom oynağım banuşuma çok çok teşekkür ediyorum
Emeklerine o güzel yüreğine sağlık bitanem
Takıma yeni üyeler gelmiş,eski üyelerden dönenler olmuş herkes hoşgelmiş sefalar getirmiş
Güzel kilolar verilmiş azminize başarınıza kocaman alkış
Yine, yeniden ,bir kez daha ama bu sefer inşallah son kez olmasını umud ederek aranıza dönüp hayatımdaki kilo engelimden kurtulmak istiyorumsizlerle ,desteklerinizle tekrar başaracağıma inanıyorum
Yeniler için kendimi tanıtayım,ben ayşe 44 yaşındayım ,aöf sosyoloji 4 sınıf öğrencisiyim,2 yetişkin oğlum ,1 gelin kızım var ,taze kayınvalideyimekim de oğlumu evlendirdim
E haydi o zaman,Bismillah...
Canim kaizen diye bise var azar azar kucuk adimlarla hedefe yaklasmaKızlar ben çok mutsuz hissediyorum kendimi
Bi araştırıcam tatlım çok sağol dediğin gibi sürekli olmalı kalıcı olmalı kilo senin kilon gayet iyiymiş canım boyun kaçCanim kaizen diye bise var azar azar kucuk adimlarla hedefe yaklasma
Bi arastir hem moral motivasyon olur.
Kucuk hedeflerle zorlanmadan biseyler yapalim ki surekli olsun
Ben bi haftada 2,5 kilo verdigimi biliyorum ama hic devamliligi olmuyo
Surekli ve saglikli takilalim diyorum ne dersin oncesaglik ruh sagligi mutlu kilo verme onemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?