Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın güzellerbugün şeyda çoşkun diyetinin 1. günü
Günaydın tatlim kolay gelsin bende kalori sayımına başladımve focus t25 spor programina başladım inşallah yılbaşına hedeflerimize ulaşmış oluruzhiç bi pantolonuma giremiyorum sıkıyo heepsii

kaptanım hoşgeldin kaç kilosun en son 103 lerde hatırlıyorum seni

Günaydın tatlim kolay gelsin bende kalori sayımına başladımve focus t25 spor programina başladım inşallah yılbaşına hedeflerimize ulaşmış oluruzhiç bi pantolonuma giremiyorum sıkıyo heepsii
bende sıkı bir spor programı yapıcam canım 30 dk düşünüyorum günde ama büütün vücudumu çalıştırsın ne önerirsin bana

bana hala pantolonlar oluyo ama hastalanıcam çarşamba günü ve acayip şiş vücudum bide görümcem geldi bi stres bastı beni offffffff

bende sıkı bir spor programı yapıcam canım 30 dk düşünüyorum günde ama büütün vücudumu çalıştırsın ne önerirsin bana
Gülşencim t25 e bi bak istersen hep kolay versiyonunu yapan kiz gibi yap 30 dk ve supeerr çalıştiriyo vücudu insanty max30dan biraz daha kolay geldi bana bu onda sakatlanmiştim ben bu sefer bende ćogunlukla kolayini yapan kiza uyuyorum

tamam canım youtube a t25 yazınca çıkıyo mu

Günaydın şekerler
Alıntı yapmamışım,hoşbuldum canlarım
İzne çıkarken 101,8 kiloydum şimdi 108,3 malesef
Hiç tartılmamıştım ama bekliyordum bu sonucu çünkü gidişat kötüydü

Günaydın şekerler
Alıntı yapmamışım,hoşbuldum canlarım
İzne çıkarken 101,8 kiloydum şimdi 108,3 malesef
Hiç tartılmamıştım ama bekliyordum bu sonucu çünkü gidişat kötüydü
olsun abla bende hala hedefime ulaşamadım veremiyorum şu 6 kiloyu ama haftasonu çok pis gaza geldim dün spora başladım hergün yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…