- Emoji Skoru
- 43.840
- Puanlar
- 598
Soğumayla beraber 30 dk canim hiç bişey bence günde 30 dkşuan okuldan bakamıyorum canım videolar kaçar dakika
aynen canım geçen sene bu zamanalar başlamıştım inşallah kendime 3 ay verdim 3 ayda şimdikine nazaran daha sıkı şekilli ve az kilolu bir vücut için çalışıcamSoğumayla beraber 30 dk canim hiç bişey bence günde 30 dk
ayy bir görümcem bile yok kız nasıl oluyo ki olunca
güzellik bunu youtube ta hangi kullanıcıdan yapıyosun link atsana banaArama yapican zaman yapacagin güne göre yap canim focus t25 cardio gibi
yada bize gün gün video linki ver ben sabah sabah kalkıp yapıyım diyorum ayyy hadi bizim spor hocamız ol fıstıkDur canim tablosunu yükleyim ona göre bak
kızlar saçlarımı birkaç ton koyu yapıcam hangi renk olur sizce şuan uçalrında ombre var çok açık kumral ortaları koyu kumral diptende kendi saçım geldi kahve
yani 3 renliyim şuan hangi renge boyasam mantıklı çok aşırı koyu olsun şimdilik istemiyorum da koyu kumral olur mu uçlardaki açık kumralı kapatmaz sanırım
Tatlikom youtube da çikmio bu videolar vimeo diye bi siteden açiyorum ben hep zaten google a yaz çikiyo ordan videolargüzellik bunu youtube ta hangi kullanıcıdan yapıyosun link atsana bana
Hoşbuldum canımKaptanım monim hoşgeldin
oğlanı evlendirmişsin.
hayırlı uğirlu olsun inş.
rabbim hayırlı uğurlu eylesin.
yemeden yaşayan gülşahhhh geldiii hanımmmmmmmm
menüüü yok ama yazıyım hadi sizin için
sabah
4 adet çilek
öğlen
bir kalıp peynir
akşam eve gidince bi kaç ceviz yicem
Kiz banu nasıl temiz kalbin var senin elime telefonu aldım size şey yazacaktım kızlar Survivor düzeni yapsak sadece hindistan cevizi yesek detoks olurmu dicektim sen yazmışsın bileSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün nedense içimden yine bir Ayşe Teyze çıktıtemizlik manyağı gibi temiz evi bir daha üzerinden geçtim dağ gibi ütülerimide şükür 3 saatin sonunda bitirip dolaplarada yerleştirdim tabi bütün dolap içlerinide o bahaneyle düzenledim
Yarına hiç işim kalmadı ama tabi felaket yorulmama rağmen mutluyum
Uzun zamandır hep biz Anneme gidiyoruz diye bana gelmiyordu hazır yarında işim yokken onu ve kızkardeşimi kahve içmeye davet edeyim bari dedim
Bu arada ufak bir değişiklik yapıp biraz motive olmak adına ( malum bu hafta felaket bir bildirimim oldu) 1 haftalık ( duruma göre kısalabilir ) Ayran diyetini yapmaya başladım Bakalım en azından şu fazla ödemlerimi atayım ( reglm yeni bitti malum )
Sabahdan akşama kadar belli aralıklarla 5 bardak ayran içtim
Akşamlıkta 3 adet fırın poşetinde baharatlı TAvuk budu ve 1 bardak ayran menüm oldu
Gün içinde arada 2 adette şekersiz kahve içtim
İşlere daldığımdanmıdır nedir pek açlık hissetmedim ama tabi şimdi açlık başladıtabi yinede çok mutluyum birazdan son keyif kahvemi içerim eşimle karşılıklı erkenden de yatarım çünkü baya yoruldum
Al bendende o kadar Gülşahımmmvalla ikimiz Survivor'a katılsak hiç sıkıntı çekmeyiz hatta herhalde sırf kokonat yiyerek kilo bile almayı başarabilecek bir bünyeye sahibim
Evli, aç ve mutluyum
Kiz banu nasıl temiz kalbin var senin elime telefonu aldım size şey yazacaktım kızlar Survivor düzeni yapsak sadece hindistan cevizi yesek detoks olurmu dicektim sen yazmışsın bile
Ay valla haklısın banum kız biz bunlardan ayrı bi geziyé mi çıksak hem kurtulmuş olurum benEeee çok uzun zamandır birbimizin çiğerini öğrendik kocalar bizi bukadar iyi tanımıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?