canım boylarımız yakınmış benimde boyum 162 hedefim 48canım boyum 158 hedefim 50 kilo inşallah başarırım
Günaydın tatlim kolay gelsingünaydın güzellerbugün şeyda çoşkun diyetinin 1. günü
kaptanım hoşgeldin kaç kilosun en son 103 lerde hatırlıyorum seniTekrar Merhaba şekerlerim
Kayıp kaptanınız geri döndü
Hemde aldığı büyük kilolarla
Öncelikle canım arkadaşım cecom oynağım banuşuma çok çok teşekkür ediyorum
Emeklerine o güzel yüreğine sağlık bitanem
Takıma yeni üyeler gelmiş,eski üyelerden dönenler olmuş herkes hoşgelmiş sefalar getirmiş
Güzel kilolar verilmiş azminize başarınıza kocaman alkış
Yine, yeniden ,bir kez daha ama bu sefer inşallah son kez olmasını umud ederek aranıza dönüp hayatımdaki kilo engelimden kurtulmak istiyorumsizlerle ,desteklerinizle tekrar başaracağıma inanıyorum
Yeniler için kendimi tanıtayım,ben ayşe 44 yaşındayım ,aöf sosyoloji 4 sınıf öğrencisiyim,2 yetişkin oğlum ,1 gelin kızım var ,taze kayınvalideyimekim de oğlumu evlendirdim
E haydi o zaman,Bismillah...
bende sıkı bir spor programı yapıcam canım 30 dk düşünüyorum günde ama büütün vücudumu çalıştırsın ne önerirsin banaGünaydın tatlim kolay gelsinbende kalori sayımına başladım ve focus t25 spor programina başladım inşallah yılbaşına hedeflerimize ulaşmış oluruz hiç bi pantolonuma giremiyorum sıkıyo heepsii
bana hala pantolonlar oluyo ama hastalanıcam çarşamba günü ve acayip şiş vücudum bide görümcem geldi bi stres bastı beni offffffffGünaydın tatlim kolay gelsinbende kalori sayımına başladım ve focus t25 spor programina başladım inşallah yılbaşına hedeflerimize ulaşmış oluruz hiç bi pantolonuma giremiyorum sıkıyo heepsii
ayy bir görümcem bile yok kız nasıl oluyo ki oluncabana hala pantolonlar oluyo ama hastalanıcam çarşamba günü ve acayip şiş vücudum bide görümcem geldi bi stres bastı beni offffffff
daha ne istiyosun kız ne şanslısın işteayy bir görümcem bile yok kız nasıl oluyo ki olunca
Gülşencim t25 e bi bak istersen hep kolay versiyonunu yapan kiz gibi yap 30 dk ve supeerr çalıştiriyo vücudu insanty max30dan biraz daha kolay geldi bana bu onda sakatlanmiştim ben bu sefer bende ćogunlukla kolayini yapan kiza uyuyorumbende sıkı bir spor programı yapıcam canım 30 dk düşünüyorum günde ama büütün vücudumu çalıştırsın ne önerirsin bana
Hadi canimbana hala pantolonlar oluyo ama hastalanıcam çarşamba günü ve acayip şiş vücudum bide görümcem geldi bi stres bastı beni offffffff
görümce var görümce var şekerim sev tabi ne güzelHadi canimay ben iki görümcemi de severim kiz
tamam canım youtube a t25 yazınca çıkıyo muGülşencim t25 e bi bak istersen hep kolay versiyonunu yapan kiz gibi yap 30 dk ve supeerr çalıştiriyo vücudu insanty max30dan biraz daha kolay geldi bana bu onda sakatlanmiştim ben bu sefer bende ćogunlukla kolayini yapan kiza uyuyorum
Google a yaz tatliş ordan çikiyotamam canım youtube a t25 yazınca çıkıyo mu
olsun abla bende hala hedefime ulaşamadım veremiyorum şu 6 kiloyu ama haftasonu çok pis gaza geldim dün spora başladım hergün yapıcam inşallahGünaydın şekerler
Alıntı yapmamışım,hoşbuldum canlarım
İzne çıkarken 101,8 kiloydum şimdi 108,3 malesef
Hiç tartılmamıştım ama bekliyordum bu sonucu çünkü gidişat kötüydü
tatlım bende baktım t25 e ama hangisi olcak bilemedimGoogle a yaz tatliş ordan çikiyo
Dur canim tablosunu yükleyim ona göre baktatlım bende baktım t25 e ama hangisi olcak bilemedim
Arama yapican zaman yapacagin güne göre yap canim focus t25 cardio gibitatlım bende baktım t25 e ama hangisi olcak bilemedim
şuan okuldan bakamıyorum canım videolar kaçar dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?